Vyššie komunikačné zdelenie

Ak pracujete zo svojimi snami a ste snivec vidíte, ako začínajú byť osobné a týkajú sa toho, čím žijete. Nedávno som mala neobvyklý sen. Pochopila som ho až v písomnej podobe, kedy som prosila niekoho o radu, ale on sa mi aj tak neozval. Neviem prečo, ale zväčša mi takto chodia odpovede a pochopenia cez svoj vlastný prejav. Nasmerujem otázku a dostanem hneď aj odpoveď.

Ale k snu. Vo sne som sa upriamila na jeden symbol, vôbec netuším aký konkrétne, len viem, že som jeho symboliku pochopila vnemovo-celostne. Nik mi nevravel telepaticky, čo si mám pod tým predstaviť, ale prišla odpoveď v podobe celostnej informácie, akoby z vyššej sféry. A takto chodili tie informácie vo viacerých symboloch…proste na čo som sa zamerala, spoznala som jeho hlavný význam. Keď som to opisovala známej, použila som zaujímavé prirovnanie… “Je to, ako keď varíš polievku, pozrieš do nej a vieš , čo všetko obsahuje:” 😀

Lenže týmto snením som sa pomaly dostávala do bdelého stavu a cítila som, ako sa pomaly vzďaľujem od tejto komunikácie a už som za symbolom nevnímala nič, len holé slovo. Akoby som klesla do nižšieho stavu vedomia. No po chvíli v tom sne som sa mohla posunúť znova vyššie a zase plne chápala jeho celostný význam. Takže išlo zrejme ukázanie na stav vedomia, kedy vnímam vnemovo a kedy z fyzickej roviny.  Uvedomila som si sny, kedy som sa v nich budila na podivné rozhovory mojej duše a niekoho vyššieho, ako preberá informácie a vstupom do  bdelého stavu som bola za hlupáka, ktorý nechápal o čom bola reč. Proste moja kapacita mozgu na to jednoducho nemala… jednoduché vysvetlenie.

Ďalšie uvedomenie mi prišlo, že tento druh komunikácie som už zažila, kedy mi prichádzajú  informácie vnemovo … ja ich nazývam vyššie komunikačné zdelenie ako je telepatia. Príde ku mne vnem ohľadom niečoho a ja pochopím, čo mi tým je povedané…je v tom obsiahnutý celý informačný súbor, ktorý sa mi načíta behom sekundy. A presne takto fungoval ten sen, takže nielen vedome môžeme dostávať takéto informácie, ale aj vo sne, akoby to boli informácie pre našu dušu a ona nás nasmerovala.

Len škoda, že takých snov nemám viac. 😀 Takže snívajte, analyzujte svoje sny, lebo tak sa dostávate bližšie k svojmu podvedomiu.

24 myšlienok na “Vyššie komunikačné zdelenie

  1. Myslím, že je to podmienené rozvojom duše, to ako človek začína vnímať veci naokolo, všímať si spojitosti a prepojenia. Som rada, že to vnímate tak isto a občas sa na sebe aj smejem ako úžasne to rýchlo funguje…vyšlem otázku a hneď dostávam aj odpoveď. 😀

    Páči sa mi

  2. Plna lasky citov , pocitov a viery . Tazko sa mi k tomu hladaju slova , bol som v tom ze ja som v tomto tele
    ktore som dostal uz si to nemyslim. Som rad ze si to zazila aj Ty myslim ze je nas viac.
    Myslim si ze je to pozehnanie , dar ako sa vrucne modlit

    Páči sa mi

    1. presne tak..neboli to holé slová, ale hlbšie väzby siahajúce k Bohu.
      Naše ego sa snaží prehlušiť a riadiť naše telo, ale ak začneš vnímať duševnú podstatu, ego pomaly utíchne a už konáme s láskou a nehou a vedie nás to k čistote ducha.

      Preto som sa pýtala čo si počul, lebo je veľa nízkych bytostí pri nás, ktoré sa k nám prihovárajú a snažia sa nás mať pod svojou kontrolou. Ku mne ako prvý krát duša prehovorila tiekli mi slzy dojatia, lebo toľko lásky som z nej cítila, čo som nečakala.

      Nech ťa duša vedie k spoznaniu seba samého určenou cestou, ktorú si zvolila s láskou a čistotou. Pekný večer Palko.

      Páči sa mi

  3. Dobrý deň , raz sa mi sníval taký sen čo som z ockom šla na aute jednou takou prázdnou cestou kde nebolo žiadne iné auto . Zrazu sa pred autom objavila taká čierna postava a ja som sa hneď zobudila. Veľmi som sa zlakla tej postavy . A teraz mám pocit akoby tá postava existovala normálne v tomto svete a nie len v sne . Pretože sa mi začali diať divne veci . Cez svoje periferne videnie som videla nejaku postavu , najprv som si myslela že to je môj dedko alebo ocko . A keď som sa spýtala čo potrebuje a nikto mi neodpovedal . V tom som sa tam pozrela a zistila že tam nikto nieje a že tam ani nikto nebol . Bolo to veľmi zvláštne a mala som aj menší strach . Ale tým to neskončilo práve naopak začalo sa to viac krát opakovať a ja som začala mať zvláštne tušenie akoby tá postava ktorú vidím perifernym videnim je práve tá postava z toho sna . Prosím mohly by ste mi poradiť ? Viete čo to je ?

    Páči sa mi

  4. Sonička…niečo sa ti votrelo do sna tak ,ako môjmu malému astrálny prízrak…pozri v tomto článku úvod.

    https://anitram.wordpress.com/2015/06/25/chtena-posedlost/

    Môže to byť nejaký duch…astrálna entit by som nepovedala, tie sú dosť agresívne, ale skorej by som povedala niečo temné, čo bolo kedysi hmotné, keďže to vyzerá ako postava. Vnímam pri tebe mužskú postavu…Môže to byť aj privtelená duša, len tá by sa už začala prejavovať inak..nejakými zdravotnými problémami, ktoré u teba nečakane nastali, či zmenou správania. Je potrebné, aby si sa učila zvyšovať vibrácie, nepodávala tomu a snaž sa pracovať s láskou…ak to pri sebe zbadáš, začni s modlitbou k Bohu….pros, aby ho bytosti svetla odprevadili a naviedli ku svetlu..ukázali mu cestu. Nedávno som riešila u sestrenice sinú entitu, ktorá prudko reaguje na otčenáš a iné modlitby, priam zasahovala mentálne, až som zabúdala slová a stesternica tak isto .

    Ak máš niekoho nablízku, nech ti pozrie auru a tvoje vyžarovanie. Viem, že takéto bytosti sa pri nás nedržia len tak a je za tým niečo z minulosti, čo máme pochopiť, spracovať. Máš nejaké skúsenosti s duchmi?

    Páči sa mi

    1. ďakujem ale trochu som tomu neporozumela . Ospravedlňujem sa ale ten text som písala ja o svojej sesternici Sone . V podstate som to napísala za ňu . Takže tá entita alebo nejaká bytosť ja vo mne ? alebo v mojej sesternici ktorej sa dejú tie veci ?

      Páči sa mi

  5. To sa stáva, ak píšeš v mene niekoho iného a nezmieniš sa o tom. Vcítila som sa do pocitov toho, kto to písal…takže tak.

    Vibrácie sa zvyšujú, ak sa držíš vnímaním v úrovni srdca a vyššie…si radostná, vnímaš pokoj, lásku , krásu, si v prítomnosti šťastná a spokojná.

    http://www.eldhwen.sk/zvysovanie-osobnych-vibracii-meditacia/

    https://cestaduse.wordpress.com/2012/04/01/zvysovanie-vibracii/

    Páči sa mi

  6. takže tá bytosť je vo mne ? a neviete čo odo mňa chce ? je zlá , temná ? chce mi robiť zle ? môže sa privteliť aj do niekoho iného do toho kto mi bude chcieť pomôcť sa jej zbaviť ? raz som mala také menšie skúsenosti z duchmi , mali sme nejakého v škole a keď sme sa ním zaoberali dlhšie tak sa diali čudné veci . To som vám už raz písala o tom duchovi ale to bola vraj nejaká žena a nie muž . A ešte sa mi teraz cez leto stala taká príhoda že keď som šla nocovať do sesterki( Soni ) tak v tú noc nemohla jaj mamka zaspať lebo ju niečo tlačilo alebo bolelo na hrudi . Druhú noc nám to povedala a my sme sa zo sesterkou zasmiali že nám tu straší duch ( aj sme mali také tušenie že to bol fakt duch ) a v tú noc si jej mamka šla ľahnúť no zase ju tak bolelo na hrudi a tak si zapálila sviečku a po pol hodiny ju zhasla . Zrazu od tej chvíľe si vždy keď šla ľahnúť nebolela hruď proste to zrazu prestalo .

    Páči sa mi

  7. V tebe nie…takéto bytosti sú pri nás…pri tebe teraz vidím niečo našedlév pozadí..néjaké energie, ktoré si priťahuješ a si nimi fascinovaná.,..bude za tým zrejme minulosť, čím si kedysi žila, v nižšom ja to máš uložené, preto ťa duchovia lákajú. Príde mi to, akoby si mala otvorený priechod k duchom. To s tým tlakom na hrudi poznám…tiež som to zažila, že sa nejaký duch snažil dosťať do môjho tela a ja som sa nemohla hýbať a cítila som tlak na hrudi…pomáha aj modlitba k Bohu, alebo prihovoriť sa tej duši, nech odíde do svetla prosí bytosti svetla o pomoc a neblúdi v našom svete, kde by už nemala byť a strádať. Ten zážitok zo školu si pamätám. Drž sa srdca, čo ti vraví, čo cítiš z duše, nie k čomu ťa láka ego.

    Páči sa mi

  8. A nemôže byť to niečo našedle v pozadí nejaká bytosť ktorú môže mať pri sebe moja sesternica ? ( lebo aj akurát som bola u nej ) lebo ona vravela že videla nejaké tie postavy z perifernym videnim . Ale od tej doby čo mi to povedala už tu postavu nevidela .

    Páči sa mi

    1. Priechod duchov je miesto, odkiaľ duchovia prichádzajú z astrálu do nášho sveta. Tak isto aj zrkadlá sú bránou pre vstup…známa mi písala o svojej skúsenosti s duchmi..preto je dobré ich očisťovať a zapečaťovať krížom.

      Gabika ako si pamätám tie tvoje skúsenosti v škole, myslím si , že ty sama si dosť posadnutá duchmi a silno ťa táto téma láka. Viem to pochopiť, tiež som to v tvojom veku cítila a mágia ma silno priťahovala, len som v hĺbke cítila, že to nie je správne a mám sa zamerať na súznenie s dušou, lebo tu som cítila iné vyžarovania, na ktoré sa mám nasmerovať.
      Je možné, že ste si zo sestrekou podobné a tiež je vnímavá voči týmto energiám. Zostala som prekvapená, keď mi začala sesternica vravieť o prítomnosti niečoho, čo ju chladí a nahovára, aby konala inak..je to silné a je to aj pri jej otcovi, čo ho núti konať agresívne, lebo taká energia týmto entitá vyhovuje a vyživuje ich a robí silnými. Pochopila som že ide o rodovú karmu a oni si tým majú prejsť. Takže buď opatrná, lebo to, čo ťa teraz fascinuje, môže ti niekedy spôsobovať problémy.

      Maj sa Gabika.

      Páči sa mi

  9. Asi máte pravdu ale popravde povedané minule keď to začalo s tou školou tak by som povedala že som aj nimi posadnutá. Ale teraz sa to trošku zmenilo , dosť dlho má táto téma veľmi nezaujímala ako v tedy . Nič také zvláštne sa mi nestalo a ani som o duchoch skoro nič nevravela a ani o nich nič nepočula . Zaujímali ma iné témy 🙂 . Lenže čo sa nestane ? Po neviem aký čas mi povie jedna sesternica že vída čierne postavy v dome a že jej veľmi často puká podlaha a tá druhá mi povie že na svojej posteli nemôže zaspať lebo sa jej snívajú nočné mory a po čase sa zistí že ta má nejakú tú energiu na tom mieste kde má postel. No proste hotový chaos úplne z ničoho nič. A zase skúmam túto tému o duchoch .

    Páči sa mi

  10. Lebo to je to, čo som ti napísala…aj ja to sledujem…že sú obdobia pokoja a potom sa začnú ľudia ozývať za duchov, riešim to aj vo svojom okolí. V našej aure to nemáme spracované, drží nás minulosť duše, preto také veci priťahujeme a hlavne aj keď sú astrologické aspekty aj takto nasmerované, že nám nejaká planéta prechádza 12 domom podvedomia, tak riešime takéto niečo.

    Takže, ak zameráš pozornosť na svetlo, hľadanie lásky v sebe a k Bohu a vytrváš v tom, tak ťa takéto veci budú časom priťahovať menej aˇv ďalšej inkarnácii budeš pokračovať tam, kde si skončila.

    Páči sa mi

  11. Prosím o výklad sna.
    Ja, mama a brat sme prišli do nemocnice pozrieť dedka (ktorý už nežije). Na prvej posteli ležal starší brat a s úsmevom nám povedal, že dedo leží vedľa. Pozdravili sme ho a ja som mu povedala, že sme ho prišli ostrihať. V sne som sa ďalej ocitla v obchode, pozerala som si oblečenie, hlavne nohavice. Dej sa potom presunul do kostola, vyzeralo to akoby sme čakali na pohreb, ale nebožtíka tam nebolo. V kostole sedela tiež aj kamarátka, po hlave jej chodili vši. Ju som v sne stretla aj v nemocnici, umývala si vlasy. Všetci sme na to pozerali a pýtali sa čo to je? Z kostola sme vyšli von, držali sme kamošku (v sne som to podvedome vnímala ako mamu) ja z jednej strany a brat z druhej strany. V tom mladší brat odpadol, bol celý bledý. Bolo vidieť, že mu je zle.
    Prosím o výklad sna. Dozvedela som sa zlú správu týkajúca sa môjho brata, možno je to len výplod toľkých myšlienok a nič to neznamená.
    Ďakujem

    Páči sa mi

  12. Mama je tvoja výchovná časť, ktorá ťa nabáda k zodpovednosti..brat citová časť…nemocnica je o liečení duše a niečoho, čo už v tebe zomrelo a znova obživlo..nejaká závislosť, či nepotrebná vlastnosť. starší brat je citová časť teba. ktorá má byť liečená a strana , na ktorej ležal dedo ukazuje prejav energie…mužska..pravá strana , ženská..ľavá strana. Strihať vlasy znamená zbavovať sa sex. moci nad vlastným telom.

    V obchode svoju individualitu zabaluješ do niečoho iného…konkrétne kupovať nohavice sú o Egu, sexualite a nespokojnosti zo sebou a snahe vidieť sa inak,.

    Kostol je o očista seba a zbavení sa závislosti, ktorá ti už nemá slúžiť..niečo z minulosti. Kamarátka ti zrkadlí nejakú vlastnosť, ktorú máš aj ty a vši sú vtieravých sex. myšlienkách, ktorách sa máš zbaviť. Nevolnosť je o strate kontroly nad sebou…následkom niečoho.

    Páči sa mi

Pridaj komentár