Ako si vyložiť sny…

Dreaming_by_jerry8448

Říci, že se mi dnes v noci zdálo o práci, je stejně hodnotné jako říci, že Prodaná nevěsta je divadelní hra o lásce a penězích. Výklad snů vyžaduje především dobrý popis. Bylo zjištěno, že máme tendenci s odstupem času své sny doplňovat a domýšlet o detaily, které jim dávají ucelenější ráz a které je přibližují logice všedního dne. To je samozřejmě špatně. Sen má cenu právě pouze takový, jaký se nám zdál, a to i přesto, že je mnohdy podivný a čas, hmota a prostor se v něm nechovají běžným způsobem.

Proto je třeba sny zaznamenávat bezprostředně po probuzení. Nejlépe poslouží obyčejná tužka a list papíru uložený vedle postele. Pokud máte sny živější a delší a nechce se vám psát román, když máte ještě víčka slepená k sobě, použijte svůj mobilní telefon jako diktafon. Většina novějších mobilů má tuto funkci běžně k dispozici.

Jak sen vyložit

Na začátku je většinou ojedinělý zážitek, silný a důrazný sen, který vám uvízl v paměti a nyní toužíte zjistit, co znamená. Měli byste si uvědomit, že jednotlivý sen má asi stejnou výpovědní hodnotu jako první tři vteřiny při setkání s neznámým člověkem. Člověk na vás udělá dojem, ale na to, abyste zjistili, jaké jsou jeho vnitřní rysy a povaha, budete potřebovat ještě dlouho sedět společně u stolu a vypít pár skleniček vína. Jinak řečeno, výklad snů chce svůj čas.

Ojedinělý sen z počátku nemá valnou cenu a je třeba zaznamenat celou sérii snů. Nejlépe je zaznamenávat své sny průběžně během několika měsíců nebo dokonce let. Ne každý sen lze vyložit a ne každý lze vyložit zcela a úplně. Série snů je proto důležitá z toho důvodu, že poskytne bohatší přehled o vztazích, které uvnitř světa vašich snů panují. Je to stejné, jako když sledujete televizní seriál. Pokud vám jeden díl uteče, budete možná zklamaní, ale pointa vám jistě neuteče. Když ze seriálu shlédnete jen jeden vybraný díl, pobavíte se, ale nedozvíte se prakticky nic.

Klíč k výkladu je pouze individuální a je uložen v jedinečnosti a souvislostech celého života snící osoby. Při práci s vlastními sny proto dbejte na následující zásady:

  • Obohacujte sny o vlastní asociace
    • Sny není dobré chápat doslovně. Abyste zjistili, jaké sdělení mohou nést, musíte si představit jednotlivé obrazy ze snu a nechat své myšlenky volně plynout.
    • Pak třeba zjistíte, že červený flek od vína, který jste viděli ve snu, vám připomíná červenou na semaforu a nabádá vás k zastavení. Bílá záclona u otevřeného okna vám zase pro změnu připomíná bílý závoj nevěsty a nabádá vás, abyste se po nějaké poohlédli. Postupně zjistíte, že třeba i taková smrt ve snu nemusí znamenat opravdovou smrt, ale třeba zánik nějakého snažení či myšlenky. Obdobně létání může mít sexuální podtext nebo naopak může znázorňovat snahu povznést se, odpoutat se od reality, mít „úlet“ atd.
  • Bavte se o snech s rodinou, se svými známými a kolegy a dalšími lidmi, kterým důvěřujete.
    • I když máte jistě dostatek vlastních nápadů ke snům, věřte, že ostatní vás znají tak říkajíc i z té druhé stránky. Pokud k vám budou upřímní, čas od času vás upozorní na některé vaše vlastnosti, které si třeba ani sami nepřipouštíte a které se mohou ve snech objevovat přímo nebo ve zkreslené podobě.
    • Za příklad vezměme sen o hodinkách, které snící získal. V tomtéž snu se však také zastavil čas. Získání vytoužených luxusních hodinek lze považovat za marnotratnost a zbytečnost právě z důvodu jejich nepotřebnosti ve světe bez času. To si však snící nebyl s to úplně přiznat až do chvíle, než mu kolega v práci řekl: „K čemu Ti ale budou hodinky, když nebude existovat čas?“
  • Porovnávejte sny vzájemně mezi sebou a sledujte vývoj příbuzných obrazů, které se v nich opakují
    • Před týdnem se mi zdálo o nebezpečném drakovi v jeskyni, dnes o tom, jak na zahradě vidím utíkat plachou ještěrku. Nebo před měsícem jsem měl sny o tom, jak jedu v autobuse plném lidí, dnes se mi zdálo, že řídím sám a ještě k tomu vlastní automobil.
  • Porovnávejte sny s vaším bdělým životem
    • Výklad snu by vás měl upozorňovat na problematické oblasti vašeho života.
    • Dobrý výklad by měl proto především povzbuzovat a podporovat v překonávání těchto problémů. Je to mnohdy jako ona klasická otázka, zda je sklenice poloprázdná nebo poloplná. Záleží jen a jen na úhlu vašeho pohledu. Když se kuřákům a alkoholikům, kteří se chtějí zbavit závislosti, bude zdát o tom, jak s gustem kouří kubánské doutníky nebo jak si prolévají hrdlo dvanáctiletou whisky, pak lze spolu Freudem říct, že si tito lidé ve snu prostě a jednoduše plní své tajné přání zase kouřit a pít. Lepší však může být konstatovat s odkazem na Junga, že kouření a pití ve snu je pouze projevem jejich odvrácené stránky osobnosti zvané stín. A tento stín je potřeba respektovat, smířit se s jeho existencí a naučit se s ním žít.
  • Čtěte, čtěte a čtěte
    • Teprve studium různorodých teorií vám poskytne dostatek prostoru k tomu, abyste si vybrali tu, která vám padne jako dobře ušité šaty.
    • Nezapomeňte, že všechny teorie jsou pouze a jen teorie. To znamená, že nepopisují všechny případy a všechny možnosti, které mohou nastat. Inspiraci, jak se sny zacházet, je proto třeba hledat především v konkrétních výkladech snů, které se objevují v literatuře.

I kdyby měli pravdu ti největší skeptikové, kteří tvrdí, že sny nemají žádný vlastní smysl a jsou jen zbytečným pozůstatkem našeho vývoje obdobně jako chlupy v podpaží, i pak by ještě stále bylo smysluplné se jimi zabývat. Jednak proto, že více než století, které uběhlo od vydání Freudova stěžejního díla, užitečnost výkladu snů potvrzuje. A za druhé proto, že sny odrážejí náš bdělý život, a mohou velmi dobře posloužit jako projekční plátno, na které promítáme naše myšlenky, touhy i strasti. Nevhodným výkladem lze samozřejmě i uškodit. Je to však stejný případ jako s noži. Jsou užitečné, a proto se vyskytují v každé domácnosti. S nožem lze ale také ublížit sobě i komukoli dalšímu. To ale není důvod přestat je používat nebo práci s nimi zakázat. Nezbývá proto popřát mnoho zdaru, vytrvalosti a především obezřetnosti těm odvážlivcům, kteří se na dlouhou cestu výkladů vlastních snů vydají.

Zdroj

83 myšlienok na “Ako si vyložiť sny…

  1. Chcela by som sa spytat na sen ktory som mala dnes v noci ubehla presne hodina potom akom som sa zobudila predtym,nez som zaspala ..bol to zivy sen ..rada by som vedela ,co znamenal mam nejaky nazor ale rada by som pocula od vas..sen sa odohraval v noci uprostred lesa neviem co sme tam robili ,akokeby sme prechadzali niekde inde nebola som v tom sne sama bola tam moja sestra a jej traja chlapci somnou po ceste sa objavila liska prenasledovala ma a pozerala mi priamo do oci ked som sa ju snazila odohnat ale ona vzdy bola akosi pri mne,prisiel sestrin syn ma Len 10 rokov akoby zrazu sa tam objavila pivnica so schodmi pripominala mi pivnicu ktora je u mna v dome bola tam sekera je to podzemna pivnica schody sli smerom dole ten sestrin syn vzal sekeru a zatal do hlavy bola mrtva aj ked v tom sne som nechcela aby ta liska zomrela..ked sme si chceli odpocinut vsetci 4 ze mame pokoj (videla som ju mrtvu celu od krvi zatal jej sestrin syn do krku) ona ozila a zase sa kumne priblizila a pocula som akoby o 2 roky ze mam zomriet ..zacala bezat ta liska vytvorila okolo nas kruh zacalo horiet boli sme v horiacom kruhu zacali sme bezat presli sme nejaku branu ..bola na hore pozerala som na nu z vysoka chcela som aby ma neprenasledovala bala som ..zlozila som ruky hore nad nou a zacala som modlitbu otcenas s tym som sa zobudila ..dakujem za odpoved

    Páči sa mi

  2. Les je pudová rovina, to čo nás zaťažuje.Noc ak je nebezpečná a vyvoláva v nás strach a obavy ide o prejav negatívných emocíí . Líška je symbolom pudov konkrétne sexuálnej energie, ktorá útočí a prikráda sa vždy zákerne. Pozerala ti do oči, takže ty sama vieš, čo ťa ovláda…Pivnica je symbolom podvedomia, v ktorom je veľa pudových myšlienok. Sekera je symbolom odstránenia pudov, preseknutia tej energie, ktorá sa nás snaží ovládnuť. Malý chlapec mi príde ako tvoje vnútorné dieťa, ktoré sa snaží zasiahnúť a ochrániť ťa od toho. Krv je odtekanie ega, ktoré nás núti konať podľa neho, uvoľňovanie energie.

    Líška aj napriek zásahu ožila, teda energia nebola pokorená a dala o sebe najavo. Číslo 2 je symbolom duality protikladov, ale mohla byť aj znamením, že znova prídeš do takéhoto obdobia a bude ukončené. Kruh je symbolom zjednotenia, máš v sebe zjednotiť energie. Oheň likviduje všetko nepotrebné a ak je v lese spaluje pudové myšlienky

    Nalézat se uvnitř kruhu: tento obraz staví snícího proti všemu, co je vně kruhu, neboť to vnitřní je pro vše vnější nepochopitelným aspektem; tento obraz předznamenává počátek problematického soužití s lidmi právě pro rozdílné vnitřní přesvědčení

    Brána je cestou do nového sveta ty si vystúpila na vyššiu úroveň a pozerala si na svoju pudovú rovinu, bola si zhrozená a prosila si Boha o zmilovanie.

    Zrejme ide o nejaký vzťah v tvojom živote, ktorý je založený viac na pudovej rovine ako na citovej.

    Páči sa mi

  3. Chcela by som sa spýtať, spala som poobede asi tri-štyri hodiny, uvedomovala som si, že snívam, ako vždy, prechádzala z jednej fázy do druhej a občas sa zobudila, ale vždy som sa vrátila tam, kde som skončila.. Keďže som sa v sne trošku nudila, tak som sa snažila nájsť niečo, čo by ma zaujalo. Snažila som sa sústrediť a privodiť si situáciu, ktorú som chcela, tak ako to robievam vždy, keď sa hrám v snoch. No v tejto konkrétne jednej to nešlo, prišla som do jednej veľkej miestnosti, kde sa veľa ľudí po skupinkách, po dvojiciach rozprávalo a ja som sa nudila, cítila som sa tam odveci a nič nefungovalo, čo som chcela zmeniť. Neskôr som sa dostala do nejakej fázy, kde som akoby bola skoro hore, a v tme (pri zavretých očiach) som pred očami zbadala, že niekto ku mne beží, tak som sa pohrúžila do tej osoby a snažila sa s ňou stretnúť. Vysvitlo, že to bolo chlapec, a ja som sa s ním chcela strašne rozprávať. Keďže som sa stále prebúdzala, snažila som si navodiť jeho tvár, no najprv to nešlo. Neskôr som to vzdala a čakala, čo ku mne príde. A prišiel. Mal ale už inú tvár a výrazne svetlohnedé oči, neváhala som, snažila som sa plne vnímať sen aby som sa neprebudila a spýtala som sa ho konkrétnu otázku. Prečo sme na tejto planéte, prečo sme ľudia a aký údel tu máme? Na čo sme tu? Vduchu som myslela na iné pararelné svety, aj na tú otázku som chcela odpoveď. Nechcel mi odpovedať, že o tom nič nevie ale ja som cítila, že vie, a presviedčala ho o tom, že by som sa ho to inak v sne nepýtala. Bola som si plne vedomá, čo chcem. Mala som pocit, že v sne sa dá naozaj dozviedieť všetko, pretože je to otvorený svet.
    Keď mi chcel odpovedať, zrazu akoby ma preplo do inej fázy, akoby ma niečo odtiaľ vytiahlo, oblial ma horúci pocit a cítila som, akoby sa ma snažilo niečo dostať von z tela. (Už som mala raz jednu situáciu kedy ma chcelo niečo vytiahnuť z tela a bránila som sa a snažila kričať, no samozrejme, že to nešlo, až potom keď ma to prudko pustilo som vykríkla) No teraz som vedela, že by som sa mohla nechať pustiť, pretože by sa mi nič nestalo a naučila by som sa niečo nové. No začalo mi brniť celé telo a mala som pocit, že odídem z neho, tak som sa pomaly prebudila.

    Mávam živé sny, ľahko si ich ovládam, a veľmi rada snívam. Hlavne vtedy ked snívam pri plnom vedomí. Chcela by som vedieť, prečo práve pri tejto otázke sa mi stal tento stav, nakoľko túto otázku chcem vedieť aj v realite, prečo mi nemohol chlapec odpovedať… Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

  4. Ahoj Paula

    Ako vidím si teda snívačka…super. občas je zábané ovládať svoje sny, robiť si v nich všetko po svojom. 😉

    Ten chlapec bol len tvojou personifikáciou(nejaký mužský aspekt v tebe, niečo čo ovládaš vôľou, rozumom), cez hnedé oči nazeráš do duše. Preto ti nevedel dať odpovede na tvoje otázky. Neobrátila si sa v sne na toho pravého, teda na tú pravú časť seba. Odpoveď máme v sebe, ale oveľa hlbšie ako si sa zamerala.
    oči….hnědé: většinou se vztahuje k egu a představuje přechodné stadium, kdy musíme vyvinout mnoho úsilí, abychom očistili egoistickou osobnost; je nadějí, ale také varováním před pohodlností.
    Ak spracuješ ego, môžeš dostávať presnejšie informácie.
    Ten stav prechodu, zrejme si sa svojou prácou v bdelých stavoch dopracovala do faze, kedy je tvoje telo pripravené na astrálny vzostup. Dostávaš sa zo snovej roviny do astrálnej.
    Aspoň tak mi to prišlo. Skúšaj a sama časom zistíš lepšie. Ja som sa raz na to zobudila ako ma niečo ťahalo z tela, vnímala som ako silno praskajú trámy a keď som v astrále zbadala 2 bytosti tak strach ma ťahal naspäť.

    Ak chceš odpovede, pozri si nejaké videa s Teal Scott rozpráva zaujímavo a veľa vecí ti možno objasní. 😉


    O zmysle života na Zemi

    http://www.youtube.com/channel/UC0zZI7XMbdRmpyB5P3ScyWg?feature=watch

    Páči sa mi

  5. ahooj chcela by som sa spytať na vyklad môjho sna lebo každy mi ho vyklada uplne inak a chcela by som sa dopatrať k pravde už preto lebo sen sa mi snival presne den pred pohrebom môjho otca s ktorym som nemala až tak dobry vztah….hladala som 4biele ruže na pohreb ale kvetinarka mi spravila len jednu kyticu z bielych kvetov a tu som nechcela,ponukala mi farebne lalie ale aj tie som odmietla a dokonca som podpisala aj papier že ich nechcem…potom ma viezol manžel autom do mesta hladať tie ruže..vtom som zistila že som zmeškala pohreb lebo bolo 15hod aj 1minuta a pohreb bol o 15hod…vtom som z auta vyhodila cudziu ženu ktora išla pre seba hladať tiež biele ruže no ja som ju nepoznala..vtom manžel zastavil na ceste auto zvlaštno na mna pozrel a povedal ako chceš ale dnes si si mala isť pozrieť alebo zobrať psa..vtom som vystupila z auta a volala som mame kedy je pohreb lebo som si nebola ista či je o 15hod alebo 16hod ale zdvihol mi telefon krsny syn že už som to nestihla pohreb sa začal…bol to taky zvlaštny živy sen ktory som si zapamätala ale neviem si vysvetliť jeho vyznam..budem velmi rada ked mi v tom pomôžete…velmi pekne dakujem za odoved…

    Páči sa mi

    1. Ahoj, ja sa volám Dušan.
      Podvedomie nám často dáva najavo obrazmi v snoch čo sami už vieme ale si to neuvedomujeme. Pri snívaní si bola viacej vedomá, preto si sen pamätáš. Sny sa snívajú vo svetoch kde čas plinie trošku popredu a počas snov je duša von z tela. Tvoj sen je zaujímavý snahou kúpiť biele ruže, ktoré sú symbolom anjelov a ich kráľovstva. Odmietla si všetky iné kvety a chcela len tie duchovné. Na jednej strane je tvoj sen odkazom z duchovného sveta, že sa stým vyrovnáš ale obsahuje aj pár obrazov z bežného života, ktorý plynie ďalej. Boli to hlavne sexuálne obrazy, ktoré (ako je hore v článku napísané) sú súčasťou celej série snov, ktoré vypovedajú hlavne o tom kde sa nachádzaš práve ty.

      Verím že išiel do neba a teraz sedí na kolene jednému mužovi a dlho sa sním o niečom rozpráva. Viem že o toto si už nežiadala, iba o výklad. Je mojím zvykom dávať na koniec komentárov piesne, ktoré sa mi páčia a súvia aj s témou. Takže už asi… prajem pekné dni.

      Páči sa mi

      1. Duško krásna predstava, ale v niečom máš pravdu. Duše skutočne komunikujú o svojich minulých životoch, očisťujú sa a liečia, aby boli pripravené k ďalšej inkarnácii ,ak je to potrebné. No nie každá duša sa rozhodne hneď odísť do duchovného sveta, lebo veľa duší odmieta skutočnosť, že zomreli.

        V každom prípade Maťka otec sa zbavil len svojho tela a je teraz medzi dušami, ktoré nadovšetko miluje, lebo spolu prežili mnoho životov, alebo blúdi ešte v tomto svete. Vždy ak ti príde náhodne na neho myšlienka vedz, že ti bol od neho odovzadný odkaz, že na teba myslí a má ťa rád. 😉

        Páči sa mi

    2. Podvedome si zháňala kvet, ktorý vystihoval tvoj vzťah k otcovi. Ruža je kvet lásky citov, ale ako každý vzťah má aj ruža svoje tŕne, ktoré dokážu pichnúť a zabolieť. Biela ruža je farbou úcty, čistoty vzťahov a pokory. Teda ty sama si sa chcela s ním týmto spôsobom rozlúčiť a v pokore a úcte mu odpustiť všetko, čo stálo v ceste vášmu vzťahu. To bol pravý význam tých ruží, ktoré si vo sne silou mocou chcela otcovi dať na pohreb. Pohreb bol aj skutočný, ale v tvojom sne rozlúčenie sa s niečim, čo by si mala v sebe nechať opustiť a nedusiť to v sebe. Číslo 4 je symbolom viditeľného sveta, 4 živly, 4 ročné obdobia…4 svetové strany….(Tarot ve své čtvrté kartě oslavuje mocného “Vládce”, který uchopil osud pevně do svých rukou, vládce, který v právě objevené přirozenosti vystupuje z nevědomé minulosti a po přetržení světských okovů ozdoben křídly dravce míří k nebesům )

      http://www.pastorace.cz/Knihovna/3-Symbolika-cisel-4-5-6-7.html

      Manžel ťa vozil autom a hľadala si tie ruže, ….ukazuje to tvoju cestu k čistote v tvojom srdci k svojmu otcovi, k odpusteniu a uchovaniu si ho v sebe takého aký bol a akého si ho kedysi milovala, lebo bol tvojim otcom. To, že si zmeškala jeho pohreb len vypovedá o tom, že nemáš vo svojom živote poriadok, harmóniu, psychická nevyrovnanosť narastá a v tebe je veľa zmätkov a neistoty. Verím, že skutočný pohreb si stihla. 😉 V tvojom sne je veľa citových vzťahov a väzieb….telefonovnie, tvoja mama, manžel, bratranec, biele ruže cetsa , ktorou ťa sprevádza manžel a spolu hľadáte….

      Sen ťa mal naviesť k tebe a k myšlienkam o vašom vzťahu. S pohrebom si mala pochovať všetko zlé, čo ti na otcovi vadilo a spečatiť to čistotou bielych ruží, teda presvetliť láskou. K tomuto ťa nabádalo podvedomie… 😉

      Páči sa mi

  6. Včera sa mi snívalo, že mi vletela včela do rukáva. Cítila som jej pohyb , nepoštípala ma a ruka ma začala svrbieť od predlaktia až ku dlani. Zobudila som sa a ruka ma naozaj svŕbila. Asi pol hodinu som si ju škrábala, ale nič som na nej nemala. Dnes som šoférovala a do auta vletela včela. Vletela mi pod tričko, ale pod krk. Včela ma nepoštípala, ale krk ostal červený a veľmi ma to svrbelo. 😀

    Páči sa mi

      1. Tak toto ma trocha pobavilo, lebo ráno cestou do práce mi bratranec vravel, ako mu cez víkend vošla osa do teplákov pokúsala ho. A teraz tu čítam ,že ty si mala predzvestný sen. 😉 Pocity v tom sne mohli byť tak silné, že si sa škrabala a svrbenie cítila aj po prebudení.

        Páči sa mi

      2. Neviem či som alergická. Naposledy ma poštípala včela, keď som bola dieťa. Źiadna alergická reakcia nenastala. Presne si pamätám to miesto, kde sa to stalo. 😀

        Páči sa mi

      3. Neviem či astrálne cestujem, ale 3 krát som vedela, že som mimo telo. Ale bol vo mne veľký strach a vrátila som sa naspäť. Veľakrát sa mi stalo, že niečo na mne ležalo, bola som v alfa stave, nedokázala som sa pohnúť, ťažilo ma to na sebe, ako keby ma to dusilo. Ale vždy nejaká modlitba to zo mňa uvolnila. Už roky to nemávam. 🙂 Mávam aj lucidné sny. 🙂

        Páči sa mi

  7. ahooj anitraM pišem za moju kamaratku mala velmi zvlaštny sen…videla veľky rozsvieteny dom plny mladych ludi.na dvore boli zapalene fakle a mlady ludia sa išli pozerať na padajuce hviezdy.kamaratka vo svojej žltej nočnej košely/ktoru v tu noc čo sa jej to snivalo mala aj na sebe/si prešla dom a vyšla k nejakemu jazeru obrastenemu trstinou vošla don a topila sa..videla bublinky/tu sa prebudila/zavrela zase oči a videla na vode osobu tvarou dolu v tej jej žltej košely na hladine a v podvedomi vedela že sa je to sniva ale nechcela vedieť kto je ta osoba vo vode.voda bola zarastena tou trstinou.velmi sa bala toho sna….o dva dni sa jej zase snivalo že v dcerinom byte prichytila Nataliu/meno jej dcery/:-)s milencom.nadavala jej a bila ju že je ako jej otec…veľmi pekne dakujeme za vyklad sna..

    Páči sa mi

    1. Myslím, že ten sen je o predstave niekoho blízkeho, koho tak vníma. Dom symbolizuje vnútro, bolo krásne , mladé prežiarené svetlom, ale naokolo samé výkaly, teda vidý všetky nečistoty vytvorené sebou , ide o zaťaženei pudovosťou.

      Jazero je o citoch, ktoré ju zaplavujú a rákosie je silný sexuálny symbol. City sú silno nasiaknutú pudovosťou, sexuálnou túžbou jej samej. Sama bude zaplavená emóciami, ktoré ju pohltia a podľahne im. Ona ako matka sa bude tomu prizerať. Vo sne bola pozorovateľom.

      Žltá je symbolom žiarlivosti, nenávisti, závisti

      Ten druhý sen vypovedá len o strachu o jej dcéru, to čo sa odohráva v našom podvedomí sa potom premietne do našich snov.

      Páči sa mi

      1. v tom sne nevidela vykali ale boli tam zapalene horiace fakle dom bol pekny a čisty aj zahrada len jazero bolo obrostene trstinou…

        Páči sa mi

  8. Ahojki tiez by som poprosila o vyklad kamoskinho sna dakujem. Snivalo sa jej ze mali s ludmi nejake stretnutie prislo jej ze je to starodavne ci co cize asi v nejakom inom storoci. Potom si vsimla ze tam sedi parik asi manzelov muz bol elf mal spicate usi a jeho zena cernoska. Spolu im prisli ukazat ich syn a cernocha elfa s krasnymi zapletenymi vrkocikovymi vlasmi oranzovo hnedej farby.A povedali ze si mozu za peniaze odstrihnut z tych vlasov a niektori su aj odatrihli ale ona sama nie. Potom sa odniekial vyrutil roj hmyzu a ona vedela ze uz je zle tak zacala utekat a cez cely dom utekala prec az do zadnej izby. pocula zozadu ako niekto krici ze: pozor utocia! takze utiekla a vyskocila z okna a este ho aj zavrela aby ten hmyz neprenikol.

    Páči sa mi

  9. Skupina lidí je zbytkovou součástí snícího; jsou to jeho myšlenky, pocity i jeho karma, se kterou je snící často konfrontován, neboť se svým současným myšlením a jednáním se právě z toho jednotvárného davu vyčlenil .

    Elfovia sú prírodné bytosti, ktoré sa snažia uchovať jej krásu a čistotu svojou múdrosťou a božskosťou.

    Černoch:většinou se vztahuje k negativnímu vnitřnímu životu, a tak symbolizuje vlastnosti, které snící kdysi potlačil a nyní vystupují jako instinktivní tužby; člověk neschopný přijmout tuto potlačenou negativní část svého já se často stává rasistou a neuvědomuje si, že svou nenávistí negativní obsah nikdy nezničí, že cestou ke zničení negativního je pouze tolerance a asimilace nižších složek vyššími

    Vlasy sú sexuálnym symbolom a tak isto aj oranžová farba je farba 2 čakry.
    oranžová: nese optimismus do budoucnosti, neboť částečně zpracované emoce a sexuální závislosti již nemají pro individualitu tak destrukční charakter jako symbol červené či dokonce rudé barvy

    Hmyz sú otravné myšlienky, ktoré nás stále otravujú a pripomínajú sa.
    Podľa mňa má v sebe očistiť zmýšlanie (elf…mužská energia…2 čakra…jej sexualita verzus černoch…negativita v sebe, zlé zmýšlanie , konanie. Útek znamená utekať pred vlastným vnútrom von, kde nepočuje svedomie a myšlienky. Dom je jej vnútro, v ktorom sa to všetko deje.

    Páči sa mi

  10. ahoj, ja som dnes mala velmi zvlastny sen..teda sen sam o sebe nebol az tak zvlastny, daval vyznam ako utrzok z filmu, ale zostal vo mne zvlastny pocit, ked som sa prebudila, mohla by si mi prosim trochu pomoct ho pochopit?

    bola som duch, chodila som medzi ludmi no nebola som si ista ci ma niekto vidi.. zrazu vela ludi malo fotaky a kamery.. nechcela som sa nechat odfotit, tak som vyletela vysoko nad strechy domov.. ked som zletela dole, jeden fotograf mi podal “moju” fotku, aby som mu ju podpisala.. na fotke bolo male dievca s hnedymi vlasmi v copiku, malo velmi velke oci a bolo krasne, no cez pol tvare malo ciernu cmuhu, hned som pochopila, ze ta cmuha som ja a mala som z toho velmi zly pocit.. podpisala som sa Lena (ja sa volam Lenka a ked som bola mala, tak som neznasala, ked ma niekto volal Lena, teraz sa mi to meno celkom paci) a ked som mu tu fotku isla vratit.. dobehlo to dievca na fotke, ktore sa volalo naozaj Lena a zacalo sa s nim rozpravat, zobralo si fotku aj pero do ruky.. pozrelo na fotku, na mna a povedalo, ze to tak vobec nie je a ukazalo mi fotku, zrazu tam bola miesto ciernej cmuhy biela a moj zly pocit zmizol.. usmiala sa na mna a podala chlapovi fotku spat, on sa jej spytal, ci to jej hovoril, aby fotku podpisala, lebo si nebol isty tym co sa stalo – nevidel ma a napriak tomu mu fotku podal – Lena mu odpovedala ano a povedala: “splnil si jej sen”. chlap to neriesil a iba dodal, ze ked bude od neho nieco potrebovat, tak ma nedaleko atelier a ukazal na neonovu tabulu okolo ktorej sa tocili nohy a ruky predvadzacich figurin a potom odisielodisiel.. Lena sa otocila na mna a povedala, ze jej to raz vratim a bude ma cakat na jej svadbe..

    Páči sa mi

  11. Lenka..no krásny sen si mala…raz sa aj mne sníval sen, kde som bola ako duša a vznášala som sa, videla som minulé životy.

    Toto nebol obyčajný sen, ale astrálny sen tvojho 4 mentálného tela, kedy môžeme cestovať aj do budúcnosti aj do minulosti. Takže tu je iná symbolika, ako pri bežných snoch, ktoré tvorí podvedomie.

    https://viziebosorky.wordpress.com/2010/09/13/ako-snivaju-nase-tela/

    Mám pocit, že to dievčatko je niekto , kto ti bude veľmi blízky a dostane sa do tvojej rodiny dcérka , nevesta, alebo do tvojho života…neviem aký máš vek, ale bolo to zrejme posolstvo. Ona sama ti zmení videnie seba, vnesie ti svetlo a lásku do života. Ty sama sa vidíš zanesená, ale ona ti ukázala iný pohľad na seba. Raz sa spolu isto stretnete.

    Kolegyňa mi vravela, že jej muž už ako malý chlapec ju mal vo sne, že raz bude jeho ženou a to sa nepoznali a ten sen sa mu vyplnil.

    Páči sa mi

  12. Dobrý deň,poprosim o výklad snu: snívalo sa mi ze som tehotna, uplne som citila porodne bolesti a rodila som…len som stale s tymi porodnymi bolestami niekde bludila a hladala porodnicu a potom som tlačila ale uz dalej nič si nepamatam dieta som ale nevidela… Ďakujem moc

    Páči sa mi

    1. Mne to príde, že niečo v tvojom živote śa chce zrodiť na svetlo..niečo z teba, čo vzniklo spojením tvojich 2 časti…., cítiš ako silno to na teba z vnútra pôsobí…..vieš, že by si to mala uvolľniť, poliečiť v sebe ,ale si z toho zmätená, blúdiš sama v sebe, nevieš nájsť cestu, ktorá ti pomôže to dať zo seba von, alebo možno ešte nenastal ten pravý čas a máš to nechať ešte v sebe, predýchať, preto si nemohla nájsť žiadnu nemocnicu…nemocnica je o liečení duše, našej citovej časti. Ty sama nevieš asi čo je pre teba správne…verím tomu, lebo občas je ťažké vedieť sa rozhodnúť…konaj ako cítiš Katka.

      Páči sa mi

  13. Jednej žene (vydatej a má aj deti) sa snívalo, že mala sex so Stalinom, potom s Hitlerom a potom ešte s ďalšími slávnymi politikmi sveta. Čo také niečo môže asi znamenať? 🙂

    Páči sa mi

  14. Hmm ťažko povedať, či podvedomie len plnilo jej túžbu, ktorú mala..zbližovať sa sexuálne s osobnosťami.

    Moja známa mala tajný pomer s jedným politikom a raz mi písala za svoje sny, kde ich mala z Haberom, či inými osobnosťami, ale v tom opise mi prišlo, že sa to vzťahuje práve na toho jej milenca politika, ktorý bol tiež ososbnosťou, len podvedomie si vyberalo symbol známych osobností, podľa ich prejavu, aby poukázalo na jeho vlastnosti a viem, že vtedy jej môj výklad úplne sadol a povedal, že ako dokonale to sen vystihol, lebo sa aj také odohralo.

    Jej sen môže vystihovať , že má zvrátené sex. túžby a podvedome ju priťahujú mocný muži, ktorý vládli svetu. Alebo sú len personifikáciou jej partnera, ktorý sa tiež tak prejavuje. (je mocný a silnu ju ovládal, manipuloval ňou) Tažko povedať, lebo neviem dej sna, ktorý ukáže viac.

    Páči sa mi

  15. Ahoj, neviem ešte či sem môžem vložiť jeden dlhšie rozpísaný sen, no skúsim to, pretože ma to veľmi zaujíma. Ak by si mala čas mi k tomu napísať čo si o tom myslíš, veľmi ma potešíš 🙂 Ďakujem 🙂

    Obrázok dokonalej rodinky
    Bolo to úžasné, priam dokonalé. Všetko. Mali sme veľký rodinný dom, ktorý bol zariadený presne podľa mojich predstáv. Pozerám sa smerom do veľkej presvetlenej obývačky a vidím tam naše dve deti, jedno je už podstatne staršie, druhé má tak okolo päť a čakám ďalšie. Obe sú chlapci. Mám dobrý pocit z toho, ako žijeme. Pozriem sa von, vidím obrovský trávnik a záhradu zaliatu slnkom. Obzriem sa smerom do ľava a vidím tam jeho. Ako pracuje v kuchyni za pultom a varí. Je veľmi pekný a som na neho hrdá. Zdraví ma. Medzitým sa rozpráva s deťmi v obývačke, smejú sa a hrajú. Je tu taký typický domáci hluk. Volajú ma k sebe. Cítim nekonečne spokojný pocit, ktorý vo mne stále stúpa a teším sa.
    Odchádzam z obývačky hore, do spálne. Zrazu sa ocitnem niekde, kde mi ukazujú, aké prekážky ma v živote čakajú. Dlhá cesta, pád, sneh a nejaké nedefinované zviera. Nevedela som si predstaviť ako to môže spolu súvisieť. Vedela som len to, že niečo to znamenalo. Musím byť úspešná. Že je tam Boh (na ktorého veľmi neverím) a niekde niečo iné. Oba závery mojej cesty mali diametrálne odlišné konce a vzbudzovali vo mne obrovský strach.
    Zrazu sa ocitnem v priamom dianí. Kráčam po dlhej ceste, som sama, uvedomujem si, že som v pokročilejšom štádiu tehotenstva, stále myslím na svojho manžela a deti. Cítim k nim nesmiernu lásku a potrebu prísť až k nim, aby nás nikdy nič nerozdelilo, pretože v živote som nebola nikdy šťastná a spokojná tak, ako som teraz. Čo ak opäť nepocítim ten úžasný nákazlivý pocit.
    Idem ďalej, vonku je odporné počasie, fúka a prší a už je tma, nevládzem a myslím na to, že musím ochrániť svoje bruško. Skoro ma zrazilo auto, padla som do járku pri ceste. Od únavy som tam chcela zostať a nabrať síl, no zrazu vidím, ako začnú padať snehové vločky. Spomeniem si na to, že je to ďalšie znamenie z tých, ktoré mi boli ukázané a viem, že musím ísť ešte rýchlejšie. „Sneh.“ Poviem si nahlas a od strachu začnem utekať. Uvedomím si, že celú cestu rozprávam nahlas akoby so mnou niekto bol.
    Niečo ma prenasleduje. Viem, že je tam ale aj niečo iné, dobré. Ale nechce to ísť ku mne bližšie, len ma to ženie vpred. Poobzerám sa okolo seba a som vo svojom známom okolí, viem že v tejto časti mesta bývam, máme tu rodinný domček a budem čoskoro doma. Ale niečo tu nehrá. Sú tu samé paneláky, my bývame ale mimo panelákov, kde nie je toľko ľudí. Premŕzam do kosti a plačem. Plačem, lebo cítim, že domov nikdy neprídem. Hľadajú ma? Chýbam im? V živote nič iné nepotrebujem.
    V tom sa predo mnou objaví brána a pri nej sú dve osoby otočené mne chrbtom. Uvedomím si, že jeden z nich je ten čo ma prenasledoval. Vyzeral skoro ako albín. Mal na sebe hnedý kabát, mal biele vlasy, fúziky a krásne pútavé veľmi svetlé modré oči, skoro do biela. Otočil sa na mňa a jemne sa usmial. Nič nepovedal. Z očí mu vyžaroval úžasný pokoj a hovorili mi, aby som sa ukľudnila, že som šla správnou cestou a mám ísť ďalej tak ako som šla doteraz. Za ním bolo to zvláštne zviera, ktoré bolo na bráne a malo vpredu samé farebné zobáky. Vyzerali ako dlhé nechty, ktoré sa za mnou načahovali. Pútali ma a zároveň som nemohla uhnúť z očí albína. Chvíľami som si myslela, že on je Boh. Ten ktorý mi niečo dôležité chcel ukázať. No zrazu som uhla pohľadom na tú nechtovú príšeru a on mi zmizol z dohľadu. Načiahla som ruku. Čo to je? Ale nebolo to milé, silno to zobalo a škriabalo. Obzrela som sa a v diaľke vidím ako albín odchádza s nejakou ženou veľmi pomalým krokom. Vedela som, že sa už neobzrie a že za ním ani nemám už ísť. Že musím ísť jednoducho ďalej a že nie som sama. V tom sa zobudím a okolo mňa je celá moja rodina a ja som opäť šťastná.

    Páči sa mi

    1. Ahááá? Ja čítam čítam a som zvedavá na tvoj výklad a ty si len opísala o čom si snívala…

      Prakticky ti tvoj sen ukazuje tvoju cestu..prechádzaš z relatívne spokojnej idylky do obdobia, kedy musíš prejsť prekážkami v živote…sama si ich vo sne videla…máš tam ukázanú aj vieru vo vyššiu bytosť. ktorá je plná láska a spokojnosti a ukazuje ti tvoju cestu…čo znamená, že viera v seba a načúvanie svojmu vnútru nám tiež pomáha, lebo sme vedený z hora, čo je pre nás správne. Tehotenstvo..neviem, či je reálne, alebo len symbol nejakej novej situácie, ktorá sa má zrodiť a prináša ti do cesty rôzne trápenia, ktoré ťa dovedú až na pokraj tvojich síl, kedy cítiš strach a nevieš, či to zvládneš. …cítiš sa stratená, no vidíš bránu, prechod k inému vnímaniu, do iného sveta. a pri ňom je tá vyššia bytosť…teda máš načúvať hlasu z vnútra, ktorý ťa vedie. To zviera je len niečo, čo ťa z vnútra ohrozuje nahlodáva, preto by si mu mala dať slobodu…transformovať ho na bieleho vtáka, ktorý slobodne vzlietne a ty môžeš kráčať spokojne svojou cestou.

      Je to ale zvláštny sen…no verím, že to zvládneš…stačí veriť v seba a Duša, v ktorej je obsiahnutá Božskosť ťa povedie. 😉

      Páči sa mi

      1. Ďakujem, postupne ako si mi to opísala, uvedomujem si to, a budem sa snažiť svoje sny viac vnímať nie ako túžby, ale priraďovať ich k rôznym situáciám.. Veľmi rada snívam, až je to moja závislosť, mám plno snov, najviac ich je o tom ako niekoho zachraňujem, ako zachraňujem svet pred katastrofou, a tak ďalej… a rada sa aj vyžívam v nich a najradšej by som v nich aj zostala 🙂 akoby ma realita nebavila niekedy žiť ďalej.. Je pravda, že som si prešla od malička veľmi ťažkými obdobiami, ale prešla som.. Teraz som v nejakom medziobdobí, kedy sa nejako vzdávam a bojujem sama so sebou.. 🙂

        PS: máš úžasné vnímanie a teším sa vždy na nové články.

        Páči sa mi

      2. Zrejme to vyplýva z postavenia Neptuna, či inej planéty, ktorá na teba takto vplýva, že radšej unikáš do snovej reality ako v skutočnej prežívaš…aj ja to tak mám. Tvoja minulosť len vytvorila podmienky, aby si to mohla realizovať. Človek ak vníma prítomnosť a prežíva v tomto stave si časom uvedomí, že na svete je veľa krás a sám sa tým začne plniť, lebo vnímaním seba samého vnímame duševnú časť, ktorá je naplnená láskou Boha. Ak žijeme prítomnosťou v tej nie je minulosť, ktorá by nás ťažila…a prítomnosť nám pomáha formovať našu budúcnosť.

        Tiež rada snívam,. lebo v snoch akoby žijem tiež iný život, iné skutočnosti a hlavne sledujem, čo mi tým podvedomie ukazuje, čo mám spracovať, alebo na čo sa zamerať. Katastrofické sny nemám..tie sú o niečom, čo ukazuje, kam sa rútime (v myšlienkach , činoch) a samých seba zachraňujeme.

        Časom ak začneš rozmýšlať nad tým, čo ti podvedomie chce snom povedať, otvára sa akoby komunikácia medzi vami a skladačky postupne zapadajú do seba. No občas som aj ja bezradná…príde mi to ako vyšší level vo sne, na ktorý nie som pripravená. 😀

        Takže snívaj len pekné sny…dopraj si aj také v citových a duchovných rovinách. 🙂

        Páči sa mi

  16. Dobry den, chcela by som sa opytat na jeden sen, ktory sa mi prednedavnom snival. V tom sne bola strasna burka, preckala som ju so surodencami v mojej izbe. Vonku to vyzeralo zle, ale v podstate sa mi pacila ta atmosfera, ze sme so surodencami boli pokope, tomu uz tak davno nebolo. Potom som sa ocitla na pumpe. Tusim sme isli z nejakej akcie. A na pumpe som videla dve holywoodske hviezdy. Jedneho si pamatam, druheho nie. Je zaujimave, ze s tym hercom som nevidela ani jeden film, neviem preco sa mi vkradol do sna. Bol velmi mily a nieco si kupoval, snazila som sa predavacke pomoct prelozit, co chce. Videla som ho tam dvakrat. Potom sme sa pobrali domov. A zrazu sa byvala spoluziacka mala vydavat. Potom sa to cele tak zamiesalo, ze neviem, ci sa vydavala ona a ci ja. Videla som svoju babku stat v rade v obchode. Bola kupovat nieco na svadbu. Aby nebola sama, stala som v rade aj ja. Potom sme prisli do velkeho bytu, ktory zaroven sluzil aj ako sala na svadbu. Bol krasne vyzdobeny. Bolo tam uz par ludi. Videla som vysmiatu nevestu. A zas som sa ocitla na uplne inom mieste. Na nejakom domceku v lese, v prirode, kde bolo krasne. Bolo tam viacero mladych ludi, asi sluzil ako chata. Potrebovala som ist na toatelu, predierala som sa cez miestnosti, ktore som nepoznala a takmer v kazdej miestnosti spal nejaky chalan. Bol tam aj jeden muz, ktoreho poznam z realneho zivota, ktorý ma stale niekde pozyval. Hrali sme vsetci spolu nejake loptove hry. Potom tam prisiel dalsi muz, ktoreho poznam z realneho zivota. Tento muz sa mi vo sne zjavuje celkom casto a nechapem preco. Kedysi davno o mna prejavoval zaujem, lenze ja som o neho zaujem nemala.Zobral ma na ruky, preniesol ma do kuchyne ( uz sme boli u mna doma) a posadil ma na parapetu okna, pozeral sa mi do oci, vela sa usmieval a potom mi povedal v tom sne jednu vetu, ktoru si presne nepamatam, ale znamenala asi nieco taketo: Ako to mas ty s chlapmi? Ked si budes takto vyberat, zostanes sama. Potom mi hovoril, ze sa rozisiel so svojou priatelkou a je sam.
    Co to moze znamenat? Burka, svadba, znama osobnost, dvaja chlapi z realu.
    Dakujem z celeho srdca vopred o vyklad

    Páči sa mi

  17. Prepáč, že vykladám až teraz..akosi nemám času….Začiatok sna ukazuje na nejaké emočné pobúrenie v tebe následkom nejakej situácie a citová väzba s blízkymi ti padne vhod, lebo to vnímaš, že ste konečne ako rodina pokope…citová blízkosť. Benzínová pumpa je predstavou tvojho emočného centra a vďaka nej máš pochopiť svoje emócie, ktoré sa ozývajú…hviezda bola len personifikáciou teba, to ako ho ty vnímaš, aj keď si nevidela žiaden film s ním,..to isté je aj v tebe, ale si to často neuvedomuješ a tvoja snaha mu pomôcť ukazuje na tvoj charakter, že vždy sa snažíš pomáhať iným, len asi sa nevieš oceniť za to., Svadba vzniká spojením mužskej a ženskej časti na nejakej úrovni..ty vidíš prípravu, takže možno na pudovej úrovni teba máš vyrovnané energie..ale cítiš túžbu morálne zo seba niečo ešte odovzdať(hľadáš toaletu)..les..pudová rovina…Hrať loptové hry je o tvojej schopnosti vedieť svoje pudy ucelovať ,vyvažovať roviny, nepodliehať závislostiam na pudovej a citovej rovine, čo vedie potom k dosiahnutiu vyšších rovín.
    Každý muž z reálu môže byť nejakou presonifikáciou pre teba, či navedením, len ty máš pochopiť akou…ak je viac ,ľudí ide o naše myslenie..miestnosti sú tvoje priestory v mysli, ktoré používaš a ktoré nie.

    Ten muž, čo ťa pritiahol do kuchyne a potom ti pozeral do očí sa ti asi vryl hlbšie do podvedomia(alebo aj od duše, len ty to nevnímaš)..možno v tebe zostala nezodpovedaná otázka, prečo sa mu páčiš, keď on sa tebe nepáči…viem, že aj ja som istých mužov mala vo sne, dosť často a nechápala som prečo, ale až som si tú spojitosť uvedomila, už mi prestali chodiť do snov. Možno on predstavuje niekoho..koho si na fyzickej rovine odmietala, ale na inej rovine ti nebol ľahostajný, alebo v tebe ostal pocit viny, že si mu nedala šancu…proste niečo tam musíš k nemu mať..inak by do snov nechodil a on sa stal prostredníkom medzi podvedomím a tebou, aby si si uvedomila akého muža vlastne hľadáš. Osudu neujdeš a ak ste si predurčený s niekým, tak spolu budete, aby ste vylepšili vzťah medzi sebou. Naučili sa niečomu a to ťa posunie ďalej. A ak nepochopíš, budeš priťahovať rovnaký typ ľudí.

    Oki…krásny dník.

    Páči sa mi

  18. Uvedomila som si, čo ten muž vo mne vyvolal a ako som na to reagovala , ako sa to zapísalo do podvedomia a aj keď som ho vedome odmietala, lebo to bol muž mojej kamošky, ale aj tak zanechal akúsi túžbu. Preto ako som si to uvedomila, že netúžim po ňom, nechcem ho na žiadnej úrovni, že je len muž mojej kamošky, tak sny prestali a ukazoval sa v nich len vtedy, ak som s ním niečo riešila.

    Páči sa mi

  19. Dakujeza vyklad.
    Teraz som mala sen, v ktorom ozili dvaja ludia, ktori su uz mrtvi. Bolo to ako pred tym, ked zili. Hovorila som, ze som rada, ze znovu ziju, bola som velmi spokojna, ze ich mam pri sebe.

    Noc pred tym sa mi snivalo, ze som bola niekde mimo domu. Tusim som isla do skoly alebo na nejaky vylet. Pred obchod zaparkoval spoluziak, ktory ma viezol. Isla som do obchodu, bol to velky obchod ako Tesco alebo Metro. Brazdila som ulickami s potravinami, bola som pri ovoci. Videla som zavesene banany. Potom som stretla nejakeho muza, ktorý ma zacal balit, isiel stale za mnou. Stali sme v strasne dlhom rade. Jeho dvorenie mi lichotilo, ale zaroven mi aj vadilo. Pamatam si, ze mal pekne oci. Ked som zaplatila, nastupila som do auta a odisla som.

    Páči sa mi

    1. Ak ožijú vo sne zosnulý, môžu ukazovať na oživnuté závislosti, alebo vlastnosti, ktoré si nepoužívala…alebo to môže aj znamenať, že prišli upozorniť na niečo z minulosti, nejaké obdobie, kedy si bola spokojná a šťastná, že to obdobie môže prísť. Spolužiak len ukazuje, že si súčasťou nejakej situácie, ktorá sa odohraje na citovej rovine…neriadiš ju sama, nebola si šofér…obchod poukazuje na tvoju túžbu a to čo si človek kupuje je predmetom túžby…zamerala si sa na banány…sex. symbol..stála si v rade, teda si v očakávaní, na nejaký vzťah, nejakú situáciu až príde..mužská prítomnosť ti lichotí, ale nie každý ťa zaujme. Preto odchádzaš a ideš svojim smerom ďalej.

      Páči sa mi

  20. Ahoj, rada by som ta poprosila o vyklad sna. Snivalo sa mi, ze som mala na starosti jedno dievcatko. Asi patrocne. Isla som s nou k doktorke na prehliadku a potom som to dievcatko zaviedla k nej domov. Byvala vo velkom dome. Bolo to cudne. Neviem, preco som sa o nu starala.
    Viac by som vsak chcela priblizit tento sen. Ten sen si cely nepamatam. Nieco sa mi snivalo a jasne si to pamatam odtialto: Do mojej izby prisla svagrina, ktora chcela, aby som jej pomohla najst pokryvku na hrniec. Isla som teda do kuchyne. V kuchyni v rohu pri stole sedel moj psik ( ktory je uz mrtvy). Nemohla som uverit vlastnym ociam. Rychlo som sa k nemu rozbehla a vyobjimala ho, vybozkavala ho. On sa ku mne pritulil a ja som znova mala ten pocit, ze vsetko je dobre. Ten pocit mi vedel vytvorit len on. Polozil sa mi na kolena a sice usta neotvaral, ale pri tom objimani ako keby zacal hovorit. Tie slova sa mi vsak zobrazovali ako obrazy alebo kratke videa. Hovoril, ze zjie v dogworld( z anglictiny psi svet), kde si naziva s ostatnymi psikmi, cestuju po svete, videla som ho na plazi so slnecnymi okuliarmi. Potom som si tak pomyslela, ale ved psiki patria k ludom, on bol moja rodina a ja som velmi smutna, ze ho nemam. Zo sna som plakala, od stastia, ze ho znova mam pri sebe a po zobudeni zo smutku, ze to bol len sen.

    Páči sa mi

    1. Vykladám až teraz..jednoducho nestíham všetko riešiť.

      Deti vo sne ukazujú na naše vnútoré dieťa, že si vyžaduje našu pozornosť a v tvojom prípade je potrebná duševná liečba…zamerať sa na istú situáciu v tebe a poliečiť ju treba. Vlastné deti ukazujú na našu citovú časť…cudzie na vnútorné dieťa.

      Sestra je tvoja citová časť duše..hrniec ukazuje na sex. vzťah jeho naplnenie, ale ona hľadala pokrývku, takže treba nejaký vzťah v sebe uzavrieť.
      Psík vo sne..nemyslím, že by ti dal najavo, že nemáš za ním smútiť…psy majú kolektívnu duše, nie individuálnu ako ľudia, takže jeho duša sa navrátila do skupiny duší. Alebo ak hej…tak že je o neho postarané….Skorej mi to príde ako upozornenie, že budeš mať obdobie, kedy stretneš niekoho, koho rada uvidíš, budeš sa s ním tešiť, že je spokojný a užíva si svoje pôžitky..cestovanie, relax pri mori. Pes je symbol pudov, ktoré vychádzajú na povrch a ozývajú sa. Nakoniec uvidíš sama.

      Páči sa mi

  21. Dobrý deň, rada by som sa vás spýtala na sen, ktorý sa mi dnes do rána sníval. Ocitla som sa v nejakej katakombe, boli tam položené kľúče a v stene som uvidela veľké dvere. Zobrala som tie kľúče, uvidela som predo mnou veľkú páku, použila som tie kľúče na tú páku a začala som tú páku ťahať a tie dvere sa postupne začali otvárať. Potom som sa zobudila.

    Páči sa mi

    1. Tá katakomba mi príde, že si uväznená v nejakej nižšej rovine v pudovom živote a ty túžiš už von, vyššie do citovej roviny, preto sa snažíš v nejakej oblasti otvoriť tie dvere a postúpiť vyššie…možno to bude vo vzťahu..lebo kľúče a páka svojim tvarom sú falické sex. symbole. a dvere sú prechodom do inej roviny.

      Páči sa mi

  22. Dobrý deň, rada by som sa opytala na jeden moj sen, ktory sa mi snival tuto noc. Zo sna si vela nepamatam. Viem, ze v nom boli deti. Potom som videla vodu, nieco ako povoden alebo zaplava. Neboli vsak velke skody. Tie deti boli v tej povodni. Potom som bola s otcom v nakupnom centre. Boli čas pred Vianocami. V nejakej miestnosti ako kniznica som videla jednu znamu ako pije vianocny punc. Zrazu som isla na prechadzku. Zastavilo pri mne auto a bala som sa, ze ma chcu uniest. Auto sa otocilo a islo prec. Potom som stretla kamaratku a smiali sme sa na tom, ze som si nieco take myslela.

    Páči sa mi

    1. Na druhy den sa mi snivalo, ze som sa po dlhej dobe stretla s kamaratkou. Isli sme nakupovat saty na ples ( na plesy nechodim). Hned ako sme vosli do obchodu zaujali nas obe jedny saty. Dlhe, pistaciovej farby bez ramienok. Chvilu sme sa este prechadzali po obchode a potom sme sa ocitli na plese.Vsetci boli pekne poobliekani a upraveni. Vznikol tam mensi konflikt, ale nepamatam si ho. Asi nic vazne.

      Páči sa mi

  23. Janka…niekedy sú sny len spleťou nášho zmýšľania, poukážu na to, čím žijeme, čo v sebe riešime, čo sme preberali, videli, po čom túžili. Niekedy mi príde, akoby si len zážitkami podvedomie ukladalo symboly. Deti sú naša citová časť duše a zrejme ťa niečo emočne zaplaví (voda ..potopa)a budeš niesť dlhší čas následky…nejaká situácia v rodine, v práci…neviem.
    Obdobie pred Vianocami ukazuje na pohodu, ale ty sama sa budeš obávať niečoho…únos vo snoch ukazuje ,ak sa dlhodobo zdržiavame v pudovej rovine, vtedy je nutný únos, aby sme prešli do vyššie citovej roviny a tu vnímali svet…niekto známy ťa zrejme pomôže vytiahnuť vyššie, aby si sa cítila lepšie.
    Sen o nákupe ukazuje na tvoje túžby, kde sa už myšlienakami nachádzaš.

    Páči sa mi

  24. Dobry den mojmu otcovi sa snivalo s mojou mrtvou sestrou ze ju videl prechadzat sa po obyvacke … najprv si vo sne myslel ze som to ja potom spoznal ze je to sestra no ked na nu zavolal otocila sa a vyzerala ako chlapec bola ostrihana na kratko a cez hrudnik mala velke skrabance rany… co by to mohlo znamenat? A este som sa chcela opytat co si myslite o tom ze sa moji rodicia budia takmer kazdu noc okolo tretej hodiny rannej? Je to tak od tej nestastnej noci kedy sestra upadla do komy a nasledne par hodin na to zomrela, ani to nevedeli a v tu noc obaja naraz vstali a nemohli zaspat akoby tusili ze sa nieco stalo.

    Páči sa mi

  25. V tom sne sestra zrejme prišla upozorniť na niečo, čo sa udeje nejakému mužovi vo vašej rodine, keďže vyzerala ako chlapec…ona bola len presonifikáciou niekoho . Ak mŕtvy ožívajú, ukazuje to na oživené závislosti. Od 3 do 5 hodiny pracujú plúca, pôsobí na nás strach a úzkosť..zreje ten čas majú v podvedomí ukotvení a spojený s prežitkom smrti dcéry a preto sú už tak nastavení.

    Páči sa mi

  26. Dobrý večer Martinka, mám potrebu Vám napísať….aby ste mi pomohli vyložiť moje sny. Je ich päť a mám pocit, že spolu súvisia….Súvisia s mojou láskou ešte z detstva – keď som mala päť rokov, zaľúbila som sa do chlapca, ťahalo sa to so mnou až po koniec ZŠ. Viem, že aj z jeho strany tam čosi bolo ale predsa ma odbil, že my spolu nemôžeme byť skrz náš výškový rozdiel. Po skončení ZŠ sa nám cesty úplne rozišli. Žiadny kontakt. Až teraz, po viac ako 20. rokoch sa mi s ním začalo snívať. Takže sen č. 1. (zhruba pred mesiacom) – boli sme v nejakom podchode…stáli pri eskalátoroch. On bol celý v čiernom…čierne tričko, čierne nohavice. Načiahol za mnou ruku….oslovil ma, keďže ja som bola na odchode…otočila som sa k nemu a on mi povedal, že “poď sem ku mne…konečne…”. Pritiahol si ma k sebe, začal ma bozkávať. Bozky som mu opätovala….ale keď mi rukou zašiel pod moje tričko (ešte taký detail, že som mala biele spodné prádlo) tak som ho zastavila a povedala, že nech prestane, lebo ja som vydatá….tak sme sa len pozerali navzájom do očí a ja som sa zobudila….ale tie jeho modré oči ma potom “mátali” ešte celý deň…lebo ten pohľad sa mi zdal byť strašne “živý”….Týždeň po tomto sne sen č. 2 – z tohto si veľa nepamätám len toľko, že zas sme kdesi boli na jednom mieste…ani neviem presne kde, len viem, že bola tma….a ON si ma nevšímal, išiel s nejakou našou spoločnou známou(tiež naša spolužiačka a nemala som ju rada) a na mňa sa ani nepozrel. Zobudila som sa s pocitom menejcennosti. Ďalej sen č. 3 – to bolo asi minulý týždeň….zase ON ale už tam bol aj môj manžel vedľa neho. A ON len pozrel na mňa a poznamenal, že môj manžel je ešte aj od NEhO vyšší a začal sa smiať. Z toho Jeho smiechu som ale cítila, že to bol len trpký smiech….potom som sa zobudila. A sen č. 4 a 5 sa mi sníval na dnes…..mala som sa vydávať, bola som nevesta…pobehovala som po nejakom dome, s pocitom, že nič nestíham…Hľadala som svoje šaty, boli kráľovsky modrej farby…ale nemohla som si spomenúť, že v ktorej izbe som ich nechala…alebo videla. Nejaká kamarátka mi chcela pomôcť a dala mi na výber z nejakých troch…jedny boli šedo-žlté, druhé celé žlté a tretie cyklámenové. Vybrala som si cyklámenové, ale aj tak som nebola spokojná, lebo sa mi zdali príliš priesvitné…mala som pocit, že “všetko” je vidieť….ale tak nejak som sa s tým pocitom potom zmierila. Keď som už mala šaty….utekala som za ženíchom – bol to môj terajší manžel a riešila s ním tam finančnú stránku za celú svadbu….bo mi niekto tam medzi rečou oznámil, že chce od nás 30 tisic….trápilo ma, ako to zaplatíme. Potom prišli ľudia za mnou ako za nevestou, že už sú 4 hodiny…že oni boli pozvaní na tretiu a sú veľmi hladní. Mala som pocit, že som na všetko sama…že nič nestíham. A tento sen sa mi nejak “preklenul” do sna č. 5 – boli sme u mňa doma na terase. Rozprávala som sa s bývalou triednou a spolužiakmi ešte zo ZŠ (reálne totiž riešime stretávku 🙂 ) Boli tam aj 2 cudzí starší chlapi, nemala som z nich dobrý pocit…tak som sa ostatných pýtala, že kto sú oni. Bolo mi povedané, že sú takisto naši spolužiaci….tak som to nejak so zdvihnutým obočím akceptovala, hoci som si ich nepamätala. Ale…je tu jedno ale…..hľadala som JEHO….cítila som, že je tam….aj som sa otáčala, že kde je..ale nevidela som ho. Bol akokeby v ústraní….a zobudila som sa.

    Páči sa mi

    1. Sandra…myslím, že stretávka oživila spomienky v podvedomí a ukázala na tvoju túžbu z minulosti, ktorú si potlačila a nechala zabudnúť. Vnútorne ťa k nemu niečo stále ťahá, ale navonok berieš fakt, že si vydatá. V snoch ti podvedomie ukazuje jeho nezáujem, alebo záujem len o tvoje telo…nie o tvoju duševnú časť…inak by sa v snoch javil inak. Čiže ten muž by ti šťastie nepriniesol…Oči sú obrazom duše a tá belasosť a živí pohľad, ktorý si vnímala ukazuje na nejaké dušené prepojenie z minulosti….možno aj to, že sa ti vtisol hlbšie do duše. Sen, kde bol manžel vyšší je len o nadradenosti, že manžel patrí k tebe, ale aj tak jemu to bolo jedno.

      Svadba…tu prichádza k zjednoteniu energii na citovej rovine, lenže svoje šaty nevieš nájsť…modrá je múdrosť poznanie…žltá žiarlivosť, nižšie ja, ego a okrem toho sú priesvitné…teda obliekla by si sa do rúšky individuality, ktorá by odhalovala niečo, čo nechceš, aby bolo vidno. Fialové..vyššie energie duchovné…aj tak biela je o čistote. Na tejto citovej rovine nie si pripravená splynúť…si rozhodená nezorientovaná s pocitom, že nevieš čo skorej, nevieš kam a čo riešiť…hlavne nasmeruj seba..ku komu čo cítiš.

      Stretávka..2 starší muži s ktorých nemáš dobrý pocit môže byť niekto v tvojom okolí)mužská energia, ktorá ti nie je príjemná, ale je tvojou súčasťou minulosti, no ty to ťažko akceptuješ. Tu ti je aj ukázané, že na stretávke budeš vnímať minulosť a toho staršieho žiaka, ktorý ťa odmietol, lebo súvisí zo školským obdobím.

      Mám pocit, že podvedomie ti ukazuje, že ten žiak z minulosti by nebol pre teba vhodným partnerom a aby si to v sebe spracovala a vzdala sa svojich túžieb z minulosti.

      Z času na čas som mávala sny so svojou spriaznenou dušou, ale postupne ako som si uvedomovala, že by nebol vhodným mužom pre mňa, tak sa aj sny menili a v poslednom sme spolu tancovali valčík, on sa na mňa stále díval, ale ja som si už jeho pohľadu nevšímala, len si užívala tanec…pochopila som, že je to mojim vnímaním jeho a to, že som akceptovala že naše cesty spolu nevedú. Viem,že túžby v nás bývajú silné a isté veci ich môžu oživiť, aby sme si uvedomili, že sme ich len zasunuli do 13 komnaty.

      Páči sa mi

      1. Martinka veľmi pekne Vám ďakujem 🙂 je dobré počuť – čítať to, čo kdesi v hĺbke duše viem. Keď sa mi takýmto štýlom ten chlapec “objavil”…povedala som si presne to isté, čo ste mi napísali….že sa mi otvorila 13. komnata…dávno zamknutá na 500 zámkov 🙂 a tým pádom som zostala “dezorientovaná”, zrazu som nevedela čo s tým. Takže spracovávam 🙂 Ešte raz Vám ďakujem 🙂

        Páči sa mi

      2. Noazaj je to o spracovaní, pretože som si tým istým prešla a mám skúsenosť a teraz je aj Venuša v konjucii s Čiernou lunou…čo je láska, minulosť, hodnoty, prijatie, odpustenie a opustenie situácii, ktoré nám neslúžia…ak chceš pozri sem…

        https://cestaduse.wordpress.com/2016/10/04/horoskop-na-obdobie-4-10-9-10-2016/

        Možno si tam nájdeš viac pre pochopenie. Keď sledujem Venušu ako mi prechádza domami, tak jej vplyv silno vnímam a presne sa aj tak ukazuje podľa aspektov v akých je. To, že niečomu nevenujeme pozornosť z minulosti neznamená, že to pre nás skončilo…omyl..energie pôsobenia treba transformovať a len láska je najsilnejšia transformačná sila. Zvládneš to , ak budeš veriť v silu duše, ktorá ťa navedie.

        Krásny dník Sandra.

        Páči sa mi

  27. Martinka, tak ten link čo si mi sem hodila, úplne vystihuje všetko…dokonca mi sedí aj na inú “lekciu”, ktorú mám tento týždeň 🙂 A hej, v minulosti som “nechala” strašne veľa svojej energie…a teraz je tu tá správna chvíľa pozbierať si ju. Odpustiť si samej sebe, že som reagovala ako som reagovala na určité situácie…Vošla som znova do svojich starých rán, ale viem, že to muselo byť, pretože ma to ťahalo dolu 🙂 Zvládnem to 🙂 ďakujem Ti za tvoje slová, ktoré ma pohľadili na duši 🙂
    Aj tebe prajem pekný dník.

    Liked by 1 person

    1. Nemáš za čo…. 😀 Som rada za teba, že si našla v tom potrebné…aj za tvoje uvedomenia, pretože veľa ľudí nechce vidieť, vedieť, ani počuť. Každý si nesieme svoj kríž -bremeno na chrbte ako Ježiš vravel.

      Verím, že s týmto prístupom to zvládneš…držím palce. 😉

      Páči sa mi

      1. Tak nejak…ale váha toho bremena trošku poklesne, keď prídeme na to, prečo je tak tažké 🙂 a ďakujem za tvoje palčeky 🙂

        Páči sa mi

  28. Máš pravdu…..no myslím si , že aj hlavne vtedy ,ak sa zameriame na otvorenie srdca a začneme vnímať s láskou, vnútornym pokojom a vedomým seba samého, vtedy aj to, čo sme videli ako nezvládnuteľné, uvidíme v inom svetle.

    Páči sa mi

  29. Dobry den, snival sa mi sen stale ho mam v pamati. Bola som sama v nabkinom dome. V dialke som videla zretelne tri tornada od najvacsieho po najmensie. Tornada sa blizili. Citila som ako fuka stale bacsi vietor. Prisli moji rodicia. Vravim im musime sa skryt s detmi. Mam tri deti, ale tie v sne ani s manzelom neboli. Zrazu same od seba zacali horiet stromy, vsade kde som pozrela, vsetko same od seba zacinalo horiet. Citila som ze Boh sa rozhodol pre koniec sveta. Potom som sa zobudila. Nic take som nepozerala zeby sa mi to z toho snivalo, neviem ci mi Boh nechcel nieco povedat. Dakujem za odpoved. Ivana

    Páči sa mi

  30. Ahoj Ivi…ak ten sen nebol predzvesťou nočnej búrky a víchrice čo bola, tak ukazuje symbolicky na nejakú situáciu…vietor..rozbúrené emocie, veľmi silné…rodičia sú tvoja výchovná časť..to, čo ťa núti k zodpovedonosti…deti tvoja citová časť
    …ty sa rozhodneš ukrývať, schovávaš sa pred niečim, čo nechceš riešiť
    ..koniec sveta…Boh je v nás cez dušu a vyššie ja sme s ním v spojení a ty sama vnímaš, že táto situácia ťa vedie k mysleniu, že to neprežiješ a všetko sa pre teba skončí.

    Vždy je cesta..stačí sa pozerať inak..precítiť vnútrom a zvládneš aj ty. Pekný dník.

    Žive sny sú vnuknutia z vyššej úrovne, kedy sme upozornený na niečo.

    Páči sa mi

  31. Dobrý večer priateľ sa mi ráno zveril so snom ze mal veľmi živý sen ze až sa zľakol on tvrdí ze to bola blbosť ale mne sa zdá ze neviem asi dačo znamená …ze sme boli na nejakom koncerte som tehotná a ze tam spoznal jedno dievča a ze hneď ako ju videl ze bola jeho typ vyššia odomna on je dosť vysoký ze to bola žena ktorú odjakživa hľadal ze bola narodená v ten istý den ako on ze ešte vo sne si vravel konečne som ju našiel a ze bol rozhodnutý s ňou ostať ze prišiel za mnou predstavil mi ju a ze mi povedal co sa mu stalo ze sa spoznal s ňou a ze s ňou chce ostať a ze som ho nechala ísť s ňou ze ak to tak cíti ze som reagovala kľudne a ze som ho nechala odísť s druhou čo to znamená ďakujem za vopred za odpoved ..mne to pripadá v tom sne akokeby ma nemal rad a ze by chcel inú on tvrdí ze nie ale dačo to asi značí..

    Páči sa mi

    1. Väčšinou živé sny sú astrálne, teda zdelenia z vyššej časti. Ty si tehotná v tom sne, čo ukazuje, že sa v tebe vyvíja niečo nové o čo sa budeš starať. Priateľova reakcia na spoznanie novej ženy…možno ťa ľúbi, ale vnútorne túži po žene svojich snov, čo aj sen napovedá…po spriaznenej duši, ťažko sa to opisuje, ale niekedy človek stretne niekoho o kom vie, že to je láska jeho života, ten pravý partner..blízka duša , s ktorou prežil veľa a vnútorne to cíti.

      V akom období bol ten koncert…to obdobie môže ukazovať na obdobie, kedy môže niekoho blízkeho jeho duši stretnúť…no zväčša takéto stretnutia sú o inom…o nasmerovaní lásky k sebe a tá spriaznená duša nás prišla povytiahnuť . Na duševnej úrovni síce cítime blízkosť, ale na fyzickej, je skoro vždy problém…buď vek, alebo iný vzťah-manželstvo, deti, či jedinec je citovo nezrelý, má vysoké ego, alebo niečo podobné. Riešila som už takto veľa vzťahov.

      Každopádné jeho sen ukázal jeho túžbu, ktorá sa mu môže zhmotniť. ..niekedy sny o nás dosť povedia, preto nie je dobré o nich hovoriť každému.

      Páči sa mi

  32. Ahoj mam neustale sa opakujuci sen asi 2 roky vkuse je mi to aj neprijemne hovorila som o tom aj s priatelom.povedala som mu o tom , myslela som si ze sa mi to prestane snivat ..nechcem aby sa mi to snivalo ide mi na nervy ..sniva sa stale kazdy den alebo kazdy druhy den , ze ma priatel.podvadza predomnou priamo ze ho vidim uz sa.mi vela.krat snivalo ze ma.podvadza s mojou sestrou , alebo s hocijakou zenou ..dnes sa mi napriklad snivalo ze.sme boli v dome kde sme byvali a ze ja som sedela so svojou sestrou a svagrom , ze moj priatel vysiel von za nejakou zenou neviem kto to bol a ze ju zacal.balit tancovat s nou hocico a predomnou , ze som ho nechala a ze som sa na to pozerala cez okno ,hovorim si nech si robi co chce ze ma to trochu stvalo ale.ze ma to nezaujimalo…potom som.nechcela byt na prizemi so sestrou a svagrom pozerat sa na neho, tak som vysla hore prec od nich a ani priatela som.si uz nevsimala ..v tom prisli ku mne akoze dvaja spolubuvajuci a somnou rozpravali.akokeby cez okno nejako a priatel.ich videl.z cesty , ze pribehol hore a ze mu to vadilo., akokeby ziarlil , a ja som mu vravela ze aby sa domna nestaral ze ja.to.nerobim a ze teraz tam tancoval s inou zenou dole.na ceste a vsetci to.videli a ze ho chcem.opustit..on nechce aby sme sa rozisli , ale.ja chcem.on sa vyhovara ze nie ..mame spolu babatko a v tom ze moj syncek ze ho treba prevzliect , alebo umyt a on ho vyzlece a ja mu, pri tom pomaham ale on ponoril maleho do vody do.pol.pasa a mne to vadi vravim ze je studena voda , ze tam ho nemal dat maleho ze je voda zimna..tak maleho ryhlo vyberem ..

    Páči sa mi

  33. Milá Izolda..mne opakujúce sa sny ukazujú, kde robím chybu a čo nemám robiť, alebo zmeniť niečo. Niekedy mi podvedomie ten sen cez noc opakuje aj 3x tú istú scénu, len aby som ho vnímala, čo mi snom ukazuje a konečne sa prebrala a konala inak.

    Tebe tiež podvedomie ukazuje snami, že niečo nie je tak, ako by malo byť, ale ty z nejakého dôvodu to neakceptuješ. Už len posledný sen, ako kúpete spolu dieťa(dieťa je tvoja citová časť..voda sú emócie ochladené a kúpať je akási morálna očista) ukazuje, že ty to nechceš, vadí ti to, to ako s tebou zaobchádza, ako sa k tebe správa…dieťa si ty… tvoja časť, personifikácia…Vo sne chceš rozchod, odísť od neho, ale on nie, nechávaš sa nim prehovárať….vidíš, ako on s inými ženami je v pohode..rozumie si s nimi(tanec), ale vo snoch s tebou netancuje.

    Si s ním šťastná, lebo ak áno, tak potom nechápem , prečo máš také sny…lebo sny sú odrazom toho, čím žijeme vnútorne, čo nás trápi….alebo trpíš žiarlivosťou a máš strach, že ťa niekde podvádza a to sa ti prenáša do snov.

    Jedno z toho určite…ak si vnútorne upraceš v sebe …pochopíš čo máš…sny prestanú a budú potom iné a krajšie.

    Páči sa mi

    1. Dakujem za odpoved ..ano vystihli ste to nepaci sa mi dakedy , ako sa sprava ku mne a aj mu vravim aby si kludne nasiel inu ☺..a nie neziarlim uz ma to davno preslo..skor mi to pripada blbe ziarlivost..ano s niecim niesom spokojna .
      Prave ale odkedy som vam napisala o tom sne sa mi akokeby nachvilu prestalo snivat .Ostavam s pozrdravom mila Anitra.

      Liked by 1 person

  34. Dobry den, vie mi niekto pomoct vylozit kamaratov sen? Vopred dakujem!

    — Spal som sám na izbe a zas ten sen živý a čo si ťahalo k oknu cosi ma tahalo k oknu cez okno ale prosté fakt to bolo zive a nato som sa zobudil a zobudil som sa na byte na gauči otočený chrbtom k oknu a čudoval som sa že čo tam robím nie no a začal vietor fúkať smerom k oknu a všetko ako leby cely svet tahalo do niecoho co som videl pred sebou to bral tie kvety a Hlinu nechapal som to prosté no a chcel som v tom sne nejako bol pri vedomí tak ma to vydesilo tak som sa zobudil zas no a postavil som sa už pri posteli normálne pozeral som dookola išiel som k dverám a chcel som ich otvoriť ale keby som ich otvoril tak boli také molekuly ako tie Kreslené vzorce na dverách taká struktura z nich pospajana keby som ich otvoril tak sa to celé rozsype no a otvoril som dvere začal s celé rozsypať a padať a nejak zas ten svet sa začala rúcať všetok okolo mňa a zase som sa zobudil zase sa zobudil a vravim si že to čo je za Psycho že to neni normálne že zo sna zo sna do sna sa budím išiel som von zas cez tei dvere dostal som sa na Koridor a ako som pokračoval smerom von z hotela tak som nemohol dýchať spadol som na kolena chcel som kričať ale nič ne nič prosté nešlo mi zakričať zrazu prišiel kolega chytil ma za rameno Že čo je Marek ja som nedokázal odpovedať zasa mi strácať čas strácať ten svet ja som sa zobudil a to už sa Zobuď už už to fakt a silná realita tak som vravel že to čo je že to čo sa mi deje že sa stále budim sa snáď do sna čo sa stalo že či som umrel som si hovoril a ja ze kurva som umrel to je vpici ja som umrel v sne a toto je peklo?a sa postavil zimomriavky mám teraz keď hovorím o tom …som sa postavil pozeral som sa do zrkadla ktoré som mal vedľa postele také väčšie a bol som celý krvavý a v kapucí nook a uz som bol presvedceny naisto ze som zomrel to polobtak psycho a tak real dal som si dole K Kapucňu a som nechapal hneď ma to tvrdila v tom že som mŕtvy že som umrel a potom som sa nejako zobudil fakt som sa este snazil moc moc zobudit dako sa minto podarilo neviem ako že už do reality ale fakt vlasy a to zjezenie to prosté nechapal som že čo to bolo, vlasy mo stali a ten pocit bytia v realite bol iny a najviac som to citil na hlave taka paralizovana zmagnetizovana a najviac na vlasoch.—

    Páči sa mi

    1. Kamos presiel tretou branou snivania…nech si.precita tento clanok.. pisal o tom Gato v knihe brany do vecnosti..

      https://viziebosorky.wordpress.com/2011/01/11/tretia-brana-snivania/
      Tam sa opisuje..ze steny priestoru sa rozpadaju..su pohyblive…hmota tam ma inu konzistenciu…treba davat pozor..coho sa dotykame…prepadal sa zo sna do sna hlbsie a hlbsie. Myslim..ze toto nebol jediny divny sen..ktory mal…a dokaze vo snoch aj ine veci…prejst branami snivania nevie kazdy.🤔🤠

      Páči sa mi

      1. Dakujem za odpoved. Mozem sa este opytat doplnujucu otazku? S tym kamaratom je medzi nami nieco, co neviem zatial ani pochopit, opisat, odkedy mi povedal o tom sne, sniva sa mi opakovane tento sen: Zas sa mi to snivalo. Bola to nejaka miestnost. Vyzerala ako nejaka obyvackax Ja som stala za tym kamaratom a iba som ho pozorovala, ale on nevedel, ze tam som. A mal pred sebou dvere a v tych dverach boli modre molekuly vacsie aj mensie ako keby pospajane nejakymi vlaknami a on si tie dvere otvoril, tie molekuly sa roztrhli ako koralky. A spadli na zem. V tom sne dom vedela, ze otazka, ci tie dvere otvori je dolezita, ze je to jeho ako keby nejake az zivotne rozhodnutie.

        Moze to mst suvis s tym snon, ktory sa jemu snival? Alebo ako si to mam vylozit. Dakujem za cas a odpoved.

        Páči sa mi

      2. Dom je tvoje vnutro..priestor cim zijes…ty sama pozorujes kamosa..akym snerom sa vyda…fascinuje ta niecim…ten sen mohol byt pre tvoje podvedomie vhodnym symbolom a ono ho vyuzilo.
        Za kazdymi dverami je ina rovina bytia..iny priestor….a za tymi..na ktore pozeral ,bola struktura pospajanych molekul…ktora tiez symbolizuje nieco co nas spaja do jedneho celku….modra je poznanie..tuzba pochopit…vediet viac…a on sam tu moznost ma…..nasa DNA je tiez mriezka v ktorej su ukryte kody a zrejme jeho ulohou je prejst do inej roviny…aby poznal a pochopil viac seba sameho. .

        Lenze struktura sa rozpadla a gulicky rozsypali..akoby stratil doveru a vsetko vazby sa uvolnili aj spojenie s niecim vyssim…🤔

        Spaja vas zrejme minulostt…hrali ste nejake role a boli ste si blizky…ak bufes velmi tuzit vediet…vnutro ti ukaze obraz vas dvoch…kym.ste te seba boli….sme na jednej.linii…😊

        Liked by 1 person

  35. Dobrý deň sa mi snívalo dnes , ze som videla anjela vo sne čo to znamena ..len si tak nepamätám čo sme hovorili..raz som ho videla bol.nad domnou telo som dobre nevidela ale tvár , krídla , ruky ako keby ziaril , bol celý biely ,krásny vyzeral ako dieťa aj dospelý vlasy bielo zlaté pri ramene…nehovorili sme ústami ,ale myšlienkami bola zima sneh..potom som stála v kuchyni pri okne s mojím maličkým na rukách, a cez okno ,keď som pozerala bol nadomnou prešiel cez okno do kuchyne ku nám ..veľmi som sa tešila ,taký dobrý pocit veľmi, malý ho chcel chytať dobre nám s ním bolo chvíľka to trvala , mal pás červený okolo seba akokeby runo..sme hovorili myšlienkami som ziadala v tom sne veľmi prosila ,aby sa ponáhľal za mojou sestrou že , potrebujú pomoc prosila som ho veľmi …odletel cez okno prešiel nim …do výšky zletel.zmizol ešte akokeby sa zamnou obzrel ..následne na to som bola na nejakej hore lúka zelená , a kopce ..aj priepasť medzi dvoma kopcami ,ja som bola na druhej strane a ponáhľala som sa za mojím maličkým ako keby som ho musela nechať s niekým iným , keď som sa vracala neviem skade.. môj maličký plakal a bola medzi nami priepasť rozdelená ,kde schody boli dole my sme boli na nejakych kopcoch som ho mohla vidiet z diaľky a kričala ,aby dával pozor aby nespadol ,aby čakal tam ..Bala som sa ,aby nespadol som sa prebudila o 7 ráno..

    Páči sa mi

    1. Zrejme to bol astralny sen a ten anjel vas oboch ochranuje.. prisiel vas varovat pred niecim tazkym..co sa moze udiat…aby ste vedela..ze nie ste sama a stale na nas niekto dava pozor…len treba verit…

      Prisla mi aj druha verzia….mozno mate o maleho velky strach a anjel vam len prisiel zdelit ze vas ochranuje a je pri vas oboch…mate odovzdat svoje obavy a verit v silu ducha.❤

      Páči sa mi

  36. Ahoj snivalo sa mi ze vidim starsieho muza ako topi vi vani starsiu zenu. Obaja boli vo vani. Ja som nad nimi stala ale chcela som jej pomoct tak som zacala topit muza aby ju nechal, vycitavo na mna pozrel ze preco. Povedala som nechaj ju. Lenze zaver bol, ze ona sa utopila v tej vani, on nie. Vtedy som sa zobudila.
    Hladam si novu pracu v inej oblasti ako som vystudovala a zaroven nevien dostat z hlavy jedneho mladeho muza ku ktoremu som pocitila velku chemiu. Kedze som mu to napisala vie to. Ale je nam obom jasne ze nemozme s tym nic spravit lebo milujeme skutocne svojich partnerov. Viem ze je to len docasne poblaznenie ale citim ze v dalekej buducnosti sa este stretneme. Suvisi to s tym snom?
    Dakujem
    Ivka

    Liked by 1 person

  37. Ahoj Ivka.. hej má to súvis…starší ľudia vo sne ukazujú na našu múdrosť, prežitky , skúsenosti a ten muž utápa straršiu ženu, teda niečo tvoje čo, čo má v tebe zomrieť, zrejme emočné. Preto ten jeho vyčítavý pohľad, prečo chceš neho usmrtiť…žena predstavuje tvoju ženskú časť, lásku a muž vôľovú, ale zomiera žena…túžba .

    Veľa ľudí nám prekríži cesty, ku ktorým niečo hlbšie pocítime …sú to duše, ktoré sme poznali v iných životoch a boli nám v´blízke. Ten muž, ktorý ťa priťahuj, len zrkadlí tvoju túžbu ako ju máš spracovanú a vieš jej odolať a pochopiť to o čom to celé je. Si vo vzťahu, ktorý ťa naplňuje a si spokojná, ale predsa si si to niečim pritiahla…porozmýšľaj čím. Možno je to naozaj len lekcia a máš astrologické aspekty v 5, či 7 dome a je na tebe ako ustojíš pokušenie.

    Ak si uvedomíš, že ide naozaj len o pobláznenie a vieš ovládnuť svoju túžbu, energia vyprchá a uvolní sa to.
    Je to na tebe. :o)

    Možno sa vaše cesty znova prekrížia, keď to cítiš,….možno máte niečo napraviť z minulosti, uvolniť…skús si ho predstaviť a zo srdca duše mu poželaj, to čo cítiš…energeticky vyšli k nemu myšlienku, aby bol šťastný a tvoril si svoj život s láskou, pochopením k spokojnosti.

    ♥anitraM

    Páči sa mi

Pridaj komentár