Spirituálne sny…

Dostala som sa znova ku knihe Len láska je skutočná a našla v nej opis sna Elizabeth. Na také miesto by som sa veľmi rada dostala. Kedysi som mala víziu s knižnicou múdrosti, no to už je 5 rokov. Aj moja známa mi opisovala zážitok, kde sa dostala do knižnice záznamov a mala si vybrať jednu knihu pre seba a prečítať ju srdcom duše. ♥

Vím, že jsem nesmrtelný. Nepochybně jsem už desettisíckrát zemřel. Vysmívám se tomu, co nazýváte smrtí, a znám šíři času. Walt Whitman

Heart shaped tree on open book
Heart shaped tree on open book

Sny mají mnoho funkcí. Pomáhají zpracovat a integrovat události dne. Poskytují vodítka, často v podobě symbolů a metafor, která pomáhají řešit problémy každodenního života – vztahy, strach, práci, emoce, nemoci a mnohem víc. Mohou nám pomoct při naplňování našich tužeb a cílů, když ne fyzicky, tak aspoň v podobě splněného přání. Vedou nás k rekapitulaci minulých událostí, připomínají nám paralely v přítomnosti. Chrání spánek zastíráním stimulů, jako jsou úzkosti, které by nás jinak probudily.

Sny mají také významnější funkce. Mohou fungovat jako cestičky k obnovení potlačených nebo zapomenutých vzpomínek, ať už z dětství, z kojeneckého věku, z prenatálního období nebo dokonce z minulých životů. Útržky vzpomínek z minulých životů se často objevují ve stavu snění, hlavně v takových snech, ve kterých snící osoba vidí výjevy z let nebo století předcházejících jejímu narození. Sny mohou být spiritistické nebo předvídací. Tyto konkrétní sny často předvídají budoucnost.

Nemusí být úplně přesné, protože budoucnost je systémem pravděpodobného a nevyhnutelného a také schopnost lidí vyložit si sny se velmi liší. Tyto spiritistické nebo předvídací sny mají lidé všech kultur a prostředí. Mnoho lidí je ale šokováno, když se jejich sny doopravdy vyplní. Vyskytuje se typ spiritistického snu, ve kterém dochází ke komunikaci se vzdálenou osobou. Ta osoba může být naživu a je zeměpisně vzdálena, nebo jde o komunikaci s duší či vědomím někoho, kdo už zemřel, třeba příbuzný nebo milovaný přítel. Podobně lze komunikovat s andělským duchem, učitelem nebo vůdcem. Vzkazy v takových snech jsou obvykle velice výstižné a důležité.

Existují také „cestovní” sny. Při nich lidé zažijí návštěvu míst, kde nikdy fyzicky nebyli. Podrobnosti toho, co viděli, se mohou později potvrdit. Když takový člověk potom skutečně místo navštíví, i třeba po měsících či letech, může zažít pocit déjávu, anebo je mu místo povědomé. Někdy cestovatel ve snu navštíví místa, která jako by na této planetě neexistovala. Tyto sny mohou znamenat daleko víc než jen noční fantazie. Mohou to být mystické nebo spirituální zážitky, přístupné proto, že obvyklé ego a kognitivní bariéry jsou ve spánku a snění uvolněné. Vědomosti a moudrost nabyté při tomto typu cestovatelského snu mohou změnit život. Toho dne, když začalo nad ránem svítat, měla Elizabeth takový sen.

Elizabeth se přihnala brzo, celá nedočkavá, aby mi mohla vyprávět sen, který se jí té noci zdál. Už na ní nebyla tolik zřejmá úzkost a byla uvolněnější, než jak jsem ji znal. Svěřila se mi, že jí kolegové začali říkat, že vypadá lip, že je milejší a trpělivější, ještě víc než „stará” Elizabeth z dob před matčinou smrtí. „To nebyl jeden z mých typických snů,” zdůraznila. „Tento byl mnohem živější a skutečnější. Pořád si pamatuju všechny podrobnosti, a přitom obvykle většinu snů pěkně rychle zapomenu, jak víte.” Povzbuzoval jsem předtím Elizabeth, aby si hned po probuzení sny zapisovala. Aby měla u postele sešit a zaznamenala si, co si pamatuje.

To výrazně zlepšuje paměť. Jinak se obsah snu rychle vytrácí. Elizabeth byla líná své sny zapisovat a pokaždé, než přišla do ordinace, zpravidla zapomněla většinu detailů, ne-li celý sen. Tento sen byl jiný, tak živy, že jí podrobnosti utkvěly v paměti. „Nejdřív jsem vešla do nějaké velké místnosti. Nebyla tam okna ani lampy nebo lustry. Ale stěny přesto nějak zářily. Vyzařovaly tolik světla, že celou místnost osvítily.” „Byly ty zdi horké?” zeptal jsem se. „Myslím, že ne. Vydávaly světlo, ale ne teplo. Ale nesahala jsem na ně.” „Čeho dalšího jste si v té místnosti všimla?” „Věděla jsem, že je to knihovna, ale neviděla jsem police ani žádné knihy.

V rohu byla socha Sfingy. Z každé strany sochy stála jedna židle, stará sedadla ze starých časů. Nebyly z moderní doby. Skoro jako trůny z kamene nebo mramoru.” Chvilku mlčela, bloudila zrakem nahoru a doleva, jak se rozpomínala na starověké židle. „Proč myslíte, že tam byla ta Sfinga?” zeptal jsem se. „Nevím. Možná proto, že knihovna pomohla pochopit nějaká tajemství. Vzpomněla jsem si na hádanku Sfingy. Co chodí ráno po čtyřech, ve dne po dvou a večer po třech? Člověk. Z nemluvněte, které leze, se stává dospělý, který ve stáří potřebuje hůl. Možná to souvisí s tou hádankou. Nebo s hádankami obecně.” „To by šlo,” souhlasil jsem a vybavil jsem si Oidipa a své první setkání s touto hádankou. „Ale i tak tam můžou být další významy,” dodal jsem. „Co když například ta Sfinga poskytuje vodítko k charakteru knihovny nebo dokonce k její struktuře či umístění?” Snící mysl může být velmi složitá. „Nebyla jsem tam tak dlouho, abych to zjistila,” odpověděla. „Bylo v té místnosti ještě něco?” „Ano,” řekla okamžitě. „Poblíž stál muž v dlouhém bílém rouchu. Myslím, že to byl knihovník. Rozhodoval, kdo může do místnosti vejít, a kdo ne.

Mně to z nějakého důvodu dovolil.” V tomto bodě se už moje praktická mysl neudržela. „Co je to za knihovnu, když tam nejsou knihy?” vyhrkl jsem. „To je na tom nejdivnější,” začala vysvětlovat. „Stačilo, abych jen nastavila ruce dlaněmi vzhůru a kniha, kterou jsem potřebovala, se mi v nich začala formovat! Za okamžik byla moje kniha hotová. Vypadalo to, že vyšla přímo ze stěny a zhmotnila se mi v rukou.” 81 „Co za knihu jste dostala?” „Nepamatuju si to přesně. Nějakou knihu o sobě, o mých životech. Bála jsem se ji otevřít.” „Proč jste se bála?” „Nevím. Že tam bude něco špatného, za co se třeba budu stydět.” „Pomohl vám ten knihovník?” „Ani ne. Jen se začal smát. Pak řekl: ,Stydí se růže za své trny?’ A smál se ještě víc.” „A co bylo pak?” „Vyvedl mě ven, ale já jsem cítila, že nakonec pochopím, co tím mínil, a vrátím se a nebudu se bát číst ze své knihy.” Zamyšleně ztichla. „To byl konec snu?” pobídl jsem ji. „Ne. Když jsem odešla z knihovny, šla jsem do třídy, kde jsme měli vyučování.

Bylo tam patnáct nebo dvacet dalších studentů. Jeden mladík mi byl velice povědomý, jako by to byl můj bratr… ale nebyl to můj bratr Charles.” Myslela tím svého současného bratra, který žil v Kalifornii. „Co za vyučování to bylo?” „Nevím.” „Ještě něco?” zeptal jsem se. Váhavě odpověděla. „Ano.” Divil jsem se, proč váhá teď, když už ze snu popsala několik velmi neobvyklých výjevů. „Přišel učitel,” pokračovala tichým hlasem, blízkým šepotu. „Měl hrozně pronikavé hnědé oči. Jeho oči se změnily do nádherně purpurového odstínu a pak zase do hnědé. Byl velice vysoký, na sobě měl jen bílé roucho. Byl naboso… Přišel ke mně a zahleděl se mi do očí.” „A pak?” „Pocítila jsem neuvěřitelnou lásku. Věděla jsem, že všechno bude v pořádku, že všechno, čím projdu, je částí nějakého plánu a že ten plán je dokonalý.” „Řekl vám to?” „Ne, nemusel. Ve skutečnosti neřekl nic. Já jsem ty věci jen cítila, ale nějak se mi zdálo, že přicházejí od něho. Cítila jsem všechno. Věděla jsem všechno. Věděla jsem, že se není čeho obávat… nikdy… a on pak odkráčel.” „Co dál?” „Připadala jsem si velice lehká. Poslední, co si pamatuju, je to, že jsem se vznášela v oblacích. Cítila jsem se tak milovaná a v bezpečí… Pak jsem se probudila.”

Brian L. Weiss Len láska je skutočná

92 myšlienok na “Spirituálne sny…

  1. Dobry den prepacte ale mam znovu problem s vykladom dvoch snov tak ak by ste mali čas tak sa na to pozrite.Ďakujem😊.
    Prvy sen zacinal tim ze som vystupil z autobusu a isiel som smerom domov ked počas cesty som stretol kamaratku a išiel som ju odprevadiť domov.Ked sme prišli k jej domu tak jej rodina pripravila pre nu narodeninovu oslavu aj ma na tu oslavu volala, ale ja som jej povedal ,,tvoja rodina ti to pripravila, ja pridem na druhy den”.Ked som prisiel domov nasiel som si v mobile internetove spravy od nej ze preco som neostal.(den pred tym som rozmyslal nad tym ci ju pozvem na svoju narodeninovu oslavu mohol takto dostat odpoved ze mi povie jasne “nie”?)
    Druhy sen bol kresleny kde som bezal po skalach a potom som na jednu si sadol.Zrazu som sa videl z 3 osoby neviem ako za koho ale proste videl som sa ako som bol na tej skale, na ktorej som sedel a rozmyslal.Nevypadal som tak ako v skutocnosti bol som prevazne “cerveny”(mal som kratke cervene vlasy,tricko…) a sedel som v divnej polohe.Jednu nohu som mal akoby v tureckom sede(neviem to presne popisat mal som ju polozenu k zemi prekrizenu) a druhu som mal smerom hore.Hladel som do dialky a premyslal…
    Ak si najdete cas tak prosim vas pekne skuste mi tieto sny vyložiť
    Ďakujem 😀

    Páči sa mi

    1. Ten prvý sen ukazuje na citvov prepojenie medzi tebou a kamarátkou…cesta autobusom s kamoškou a oslava u nej ukazuju tvoju blížiacu sa situáciu v živote, kamoška má oslavu a chce ťa na nej, ale ty odmietaš..tu sa ukazuje tvoje váhanie či ju pozvať na svoju oslavu, alebo nie…mailova správa je predzvesťou, že ju máš pozvať a ona pozvanie príjme.

      utekať po sklach ….snažiť sa vyhnúť osudu a tom u, čo sa kedysi udialo, utiecť pred tým…Sedieť na skale je snaha o pochopenie nejakých svojich činov z minulosti….sedíš na jednej nohe(nohy sexualita), akoby si si uvedomil podriadenosť svojej sexualite a preto jednu obmedzuješ vo voľnom pohybe…pravá mužská časť ľavá ženská…ak sedíš na pravej dávaš do popredia svoje city z duše, ak ľavá, tak rozum, vôlu.

      3 znova všetky 3 časti telo duch a duša, ktorých sa problém týka…..si si vedomý toho, čo si vykonal v minulosti a trápi ťa to?

      Červená ukazuje na vášeň, lásku , ktorá z teba vyžaruje aj v sexualite (vlasy) a ako osobnosť(tričko)

      Premýšľanie je stav, kedy v sebe hľadáš opovede…hory sú aj symbolom duchovnej roviny, výstupu vyššie, kedy sa snažíme pochopiť seba samého a čím sme si prešli.

      Páči sa mi

  2. Dobrý večer. Ospravedlňujem sa ak vás ruším, ale proste tento sen mi nedáva zmysel neviem aké symboly si mám všimnúť.Prosím vas pekne ak sa to dá tak povedzte ktoreé symboly si mám v sne všímať. Vopred Ďakujem. 🙂
    Takže začalo to tím, že som si išiel zabehať z chuti. Bežal som pár metrov, keď som stretol susedov s ktorými som sa chvíľku porozprával.Neskôr som sa dozvedel že môj brat a kamarát ma hľadajú. Rýchlo som sa schoval do domu susedov a povedal im aby klamali,
    že tu nie som.Pozeral som cez trošku otvorené dvere ako klamali môjmu bratovi a kamarátovi, že tu nie som.Potom odišli

    Páči sa mi

    1. Ahoj…začínaj symbolmy ako idú za sebou

      Takže začalo to tím, že som si išiel zabehať z chuti. Bežal som pár metrov, keď som stretol susedov s ktorými som sa chvíľku porozprával.Neskôr som sa dozvedel že môj brat a kamarát ma hľadajú. Rýchlo som sa schoval do domu susedov a povedal im aby klamali,
      že tu nie som.Pozeral som cez trošku otvorené dvere ako klamali môjmu bratovi a kamarátovi, že tu nie som.Potom odišli

      Beh vo sne nie je potrebný, ak bežíme, potrebujeme niečo dohnať vo svojom živote, ale ty si behal relaxačne, čiže si si potreboval zrejme vyprázdniť mysel a posilniť kondičku…čo nie je duševné, ale skorej fyzické..priradené k egu.

      Susedia su ako ľudia a symbolizujú teba, tvoje myslenie, podľa toho ako ich vnímaš. Návádzaš ich ku klamstvo a oni to príjmu, takže istú časť myslenia máte spoločnú. Klamstvo je niečo, čo v nás vyvoláva túžbu po materiálnom zisku, niečom, čo posilňuje ego. Brat je tvoja citová časť a jeho priatelia ukazujú na tvoje správanie. Schovávať sa v dome…Ty sám sa vedome ukrývaš pred niekym, kto po tebe niečo chce a robí ti to potešenie…nazerať cez dvere je pozerať do inej roviny zrejme citovej, kde nastáva sklamanie…oni potom odchádzajú.

      Zrejme nastane situácia, kedy ťa niečo navedie(EGO), aby si utiekol a skryl sa pred zodpovednosťou, sám si budeš nahovárať, že si urobil správne a budeš seba v tom klamstve podporovať a schovávať sa vo vnútre seba, ale budeš zvedavý, ako situácia dopadne, aj keď si sa jej nechcel zúčastniť.

      Páči sa mi

  3. Dakujem vam pekne.Ked uz ste hovorili o egu tak sa vas chcem este chcem spytat, ako sa da znizovat/ničiť ego alebo sa to neda vôbec?Ďakujem za vsetky odpovede pekny den s pozdravom Nikoy :).

    Páči sa mi

  4. Nikoy..práca s Egom nie je ľahká..začni byť sledovateľom…pozoruj prejavy ega a ak si uvedomíš, že ego je na koni, tak zasiahni a povedz si, že toto správanie nie je správne. Napríklad niekomu pomôžeš a Ego už vyhodí otázku boh vie, čo za to dostanem, či niečo podobné.
    Každá situácia ťa učí. Ego je dôležité, lebo nám ukazuje ako sa prejavujeme,je učiteľom, lenže ak začneš viac prejavovať svoje duševné vnemy, sám si budeš uvedomovať, že už reaguješ inak, veľa vecí ti nevadí, nezasahuje do teba, vieš ich prijať a nie si ako kohút, ktorý chce mať všetko pod kontrolou.

    https://anitram.wordpress.com/2013/03/22/ego-obrany-a-proces-diferenciacie/

    Veľa duchovne pracujúcich ľudí nemá ego úplne spracované, je to proste proces, ale ak začneš si už na ceste sebarealizácie.
    Potom sa to odzrkadlí aj v tvojich snoch, budeš mať duchovné symbole, alebo prejavy na citových rovinách. Sám zistíš, kedy pokročíš, budeš svedkom udalostí, do ktorých sa nebude chcieť ego zapájať, reagovať a ukazovať svoju nadradenosť, budeš len vnímať situácie a užívať si svoj vnútorný pokoj a nič sa ťa nebude osobne dotýkať.

    Prajem veľa trpezlivoisti, otvorenosti v srdci, pokoja a lásky z duše…Boh nech vedie tvoje kroky.

    Páči sa mi

  5. Ďakujem pekne za podporu.Takže ego teda pomaha vacsinou v zlych situaciach, potlacenych pocitoch, a i.
    Takže neda sa ho znicit iba preformovat.(spravne som to pochopil?Viete lebo som cital som aj urcite archetypy od pána J.Meda a ten hovoril ze ak chce ist niekdo na duchovnu rovinu po case môže ego odstupit a individualita sa ukaze “naha”.Je to tak či nie?)

    Páči sa mi

    1. presne..musí nastať premena, ego ustúpi do úzadia a prejavuješ sa viac z duše…teraz máš v úzadí dušu…pracuj so svojou bdelosťou..vnímaj viac duševnou časťou, vedomou časťou seba.

      Ak vidíš vo sne niekoho nahého, znamená to, že sa na nikoho nehrá, nedáva si masku, či nejaká nálepku za koho sa vydáva, tým že nosí šaty, či iné masky, vydáva sa individualitu, niekoho iného. .

      Našu osobnosť ovplyvňujú aj znamenia zverokruhu a planéty, ktoré v 1. dome osobnosti máme, to nám ukazuje či sme introverti, alebo extroverti a iné veci.

      Páči sa mi

  6. Ďakujem veľmi pekne.Keby nebolo vas tak by som bol stale v nevedomosti o egu, nevedel by som co s tym robit.Asi pred mesiacom sa mi snivalo o inej kamaratke.Sen bol o tom ze sme vychadzali zo skoly a stale som sa jej pozeral do oči(mala ich hnede ako v skutocnosti) a popri ceste sa smiala.Ked sme od nej odisli stale mi kamarati v sne zdôrazňovali ake pekne oci ta kamaratka a aj ja sam som si to v sne uvedomil.
    Oči su okna do duše, takže som sa v nich videl.Hneda farba sa vzťahuje k egu.je nadejou ale zaroven upozornenim pred pohodlnostou.A kedze sa mi ta farba pacila v sne to zne to znamena ze som priputani k egu?(vylozil som to dobre?)Ďakujem s pozdravom Nikoy 🙂

    Páči sa mi

    1. Nasmeroval by ťa niekto iný, alebo sám by si našiel cestu, ako pracovať na sebe, lebo by si cíti pohnútky z vnútra. Vnútro nás vedie po špirále vyššie čo najbližšie k Bohu.

      Škola je pre teba symbol učenia a vzdelávania v živote , aj keď ju už nebudeš navštevovať ,symbol ostane a bude patriť skúškam v živote ako ich zvládaš. Kamarátka predstavuje niekoho, kto ti je blízky istým spôsobom a jej oči sú naozaj bránou do duše…tu ti je ukázané ako ťa duša púta a rád ju vnímaš. Kamarátka v skutočnosti má iné oči, premena na hnedé je akoby pohľad cez ego, ktoré hodnotí a posudzuje…ak by ťa nezaujala farba, ale hĺbka a krása tých očí, či čistota duše,ktorá by ťa niečim naplňovala, tak by to bol duševný zážitok, ale ty si si všimol farbu očí. Podvedomie ťa upozorňuje na túto stránku, na ktorej maš pracovať

      Dnes som bola na pošte a taký malý asi ročný chlapček ma pozoroval svojimi modrými očkami, ani nemrkol, tak hlboko sa mi do očí zahľadel. Moje ego hneď zareagovalo, či je to nejaké kryštálové dieťa a čo vo mne vidí 😀 , keď tak uprene na mňa pozerá 😀 😀 😀 potom sa na sebou pousmejem,že čo mi to zase vyskakuje do mysle… občas sa vnútorne objímem za tieto prejavy. 😀

      Páči sa mi

    1. Ak sa toho dožijem tak hej 😀 …moje ešte stále neustúpilo, stále vystrkuje svoje rožky. 😀

      Pozoruj seba, svoje prejavy, vnímaj, anyluzuj čo na teba práve pôsobí a čo v tebe chce, aby si sa tak správal. Uvedomuj si seba, svoje postoje a tak začni pomaly meniť to, čo ti už nepríde ako správne..nič nepotlačuj, len pracuj na sebe. 😉

      Páči sa mi

  7. Dobry večer už som vas nechcel rušiť, ale proste tento sen bol naozaj divny.Ak budete mat cas tak sa na to prosim pekne pozrite.
    Zacalo to tym že som bol v športovej hale kde hrali moji kamarati futbal.Najprv som si s nimi nechcel zahrať.Potom som si s nimi chcel zahrať, ale jeden z kamaratov sa mi prihovoril a povedal mi ze ked som nechcel na zaciatku tak uz nemôžem.Neskôr bolo pokračovanie že som pisal pisomku a ten kamarat co hral futbal sedel pri mne a pomahal mi(ten kamarat si myslim ze symbolizuje moje ego).Pamätam si jednu otazku.Znela veľmi divne.Znela”čo spôsobuje čierna diera?”Nepätam sa co som napisal za odpoved.Zaujimave na tomto sne bolo ze som ako ste mi vcera povedali som pozoroval svoje vnutro.Ďakujem za vyklad pekny zvysok dna prajem.S pozdravom Nikoy 😉

    Páči sa mi

  8. Ahoj Nik..športová hala a futbal je symbolom splnených želaní, kedy túžiš pri hre vyhrať, ide však o pudovú rovinu…Najskorej váhaš, ale potom sa zapojíš, teda tu ide o akýsi prejav zdržanlivosti, niečo ťa nabáda nezapájať sa do nejakej činnosti, ale tvoje rozhodnutie je potom iné. Kamarát ti ukazuje tvoju povahu, správanie ako sa aj ty javíš(bud tú dobrú stránku, alebo tú zlú)…ideš neskoro, nemáš sa už zapájať, aby si mohol oslavovať víťazstvo, či prehru. …čiže ukazuje na tvoju vlastnosť, kedy si sám stojíš za istými pravidlami a tie nechceš meniť.

    Znova máš toho kamoša vo sne a ukazuje na inú tvoju stránku …píšeš test, teda skúška z nejakej lekcie života, kamarát ti pomáha, teda porušuje pravidla o zodpovednosti a našepkáva ti a ty sa nechávaš ovplyvňovať. Kamarát ukazuje na tvoju jednu stránku, čo dodržiava pravidlá, a druhá porušuje ich.

    Otázka čierna diera…diera vlastne spája 2 priestory, 2 roviny a ty sa snažíš seba vnímať, pozorovať ako sa prejavuješ…teda sleduješ seba akoby z inej roviny, aby si videl čo všetko , čo ťa pohlcuje do temna, nevedomej časti, lebo vedomá je osvetlená.

    Ty nemáš pozorovať svoje vnútro , ale všímať si prejavy ega , snažiť sa ich meniť a vnútro máš vnímať, ladiť sa na duševnú časť, byť viac vedomý seba samého.

    Pekný večer…

    Páči sa mi

  9. Dobry vecer.Potreboval by som vyklad troch snov.Ak budete mat cas tak sa na to prosim pekne pozrite.Prajem prijemne citanie :).
    1.sen Snivalo sa mi ako som bol na futbalovom zapase a viedol futbalovu loptu az k brane na ktoru som kopol a branu netrafil(Ako ste hovorili futbal je riadenie osudu.Všimol som si ze taketo sny ohladom toho ze sa neviem trafit sa mi snivaju.Znamena to ze zle riadim svoj osud?)
    2.sen bol som v neznamom dome a museli sme ujst .Jedine vychodisko bolo ujst z nejakych tajnych tunelov.Tak moji kamarati odtial usli, ale ja som ostal.
    3.sen bol som znovu v tom istom neznamom dome az na to ze v tom dome bolo nieco ine nez predtym:na krbe stali dve velke nahe sochy muža a ženy (možno to bol Adam a Eva).Keď som do domu vstupil rozpravali sa, ale hned ako ma uvideli stichli.Potom som sa im prihovoril a oni ma upozornili aby som sa schoval,
    lebo niekto prichadza.Schoval som sa za gauč .Ten kto vstupil do domu bola ludska bytost so soviou hlavou.Povedala mi aby som sa neschovaval a ze mi chce nieco ukazat.Potom prišlo niečo velmi zaujimave; uvedomil som si, ze som v sne a ze toto nie je realita.Potom ked som mohol ovladat svoje snove telo som si sadol do tureckeho sedu a meditoval.Za ten cas co som vnimal sen ako nerealitu sa na mna tie bytosti pozerali na mna-vadilo im to ze som si to uvedomil.Preco im to vadilo?Ked tento sen skoncilo zobudil som sa, ale nie v skutocnosti, ale v predoslom sne.Ten sen s bytostami som rozoberal s clovekom ktoreho poznam z jedneho serialu myslim ze to bol psychlolog.Ja som mu to rozpraval a on napäto pocuval.Rozmyslal, ale odpoved som sa nedozvedel…
    Ďeň predtym som sa dostal do hlbokej meditacie.Môže to s tym suvisiet?Vsetky tri sny sa mi snivali po sebe.Vopred ďakujem s pozdravom Nikoy 🙂

    Páči sa mi

    1. Futbalová hra je o tvojej snahe prebrať osud a riadiť si ho podľa seba(zákon priťažlivosti), no vidíš, že nevieš trafiť bránu, čo znamená, že isté veci nezmeníš a musíš si nimi prejsť. (lekcie životy)

      Neznámy dom je neznáma časť tvojej mysle, ktorá sa ti otvára a ukazuje veci, ktoré máš spracovať. Spýtaj sa seba…pred čím v živote utekáš…tunel je spojnica medzi životmi, ale aj cesta do podvedomia, kde je všetko ukryté…kamaráti sú tvoja personifikácia…utekajú preč a ostávaš sám v sebe..tvoje rozhodnutie postaviť sa tomu, pred čím ostatný ušli. Tunely vedú z kúpelne…čiže ide o morálnu očistu niečoho, lebo ak ideš z druhej strany a výjdeš v kúpelni toho domu, kde si teraz tak je to tento život….niečo z minulosti, čo ťa núti konať ako konáš máš v sebe očistiť.

      Dom je tvoje vnútro…zrejme tam máš pochopiť niečo, keďže podvedomie znova vybralo jeho symbol…sochy ak sú s kameňa sú symbolom osudu, niečoho pevného…ak sú z porcelánu ide o niečo krehké..tvoju ideu a vieru v niečo….obživlé: dočasně umrtvené myšlenky a názory se opět stávají živoucími a povedou snícího životem; tyto obrazy často doprovázejí sny zamilovaných, neboť altruistický akt vzdání se sebe sama oživuje strnulé a dosud neživotné ideály či zapomenuté bytostné stavy

      Schovávať sa..strach z neznámeho v nás vytvára nedôveru…Muž zo soviou hlavou ťa vedie k poznaniu a pochopeniu seba samého…aby si sa stal pozorvateľom a dokázal pochopiť k čomu si vedení….cesta poznania.
      Uvedomil si si, že si vo sne a že je to sen…nastáva lucídna časť a ty si sa rozhodol upokojiť seba meditáciou…začal si vnímať okolie, aj keď si sa nepozeral, čo môže ukazovať na zvýšenie tvojich vnemov. Tie sochy predstavujú nejakú časť teba, možno ego…

      Rozoberať sen s niekym je vedieť pochopiť viac seba. svoje podvedomie a ten človek bol zrejme presonifikáciou nejakej časti,teba, ktorá sa snaží psychologicky rozoberať tvoje pocity, postoje aby si sa mohol dopracovať k veciam, v ktorých chceš mať jasno.

      Meditácia môže mať spojitosť, lebo v tej časti si si sen riadil sám a preto si chcel využiť znova možnosť a dostať sa do iného stavu vedomia.

      Páči sa mi

  10. Ďakujem velmi pekne za vyklad.Tie sochy boli kamenne.Tak teda ked som si uvedomil ze som v sne a tie bytosti ktore tam boli a im to vadilo ze som si to uvedomil, tak to znamena ze to vadilo egu a nie podvedomiu?Prajem pekny den.

    Páči sa mi

  11. Dobry den prajem prepacte, ale mal som velmi divny sen ktory si neviem vylozit.Ak budete mat na to cas tak sa na to prosim pozrite … dakujem.
    Snivalo sa mi ze som bol pred domom a videl som moju mamu ako telefonovala s nejakym muzom.Nepamatam sa presne ale pocul som nieco take ze vypol siet kvoli tomu rozhovoru.Potom som sa vzdialil od domu a vidim ako ide cierne auto po ceste.Vnutro auta bolo osvetlene zltym svetlom. To auto nik nesoferoval. Myslim ze to bola pointa celeho sne ze auto nik neriadi.Auto si islo po ceste a potom zabocilo do lava.
    Ďakujem velmi pekne dopredu za vyklad.Prajem vam pekny den s pozdravom Nikoy 🙂

    Páči sa mi

  12. Telefonovanie je o citovom prepojení, rozhovoroch s niekym…matka predstavuje tvoju výchovnú ženskú časť, ktorá sa snaži niekoho v niečom usmerňovať, ale tá mužsku časť na druhej strane nechce o tom počuť a preruší spojenie.

    Čierne auto…tým, že v ňom nesedíš a neriadiš ho idú veci pomimo teba, ale je tu ukázané , akým smerom ide, teda sa to týka ženskej časti….. (ľavá ženská, pravá mužska)…čierna ..to je farba nejakého zaťaženia negácie a žltá je farba 3 čakry centra moci, nášho nižšieho ja Ega…teda ego riadilo to auto. Môžeš byť pozorovateľom nejakej situácie, kedy sa niečo odohraje a ty sám uvidíš ako to bolo nesprávne.

    Zistila som, že Medo uzaviera postupne svoj snár….ouuu budem si musieť kúpiť jeho knihu. fňuk.

    Páči sa mi

  13. Dobry Vecer pani Martina.Ked ste uz tak zacali tak sa vas este chcem spytat.Ta 3tia čakra ego sa nachadza kde v tele?A čo su to vlastne tie čakry?To su nejake druhy energii alebo niečo take?Ďakujem pekne.Pekny vecer prajem

    Páči sa mi

    1. Čakry sú vlastne centrá vedomia…https://anitram.wordpress.com/2011/11/20/sedem-centier-vedomia/

      čakry

      Je to energia, ktorá oživuje naše telo, orgány a na základe čínnosti čakier orgány správne fungujú. Je to akoby energia duše, ktorá vlieva do tela život. Každá čakra vplýva na určité orgány a ak je čakra zablokovaná, alebo utlmená, orgány fungujú slabo a my si neveríme a sme blokovaný z vnútra…ak pracuje nadpriemerne sme až veľmi akčný a orgány sú tiež pod vplyvom zvýšenej energie a idu nadpriemerne.

      Mám na blogu dosť článkov o čakrách….https://anitram.wordpress.com/reiki-liecenie/

      Každá čakra vyjadruje určitú oblasť v nás…1 naše hmotné telo matéria…2 sexualita, tvorivosť….3 naše ego…sídlo moci…4 čakra…sídlo lásky…5 čakra komunikácia…6 čakra…mimozmyslové vnímanie a 7 čakra je koruna…nadzmyslové vnemy…vb tejto rovine nastáva satv osvietenia…asi takto v skratke.

      Ak ťa čakry zaujímajú, naštuduj si o nich..ukazujú aj energeticky na akej úrovni sa nachádzame, ako sa emočne zaťažujeme, či vieme byť čistý, otvorený láske, múdrosti a vyšším svetom.

      Páči sa mi

  14. Dobry vecer pani Martina.
    Prajem vam pekne sviatky a pekne chvile stravene s rodinou a stastny novy rok.
    Potreboval som vyklad dvoch snov…
    Pred spanim som sa sam seba spytal ci ma vobec zmysel hladat si dievca a myslim ze podvedomie mi odpovedalo ze nie ale rad by som vedel co si vy myslite.A ten druhy sen si pamatat asi 5-6 rokov dozadu sa mi snivalo prajem prijemne citanie.
    1.sen Bol som s bratom(brat mal na voditku psa)v parku, bol sneh.Potom sme v parku nasli nejake rury alebo tobogany (neviem to nazvat)a spustali sme sa… zrazu som sa ocitol asi na poli a vidim ihlicnaty strom na ktorom su 3-4 identicke lopty.Pozriem sa na jednu a poviem ze tato patri jednej kamaratke a ze idem jej loptu zaniest (hovorim tej kamaratke oktorej ste mi vraveli ze mi je osudovo dana, ze som ju stretol v minulom zivote)…
    2.sen Bol som vonku medzi ludmi.Ludia ked pracovali alebo nerobili nadavali.Vzdy ked vyslovili nejaku nadavku zahrmelo!Nechapal som preco, pozrel som sa hore na oblohu a videl ako sa tvaroval nejaky oblak a ten oblak mal ludsku tvar.Bol to taky starsi fuzaty muz…
    Ďakujem za vyklad 🙂

    Páči sa mi

  15. Dobrý večer Nikoy…
    Ako si dospel k názoru podľa sna, že nie? Sneh je duchovná rovina a z nej sa spúšťaš rúrou na inú ,nižšiu rovinu zrejme citovú. Vidíš 3-4 lopty…3-ka sa týka tela, duše a mysle , 4-ka je celok , naplnenie, ale v tarote je to karta vládcu, cisára , ktorý má moc, vie vytvoriť stabilitu.
    http://probud.se/index.php/tarot/crowleyho-tarot/velka-arkana/963-crowleyho-tarot-04-cisa
    Jedna lopta patrí tvojej kamarátke…aká je to farba? Lopta je tvar gule, teda cesta k zjednoteniu a ty sám jej ju nesieš. Príliš často máš kamarátku vo sne,čo k nej cítiš? Tu si polož otázku.

    Ten druhý sen ti mohol ukazovať obdobie, kedy si vnímal viac morálne, vadilo ti nadávanie, neslušné vyjadrovanie, alebo si bol svedkom ako niekto niekoho pre takéto vyjadrenie obvinil a trestal…Skús si spomenúť, čo sa po tom sne udialo. ..teda, ak si ešte pamätáš.

    Pekné sviatky aj tebe prajem. 😉

    Liked by 1 person

  16. Dobry vecer prajem ta lopta bola futbaliva a bola bielej farby so cervenymi hviezdami.Myslel som si tym ze tie lopty na stromy tak ma napadli hned “pudy”.A vy si co myslite? Áno ci nie?

    Páči sa mi

  17. Hej sú to tvoje nízke túžby k nej, ale ak sa nad svoje pudy povznesieš a začneš v človeku hľadať viacej…duševné naplnenie, tak budú aj snové symbole iné. Už sneh bolo nasmerovanie …duchovná rovina, ale klesol si nižšie a skončil pri stromoch. Nestrácaj nádej.

    Páči sa mi

  18. To, čo zo seba vyžaruješ, to aj priťahuješ..Takže ak budeš hľadať duševné súznenie, tak aj takého človeka si k sebe pritiahneš. Je to ale normálne, že v každom období života túžime po iných hodnotách .

    Páči sa mi

  19. Dobry vecer , chcela by som poprosit o pomoc. Ide o sen ktory mi uz mesiac nedava spavat. Koncom novembra mi zomrela sestra a 2 dni po pohrebe sa mi snival sen velmi zivy ..lahla som si poobede s mojim malym synom nakolko som asi 4 noci nespala a zo sna som sa strhla asi po 15 min spanku …. SEN : Isla som smojou mamou a mojim synom na aute a v jednej chvili sme zastavili a moj syn vysiel z auta a povedal ze tamto je teta.. s mamkou sme sa pozerali no nevideli sme ju, nato sa moj syn rozbehol za nou az sme ho stratili z dohladu. Hned sme skocili do auta a isli dalej po ceste aby sme ho nasli.. Hned nato zacala padat vsedo okolo nas hmla priam biela tma az nebolo vidno ani pred auto…stale som mame hovorila chod pomalsie nic nevidno ani mojho syna.. isli sme pomaly az sme zasstali a vystupili pred auto. Ako sme tam tak stali mamka mi povedala pozri tam je tvoja sestra… ako som sa pozrela uvidela som jej siluetu no viem isto ze to bola ona jej drzanie tela.. stala v tej bielej tme a za nou svietilo jasne svetlo no ona stala smerom k nam akoby na pol ceste k tomu svetlu a nehybala sa… na to som sa strhla.. chcem este povedat ze posledne roky sme so sestrou nevidali sa vela no moja mamka bola u nej stale takmer ju doopatrovala akurat ked zomierala nebola pri nej. Ostali po nej dvaja maly chlapci a partner. Uz mesiac mam kazdy vecer myslienky pri nej a stale myslim na to ze sa bala. zomrela sama v nemocnici nebol pri nej ani jej partner. So zivymi snami mam skusenosti.. po smrti babky ktoru sme doma doopatrovali pred par rokmi som takisto 2 dni po pohrebe mala zivy sen akurat tam to bolo jasne prisla usmiata a po svojich nozkach povedat ze uz ju nic neboli ze jej je dobre….. a poto ked som sa zobudila som pocula jej kroky jassne na chodbe a rano mi brat povedal ze pocul takisto… takisto vecer po sestrinej smrti sa v nassej starej destskej izbe posunul nabytok a u mna doma zas spadla ista vec zo schodov na povalu tak ze doslova preskocila vec pod nou. Este jedna vec po pohrebe mamka v sestrinom dome robila cosi v kuchyni a z chladnicky doslova zletel kalendar anjelsky kalendar ktory si sestra kupila.

    Páči sa mi

    1. Olinka ..babka bola stará, zmierená zo životom, preto ti vo sne ukázala, že sa teší na iný svet, lebo tam sa stretne s inými dušami, s ktorými prežila veľa a milujú ju. Tam je láska úplne iná a tak isto ak človek zomiera, prídu mu na proti blízke duše, ktoré mu majú ukázať cestu späť domov. Raz som tiež mala sen s kamamrátkou a v jednom z nich mi dala najavo, aby som sa už netrápila, usmievala sa a vyžarovala z nej láska, potom som pochopila, že nemám smútiť, lebo pochopila, prečo musela tak rýchlo odísť z tohto sveta a tiež tu zanechala malé dievčatká.

      Myslím, že snom ti podvedomie ukázalo, že sestra tuná blúdi, tá hmla je znakom toho, že nevie kadiaľ má ísť a držia ju tu jej malé deti, preto tvoj syn utiekol a našiel tvoju sestru. Za ňou je svetlo, kam by sa mala odobrať, len ona je stále zmätená a blúdi v neistote, nevidí cestu, alebo ju nechce vidieť kvôli deťom a partnerovi. Skús sa k Bohu za jej duše prihovárať, aby jej ukázal cestu k nemu, poslal svetelné bytosti a ukázali jej cestu k nemu a k dušiam, ktoré ju milujú. Prihováraj sa jej aj ty, že bude o deti dobre postarané, nech tuná neblúdi a odíde do svetla, lebo v našom svete nikdy nebude mať pokoj. Viem, že duchovia chcú na seba upútať , dať najavo, že sú stále živý, len mi ich nevidíme. Niektorí duchovia vôbec netušia, že zomreli, lebo nevideli svoje telo a majú pocit, že žijú stále akoby v agónii a v závislostiach, ktoré ich v živote držali. Ak máš niekoho na blízku, kto posiela duše do svetla, oslov ho a nech sa pozrie či tam vaša sestra neblúdi a ak hej, nech ju pošle do svetla. Tam jej bude lepšie Olinka.

      Pekný dník ti prajem.

      Páči sa mi

  20. Este si pametam ze ked som sa z toho sna ztrhla otvorila oci chytila svojho syna za ruku no ked som oci znova zatvorila uvidela som jej siluetu zas no oci som znova otvorila a bolo to prec

    Páči sa mi

  21. Dobre ranko prajem pani Martina. Šťastny novy rok veľa šťastia, zdravia, úspechov a nech vam co najviac ludi chodieva na tieto stranky. Vždy tu najdem niečo čo si rad prečítam 🙂 …
    Prosim vas potreboval by som vyklad jedneho velmi divneho snu. Ak si najdete čas tak sa na to prosim pozrite dakujem.
    Nepamatam si kde som sa na zaciatku nachadzal, ale ide o to že so mnou komunikoval vnutorny hlas. Pamatam si ze mi povedal,,Vždy tu budem ked na mna pomyslis”.Vzdy ked som si na tu bytost alebo kdo to je/bol spomenul, tak vzdy som mal strasne bolesti okolo krku a na konci som mal hrozne bolesti v okoli celeho tela.Este si pamatam ze som sa spytal ,,Kdo si?” A pocul som ,,Ja som ty”. Je to nejake upozornenie ze sa na mna lepia nejake bytosti alebo ze mam schyzofreniu alebo co?
    Pekny den prajem 🙂

    Páči sa mi

  22. Nikoy…Vďaka za tvoje prianie, čo želáš mne, želáš aj sebe. 😀

    Neviem, či je možné ten sen vyložiť, lebo nepoznám bližšie okolnosti. spýtam sa ťa…sú tvoje túžby komunikovať s nejakými vyššími bytosťami? Túžiš po nejakých schopnostiach, alebo vnímať iné bytosti?

    Dnes som dávala článok z knihy od Edgara Cayceho….Vědomí nově narozeného dítěte nemůže být nikdy starší, než je jeho nově zrozené tělo. Veškerá moudrost, již nově narozená bytost nahromadila během svých nesčíslných pobytů na Zemi, je uložena v podvědomí. Podvědomí je proto naším největším přítelem a rádcem. Čelímeli nějakému dilematu, pak bychom měli požádat naše podvědomí, aby nám poskytlo konkrétní radu k tomu vytvoříme podmínky tím, že se zklidníme a budeme 15-30 minut meditovat. Mnohdy se nám dostane účinné pomoci. takže ak sa snažíš pochochopiť svoje sen, nasmeruj otázku na podvedomie.

    Napíšem ti k tomu ale toto.

    Kedysi som komunikovala s viacerými bytosťami, najskorej kyvadlom a tabuľkou, ale potom som ich už počula v hlave. Zo začiatku mi to lahodilo, vraveli mi veľa veci, ale aj veľa veci z môjho vnútra vyťahovali. Verila som im všetko, čo vraveli a to bola chyba. Predstavili sa ako bytosti vysokého rádu, mala som schopnosti , ktoré predtým neboli. No však táto komunikácia spôsobovala, že som sa viac vťahovala do vnútorného sveta a bola s nimi stále v kontakte. Prestávala som vnímať realitu a žila vnútorným svetom. Vždy keď som skončila s kyvadlovaním, či rozhovorom bola som nesmierne unavená a boleli ma hrozne ruky, až časom som sa dozvedela, že to bola protislužba a oni mi brali energiu. No jedného dňa nastal zlom. Žila som v domienke, že komunikujem s duchmi, mali tie isté hlasy, mysleli rovnako ako ľudia mne blízky, čo už zomreli, len som ich nevidela. Len jedného dňa som prišla na to, že to bolo klamstvo a oni si tie hlasy našli v mojej mysli uložené, aj to ako sa tý ľudia prejavovali, takže nebol problém ich napodobniť. Raz sa so mnou rozprávali mojim hlasom, akoby som sa v mojom vnútre ozývala ja. Vtedy som pochopila ako funguje schizofrénia, že to nie je ochorenie, ale len zmena stavu vnímania a ak človek prepadne hlasom z vnútra je lapený, ľahko ovplyvniteľný a ak je duševne slabý nezvládne to. Nech sa hlasmi nahovoriť a jeho stav môže viesť k samovražde. Keby idem k lekárovi, tak by mi aj schýzu diagnostikoval, a nastavil na lieky a bola by som zapísaná ako blázon. Lenže som vedela že nie som a všetko robia oni.

    Potom začal kolotoč rozhovorov, nespala som, vyvolávali mi bolesti, aké moje telo nepoznalo, nespala som viac dní, vždy ráno mi energiu nejako vrátili, brucho sa mi triaslo a ja som nedokázala na nič iné myslieť, len som ich počúvala a želala si byť zase normálna a nikoho z iného sveta, žiadne bytosti nevnímať. Raz mi vyvolali stav infarktu , točili so mnou, ja som mala pocit, že mi srdce praskne a modlila som sa stále dokola k Bohu aby to už prestalo. Potom s tým skončili a ja som konečne zaspala. Trvalo to dlho, ale vschopila som sa vďaka svojmu synovi , ktorý so mnou triasol, aby som ho konečne počúvala a začala ich ignorovať, hľadala spôsob ako ich prestať vnímať. bolo to ťažké, lebo aj keď som si čítala knihu, mala som pocit, že vôbec nevnímam o čom to je, akoby moja myseľ bola vygumovaná.

    Časom sa mi podarilo ich ignorovať, ozvali sa len, ak som zamerala pozornosť do svojho vnútra. Občas sa ozvali sami bolesťou hlavy, ktorá začala náhlym pulzovaním a vždy sa bolesť zvyšovala, alebo znižovala tak ako oni chceli. vedeli mi utlmiť chuťové bunky, takže keď som varila, nevedela som ako to jedlo chutí. Každý z nich dokázal ovládať iné centrum vedomia a v tej časti spôsoboval bolesti. Jeden z nich mi raz tak vyvolal bolesť v hrdle, až mi ho spálil a liečila som si ho dlho.

    Možno ti to príde neuveriteľné, ale presne toto sa mi udialo a tie bytosti sú stále pri mne. Neviem ako ich odpútať, oni nevedia ako sa odpútať a tak som to prijala, že je to súčasť mojej karmy. Viem, len že jeden z nich sa ma pokúšal vytiahnuť z tela a videla som v astrále 2 bytosti v šedých háboch, tak ich aj vnímam ako duchov, alebo privtelené duše,

    Aj mne vraveli ….ja som ty a ty si ja ….a vždy ako som si na ne pomyslela, spôsobovali mi bolesti, či trápili ma večným vykecávaním sa.

    Preto ma zaujal tvoj sen a pokiaľ túžiš po komunikácii s inými bytosťami, tak tú túžbu veľmi rýchlo zváž, lebo nikdy nevieš, čo si k sebe môžeš pritiahnuť, pokiaľ tvoje vibrácie nie sú vysoké a tak isto aj čistota ducha, nepritiahneš si k sebe nikoho z vyšších bytosti.

    Možno ťa podvedomie varuje tým snom, lebo ak by ti chcelo zdeliť, že budeš s niekym komunikovať,. tak by tvoje pocity vo sne boli aj iné, cítil by si lásku a pokoj od tých bytostí, ktorý by ťa zaplňoval, ale zastrašovať môže len nízke astrálne bytosti, ktorých je tu veľa.

    Buď opatrný Niky.

    Pekný večer prajem.

    Páči sa mi

  23. Ďakujem vam pekne zaujalo ma to, cez den som mal strach z toho ze mam schyzofreniu a nesla mi ta myalienka z hlavy.Neviem ci to je tymi meditaciami ale proste niekedy mam v mysli ticho(vobec na nic nemyslim) a mam strach z toho ze nieco/niekto mi nieco povie a nebudem to ja a nie a nie sa zbavit tej myslienky…stale z toho mam strach a co tym myslite, ze ku mne vo sne hovorila?Myslim ze som ju aj v mysli videl bola tmava nebolo jej vidno do tvare alebo to bola projekcia tieňa len v sne neviem uz…Dakujem pekne ze ste si nasli cas a odpisali mi 🙂

    Páči sa mi

  24. Nikoy, ak by sa ti aj niekto prihovoril, nejak astrálna bytosť, či duch, ty by si ho v hlave počul, neznamená to, že máš schyzofréniu. Len by si si rozvinul jasnopočutie.. Možno tvoj strach toto vyvolal a obavy z toho, preto ťa bolelo hrdlo, čo ukazovalo na centrum komunikácie, ale ak ťa bolela zadná časť tela, ide o temnú stránku z iného sveta. Tu vidím napojenia od asrálnych entít, duchov…z prednej máme vlákna idúce k živým ľuďom o ktorých máme obavy, či sme s nimi nejako viac prepojený.

    Ak vnímaš ticho v sebe, skúšaj vnímať aj lásku z duše, vnášaj ju do seba a bude sa v tebe rozplývať a naplňovať ťa a tá zaženie ten strach, lebo v tomto stave necítime nič ťaživé, sme v stave splývania s božským.

    Mne sa predstavili ako archanjeli…jeden je starší muž, druhý mladší a tretí je malý chlapec. Starší muž vie, čo sa udeje skorej ako sa to udeje, kedysi som mala pocit, že mi pomáha rozvíjať moju jasnovidnosť….ten mladší ma viedol k liečeniu, alebo sa hral na liečiteľa a ten malý…netuším. No vidím ich ako duchov v šedých háboch až po zem svojim vnútorným zrakom a viem, že sú v nejakom priestore, alebo poli. Každý má iný hlas a iný výzor, ale prečo pri mne sú som zatiaľ nezistila, preto som chcela aj astrálne vycestovať, aby som na to prišla. Len sa mi to nedarí. 😦

    Páči sa mi

    1. v podstate si už na nich ani nespomeniem, len z času na čas sa niečim ozvú, alebo ak upriamim pozornosť do vnútra..no sú stále tu. Ďakujem si milý, snáď to raz pochopím, k čomu to bolo. Ty dávaj pozor na seba, postav sa svojim strachom, prežiar ich láskou a oni sa rozpustia. Maj sa.

      Páči sa mi

  25. Dobry vecer pani Martina. Prosim vas zacal som trosku skumat aj sny druhych(moze sa to robit alebo neni vykladat sny druhych?) väcsinou dievcat.No a jedna kamaratka mi rozpravala o tom ako sa bozkavala s kamaratkou pred ludmi.Vypadalo to ako nejaky koncert a mala ist asi spievat…uz nejako svojim snom chapem (aj vdaka vam 🙂 ) ale taketo sny moc nemavam a rad by som vedel co podla vas mozu znamenat(to bozkavanie a sex. zblizovanie).Ďakujem vam pekny zvysok dna. 😉

    Páči sa mi

  26. Ahoj Nikoy…na výklade snov iným nie je nič trestné…ak ti niekto rozpovie sen a ty vieš čo symbole znamenajú, tak mu ho môžeš v pohode vyložiť. No najlepšie je poznať vlastné, lebo ty sám si môžeš potvrdiť, či to o čom snívaš je aj pravda a ako to súvisí so skutočnosťou. Vieš potom ľahko porovnať s inými…napr. sny s hadmi dávajú predzvesť, že budeš vedkom udalosti nejakej hádhy, vyvršenie ega, ak ťa uštipne jedom ty sám budeš zasiahnutý….voda je o emociach, tak je dobré pokiaľ nie je rozbúrená či kalná….a tak isto aj búrka ukazuje , že tvoje vnútro sa búri atď. Časom budeš vnímať inú symboliku, budú ti spojitosti chodiť vnútorne. je to ako keď sa naučíš násobilku a vieš v rýchlosti povedať všetko. 😀

    Veľa ľuďom som takto vyložila a povedali, že mám pravdu. Sny sú zväčša odrazom našich túžieb. Ľudia vo snoch sú naše myšlienky , teda nad čím uvažuje a kamarátka, ktorej sa sen sníval túžby po duševnom splynutí s niekym iným, nežným. Hudba -koncert ukazujú na prejavy duše. Dievča s ktorým sa bozkávala môže personifikovať niekoho, po kom túži, alebo má podobné vlastnosti ako jej kamarátka., či niečo s ňou spojené..alebo to môže byť aj jej kamarátka…no o jej túžbach vie len ona a na 100% ti ich nepovie, alebo zaprie. 😀 😀 😀 Ak si to vychutnávala je to o jej vášni, ale ak sa len chcela ukázať pred niekym, tak je to o jej egu a postoji k vzťahu s niekym, kto pre ňu až toľko neznamená.

    Nech sa ti darí…pekný večer.

    Páči sa mi

  27. Dobry vecer. Chcel by som sa s vami podelit o jeden velmi zaujimavy sen… vykladu snu prakticky chapem, ale ak chcete a najdete si cas mozete mi to vylozit … Dakujem 🙂
    Zacalo to tym ze som isiel domov (bol som na strkovej ceste) a auta isli oproti mne … potom som videl ako boli zaparkovane auta (bolo ich vela ako na jarmoku) dokonca aj zo zahranicia (sa mi zda ze poliaci) a pytal som jednej pani sa ze preco je tu tolko ludi … vraj tu mal prist niekdo vyznamny mne to nejak zaujimave neprislo, tak som isiel domov. Pocasie bolo slnecne-krásne neskutocne krasne az som si to v tom sne uvedomil. Nikdy v zivote som to v sne nespravil, ale pozrel som sa na ruky a mal som dva prsty ohnute(ukazovak a malicek ) a uvedomil som si ze som v sne… chcel som lietat, ale to telo ktore som ovladal nic neprejavovalo, ale ukazalo sa mi telo (asi fyzicke) a videl som ho z 3. osoby ako sa vznasalo.
    Dakujem 🙂

    Páči sa mi

    1. Nikoy…čítal si o bránach snívania od Castadeny v knihe Umění snít? Ak nie, odporúčam si ju prečítať.

      Click to access castaneda9_umeni-snit.pdf

      Ak si uvedomujeme, že sme vo sne, prešli sme druhou bránou snívania. Ak si začneš uvedomovať, že sen nie je skutočnosť, ale sen, budeš si viac vedomý svojich snov. Treťou bránou prechádzaš, ak začínaš riadiť svoje sny sám. Ty sám si nemal spojenie so svojim snovým telom, preto si nevedel hneď lietať a videl si ho z iného pohľadu. Treba sa so snovým telom spojiť a potom môžeš aj lietať, plachtiť.
      opisuje sa to v tých snových bránach. Písala som aj o každej zvlášť…

      Prvá brána snívania
      Druhá brána snívania
      Tretie brána snívania
      Ten sen mi príde ako predzvesť…ideš domov, teda do svojho vnútra..vonkajší svet je plní ľudí-myšlienok, ktorý očakávajú niečo výnimočné, no teba to nezaujíma a ideš ďalej…. je to dobré, lebo duchovný človek sa nepotrebuje zabávať v dave, hostiť sa jedlom.
      Autá ukazujú na rôzne smery,. ktorými by si sa mohol vydať….ty volíš cestu do svojho vnútra…všetko je krásne slnečné, uvedomuješ si tú nádheru citovej roviny a vtedy prechádzaš bránou snívania.

      Ako si si ty vyložil svoj sen? Napíš mi to pls.

      Páči sa mi

  28. Vylozil som si ho takto:v zivote idem zatial sam.zivotnych ciest mam na vyber dost, ale vybral som si takuto cestu.Mam na vyber mnoho dalsich ciest ake vybral som si takuto.Ti ludia cakali na niekoho… aj ja cakam v zivote na niekoho … mna to cakanie nezaujimalo tak som isiel dalej a tu druhu cast snu som nerozlustil.Prosim vas nemohol by som vas blizsie kontaktovat?(cez facebook) Lebo mam tolko otazok ohladom duchovna a v okoli to ludi moc nezaujima… :/ pekny zvysok dna

    Páči sa mi

  29. Este mam na vas jednu prosbu … dnes som mal velmi divny sen.Myslim ze suvisi s mojim tienom…
    Bol som vo velmi temnej miestnosti a bol som svedkom ako niekto(bol skryty v tme) si najal nejakeho zabijaka aby ma zabil. Ked prisiel k mojmu domu(ten zabijak-bol nizky plesaty ozbrojeny puskou, pusku skryval za chrbtom a mal zelene tricko)tak som vedel ze ma prisiel zabit.Zatvoril som mu pred ocami… potom zacal strielat na zavrete dvere.Videl som to ako strielal na dvere, ale neublizilo mi to… neskor mu prisla myslim ze mama otvorit, ze nech u nas prespi.(ako je to mozne ze clovek/bytost ktora ma chcela zabit zrazu prespala v mojom dome?)prespal v spalni, a mal som strach, ze sa ku mne v noci priblizi a zabije ma.Nechcel u nas dlho byt, vravel ze skoro rano odide.V sne som ani nechcel zaspat, chcel som byt hore, byt pozorny.Nakoniec som zaspal.Zabudil som sa rano presne si pamatam o 9:28. Uz bol prec. Potom som mal este taky utrzok, ze som toho zabijaka stretol v meste a spytal sa ho ze preco ma nezabil a povedal mi ze to nebolo potrebne a ze ma budu sledovat cez socialne siete…Prosim vas kdo to bol co si najal toho zabijaka?Preco ho najal? Nechapem logike tohoto snu prosim vas ak si najdete cas skuste sa nato pozriet.Ďakujem 🙂

    Páči sa mi

    1. Sny o zabití sú pre nás prospešné, lebo vždy má odumrieť len nejaká časť v nás, ktorá nám neslúži. Tma ukazuje, že ty sám ešte nie si schopný rozoznať význam snových obrazov..môže ísť aj o niečo z čoho máš strach a je to v tebe ukryté…puška ukazuje na sex. túžbu, energiu nabitú a nasmerovnaú na teba a ňou sa snaží niekto preraziť dvere, teda zasiahnuť inú úroveň v tebe. Tvoja matka mu ponúkne, aby u vás prespal v spálni..teda táto vlastnosť je dočasne uspatá, potlačená tvojou výchovnou časťou(matkou v tebe)akoby si tieto myšlienky od seba odohnal uspal, no si si vedomí toho, že kedykoľvek môže znova zaútočiť a ty si preto v strehu, si bdelí nespíš…no nakoniec aj ty upadáš v zabudnutie. Ráno ho stretáš v meste a on ti dáva najavo, že že si pod dohľadom, kontrolou. Neviem aké túžby v sebe teraz držíš, no možno sám chápeš ten sen viac ako ja. Muž je len sprostredkoveteľom niekoho, kto chce určitú predstavu v tebe zničiť.

      Páči sa mi

  30. Niekde som čítala, že schizofrénia je len porucha vedomia, kedy sa viac utiahneme do svojho vnútra a načúvame tomuto hlasu. Ak obrátime pozornosť navonok, prestávame vnímať vnútorný hlas a máme šancu sa vyliečiť. Je to pravda, lebo tým čo som si ja prešla a zažila tak to aj bolo, bytosti ma len viac a viac vžťahovali do svojho vnútra a ja som prestávala vnímať svet vonku a potom som mala problém s vokajšim svetom, niečo z neho prijať, čo mi ľudia vraveli išlo skrze mňa o ničom som nevedela, aj keď mi to bolo povedané. Až som začala ignorovať vnútro a vnímať viac vonkajší svet, upravilo sa to.

    Ako sa prejavuje tvoj stav, ktorý ťa vedie k tomuto pocitu? je to tvoj vnútorný hlas, ktorý ti niečo nahovára, núti ťa konať inak, či hals niekoho iného?

    Pozri si tento článok od Teal Scot.

    https://anitram.wordpress.com/2013/04/16/teal-scott-priciny-vzniku-schizofrenie-a-jej-liecenie/

    Páči sa mi

  31. Neviem ten stav pomenovat jednym slovom.Proste som sa naucil na nic nemysliet vychutnavat pritomny okamzik az nato ze mam strach z tohoze nejaky hlas v tom okamihu prehovori.Mam strach z toho ze nejaka taka bytost na mna zautoci…Dakujem ze ste si nasli cas.
    Idem si precitat ten clanok 🙂

    Páči sa mi

  32. hej už si niečo také spomínal….Myslím si, že jo to vnímaním. Teda podľa seba posudzujem, ak som len pozorovateľom, čo si ego produkuje a myšlienky sa len výria, tak mám šancu zastaviť tento cyklus, že upriamim svoje vnímanie na niečo iné, uvediem sa do iného stavu. Zvyčajne vnímam seba v strede hrude, kde je pokoj a láska., bez myšlienkový stav. Tu som sa upriamovala, aj keď sa ozývali iné bytosti…tu nie je strach obavy, tu sa rozplýva len láska. Ak sám dokážeš byť v stave bez myšlienok a naučíš sa vnímať seba, nemusíš mať obavy, že sa ozve niekto z vnútra,. kto by škodil.

    Páči sa mi

  33. Zase sen tentokrat sa snival mamine. Zobudila sa nadranom na to ze videla moju mrtvu sestru a ta jej klopala na okno a volala ju ze kde tolko je nech jej otvori….no najlepsie je ze to klopanie pocula aj po zobudeni a ked isla pozriet nikto u nas nebol

    Páči sa mi

    1. Ťažko sa mi vykladá tento sen. Mŕtvy ľudia nás chodia na niečo upozorňovať..okno ukazuje na 2 priestore vonkajší a vnútorný, alebo aj 2 roviny bytia. Tvoja sestra prichádza z inej roviny a volá na maminu, aby jej otvorila cestu k sebe. Klopanie ukazuje na nejakú skrytú túžbu.

      Keď sa prebúdzame, navracia sa nám aj duch aj duša na rovnakú rovinu, lebo oboje časti v snoch putujú do iných svetov. Ak je Duch ďalej ako Duša, tak aj keď sme si vedomí toho, že už sme hore, ale vnímame ešte zvuky zo sna, akoby sme ešte zostali v snovej časti a vnímame ju napriek tmu, že už sme hore. Ak je duša ďalej a duch už je prítomný sme paralizovaný, nevieme hýbať telom.

      Neviem ako často s dcérou sníva, lebo občas mám vo snoch aj mŕtvych, ale z minulosti a tam sú akýmisi presonifikáciami. Ak sú mŕtvy v prítomnosti, vtedy na niečo prišli poukázať.

      Páči sa mi

  34. Praveze sa nam s mojou sestrou nezvykne snivat alebo si tie sny nepametame. Presli 3 mesiace od jej smrti mamina chodi na hrob poupratovat aj zapalit sviecku s ocom aj omse za nu dava….Teraz sa mi v hlave vynoril moj dnesny sen videla som samu seba a hovorila som si ako to ze vyzeram ako sestra ako keby som sa v tvari menila podobou na nu…. So sestrou sme sa velmi malo podobali ona bola cela mama ja cely otec.

    Páči sa mi

    1. Tvoj sen ti ukázal, že aj keď ste sa so sestrou nepodobali, máte veľa spoločného v prejave, kedy sa správaš ako ona. Možno sama si to tak neuvedomuješ, ale sú to programy, ktoré ste prebrali od rodičov, vyrastali v jednej rodine, takže tam budú podobné črty správania.

      Rozmýšlam nad tým snom tvojej mamy, ale neviem ako to vyložiť..nič mi vnútorne neprichádza, len rôzne domnelé varianty. Niekedy až s asituácia udeje si uvedomíme pravý význam sna.

      Raz ma mŕtvy vo sne informovali, že niekto z rodiny zomrel…https://viziebosorky.wordpress.com/2015/07/17/sen-ma-informoval/

      3 mesiace je krátka doba, aby prišla informovať niekoho , možno jej duch ešte blúdi v našom svete , ťažko povedať a mamina mala astrálny sen, kde ju videla klopať na okno.

      Alebo to môže znamenať, že nejaká závislosť matky , ktorú omŕtvila v sebe ožila a chce preniknúť k jej bližšie…začína sa ozývať.

      Páči sa mi

  35. My s mamou si myslime ci to nie je kvoli jej malym detom su teraz dost chory a teplotuju dlhodobo a jej partner sa o nich stara no povedzme trosku tvrdohavo… Zakazal mamine spomenut pred detmi sestru nedovoli v ich dome ziadnu jej fotku a do mesiaca od pohrebu si nastahoval do domu novu priatelku. Jeden pan mi predcasom povedal ze sestra asi nemoze odtial odist kvoli detom

    Páči sa mi

    1. preto vravím, že ten , kto sníva vidí spojitosti inak…môže byť….možno preto sa k mamine snažila dostať a upozorňuje na to…deti a rodina držia na tomto svete veľa dušičiek. Ak vám príde sestra len tak na um…prihovorte sa jej v mysli, nech odíde do svetla a neblúdi v našom svete, poproste Boha, aby jej ukázal cestu k sebe a poslal bytsoti svetla, nech ju k nemu navedú. Mnoho duší však si neuvedomuje že zomreli, buď nevideli svoje telo v čase smrti, alebo si to neuvedomujú,. lebo smrť je len zmena stavu vnímania…vedomie nám, zostáva, len telo zomiera. Raz som to zažila a strach, že som zomrela, lebo som sa už vnímala z inej strany ma vrátilo späť.

      Je to srdcervúce, že ich otec k tomu tak pristupuje..deti sú chúdence, ktoré nesmia o mame ani vravieť, akoby chcel jej minulosť zmazať. Verím, že apsoň u vás nájdu útechu a na maminu nezabudnúa budú s láskou na ňu myslieť.

      Páči sa mi

  36. Mamka si mysli ze jej tym moja sestra chcela povedat ze kde je tak dlho nech ide k jej detom ( chodia tam praveze casto len pred tyzdnom sa odtial mama vratila ked chlapci boli chory no jeden z nich je zas uz tretikrat)

    Páči sa mi

  37. Dobrý deň, Martinka, prosím, môžete sa pozrieť na môj sen? Snívalo sa mi, že som stúpala akože výťahom, ale ten výťah bol taký, že akoby som bola zakvačená za popruhy a stúpala som vnútrajškom budovy, myslím, že to bola škola. Žiadna kabínka, len otvorený priestor. Ten priestor bol krásny, biely, čistý… len som sa bála, lebo ma na tých popruhoch kymácalo a snažila som sa pridržiavať, čoho sa dalo. A zrazu som išla tým istým priestorom naspäť, ale už rýchlo a v takom akoby koryte, čo spúšťajú poranených lyžiarov zo svahu 🙂 Bolo to veľmi príjemné, len zase som sa bála, lebo to išlo veľmi rýchlo dolu. Neviem, ako som pristála…

    Páči sa mi

    1. Vierka..nejaká situácia ťa vytiahne hore, budeš si vedomá svojich činou, aj keď ťa bude sprevádzať strach a neistota, lebo tým smerom neriešiš veci stále..pocit nestability, ale budeš vnímať čistotu svojich myšlienok, pocit spokojnosti. V tom stave sa neudržíš dlho, no klesať budeš bezpečnejšie, rýchlejšie, čo bude tak isto sprevádzané neistotou. Zväčša stavy, ktoré nás vyhodia hore, netrvajú dlho. 😦 Občas si neveríme a máme obavy, ale ak sa dejú častejšie, už nás strach opúšťa.

      Zväčša cesta výťahom je opisovaná ako sexualita a stavy s ňou spojené, ale niekedy výťahom jazdíme hore do vedomej časti, pre pochopenie niečoho a dolu do nevedomej, aby sme porozumeli zasunutým častiam z podvedomia.

      Uži svoj dník.Pá

      Páči sa mi

  38. Dobry den chcela by som vas znova poprosit o vylozenie sna , teda 2 snov. Prvy sa snival nedavno manzelovi : isiel aj so mnou na nejaky kopec no ja som zaostavala a on dosiel hore prvy kde sa zvital s mojou mrtvou sestrou ( za jej zivota sa stretli asi len 3x vratane nasej svadby) pekne sa zvitali sestra tam bola aj so svojimy dvoma synmi nasledne sa moj manzel chcel zvitat s chlapcami no starsi povedal ze on uz je velky chlap ale mladsi 4 rocny mu dal pusu, manzel sa ho spytal ci uz ma frajerku v skolke a nasledne moja sestra sa na neho nahnevala a povedala ze ich otec si nezela aby sa snimi tak rozpraval….

    Moj sen nasledoval par dni nato a bol ovela zlozitejsi…. na zaciatok poviem ze v realnej dobe mojim rodicom partner po mojej sestre zakazal chodit k detom. Niekolko mesiacov nedvihal telefon az teraz nedavno potom co dostal list od maminej pravnicky.
    Moj sen : Isli sme vsetci za sestrinymi detmi mama si sadla na gauc a ked som sa na nu pozrela sedela pri nej moja sestra a plakala, jej partner stal pri vstupe z predsiene akoby v tme nakolko je tam pritmie a za jeho chrbtom stala jeho nova partnerka akoby sa skryvala, spytala som sa mami preco sestra place a mamina mi poseptala a ocami hodila na novu partnerku a ta zacala vzdychat tazko akoby sa stazovala mojmu skoro svagrovi na moju mamu. Deti tam neboli. Potom sme isli za sestrou do prace ( to mi je zvlastne sestra uz nepracovala par rokov odkedy mala synov a v mieste kam sa prestahovali sa uplne izolovali a ziadnu pracu nemala.) Vstupili sme do nejakej velkej haly akoby v starom luxusnom hotely …pozlatene stlpy krasne sedacky vysoke stropy bolo tam niekolko ludi sestra tam nie je meska vraj je doma zastavi sa pri mne jeden pan a povie ze dnes mali ist zo skupinkou do divadla a cakaju sestru kvoli listkom (?????) (ona bola v realnom zivote manazerka v obch. dome) odpovedam im nech maju strpenie ze sestra hned pride .. potom sa pri mne pristavil dalsi pan a povedal mi ze prisie s autobusom a cakaju moju sestru lebo nevie kde ma zaparkovat. V tom vosla moja sestra takmer dnu vbehla bola strhana spotena vychudnuta a v rukach drzala dieta-novorodeniatko vedela som aj bez toho aby som sa pozrela alebo spytala ze je to dievcatko. Ked sestra dosla ku mne uz padala z noh tak som chytala ju aj babo prv mi babetko nechcela dat ale poto uz nevladala.. usadila som ju na jednu sedacku v rohu a drzala to babo hovorila som jej co sa jej stalo nato moja sestra sa strasne zacala mykat az sebou trhat akoby mala panicky zachvat otvarala do siroka usta ale nevyslo ani hlaska z nej.. stale som sa jej pytala ako jej pomoct, ona zacala ukazovat na svoje usta a potom na babetko a tak som sa pozrela dietatku do pusy a ono malo zamotany jazyk ciernymi vlasmi ( my mame hnede vsetci jedine jej partner ma cierne) vlasy som dietatku vybrala a nasledne moja sestra zacala rozpravat zrazu bola krasna ako za mlada v plnom zdravi mala na sebe biele krasne saty vlasy sa jej leskli aj plet. Oproti nam sedel nejaky muz ( v mojich predstavach by takto vyzeral anjel) isiel z neho klud pokoj a bezpecie, on sa setre prihovoril a povedal jej ZLATINKO MY VSETCI VIEME ZE SI TO TERAZ NEMALA LAHKE. Z jednych dveri vyjde zena vyzera ako lekarka a spyta sa mojej sestry ci sa chce s nou porozpravat a ona sa usmeje a povie ano ved vas mam rada , potom sa vsak zamraci a povie tej zene ale ked kazdy ma povahu ako vy….. a potom som sa zobudila

    Páči sa mi

  39. Prvý sen ukazuje na nejakú situáciu, ktorú budeš riešiť s manželom,..vaša cesta spolu je náročná…výstup do kopca…mŕtva sestra môže ukazovať aj na nejaké omŕtvené závislosti, ktoré sa prebudili…deti sú citová rovina…rozhovor zameraný na frajerky a následný hnev sestry môže ukazovať na situáciu, ktorá nie je príjemná nikomu….mŕtva sestra…niečo z minulosti a jej manžel…mužská časť teba, ktorá nechce tolerovať isté veci.

    V tom druhom sne sestra upozorňuje na novú sex, ktorá sa vyvíja u jej partnera..ukazuje na to dieťa s omotanými vlasmi okolo jazyka. Sestra nemôže o tom vravieť…veľmi ju to ťaží a nezvláda to a tí ľudia, ktorý ju upokojujú sú akoby sprievodci, ktorý jej dávajú najavo, že ona už je súčasťou iného cyklu a všetko je tak ako má byť, musí to prijať..svoj odchod zo sveta a to že ona už nie je súčasťou ich života…príde mi to akoby trápenie sestry, alebo teba, že to nevieš prekúsnuť ako jej partner žije s jej deťmi, lebo to cítiš inak a skrz symbole to bolo ukázané. ..len život ide ďalej a veci už nikdy nebudú ako boli. Nová práca sestry ukazuje na jej iné pôsobenie na inom mieste..Nová práca sestry ukazuje na jej iné pôsobenie na inom mieste, lenže zrejme ona sama niečo blokuje a nie je v súlade s vyšším plánom. …držia ju tu zrejme ešte deti a nevie sa zmieriť z viacerými vecami.

    Páči sa mi

    1. Velmi pekne dakujem. Ja som zmierena skor si myslim ze ide o sestru. Ja chapem ze zivot ide dallej to hovorim svojim rodicom jej partner zije dalej len skor si myslim ze sestra sa trapi tam kde je tiez som mala ten pocit ze ta jej nova praca je jej pobyt tam kde je ale stale sa asi vracia za partnerom a detmi

      Páči sa mi

  40. Niekedy si ani ja neviem presne vyložiť sen a pochopím ho, až sa udeje. Tento úsek mi dáva teraz iný význam…vlasy som dietatku vybrala a nasledne moja sestra zacala rozpravat zrazu bola krasna ako za mlada v plnom zdravi mala na sebe biele krasne saty vlasy sa jej leskli aj plet. …toto mi príde ako naplnenie niečoho, po čom ona môže odísť…už vyzerá inak..mladšia v bielom vyžaruje spokojnosť…akoby naozaj prišla na niečo upozorniť a že by to malo byť dieťa, ktoré príde…len nechápem tie vlasy omotané okolo jazyka…..raz som mala sen a v ňom mŕtvu kamošku…vozili dieťa ,ale už jej muža, ktoré ma s novou ženou a keď som sa pozrela na malého, tam mal veľké pery a hrozne napuchutý jazyk..nechápala som….za 3 dni mi volal ten známy, či mu neviem priniesť krém na mikózu, lebo jeho mŕtva žena nejaký používala a vtedy ho používal aj on…a v tom som pochopila, prečo bola aj kamoška vo sne a vozila jeho dieťa, lebo problém súvisela aj s ňou, tým, že mi ju on spomenul.

    Jazyk je ako sex. orgán..ústa ako vagína a vlasy sú tiež symbol sex. energie..príde mi to ako zviazana, spútana sex. energia…mala si problém otehotnieť?

    Čas ukáže…ak si to nepochopila a máš to pochopiť, príde sen, ktorý znova navedie. Sny sú väčšinou o nás ako žijeme konáma myslíme, ale občas upozorňujú aj na situácie okolo nás, čím si budeme prechádzať…mŕtvy zväčša v snoch upozorňujú na niečo, alebo stoja pri nás v ťažkých chvíľach.

    Páči sa mi

  41. Snazili sme sa dlhsie aj o prve babo aj teraz. Partner mojej sestry este minuly rok vyslovil zelanie ze chce mat este s nou dievcatko co nam bolo divne kedze sme uz videli ako sa trapi.. bolo to asi pol roka pred jej smrtou.. My sme s manzelom sme sa teraz snazili asi 2 skoro 3 roky … chcela by som k chlapcekovi dievcatko. Ked som odchadzala z domu s manzelom po pohrebe mojej sestry mysleli sme ze uz som tehotna no nevyslo no vtedy som manzelovi povedala ze ak budeme mat raz dievcatko tak uz viem ake meno jej dam a manzel uhadol ze chcem pripadnej nasej dcerke dat meno mojej sestry … Mozno pre to vsetko ten sen najlepsie je ze ten sen mi fakt spada presne k plodnym dnom

    Páči sa mi

    1. Olinka..želám ti to, aby to teraz vyšlo a bolo to aj dievčatko. Sestra sa asi veľmi obetovala, alebo partnera dosť milovala..Niekedy také vzťahy sú dosť prepletené minulosťou …a ona chcela, aby bol pri nej spokojný a šťastný, preto mu chcela všetko splniť a byť ideálna partnerka…možno v minulosti bola jeho matka a nemali k sebe dobrý vzťah a zlyhala a teraz sa stretli v inom vzťahu spolu a chcela to napraviť…osudy sú rôzne. Ja som veľmi túžila po dievčatku a mám 2 chlapcov, no až neskorej som pochopila svoju silnú túžbu po dcérke, keď som mala víziu zo svojim mladším synom , videla som v ňom krásne dievčatko, z ktorého vyžarovalo veľa lásky a potom som pochopila, že on bol moja dcérka v minulom živote a to vyžarovanie má stále v sebe…preto taká túžba po dcérke.

      Tá lekárka vo sne môže byť tvoje vnútro..citová časť duše, ktorá potrebuje poliečiť a ktorej ak sa otvoríš, uľaví sa ti…lebo to čo náš trápi na povrchu vo vnútre je to chápané inak.

      Krásny večer prajem Olinka.

      Páči sa mi

  42. Partner po mojej sestre je dost razny co chce to musi mat a mozno sa ona trapila lebo uz vedela v tej dobe ze zomiera a vzdy mu chcela splnit vsetko co si zelal

    Páči sa mi

  43. Dobry vecer prajem, mam taky ,,problem, – splnaju sa mi sny.. Zacalo to asi 10 rokov dozadu (to som mal 18r) kedy bol prvy sen – sen o bratrancovi Igorovi, ktory prisiel na navstevu. Na druhy den,(po zobudeni) okolo vecera nas Igor poctil svojou navstevou. Clovek by povedal: obycajna nahoda..ale ked sa to potom stalo znovu a znovu, minimalne 20x uz mi to prislo ozaj divne. Nikdy som mu to ale nepovedal, iba svojej mame som sa s tym zdoveril. Na isty cas tie sny pominuli, no cca za 5 rokov sa to ozvalo znovu – snivalo sa mi, ako pozeram z rakvy, ktora uz je v zemy, na ludi, ktori ma pochovavaju – lúcia sa so mnou. No o chvilu som v tom sne nadobudol iny pohľad – pozeral som ako ludia nesu rakvu v sprievode po cintorine. Zobudil som sa riadne mimo po tom sne.. Asi 3-4 dni mi hrozne rezonovala v hlave skladba od Pink Floyd-High Hopes, resp. Tie bijuce zvony na zaciatku skladby. Asi po tyzdni od toho hrozneho sna sa stala este horsia ,nocna, mora.. Vracal som sa vecer z prace domov, zasuvam kľuc do zamky a vidim ako preskocila staticka el. Kluc a zamku. Vosiel som do vchodu bytovky a siel som ku dveram naseho bytu, idem strcit kluc do zamky a opät vyboj statickej el.(aj vizualny) vojdem do bytu, ticho, tma..volam-mama, uz som doma.. Nikto sa neozyva..vojdem do obyvacky, zaznem..mama lezi na posteli, no hlava a ruka jej visia cez okraj postele 😦 hned som vedel, ze je mrtva 😦 priskocil som hned k nej, ze jej nejak pomozem, no prejavil sa uz u nej rigor mortis. Zomrela na plucnu emboliu. Omluvam sa, ze som tak odbocil od temy, ale asi som este stale z toho mimo, kedze som mal s mamou velmi krasny vztah 😦 no potom bol opat odmlk chvilku od snov..ale vratilo sa to znovu a trva to az doteraz..mam strach z toho..priklad: rok dozadu sa mi snivalo, ze som s naj kamosom niekde mimo Slovenska, a pozeram sa na nas, ako sme v nejakej obrovskej presklennej budove a je nam tam mimoriadne dobre. Ludia moji, tak si predstavte, asi pred pol rokom mi moj super kamos vola, ci nechcem ist pracovat do Nemecka ako kuchar..preco nie, je tam moj naj kamos, idem..asi po mesiaci tam, na izbe, ako som zaspaval sa mi vyjavil ten sen z pred roka!! Ludia moji..nevedel som, ci sa mam tesit alebo plakat..ked som si predstavil tu budovu z toho sna!! To bola naozaj ako fotka zo zadnej casti hotela!! A to je len paaar pripadov, co som sem napisal!! Nehovoriac o malichernostiach ako pred par dnami – sniva sa mi o sunke hrubo nakrajanej, a vcera som si dal krajat Francuzsku sunku, odbehol som medzi tym pre dalsie potraviny, takze som mal uz sunku zabalenu a nachystanu..pridem domov, no pospominal som tu pani masiarku vseliako, len dobre nie..haadam 2-3 mm hrube, nechutne platky sunky. Je toho vela, co sa mi snivalo a splnilo..hroza..najhorsie je, ze si pamatam skoro kazdy sen! A pamatam si mnoho mnoho snov aj z detstva. Co to je, cim to je?

    Páči sa mi

  44. Pripomenulo mi to serál, čo pozerávam…Médium. V ňom Elison má sny, ktoré sa na druhý deň plnia a takto pomáha vyšetrovať vraždy..okrem toho má aj pri ľuďoch videnia a vidí…akú súvislosť majú s prípadom. Tiež sa snaží pochopiť svoje podvedomie, čo jej tým videním ukazuje…lebo nie vždy sú tie videnia jasné. Tiež tam bola situácia, kedy zistili na CT mozgu, že má akúsi zrazeninu v mozgu, čo ukazuje na epilepsiu…ale ona nemala toto ochorenie rozvinuté a vraj niektorý ľudia s epilepsiou majú záblesky a videnia….. tu je ten seriál http://www.sledujserial.com/serial/medium

    Príde mi to…akoby si astrálne cestoval počas spánku a videl súvislosti, ktoré len prídu. Teda nazrel do ďalších dní a veci sa udiali presne ako si videl vo sne. Mne , keď sa snívalo o veciach, čo sa udejú, boli skorej s tými osobami, ale nie tak presne, ako sa situácia odohrala…až sa to stalo, vedela som, že podvedomie ma upozorňuje na situácie, ktoré sa udejú. Tak isto ani smrť niekoho mi nie je ukázná presne…len som upozornená niekym, kto zomrel.

    Ten tvoj sen s mamou, ako zomrela ti bol ukázaný z viacerých pohľadov….no tiež tam nebola jasná osoba, ktorá zomrie….iba to, že sa zbavuješ závislosti na niečom..niekom..tým, že si ležal v jame a pozoroval ľudí, ako smútia…a ďalšia časť..vidíš ako nesú truhlu…teda sa lúčiš s niekym, koho si mal veľmi rád.

    Veľa ľudí je prostredníctvom snov, alebo vízii, či iných vnuknutí upozornená, čo sa udeje. Naše vyššie ja vie oveľa viacej ako my a tak isto náš duch(vedomie) vidí dopredu..prostredníctvom podvedomia, ktoré je oveľa rozsiahlejšie ako naše vedomie, ktoré nám sprostredkováva informácie skrz obmedzené vedomie v tele.

    V našom vnútre nesieme veľa múdrosti a poznania vekov a postupne sa rôznym schopnostiam otvárame. Viem, že je ťažké žiť s vedomým toho, že vieme čo sa udeje a len čakáme, kedy situácia nastane…Rozvinutá duša vie veľa…dokáže veľa, len je potrebné vedieť ako využívať dané schopnostia nezneužiť ich.

    Týmto spôsobom si tvoje podvedomie k tebe hľadá bližšiu cestu…snaží sa, aby si ho viac pochopil.

    Teraz mi prišla informácia, alebo vnuknutie…nevedomie…vedomie a podvedomie je na jednej línii, no čím bližšie sme k tomu ďalšiemu..chápme veci inak…rozumieme hlbšie iným súvislostiam…a tým, že si bližšie k podvedomiu…ukazujú sa ti súvislosti, ktoré na teba viac zapôsobia. Neviem, či máš aj obrazové, či myšlienkové vnuknutia, ktorými si upozorňovaný a vieš o niektorých veciach ešte skorej ako sa udejú.

    Jeden čas som mávala vždy ráno pri čistení zubov vizuálne obrazy, koho cez deň stretnem a čo s ním budem riešiť a presne aj tak sa stalo.

    Takže buď vďačný za svoje sny…lebo ťa vedu a ukazujú ti čím si budeš prechádzať a čo ťa čaká. 😀

    Páči sa mi

  45. Dakujem krasne za objasnenie a reakciu.. 🙂 no priznam sa, ze serial medium poznam, ale o com bol som netusil 🙂 musim pozriet veru.. Epilepsiou som netrpel ani netrpim, takze tym to nebude. Ale v detstve som mával casto nocne paralyzy – ( zobudil som sa a nemohol sa ani pohnut, ako by ma niekto-nico drzalo! Cim viac som sa tomu branil, tym silnejsie ma to ,,drzalo,, len oci mi fungovali-pozeral som hore, do stran a nic viac..a bzucanie v usiach. Nic horsieho som nezazil) a tiez som trpel OCD, ktora bola zamerana hlavne na poriadok a symetriu. Je pravda, ze aj teraz si potrpim na poriadok, no nie je to uz take vycerpavajuce ako to bolo do mojich cca 20-tich rokov, kedy som bol schopny upratovat pol dna byt a s pravitkom merat, ci su reproduktory a reciever na policke uplne rovno-symetricky. No bolo to nieco hrozne, ale vyrastol som z toho. Zaujimave ale je, ze po tej 20tke zo mna ostal introvert. Ako keby utalo..diskoteky a zabavy mi uz nic nehovorili..ani chodenie s partiou von. Zamestnal som sa a zacal som sa naplno venovat mojim dvom konickom – posilnovanie a efektna pyrotechnika. A co sa tyka tych vnuknuti, tak obrazove som nikdy nemal, ale tie myslienkove aj hej. Obcas sa mi stava, ze si napr. Pospevujem pesnicku, zapnem radio a ta pesnicka zrovna hra. Alebo sa rozpravam, písem s priatelmi a povedia/napisu-clovece, zrovna som to isiel povedat..ale to moze byt tym, ze ich dobre poznam.. Aj mna napadlo astralne cestovanie..ja sa totizto malokedy v sne vidim (akoze nedivam sa na seba ako v telke), vidim zväcsa svojim pohladom. (Zrovna ma napadlo, niekedy sa normalne v sne na seba divam v zrkadle..proste vidim svoj odraz v zrkadle. Jedna profacka na skole nam kedysi hovorila, ze v sne sa neda vidiet seba v zrkadle..akoze odraz vlastny) .ale trochu ma odradza od toho astralneho to, ze udajni cestovatelia vidia samych seba ako opustaju svoje telo..neviem, no.. A po zhliadnuti filmu-hororu Insidious 1,2,3 dufam, ze astralne necestujem 😀 ak si nevidela ten film a mas rada horory, tak doporucujem 🙂 A nakoniec mi neda nespomenut este jeden sen, ktory sa aj vyplnil – zacalo to tak, ze mi zdochol potkan ( od malicka chovam zvierata, mal som doma vsetko! Od psa, macky, andulky, az po hada a pavuka) par dni potom, ako mi zdochol potkan sa mi snivalo, ze pod paplonom, s ktorym som prikryty mam potkana maleho a niekolko sýrskych skreckov. Ked som chcel tie hlodavce pochytat, tak poutekali, ale jedneho skrecka sa mi podarilo chytit a dat do klietky. Ako som vsak zatvaral dvierka ten skrecok zacal ,,hovorit,, aaaau no bez akej kolvek srandy, vazne! Jaa som sa v tom sne nalakal! Hovorim si, Boze! Ved to je zviera, ako moze stonat ludskou recou ,.Aaau,, akoby ho nieco bolelo..zrazu sa pozrem a ten skrecok bol cely krvavy!! Vzal som ho do ruk a zacal este viac nariekat – Aaaauu,, v tom som sa zobudil..bol som z toho sna ozaj mimo..hovorim si: Patrik, tebe uz ozaj .ebe.. Asi za taky tyzden mi niekto zvoni do bytu, zdvihnem tel. Vratnika, prosim, kto tam? – tu Michal, otvor mi.. Pride mi do bytu so skatulou..a hadajme co v nej!? Malinky syrsky skrecok zlatej farby!!!! Ale najvacsi sok bol, ked sme ho chytili do ruk!! Ten skrecok ako keby plakal!! Ten jeho skrekot znel ako plač babätka!! Ja som mal mnoho skreckov syrskych (tych velkych ) no ziaden nevydaval taky skrek..to bolo nieco neuveritelne.. Aj by som poslal foto skreca, keby to som slo 🙂

    Páči sa mi

  46. Paralýzu som zažila aj ja a potom som našla článok u Pavla Karpetu, kde som pochopila,prečo sa také niečo deje. Písal, že Duša a Duch cestujú do rôznych pristorov a svetov pre informácie a každý zvlášť…a ak sa duša vzdiali viacej a pri zobúdzani duch..naše vedomie je už v tele a duša ešte nie, tak vtedy sa nevieme pohnäť…sme si už vedomý seba, ale chýba ná energetika duše. Ak sa udeje opak…, že duša sa už navráti a Duch je ešte vzdialený v nejakom priestore, tak sa vedomím ocitáme ešte vo sne. Stála sa mi aj táto varianta…prebúdzala som sa a vnímala som ešte sen ako beží a nechápala som. No niekedy to môže byť zapríčinené aj iným faktorom… tlačí na nás nejaký duch, ktorý sa chce dostať do nášho tela, alebo v tvojom prípade to bzučanie..mám pocit, akoby sa tvoje atrálne telo snažilo uvolniť v čase zobudenia a ty si sa preto cítil paralyzovaný.

    Raz som zažila bdelý spánok…moje telo bolo totálne unavené, ale moje vedomie bolo aktívne…hrozne sa mi chcelo spať, ale nevedela som sa dostať do hlbšieho stavu…a po chvíli som pozorovala ako snívam…tak som zakričala…hej…to čo je…ja ešte nespím, tak prečo už pozorujem o čom snívam?

    Obsedantnými stavmi trpí mnoho celebrít a ľudí…pedantnosť a čistotu mám aj ja vo svojom znamení, ale uvedomila som si to až po čase, že sa nemám až tak sústreďovať na presnosť a detail a vyžadovať to od iných, aby veci boli podľa mojich požiadaviek utriedené. Dôležité je byť pozorovateľom seba samého….vnímať ako konáme…zamýšlať sa prečo tak konáme a či na nás niečo pôsobí a núti nás tak konať, lebo občas veci cítime inak a konáme inak..necháme sa Egom manipulovať a nevnímame vyžarovania z duše. Super, že si to zvládol. Veľa psychických ochorení sa dá prekonať, len človek musí nájsť cestu.

    Astrálne cestovanie.. nie vždy sa astrálnym telom dostaneš von a vidíš seba samého….mňa raz vyťahovalo niečo a ako sa vibrácie zvyšovali, tak som sa ocitla v nejakom šedom priestore…videla 2 bytosti v šedých háboch ako sa rozprávajú, ale môj strach, keď sa na mňa pozreli ma vrátil späť. Druhý raz som sa znova dostala z tela, tiež som svoje telo nevidela, ale už som sa vnímala mimo telo a znova ma iovládol strach, že som zomrela. skorej ak sa cielene snažíš dostať z tela…vidíš seba samého. S tými zrkadlami sa mi to zdá tiež čudné…keď som robila šamanské cesty do vnútra..raz som sa ocitla v zrkadlovej sieni…každé zrkadlo bolo iné..videla som sa v nich…buď boli pokrivené, alebo som seba videla ako z nejakého iného storočia, a nie všetkými sa dalo prechdzať…tie zrkadlá slúžili ako brány do iných svetov.

    https://anitram.wordpress.com/2010/08/06/zrkadlova-sien-cesta-do-ineho-sveta/

    Cez zrkadlá aj duchovia prechdzajú a používajú ju ako vstupnú bránu. ten horor som nevidela..môj syn videl všetky…kedysi som milovala horore, teraz mi také filmy drásajú dušu a bojím sa potom. 😀

    Ten sen…hmm…pekne ti podvedomie ukazuje, čím si budeš prechádzať. Sýrsky škrečok… viem ako vyzerá…aj moje deti ho chceli, ale mali sme takých džungárskych len, raz sme mali 2 biele myši, potom morčatá, králika, andulky , ale hada som zatrhla. teraz máme 3 agamy a psa. Niektoré zvierat vydávajú lútostivé zvuky a tebe sa do sna premietla tá emočná chvíla, kedy ti ho kamoš priniesol.

    No…čo dodať…želám ti, aby si sa naučil chápať symboliku svojho podevomia a to , čo ti zdeluje si vedel aj prijat. Maj sa a nech sa ti darí. 😀

    Páči sa mi

  47. Dakujem pekne este raz..ani si nevies predstavit, aky som rad, ze som sa mohol s niekym, kto sa tomu venuje porozpravat a poradit.. Pisal som uz daaavno na rozne fora, ci uz ceske alebo slovenske, no bez reakcie, co ma este viac znepokojovalo..(to som naozaj jediny, ktoremu sa deju tieto veci!?) Ale teraz si tak uvedomujem, ze sa to moze diat mnohym ludom, mozno aj kazdemu, no zväcsa clovek sen zabudne, nepamata si ho a tym padom je v nevedomosti. Ked si zoberieme, ze clovek vyuziva len 10 percent svojho mozgu, tak verim tomu, ze mame mnoho skrytych schopnosti, len ich nevieme zatial vyuzivat. Musim si zaklopat na drevo, ze mam taku pamat..ja si pamatam hadam vsetko..kolkokrat kamarati len oci vyvaluju, ze ako si mozem pamatat tak presne nieco, co sa stalo pred 20 timi rokmi..ale naozaj, ja zavriem oci a dokazem si nazivo premietnut danu scenu z hlbokej minulosti..a to sa tyka aj snov..a dokonca aj atmosferu, ktora panovala v tom sne si dokazem vybavit..je to velmi veeelmi zaujimave.. Keby sa mi tak chceli snivat cisla do loterie..to by bolo 😀

    A este k tej paralyze. Prvu paralyzu som mal v 10tich rokoch. Snivalo sa mi, ako sa nahanam so spoluziackami okolo autobus. zastavky. V tom ma chytila-silno objala spoluziacka ( Mima F.) a nahlas povedala: teba si vyberam! V tom som sa zobudil a nemohol som sa pohnut, pocul som len zvuk helikoptery, resp. zvuk vrtule.
    Druha paralyza bola, ze sa mi snivalo ako vyliezam na strechu budovy zo šachty od vytahu. Ked som otvaral poklop veduci na strechu, tak som sa v tom zobudil a znovu ani pohnut..ale vtedy som pocul silne bzucanie v usiach.
    Dalsie paralyzy, co boli, tak boli zvacsa s bzucanim alebo sumenim v usiach. Udajne sa paralyza vyskytuje len u deti a dospievajucich, ale mne sa obcas este nieco podobne deje aj teraz a to uz mam 30. Ale je to ozaj malokedy, a to vtedy, ked sa snazim silou mocou zaspat..aj teraz nedavno, musel som skoro vstavat a nie a nie zaspat!! Tak som sa snazil vsugerovavat si ako zaspavam, ako uz budem snivat atd..v tom som zacal vidiet farby..farebne škvrny, obrazy..a zrazu som videl tváre neznamych ludi, ktore sa v okamziku zdeformovali ako mutanti..podotykam, ze to som este nespal, aspon si myslim, lebo hned na to som otvoril oci, aby som sa pretocil na posteli. Ked som znovu zatvoril oci, obrazy ani tvare uz neboli, zaspal som..a snivalo sa mi, ako sa pozeram na svoje stehna..v tom som videl ako sa zacinam na posteli tocit..(pohlad to bol moj vlastny) videl som len svoje stehna, postel a ako sa vsetko na vokol toci. V tom som dostal strach a citil som, ze sa nemozem ani pohnut. Ale v tom sne som si uvedomil o co ide, ze musim byt kludny, lebo ked sa tomu budem branit bude to len horsie. A v tom som sa zobudil. Jednoducho to bola akoby snová paralyza, nie bdela..ale zaujimave, ze som si ju tak uvedomoval v tom sne..no nebolo to samozrejme take strasidelne, ako ked si ju clovek uvedomuje uz prebudeny.

    Omluvam sa Ti, ze ta znovu atakujem prispevkami, ale je mi to vzacne, tesim sa z toho, ze je tu niekto, kto ma s tym skusenosti atd.. 😀 ok..dik..aj Tebe nech sa dariii 🙂

    Páči sa mi

    1. No tak snivec…vitaj v klube. Tiež, ak rozprávam svoje sny mi niekto povie, že ako si môžem pamätať také detaily a že je to hotový príbeh. No mám aj obdobia, kedy viem, že snívam, ale po zobudení rýchlo zabúdam..asi sen nie je podstatný… 😀

      Tie paralýzy …čítala som teraz, že ak človek má vedomé sny..myslím si , že do toho spadajú aj astrálne sny a prechádza do bežnej spánkovej roviny, tak nastáva zmena(REM fáza)…spánková paralýza spôsobená aj s hlukom v hlave a farebnými obrazmi…čo mi príde celkom reálne vysvetlitené…lebo ide o zmenu roviny.

      Vedomý sen vyvolaný z bdelosti sa objavuje, keď spiaci vstupuje do fázy REM so zachovaným vedomím seba samého priamo z bdelého stavu. Kľúčom k tejto technike je rozoznanie hypnagogického stavu, ktorý je na hrane medzi bdelosťou a spánkom. Ak je človek schopný zostať pri vedomí počas tohto štádia, je možné vstúpiť do sna pri plnom vedomí, že je to sen. Keďže v tejto technike nie je treba rozoznávať signál na vyvolanie vedomého sna, javí sa ako viac spoľahlivá v porovnaní s inými technikami. Sú niektoré kľúčové časy, v ktorých je najlepšie použiť túto techniku; nie je ľahké dosiahnuť úspech počas noci po tom, ako bol človek dlhší čas bdelý, na druhej strane je to pomerne ľahké po približne 15-minútovej bdelosti alebo pri popoludňajšom zdriemnutí. Používatelia tejto techniky často počítajú, predstavujúc si seba ako šplhajú alebo zliezajú schody, spievajú si pre seba, skúmajú zložité pasívne sexuálne fantázie, ovládajú svoj dych, sústreďujú sa na relaxujúce telo počnúc prstom a končiac hlavou, dovoľujú obrazom plynúť a predstavujú si seba ako skáču do týchto obrazov, alebo používajú rôzne formy sústredenia na zachovanie bdelej mysle, až pokiaľ dosiahnu stav pokoja a uspia svoje telo. Počas prechodu do snového stavu majú niektorí zážitok spánkovej paralýzy, vrátane silných vibrácií, sekvencií veľmi hlučných zvukov a pocitov otáčania sa do iného stavu vedomia, “prechodu do inej dimenzie”. Je tu tiež často pocit prudkého padania skrz posteľ, alebo pocit, že človek vstupuje do tmavej miestnosti, v ktorej je možné vyvolať akúkoľvek snovú scenériu iba tym, že sa na ňu človek sústredí. Kľúčom k úspechu je nezľaknúť sa, najmä počas prechodu, ktorý môže byť náhly a neočakávaný.

      Raz som mala sen, snívalo sa mi ako som pozerala na záhrade pod kríky, lebo som mala pocit, že je tam niečo nebezpečné a zrazu ma vír vetra zodvihol a ťahal silno hore a ja som nemohla kričať a na to som sa zobudila…potom mi to známy vyložil, že mi vystupovala kundaliny energia a toto bol sprievodny znak a že netreba sa báť niečoho nezvyčajného.

      Tiež sa mi stalo, že ešte som nespala a chcela som hrozne…uvolňovala som si telo a zrazu už pozorovala že snívam..proste moje vyššie telo už vošlo do snovej roviny a fyzické nie…

      Viež o tom, že každé telo tvorí iné sny? https://cestalasky.wordpress.com/2010/04/26/psychologia-snov/

      Páči sa mi

  48. Zdravím……
    To čo tu popisuješ už mám desiatky rokov…….poznám to….ak by som to mal pomenovať v modernom jazyku , tak máš NARUŠENÝ MATRIX , po starom je to , že máš otvorené CESTOVANIE V PARALÉRNYCH SVETOCH……. ja viem to divne ,niekomu úžastne , no nie je to žiaden dar , skôr následok poruchy …….moderná psychológia vylučovala počiatočnú pamäť , mysleli si , že dieťa si veci , udalosti pamätá len vo výnimočných prípadoch od 3,5roku…blbosť………..ukladáme si do pamäte všetko, udalosti, osoby, okolie , teplotu , vône, zvuky…..všetko….. odporúčam knihu Thomas A. Harris: Ja som OK, Ty si OK
    http://www.cincura.com/20160103/thomas-a-harris-ja-som-ok-ty-si-ok/
    ….mal som i sny s mŕtvymi ako ty, ale bo so smrťou, ale zablokoval som si to , ani neviem ako……nevedel som ako s tým pracovať ďalej……….vedel som s mŕtvymi iba podebatiť , no nadobudlo to megalomanské rozmery , chodili za mnou celé zástupy mŕtvych k Zemy pripútaných Duší , veľmi som sa na nich nahneval a obrazne som ich vyzval nech si zvolia jedného zo svojho stredu a ten nech hovorí , vypočul som si ich a dal im miesto , ktoré mám rád , aby tam v pokoji i ch Duše spočívali……..od vtedy mám s mŕtvymi pokoj……….snívajú sa mi sny v ktorých sa mi vyjaví podľa indícií ročné obdobie a potom i udalosti……je obtiažne niekoho varovať a nevyvolať v ňom paniku a hlavne aby si z varovania nevytvoril kliatbu……..často sa stáva , že si to ľudia pritiahnu svojimi strachmi……je do smutná skúsenosť v mojom živote, no je a žijem s ňou a vďaka nej som stretol i svoju terajšiu ženu a viem sa vyhnúť kope problémov……….skús svoje vnímania rozvíjať a nemaj ich len v detinskej polohe……to je iba začiatok a nezabudni na to , že tie sny netreba zneužívať a ťažiť z nich možno patríš medzi SVETLÝCH či SPRAVODLIVÝCH ( no pri spravodlivých ťa čaká náročný level)
    ………..prajem ti mnoho síl ,aby si to v SEBE našiel a vykročil správne……….nečaká ťa cesta vydláždená a pohodlná, no úzka a správna…. nepochybuj a ver………..pekný Veľkonočný pondelok i pokoj v nasledujúcich dňoch. R

    P.S:…..mnohý zneužijú čo vedia a vidia…….. prosím vyvaruj sa toho, aby si sa nezatratil………ďakujem……je to však tvoja cesta………tvoje poznanie………… nedaj sa zlákať nikým a ničím…….. v poznaní je pravda no i pokušenie .-) 🙂

    Páči sa mi

  49. Ahoj Martinka, tak zase prosím o výklad sna – sníval sa mojej dcére. Boli sme v dome u mojej mamy, ktorá akoby moju dcéru varovala pred niečím, vraj máme rýchlo utekať preč… niečo akoby dcéru a mňa naháňalo… medzitým môj manžel zaparkoval auto na dvore, ale nebol to dvor a nakoniec sa ukázalo, že je to hneď pri cintoríne… Celý sen bol akýsi nesúvislý… útržkovitý a dcéra sa zobudila s veľkým strachom o 4,40 hod. Ďakujem pekne 🙂

    Páči sa mi

    1. Ahoj Vierka…dcéra je upozornená, že istá záležitosť, ktorú v sebe pochovala(cintorín)…potlačila do vnútra sa ozýva a dobieha ju..treba ju spracovať, lebo sami pred sebou nikam neutečieme. Stará mama ju varuje…je predstaviteľkou minulosti..nejakej výchovnej roviny..tak isto aj ty. Ak vo sne utekáme pred niečim..je to len utekanie pred zodpovednosťou a problémami, ktoré nechceme riešiť…myslím, že by dcéra mala vedieť o čo ide…a ak si nie je vedomá a bude to mať riešiť..príde podobný sen…ktorý bude varovať. Iste veci je treba spracovať a podvedomie nám v tomto pomáha.

      Maj sa Vierka.

      Páči sa mi

Pridaj komentár