Rozšírenie vedomia – september 2022

Narastá dynamika zmien v našich individuálnych životoch aj vo svete.

Táto zmena je čoraz zreteľnejšia ako kedykoľvek predtým.

Ak ste sa cítili viac úzkostlivo, rozhádzane alebo emocionálne nabití ako zvyčajne, vedzte, že je to spôsob, akým sa vaše telo a myseľ prispôsobujú zmenám, ktoré prebiehajú.

Zmeny, ktoré sa dejú teraz, už nie sú také jemné ako predtým, pretože dochádza k zrýchleniu vedomia.

Keď sa vedomie rýchlo rozšíri, všetko, čo už neslúži nášmu najvyššiemu dobru, vypláva na povrch, aby sme to uznali, oslovili a vyriešili.

Ak v tejto dobe zažívate veľké ťažkosti, vedzte, že je to len myseľ, ktorá sa snaží držať starej paradigmy, pretože je na ňu tak zvyknutá a našla tam útechu v minulosti.

Jediná vec, ktorú od nás žiadajú, keď sa ocitneme v ťažkostiach, je byť k sebe láskavý. Byť láskavý k sebe vyžaduje, aby sme boli ochotní vzdať sa potreby byť vždy pod kontrolou.

Keď sa rozhodneme vždy kontrolovať všetko okolo nás, vyčerpáva nás to a ľahko nás spustia mnohé veci, ktoré „nejdú podľa našich predstáv“.

Toto sme my, ktorí odovzdávame svoju silu.

Keď ustúpime a uvoľníme kontrolu, vytvoríme priestor pre väčšiu jasnosť a pochopenie.

Tento prístup nám pomáha získať viac súcitu a lásky k sebe a ostatným, čo nám pomáha byť uvoľnenejšími a vyrovnanejšími so zmenami.

Zostať vycentrovaný

September má veľký potenciál pomôcť nám cítiť sa sústredenejšie.

Keď sa vycentrujeme, staneme sa plnšie prítomnými a potom môžeme pôsobiť z nášho najmocnejšieho ja.

Prítomnosť nám umožňuje vidieť väčší obraz toho, čo sa skutočne deje, okrem všetkého toho zdanlivého rozdelenia a strachu, ktoré sa vo svete odohrávajú.

Tu je niekoľko jednoduchých vecí, ktoré môžeme urobiť, aby sme sa vystredili:

  • Postavte sa na Zem (pôda, tráva alebo piesok) s bosými nohami
  • Denne prejavujte vďačnosť
  • Trávte viac času v prírode a choďte na pokojné prechádzky
  • Meditujte a posielajte lásku do svojej mysle, tela a ducha bez toho, aby ste ich museli súdiť
  • Spojte sa so svojimi piatimi zmyslami, zažite tiché chvíle, aby ste si všimli zvuky, tvary, farby, chute, textúry a vône všade okolo vás
  • Zamerajte sa na vedomé dýchanie

Myseľ a tým, ktorí sa viac stotožňujú so slobodnými duchmi, sa myšlienka byť sústredená, známa aj ako uzemnenie, môže zdať obmedzujúca. Toto zvyčajne pramení z mylnej predstavy, že slovo „uzemnené“ znamená, že je pevné alebo neflexibilné.

V skutočnosti je úplný opak pravdou.

Keď sa rozhodneme byť sústredení a uzemnení, zosúladíme sa s prirodzeným rytmom života, čo je ďalší spôsob, ako povedať, že sme otvorení a prítomní životu.

Opäť je to v prítomnom okamihu, kde pôsobíme z nášho najmocnejšieho štátu

Rozšírenie vedomia

Možno ste si nedávno všimli, ako veľmi sa rozširuje vaše vedomie.

Nasledujúce mesiace rozšíria naše vedomie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým!

Keď sa naše vedomie tak rýchlo rozšíri, často tomu predchádza jeden alebo viacero objavov.

U mnohých prelomom často  predchádza nejaký typ poruchy .

Zrútenie je len pohyb v živote človeka smerom k prelomu.

Niektorí prechádzajú touto zmenou ľahko, uvoľňujú to, čo potrebujú uvoľniť, zatiaľ čo iní dovoľujú svojim pripútanostiam k minulosti, aby pre nich boli veci trochu náročnejšie.

Nech to prežívame akokoľvek, všetko je dokonalé a v Božom poriadku. Neexistuje správny alebo nesprávny spôsob.

Poruchy sa neobmedzujú na to, že sa prejavia ako dramatické zážitky, ktoré so sebou prinášajú veľa boja, bolesti a utrpenia. Môžu sa tak prejaviť, ale aj nemusia.

Ak venujeme denný čas meditácii, sme láskaví a súcitní a sme v súlade s naším osobným vnútorným rozvojom, môže byť zlyhanie v skutočnosti časom obrovského uvoľnenia, liečenia a osobnej transformácie.

Zlom nastáva, keď myseľ cíti, že dosiahla bod zlomu a už nemá všetko pod kontrolou – nepríjemné zistenie, že staré myšlienky a metódy nám už neslúžia.

Zlom prichádza z vedomia, že zmena je nevyhnutná a že myseľ bude musieť tieto zmeny prijať.

Myseľ zvyčajne nie je najväčším fanúšikom vnútorných zmien, ktoré prichádzajú so zmenou, pretože bola podmienená presvedčením, že zmena znamená, že niečo, čo potrebuje, je odobraté.

Máme však moc učiť a preorientovať myseľ, aby sme vedeli, že to jednoducho nie je pravda.

Náš Duch vie, že v našom jadre je zmena to, kým sme. Myseľ jednoducho zabudla na túto múdrosť v jednom bode ľudskej histórie.

Zmena je len ďalší spôsob, ako povedať:  Veci sa hýbu!  Myseľ miluje pohyb, tak jej pripomeňte, že to je všetko.

Náš Duch sa neustále pohybuje, rozširuje, rastie a vyvíja sa. Toto sme my.

Ochranný aspekt mysle na to jednoducho zabudol, a to je v poriadku. Našou úlohou je pripomenúť mu, o koľko viac získa a o koľko viac bude posilnený ako výsledok prijatia zmeny.

Robíme to tak, že súcitíme a milujeme svoju myseľ a dávame jej najavo, že všetko bude v poriadku.

Ak si dovolíme prijímať podporné energie, ktoré tento mesiac ponúka, získame presnú jasnosť, vhľad a príležitosti potrebné na to, aby sme zažili objavy, ktoré môžu uľahčiť tento ďalší kvantový skok v našom vedomí.

Vytváranie rovnováhy

Počas tohto mesiaca je kľúčová rovnováha.

Vytváranie vnútornej rovnováhy sa niekedy môže zdať mysli ako cudzí koncept, pretože je zvyknutá vždy prežiť. Metódy zvládania prežitia sa získavajú prostredníctvom kultúrneho a rodového podmienenia, sociálnych a ekonomických štruktúr a iných systémov, ktoré podporujú hierarchiu.

Tieto duševné stavy ovplyvňujú vedomú aj podvedomú myseľ. Mnohí nás zvyknú udržiavať v stave vnútornej nerovnováhy, ktorú sme začali akceptovať ako normálnu.

Možno si ani neuvedomujeme, že tieto podmienky sú jednoducho naučeným správaním.

Napríklad od začiatku našej skúsenosti na tejto planéte máme my ľudia kolektívne internalizované presvedčenia zakorenené v myšlienke, že na to, aby sme sa mohli rozširovať, vyvíjať a prežívať svoje túžby, náš život musí byť náročný a ťažký.

Táto viera je vlastne mechanizmus zvládania, ktorý myseľ používa, aby zostala zakorenená vo vzorcoch prežitia, ktoré používa na svoju ochranu.

Viera, že musíme bojovať alebo tvrdo pracovať pre to, čo chceme, tiež slúžila ako istý druh iniciácie pre myseľ, ktorá jej pomáha cítiť sa úspešnejšie a spokojnejšie po prekonaní vonkajších prekážok.

Ale tieto presvedčenia nemajú nič spoločné s tým, kým skutočne sme.

Sú to len vzorce zvládania, s ktorými sa myseľ identifikovala prostredníctvom podmieňovania, takže sa môže učiť, rásť a vyvíjať sa.

Môžeme byť vďační našim predkom a všetkým aspektom nás samých z minulosti i súčasnosti, že sme sa rozhodli veriť, že veci musia byť obmedzené alebo ťažké, aby sme mohli rásť a učiť sa z nich.

Pretože to všetko nás priviedlo tam, kde sme teraz – k oveľa osvietenejšiemu uvedomeniu si seba, druhých a sveta okolo nás.

Energetická štafeta môže byť teraz odovzdaná z nášho nevedomého ja do nášho Prebudeného Ja. Teraz môžeme začať vidieť, že pohybovať sa životom a jeho výzvami môže byť ľahké, radostné a dokonca zábavné!

Keď sa dostaneme do vyšších stavov vedomia, náš Duch nám dáva príležitosť zbaviť sa potreby veriť, že život musí byť ťažký, aby sme mohli rásť.

Odtiaľ môžeme začať zažívať väčšiu rovnováhu v našich životoch.

Nasledujúcich pár mesiacov je pripravených na bohatý rast a zmeny!

Som tak vďačný, že sme na tejto ceste spolu.

Až nabudúce,

Zázračne tvoj,
Emmanuel

©2009 – 2022 Emmanuel Dagher. Všetky práva vyhradené  www.emmanueldagher.com .
Ste absolútne vítaní, ak chcete zdieľať a distribuovať tieto prognózy s ostatnými, ak sa budete cítiť vedený. Uistite sa, že ste zachovali integritu tohto článku uvedením mena autora a odkazu na zdrojovú webovú stránku.

Zdroj článku : eraoflight.com

Pridaj komentár