Sny sú skutočné, kľúčom je ich vyloženie…

image003-300x297Normální člověk spí v průměru 7 až 8 hodin denně. To je v přepočtu jedna třetina celého dne. Když to srovnáte s průměrnou délkou lidského života, 75 let, pak za život prospíte celých 25 let! A to je dost dlouhá doba na to, abyste nevěděli, co se během této doby s vámi děje.

Svět snění je stejně skutečný jako když jste vzhůru, až na různá pravidla. Lidem nepřipadá divné, že se sny odehrávají za hranicemi fyzikálních zákonů. Také se znovuobjevují vaše vrozené schopnosti, které v každodenním životě leží ukryté ve vašem nitru. Většina lidí používá méně než 10% mozkové kapacity. Zkuste si představit, že by se všechny možnosti jako telekineze, levitace nebo sebeseuzdravování staly běžně používanými, pokud kdybychom byli schopni využít aspoň malou část oněch zbylých 90%.

Když sníte, můžete toto všechno dělat a ještě mnohem více, protože vědomí a vaše osobnost převyšují omezení fyzického světa, ve kterém žijeme.

Během spánku si můžete vybrat 2 sféry, do kterých vstoupíte. První z nich jsou astrální úrovně existence, které narušující fyzický svět. Existuje zde mnoho subjektů pochybného charakteru, které vás můžou ovlivnit. Nebo můžete předčít tento nižší stupeň a postoupit do hyperprostoru čisté mysli, stálých myšlenek a pochopení, kde čas a místo nemají žádný význam. Právě z této sféry pochází sny, jež ovlivňují vaše pravé JÁ.

Vás mozek však nemusí nechat tento odraz projevit.

Jakmile se vrátíte z hyperprostoru do svého těla, mysl nemá žádné vysvětlení pro symboly a obrazy, které jste vnímali během spánku. Vaše corpus pineale, neboli šišinka, však přes tyto symboly vytváří piktogramy. Ty jsou pak sestaveny do jednoho proudu, kterému již vaše mysl dokáže porozumět. Tímto způsobem si také zapamatujete celý příběh, který se vám zdál.

Vaše sny reflektují informace a zážitky, které často nejste schopni přijmout nebo je pochopit. Proto je důležité, aby si každý vedl svůj snář a postupně jej doplňoval, neboť za nějaký čas uvidíte, co se skrze sny dozvíte sami o sobě.

Je nesmírně důležité, abyste své sny vyložili správně. Pokud jim porozumíte, váš život se výrazně zlepší a budete schopni vytvářet lepší zážitky.

Průměrně člověk sní pětkrát za jednu noc. Bez snění byste se nejspíše zbláznili, protože sny se fungují jako ventilace vašeho jednání a emocí, takže se nestanete uvězněnými při vstřebávání vašeho vlastního života.

Ačkoliv si to málokdo myslí, můžete snít pouze sami o sobě. Ostatní osoby ve vašich snech vždy reprezentují jen jiné aspekty vaší vlastní osobnosti a to, jak spolu vycházejí navzájem. Dokonce i když sníte o vašem příteli či o někom, koho milujete, musíte se pokusit porozumět tomu, co pro vás on/ona představuje osobně. To je jediný důvod, proč se vám tito lidé ukazují ve snech.

Každý sen může představovat něco obecného, společného s koloběhem lidského života, nebo to může být něco individuálního, co je založeno na vaší osobní historii, zážitcích a zejména dětství.

Například když sníte o oceánu nebo velkých vodních plochách, vždy to znamená “oceán života“ nebo vaše vnímání. Oproti tomu, když sníte o konkrétním vodním typu, má to něco společného s vašimi osobními zkušenostmi, které tato “voda“ odráží.

Proto je lepší, pokud se snažíte vysvětlit něčí sny, být s oním lidským osudem lépe seznámen.

Hned jak ráno poprvé vstanete, zůstaňte stát ve stejné pozici minimálně 90 sekund. To vám pomůže zachovat si vzpomínky na sen a můžete si je zapsat. Jak se jednou pohnete, dostanete se mimo pozici, ve které jste ještě drželi svůj sen, a vaše mysl paměť vymaže.

Existuje mnoho různých typů snů – živé a jasné sny, zasnění, noční můry, náměsíčnost nebo prorocké sny.

Říká se, že život není nic jiného než sen. Opačně, sny nejsou nic jiného než součást života. A oba jsou součástí většího celku. Jeden odráží druhého jako fyzickou realitu do té nefyzické.

Snílci jsou nejúspěšnější lidé na světě. Trik je v tom, že dělají ze snů realitu. Pokračujte ve snění a vždy si pamatujte, že Vaše sny jsou skutečné!

Dobrou noc!

Stewart A. Swerdlow

Zdroj

255 myšlienok na “Sny sú skutočné, kľúčom je ich vyloženie…

  1. Dobry den. Neviem, kde mam napisat, ale chcela by som niekoho poprosit o pomoc. Potrebovala by som vylozit jeden sen, ktory sa kamaratovi stale vracia. Uz je z toho velmi nestastny a ja mu neviem pomoct. Sniva sa mu o tom, ze niekto vojde do zamknutej izby, kde spi, podide k nemu a zacne ho skrtit. On sa v sne zacne branit, postava zacne ustupovat, az nakoniec pomaly sa posunie k oknu a zmizne. Nikdy vsak nevidi tvar tej postavy, lebo ma bud dole hlavu alebo je v tme a nechce sa mu ukazat. Je to len cierna temna postava. Prosim Vas, ak nam niekto viete pomoct, napiste mi. Boli by sme Vam velmi vdacni. Dakujem.

    Páči sa mi

  2. LULU sen , ktorý sa nám vracia svedčí o tom, že sami sme si stále neuvedomili jeho význam a podvedomie sa snaží jeho opakovaním o naše uvedomenie. temné postavy vo se sú väčšinou archetypmi nášho strachu, toho, čoho sa obávame.

    Stín odráží pokušení, morální zápas nebo duševní konflikt mezi touhou snícího po dokonalejším životě a starou vytěsněnou složkou jeho bytosti (stín) za jediným účelem – zdokonalit vlastní duševní a duchovní stránku

    Za stín je třeba považovat i temné postavy a personifikace zla bez i s pohlavními znaky, pak symbolizují temný aspekt pudové podstaty duše nebo temný aspekt pudové ženské složky – pudové animy – nebo temný aspekt mužské pudové složky – pudového anima

    Viac nech si pozrie tu…http://www.medo.cz/jaromir/kniha_trn_2v/_index_2st.html

    Škrtiť vo sne je jedním z přelomových snů, v němž si snící, byť podvědomě, uvědomuje vlastní tíživou osobnost a ego se mu stává nepříjemným břemenem

    Je to kladný sen, lebo niečo v ňom chce usmrtiť jeho chovanie, osobnosť, EGO-istický čin, ktorý sa sám preukazuje a je si vedomí toho.

    Okno je bránou do duše, takže tieň zmizne a stratí sa v temnote jeho samého. Vždy je sen buď predzvesťou jeho činu správania ako sa zachová, alebo ako sa zachoval. Nech si uvedomí s akou situáciou si ho môže spojiť. 😉

    Páči sa mi

    1. AnitraM, dakujem velmi pekne za skoru odpoved..:) Chcela by som sa este spytat nieco. Myslite, ze takyto sen by mohol mat nieco spolocne s tym, ze kamarat vyrastal bez otca, ktory o neho nikdy nejavil ziaden zaujem a robil deti, kade chodil? Viem, ze kamarat ho stretol jediny krat v zivote, ale nikdy mu vlastne neodpustil a vlastne cely zivot sa snazi chovat tak, aby “nikdy nebol ako jeho otec”? Myslite, ze by to mohlo mat nejaku suvislost? Ja mam totiz silne podozrenie, ze kym mu sam v sebe neodpusti, nikdy nebude kludny a spokojny. Ale on o ziadnom odpustani nechce ani pocut. Inak je to velmi dobry a citlivy clovek. Dakujem este raz..:)

      Páči sa mi

      1. Každá zlosť či hnev v nás zanecháva silné väzby k tomu dotyčnému. Bolo to rozhodnutie jeho otca, on sám si bude niesť následky, takže kamoš by sa nemal tým trápiť, aj keď občas pre dieťa môže byť ťažké vyrastať bez otca, bez svojho vzora. Medzi nimi je väzba, ktorú on nevidí a hnevom nič nevyrieši, len potlačuje v sebe a časom sa toto môže prejaviť ako ochorenie.Emocionálny blok sa prenesie do fyzickej úrovne. On sám by mu mal odpustiť a nechať ho žiť svojim životom, nesúdiť ho, nemá na to právo.

        Kamoš zrejme dobre vie, čoho by sa mal zbaviť akej časti seba a možno to naozaj súvisí s jeho otcom. Len on sám by mal na to prísť a snažiť sa odpustiť. Nič sa nedeje náhodne,rodinu si vyberáme, svoje podmienky pre život, lekcie, čo ak to bol kedysi on, kto opustil rodinu, alebo nepriznal svojho potomka? Život nie je nespravodlivý, len mi ho nechceme vidieť v jeho skutočnosti.
        Pekné sny.

        Páči sa mi

  3. Dakujem, dakujem, dakujem. 🙂 Naozaj ste nam velmi pomohli. Presne toto som mu tvrdila aj ja. Citila som to tak a Vy ste nam to potvrdili. Uz len dufam, ze sa mu to podari..Ked cital Vase pismenka, plakal…Tak snad…Prajem vsetko dobre. 🙂

    Páči sa mi

    1. Tak som rada, vykročiť musí len on sám. 😉 Existuje spôsob, ktorým môže začať odpúšťať, buď si otca predstaví pred sebou, ak nemá odvahu, alebo možnosť osobne a povie mu všetko , čo cíti. Odpustí mu , že pri ňom nebol, keď vyrastal a poželá mu, aby žil spokojne a šťastne s láskou seba samého. Rozhovor sa spustí medzi nimi sám od seba. Niekedy sú tieto prejavy veľmi emotívne, takže je dobré, aby bol sám a mohol zo seba dostať všetko von. Týmto systémom potrebuje v podvedomí zmeniť program a to hnev a nenávisť za oslobodenie a prímerie. Potom nech odpustí aj sám sebe, že sa hneval, ubližoval si takto emocionálne trápil sa a zaťažoval. Tiež si môže seba predstaviť, objať sa a odpustiť si. Niekedy sa takéto veci robia častejšie, až pokiaľ si nespomenie na toho dotyčného a už k nemu necíti hnev, len pokoj. Vtedy sú energie medzi nimi vyrovnané.

      Verím, že ak bude naozaj chcieť zvládne to. 😉 Želám krásny slniečkový dník.

      PS možno tento článok mu pomôže pochopiť viacej.
      http://www.2012rok.sk/wp/psychologia/15824-neodpusteni-rodicum-strachy-deprese-obsese-pribeh-lekarky-silvie

      Páči sa mi

  4. MAM PRIATELA A JE NEHIBNY OD HRUDNIKA DOLE UZ VYSE MESIACA LEBO SA MU STAL URAZ, DOKTORI MU NEDAVALI ZIADNU SANCU ,,ALE ON ZACAL HYBAT PETOU A AJ KIVAT DO STRAN ALE LEN NA JEDNEJ NOHE ,,,NO ALE SNIVAL SA MU SEN ZE CHODIL PO NEMOCNICNEJ CHODBE ALE BOL NA VOZIKU A CHODIL VELMI RYCHLO NA TOM VOZIKU A DOKTOR HO HRESIL A POVEDAL MU ZE SA NESMIE TAK RYCHLO POHYBOVAT KED JE NA VOZIKU ,ZE AZ POTOM SA MOZE RYCHLO POHYBOVAT ,KED VSTANE Z TOHO VOZIKA A ON POVEDAL ZE ANO,ANO,CHCETE VIDIET ZE SA POSTAVIM ,TAK ZE SA CHYTIL KLUCKY NA DVERACH A POSTAVIL SA NA NOHY . CHCELA BY SOM VEDIET CO TO ZNAMENA , DAKUJEM KRESNE ZO SRDIECKA,

    Páči sa mi

  5. Katka, on sám bol zvyknutý pohybovať sa životo rýchlejšie ako mu je momentálne dovolené. Je v ňom veľká sila a túžba znova chodiť, ktorá sa prejavila aj v jeho sne. Ten kto verí, uzdraví sa, lebo vnútorná sila túžba z duše je našim hnacím motorom. Už len to, že sa nervstvo začína pomaly uztdravovať, je signálom, že každým dňom to môže byť o kúsok lepšie. Nech zotrvá v tom a nevzdáva to…všetko je to na ňom. Sen mu ukázal, že sám to môže dokázať. 😉

    Tak želám mu veľa síl, ktoré bude potrebovať a trpezlivosti. Čas ukáže.

    Páči sa mi

      1. Katka niet za čo… ak bude skutočne chcieť chodiť, dokáže to, lebo len on sám si určuje svoju cestu. Nech mu Boh žehná a k nemu nech smeruje svoje otázky a prosby…ochrancovia pri ňom sa o to postarajú, aby mu prišla nejaká odpoveď , alebo pomoc. 😉

        Páči sa mi

  6. Dobrý den chcela by som sa opytat pred 2 tyždňami mi zomrela babka.. doteraz sa mi s nou nic nesmivala az teraz posledne dni sa mi sniva stale o dome v ktorom žila .. v sne vidim seba zopar blizkych, rodinu vseliaki ludia ktorych sice nerozoznavam ale babka v ziadnom sne nie je … vsetko sa deje u nej ale bez nej … robime vsetko mozne v dome v sne a stale niekam ideme nakoniec z domu prec a potom ked odijdeme sen uz nepokracuje .. v kazdom sne je vpodstate to iste ten isty dom ludia len iny dej a bez babky .. neviem ci taketo sny nieco znamenaju ale sa len tak prisniju ale ak by ste mi vedeli nieco k tomu povedat bola by som rada .. dakujem 🙂

    Páči sa mi

  7. Mimi dom je vždy o našom vnútre, je jedno aký je, že to nie je ten náš, v ktorom žijeme. Ľudia v tom dome sú tí, na ktorých myslíš, prichádzaš s nimi do styku, ale už si podvedome uvedomuješ, že babky tu už nie je, odišla a tvoje vnútro je bez nej prázdne, teda ti chýba. Ak by ti babka prišla do sna, tak len dať najavo, že nemáš mať o ňu obavy, že je zo svojou skupinou, milovanými dušami, alebo by ťa prišla na niečo upozorniť. 😉

    Páči sa mi

    1. dobri vecer ja som katkina sestra chcela by som sa spitat na kamaratkin sen snivalo sa jej ze bola u mna v mojom novom byte a doniesla my koberce dva dlhe jeden sme dali do izbicki mojej malej dcerki bol ruzovo orandžovi a druhi bol tuho cerveni ale bol na nom cierni flak ktori potom zmizol ked sme ho dali do obyvacki ona my ich v tom sne dala lebo ona ich nepotrebovala na zemi bol este jeden bol hnedi a na konci mal biele strapce ale ten som mala len pozicany a musela som ho vratit patril sestre zacali sme s detmi novi zivot tak by som chcela vediet ci ten sen stim niako suvisi dakujem vam

      Páči sa mi

  8. Sen poukazuje na morálnu stránku tvojej kamarátky. Ty si bola len jej personifikáciou, teda jej podvedomie poukázalo na nejakú tvoju vlastnosť u nej, na ktorú sa má zamerať. Koberec zachytáva špinu, takže by mala v sebe očistiť morálne znečistenie seba samej. Miestnosti sú časti jej mysle a aj obsah miestnosti. Prvá miestnosť sa týka spojitosti z deťmi a jej zmýšlaním.

    Farby:
    oranžová: nese optimismus do budoucnosti, neboť částečně zpracované emoce a sexuální závislosti již nemají pro individualitu tak destrukční charakter jako symbol červené či dokonce rudé barvy
    růžová: pozor na klamavý „převlek“ emocí
    červená: city a emoce, vztek, sexuální závislost; červenobílá je nadějí, neboť emoce prostupuje sílící čistota
    černá: závislost na pudové stránce osobnosti, stále pevnější pouta závislostí, nebezpečí a negativita
    hnědá: většinou se vztahuje k egu a představuje přechodné stadium, kdy musíme vyvinout mnoho úsilí, abychom očistili egoistickou osobnost; je nadějí, ale také varováním před pohodlností
    bílá: čistota, jež se spojuje se světlem, poznáním a moudrostí; sebepoznání, ve své nejvyšší formě značí božskou mysl

    Obývačka je miestnosť, kde prevažne pozeráme TV .(..zobrazuje drama života a dotýká se citlivých témat, která snící nechce či odmítá řešit v denním vědomí, nebo je oknem, kterým se díváme do světa, oknem, kterým později, při zvnitřnění, přicházejí kdysi potlačené obrazy (vytěsněná přání), jichž jsme se v denním vědomí vzdali ) a tam ste položili červený koberec s čiernym fľakom, čo mi príde ako pošpinená pudovosť, ale len poukázané na ňu, keďže ten fľak potom zmizol.

    Hnedá sa viaže k egu, ale ja tam na koncoch už biela, čo značí, že sa snaží napravovať a očisťovať veci.

    Páči sa mi

  9. Dobry den, chcela som sa opytat na sny, ktore sa mi snivali…chcela som sa skor opytat, ze ako je mozne, ze sa nam nieco sniva, je to pomerne jednoznacny symbol, ktory by mal nieco znacit, ale v skutocnom zivote sa nam odohrava pravy opak….uvediem priklad, moje posledne sny boli take, ze v jednom som nasla stvorlistok a v tom sne som si hovorila, ze to je prvy stvorlistok, ktory som vo svojom zivote nasla, v druhom sne som videla rozkvitnute ovocne stromy, toto sa mi snivalo dve noci za sebou, ked som si pozrela snare tak to mali byt ,,dobre,, sny, aj som tomu verila, ze vsetko bude dobre, prechadzam totiz momentalne velmi zlozitou a tazkou zivotnou etapou…avsak bohuzial v realite sa deje stale iba to nazvime to ,,zle,, a pod. nie ako to symbolizovali tieto sny, uz neviem co si o tom mysliet……dakujem za vas nazor…

    Páči sa mi

  10. Carolin naše podvedomie tiež potrebuje spracovať svoje prežitky a zaradiť si ich nejakým spôsobom do svojej koncepcie. Prežitky si ukladá a potom použije vhodné symboly na upozornenia vo snoch. Ak podvedomie zistí, že začíname rozumieť, alebo len vnímať naše sny, vtedy dáva viac snov pre pochopenie. Naše telá snívajú odlišne, preto je potrebné v snoch šifrovať a skúšať im rozumieť.
    http://anitram.wordpress.com/2010/09/13/ako-snivaju-nase-tela/

    V tvojom sne ti bolo ukázané, že šťastie nájdeš, štvorlístok je symbolom šťastia a v ďalšom sne si videla rozkvitnuté ovocné stromy, teda obdobie v ktorom sa to udeje. Treba aj toto vo snoch sledovať, ak sa nejaká situácia v sne udeje , sledovať či bol sneh, jeseň, leto, lebo nám to poukazuje na určité obdobie .

    Situácie, ktoré sa nám dejú sú len nami spôsobené, lebo svojim myslením a konaním si ich priťahujeme. Myšlienka je mocná a vieme si ju zhmotniť v akejkoľvek podobe stačí byť len vibračne s ňou naladená a tvoríš si budúcnosť. 😉

    Skús zmeniť svoj postoj k životu, isť cestou lásky, odpustenia a pokoja v sebe uvidíš ako sa veci zmenia. 😉

    Prajem krásny dník. 😛

    Páči sa mi

  11. Ahoj chcela by som sa spytat co znamena,ked sa mi uz viackrat snivalo o jednej kamaratke,ktoru som uz asi 4 roky nevidela,. Za tento mesiac to bolo uz asi trikrat,vzdy sa niekde v sne nahodou stretneme.

    Za vyklad dakujem

    Páči sa mi

    1. Tvoje podvedomie ti ju neukazuje len tak, asi by si mala jej zavolať, možno na teba myslí, len z nejakého dôvodu sa ti nevie ozvať. Ak mám náhodne niekoho vo sne, koho dlhšie nevidím, viem, že ho stretnem a budem s ním niečo riešiť. 😉

      Páči sa mi

  12. Zdravim,prosim o vynalozenie mojho sna. Je taky cudny,nepamatam si z neho vsetko len take utrzky a nasledne pocity,ktore mi po nom zostali.
    Sen sa odohraval niekde na luke alebo v lese,proste niekde v prirode,kde bolo dost zelene.Bola tam moja sesternica. V tom sne som mala ako keby ulohu vyjst po tej hore a dostat sa na urcite miesto a potom nieco ziskam. Matne si pamatam,ze to suvisi s partnerstvom.Sesternica to uz ziskala a davala mi rady.

    Ak si najdes cas na vylozenie budem ti vdacna

    Páči sa mi

  13. T …les je o našej pudovej stránke. …lúka je o citoch a hory sú o duchovnosti. Takže tvojou úlohou bolo dostať sa na vrchol hory na určité miesto. Vo svojom živote máš prejsť pudovou, citovou časťou a vibračne sa dostať vyššie k svojej duchovnosti. Ten, kto sa vydá touto cestou, objavuje v sebe duchovné dary, ktoré postupne rozvíja a využíva ich vo svojom živote pre seba a pomoc iným. Ak to súvisí s partnerstvom ,to čo získaš na vyššej rovine(hora) je láska, ktorá sa dokáže povzniesť nad všetko, lebo je čistá a božská. 😉

    Páči sa mi

  14. Dobry den, mam k Vam opat prosbicku s pomocou vylozenia mojho sna, uz raz ste mi velmi pomohli a teraz si opat neviem rady, budem Vam vdacna, ak mi s tym pomozete …takze vopred srdecna vdaka…a teraz sen vo svojom sne som videla pole, bolo plne klasov obylia, tie klasy boli plne a pekne avsak to bolo bolo akoby zaliate vodou, stala v nom proste voda, tie samotne klasky trcali z vody, neboli ponorene a voda bola priezracna…este raz vdaka…

    Páči sa mi

    1. KAROLIN, Obilie je symbolom dokončenej práce, nejakej etapy v tvojom živote, ktorú si úspešne zvládla a vidíš plody z nej. Voda sú emócie, čisté city(čistá priezračná), ktoré ťa naplňujú, no nezalievajú, nepohlcujú. Stojatá voda vyjadruje spokojnosť, sebauspokojenie zo súčastným vedomím, ale občas dlho stojaca voda môže vyvolať zahnívajúce procesy v citoch. Myslím , že snom ti bola ukázaná spokojnosť nad niečim, čo si aj sama uvedomíš.

      Páči sa mi

  15. Zdravim Vas,

    chcel by som sa na Vas obratit s prosbou o vylozenie sna.

    Sen bol pomerne kratky. Snivalo sa mi, ze som bol na mieste podobnom pralesu alebo nejakej nadhernej dovolenkovej destinacie, kde je piesok, more, ale taktiez stromy. Bol som v oaze, voda bola priezracne cista, z vrchu do tejto oazy padala voda a ja som sa v nej sprchoval alebo umyval.

    Za vylozenie sna vopred dakujem

    Páči sa mi

    1. Piesok, džungla je pudová rovina s ktorej prechádzaš do citovej a tam sa očisťuješ od pudov, ktoré ťa zaťažili.

      oáza symbolizuje osamocený ostrůvek citů v „moři“ pudů (písku)
      – vydat se na cestu z oázy: očekávejte složité a namáhavé životní období, v němž mnoho radostí a vřelých citů nenaleznete, ale tato cesta je jedinou alternativou pro nalezení plného citového a duchovního života

      Páči sa mi

  16. Tiež som raz mala sen ako som prišla do kostola, svietilo tam čerevené svetlo ja som si sadla a spievala s hudbou, čo hrala.,..citila som nesmierny pokoj a lásku v sebe.

    Kostel….symbol obětování světského a později i citového života ve prospěch budoucího duchovního cítění; potlačuje individualismus jednotlivce ve prospěch celku a vyjadřuje vnitřní touhu po duchovní pomoci
    – v prvotní fázi duchovního vývoje je kostel představou centra bytosti (viz archetyp Poklad) a teprve po vnitřním pochopení symbolu spolu se snícím do kostela vstupuje soucit
    – ve druhé fázi duchovního vývoje snící po modlitbě či uctívání v kostele prožívá extázi vytržení, jež je záhy slabou duchovní náplní vědomí degradovaná na úroveň citů a těla
    – ve třetí fázi duchovního vývoje je snící ochoten vzdát se života, aby následně spatřil obrovskou moc kostela a možnou cestu k uskutečnění*68
    – ve čtvrté fázi duchovního vývoje se kostel stává místem iniciace a posléze i uskutečnění*68
    – u tohoto symbolu nezáleží, ke které církvi kostel patří, neboť nevědomí nerozlišuje hloupé lidské rozdělování a je pro něj důležitá vždy jen síla víry člověka

    Takže tvoje vedomie sa posúva do duchovnejšieho stavu. 😉

    Páči sa mi

  17. Dobrý deň:) v poslednej dobe cca 5mesiacov sa neustále stretávam. z podobným snom…netvrdím že by sa od seba diametrálne líšili…ale mnoho krát sa v tom sne niečo zmení(napr. pohlavie dieťaťa…alebo ľudia okolo nás….) takže sníva sa mi, že držím v náručí svoje bábätko, som neskutočne šťastná a dieťatko sa usmieva…je strašne krásne…:) problém je že dieťa s priateľom nemáme ale chceli by sme…že by sa mi to snívalo kvôli psychickému rozpoloženiu a dilnej túžbe po dieťati?….vopred ďakujem za odpoveď alebo nejaké rady….:)-pekný deň:)

    Páči sa mi

  18. Zmena je transformácia v niečo iné..možno podvedomie ťa nabáda, že by si mala v sebe niečo zmeniť, svoje myslenie, pohľad, alebo ak ide o zmenu pohlavia v snoch najčastejšie tak viac využívať tú časť seba, na ktorú sa pohlavie meni..teda ak využívaš viac ženskú, amal by si posilniť aj mužskú v sebe. Ale určite ide o zmenu videnia v niečom.

    To dieťatko v snoch môžem byť aj vplyvom tvojich túžob, lebo máme aj túžobné sny a možno ti podvedomie ukazuje v nich, že raz ho budeš držať v náručí…všímaj si aj obdobia, v ktorých sa sny ukazujú, lebo sú predzvesťou času, kedy sa sen , alebo symboly v ňom vyplnia. .

    Pekný deň aj tebe želám 😀

    Páči sa mi

  19. Dobrý deň,
    Asi pred týždňom sa mi sníval sen. No bol taký živý, že doteraz nemôžem veriť tomu, že si ho stále pamätám. Väčšinou ich po malej chvíli zabudnem. No tento nie. Bol taký živý, že som cítila vietor. Stála som sa vrchu kopca, a hľadela na dedinu pod vrchom. Za mnou bola húština. Pokojne som stála a mala som čistú hlavu. Nerozmýšľala som. Za mojím chrbtom som zaregistrovala pohyb. Z húštia kríkov za mnou sa vynorila svorka piatich sivých vlkov. No zaregistrovala som ich len vtedy, keď si vedľa mňa posadali. Traja na jednu stranu a dvaja na druhú. Ani mnou nehlo. Vlci boli potichu a odovzdane a pokojne hľadeli vpred. Akoby som medzi nich zapadla. Cítila som sa dokonca šťastne a hrdo. Takto som tam stála a oni sedeli v rade vedľa mňa. Ako starý priatelia. Vôbec ma neprekvapilo ani nevystrašilo,že tam prišli. Ja som ich asi aj čakala. A to mi práve príde zvláštne. Od dectva sa vlkov bojím. Dokonca som nemohla počúvať ani rozprávku červenú Karkulku či sedem kozliatok. Vždy som sa ich bála a mala som veľký rešpekt. Ráno po sne som sa zobudila šťastne a bola som pokojná.
    V ten deň po mojom sne nám môj ocko, ktorý je polovník povedal, že zazreli túto noc v lese na Macoche svorku piatich vlkov. Neviem, čo si mám o tom myslieť. A práve preto žiadam o pomoc.

    Ďakujem 🙂

    Páči sa mi

    1. Mia..sny nie len že nám ukazujú ako sa správame, čo v sebe dusíme a čím sa zaťažujeme, v akej rovine prežívame, či ako životom kráčame , ale aj občas ukazujú s kým budeme niečo prežívať. Teda sú aj odkazom do budúcna.

      Tých 5 vlkov vo sne mohla byť len pripomienka, že ich niekto uvidí a podvedomie ich použilo ako symbol živočíšnosti, že ju máš teraz pod kontrolou. Podvedomie využíva symboly z nášho prostredia s ktorými sa stretávame a vkladá ich do snov…možno aj preto vytvorilo sen, aby si sa nebála, ak ti otec spomenie vlkov. Traja ukazujú na stranu, ktorú máš zosilnenú…pravá mužská, ľavá ženská.. a dvaja na slabšiu časť teba. Môže to znamenať, že si si získala aj jeho dôveru..tak ako si ju získavame u psa…pozri si medicínske karty, či ti z toho niečo napovie…s vlkmi som ešte nesnívala, tak nemám osobnú skúsenosť.

      https://elizabehtin.wordpress.com/2011/06/29/kojot-pes-vlk-havran-puma-rys/

      Páči sa mi

  20. Dobrý deň,
    Mohla by som Vás poprosiť o výklad sna ? Naozaj si už neviem rady. Som veľmi snivý človek, no nikdy sa mi nestalo, že by sa v mojom sne za nejakých okolností trikrát za nejakú dobu objavila v rôznych snoch jedna a tá istá žena. A zhodou okolností sa objavuje vždy, keď ma niečo bolí. Väčšinou je to ruka, ktorú si preťažím na streleckom tréningu. Keď sa mi s tou ženou snívalo prvý krát vytrhla som sa zo sna celá spotená a mala som zimomriavky. Potom sa to zopakovalo asi o týždeň. Znova tá istá žena. Bledá v dlhých modrých šatách asi z 19. storočia, vlasy zapletené a vypnuté hore. Stále ma hľadá. Viem, že pred ňou vždy utekám a mám z nej strach. Pred dvoma dňami sa my s ňou snívalo znovu. Utekala som pred ňou nejakým tunelom kvetín a medzi nejakými hradbami. Potom som prišla domov a mamka mi oznámila , že mám návštevu. Vybehla som hore a čakala ma tam tá žena. Začala sa mi pred očami premieňať na starého muža, ktorého videla pôvodne mamka, no ja som videla skrz nej. Videla som, že je to ona. Ako otvorila oči, vytrhla som sa zo sna. Po každom sne s ňou sa zobúdzam plná strachu, zimomriavkami.

    Za odpoveď vopred ďakujem 🙂

    Páči sa mi

    1. Ufff…veľmi zvláštny sen..tie by som presne chcela vedieť čo v skutočnosti znamená. Myslím, že tá žena je duch , ktorá hľadá u teba pomoc. Ste spolu nejako prepojené…kvetinový tunel a hradby ťa vedú do podvedomia k minulému životu, kedy si s tou ženou bola v nejakom blízkom spojení. (kvety…citové prežívanie) (Tunel..prechod do minulosti duše)

      Toho starého muža nepoznáš? Možno to sa ti snaží naznačiť, že niekto potrebuje pomôcť a ty mu môžeš byť vtedy nablízku. Preto sa premenila na starého muža.

      Zjavuje sa u teba ,ak máš bolesti…toto mi príde ako pojítko k niečmu….máš niekoho v rodine, či v okolí, kto má teraz nejaký zdravotný problém? Nejaká starší pán?

      Byť tebou urobím si meditáciu…pusti si nejakú hudbu, urob pokoj pre seba a zatvor oči. Prenes sa na nejaké príjemné miesto v tvojej mysli a predstav si tam tú ženu zo sna, alebo si ju tam zavolaj. Spýtaj sa jej, ako jej môžeš pomôcť alebo prečo ti chodí do snov. Podvedomie ti ju môže ukázať a ona ti objasní, alebo ťa zavedie na miesto, ktoré chce, aby si spoznala.

      Ak sa ti to nepodarí , čo si nemyslím, iste ti to ďalší sen ukáže, alebo v ňom sa jej spýtaj, ako jej môžeš pomôcť.

      Páči sa mi

      1. Ďakujem veľmi pekne 🙂 ak nezvládnem meditáciu, tak určite skúsim ten sen. AK príde. Nabrať vedomie v sne také, aby som vedela čo sa jej spýtať, je dosť ťažké. No raz sa mi to podarilo v inom sne. Uvedomiť si, že je to sen a môžem ho ovládať. No aj tak ďakujem za odpoveď. Poviem Vám pravdu, som rada, že viem čo s myslíte no mám aj trochu strach 😀 . No aj tak ďakujem 🙂

        Páči sa mi

      2. Dobrý deň,
        prešiel už nejaký ten čas. Zaprisahala som sa, že sa nebudem báť a konečne sa s tou ženou skontaktujem. No vždy ma strach prekonal. Je možné, že som ju nejako odstrašila? Či zistila, že sa s jej existenciou v mojich snoch momentálne neviem zmieriť? Nechápem. Ak mi ani vy neviete odpoveď, nevadí aj tak ďakujem 🙂 . Len som sa potrebovala spýtať.

        Páči sa mi

      3. Mimka. to znamená, že ti teraz do snov nechodí? Ak nie…nemysli na ňu, ona sa sama ozve, ak bude chcieť. Možnovníma tvoj strach a čaká, až budeš pokojnejšia. V 16. som mávala prorocké sny a keď sa ich už veľa vyplnilo, tak som plakala, a bála sa snívať a potom tie sny na dlhý čas presatli snívať. Podvedomie si zrejme uvedomil, že nie som pripravená a začali už v tomto veku.

        Isté je , že je to nejaká žena z tvojej minulosti duše a prišla ťa na niečo upozorniť, čo nastane. Nejaké osudové stretnutie….koľko máš rokov ak sa smiem spýtať? Prichádza mi na um, či ona nemá byť tvoje dieťa, inkarnácia tej ženy. S tou meditáciou si to neskúšala vybaviť si ju pred sebou a spýtať sa jej, prečo ti chodí do snov a na čo upozorňuje?

        Páči sa mi

      4. Nie,nechodí. Mám 15. Meditácia som ozaj neskúšala. Myslíte,že by to pomohlo ? Poprípade ako ju urobiť ? Naozaj ma to znepokojuje. Ďakujem 🙂

        Páči sa mi

      5. Predstavíš si seba na nejakom príjemnom mieste a potom si tam predstavíš ženu zo , alebo priamo nejakú scénu z toho sna, ktorá na teba veľmi zapôsobila a vnesieš sa do toho deja a tam sa jej spýtaš, čo pre teba ona znamená, prečo ti chodí do snov a ako to máš chápať. Je to akoby si si sama robila vizuálnu prfedstavu a dej sa potom spustí sám.

        Páči sa mi

      6. Skúsila som tú meditáciu. Najprv som neverila,ale predsa sa niečo udialo. Neviem,či sa so mnou pohrala moja predstavivosť alebo som jednoducho šialená. No boli sme v tom tuneli z červených kvetín. Bol to len krátky úsek, pretože aj na jednej aj na druhej strane boli zákruty z hradieb. Spýtala som sa čo sa deje, no ona sa iba usmiala. Najprv sa otočila ku mne. Potom sa mi otočila chrbtom k ďalšej zákrute. A spolu sme sa pozreli na nádvorie dole, kde boli vojaci. Mali červené a modré prestieradlá cez seba. Nebolo ich veľa. Skupinka 20 ľudí. Hemžili sa tam, akoby sa na niečo pripravovali. Neviem, či som videla nádvorie vlastnými očami alebo tými jej. No zdá sa mi, akoby som sa do nej prevtelila keď som sa pozerala na vojakov. Nič nepovedala, nevysvetlila ani neukázala. Len sa usmiala. Otočila sa na rôzne smery a potom sma sa pozreli na nádvorie vojakov spolu ( alebo ako jedna osoba) . Osobne som neverila, že sa mi to podarí, ale pred očami sa mi začalo mihotať a preds to išlo ďalej. Myslím, že je to zamotanejšie ako som predpokladala. Myslíte si, že je to reálne alebo lem výplody mojej fantázie. Pretože je to také divné, že sa to človeki ani nechce veriť.

        Páči sa mi

  21. Mimka…známy raz vravel, keď som mu spomínala náhlu bolesť kolena, že takto sa kontaktujú s nami aj duchovia, snažia sa dostať do našej blízkosti, levo v kolenách sú nižšie čakry a cez čakry sa s nami spájajú nizke entity a duchovia. Prišlo mi, že v stavoch bolesti máš oslabenú aj auru a preto ťa tá žena kontaktuje ak máš bolesti.

    Viem, že ovládať sny nie je ľahké, ale stačí ak si budeš pre seba vravieť, že sa jej nebojíš a ona potrebuje pomoc, alebo ťa prišla upozorniť na niečo, čo mŕtvy a duchovia chodia vo snoch.

    Verím, že to nabudúce zvládneš a prídeš na to, prečo ťa tá žena kontaktuje. Ak by ti to nevadilo, daj potom vedieť…zaujíma ma to. Také sny nebývajú často. Známemu do snoch chodia mŕtvy častejšie a rieši s nimi ich veci.

    Tak krásny dník ti želám.

    Páči sa mi

      1. Dobrý, poprosili ste ma aby som Vám napísala, keby sa mi znova niečo snívalo s tou ženou. Prešiel mesiac. Nič sa neudialo a ja som si myslela, že preto, lebo som sa tak veľmi bála. No mali ste pravdu. Nejako ma v poslednom čase pichalo v kolene. Tú noc sa mi znova snívalo. Všade bola bieloba. Neboli sme na nejakom určitom mieste. Ak si dobré pamätám, všade bola bielota. Dokonca asi aj ja som mala biele šaty. Ona ako vždy vyzerala rovnako. Podišla ku mne podala mi nejaké vreckové hodinky, ktoré tykali a podala mi kvet. A čo ma vystrašilo najviac, rozprávala povedala: “Ešte nie je nato správny čas” Alebo myslím, že to povedala, neviem či otvárala ústami. Potom odo mna odstúpila cúvala až kým sa nestratila. Chcela som Vám to napísať, lebo sme ma o to poprosili. Rada by som vedela NACO nie je ešte správny čas… to je jedno… Vopred Vám dakujem 🙂

        Páči sa mi

      2. Som rada..Ďakujem. .Cez kolennú čakru vstupujú do nášho biopola, takže je to možné…tá bielota môže byť astrálna sféra, kde si sa dostala a tam sa stretávate. Myslím, že ona ťa upozorňuje na stretnutie s niekym,ak beriem do úvahy tie symbole. Kvet je symbolom citového vzplanutia, vzťahu, ktorý sa rozvíja ako kvet v rozpuku.
        Hodinky dostat: nalezení nového partnerského vztahu nebo citové prohloubení stávajícího vztahu; podle vzhledu nalezených hodin lze usuzovat i kvalitu budoucího partnerského vztahu; pokud nalezené hodinky nefungují, pak symbolizují marnou snahu o navázání kvalitního partnerského vztahu
        – často ukazují minulé, již ukončené vztahy snícího, a to jen proto, aby se vybila přání minulosti a snící očištěn od starých vztahů mohl vstoupit do nového životního období.

        Myslím, že to nebolo posledné stretnutie a už ti dala bližšie symbole k pochopeniu. Ona sama ťa k niečomu navedie…že by k osudovému partnerovi, ktorého máš stretnúť???

        Každopádne je to zaujímavé…báť sa jej nemusíš.

        Páči sa mi

    1. Mimka…robila som takéto cesty do vnútra a ja som bola len pozorovateľ, dej s ariadil z vnútra, občas som chcela ísť inou cestou podľa seba, ale nemohla som, bola tam akoby neviditeľná clona, takže som musela ísť ako mi bolo ukázané, aby som pochopila, čo mi vnútro ukazuje.Tvoje vnútro je tvoj vnútorný svet, tiež som sa dostala do minulého života a videla ako som zmorela v jednom živote. Tunelom prechádzaš akoby maternicou späť, kvety sú o citových vzťahoch… nádvorie hradby, nimi prechádzaš do minulého života… vojaci boli súčasťou tvojej minulosti, buď prišli na hrad, kde si žila, alebo si ich liečila, starala sa o nich, alebo si bola do niektorého z nich zaľúbená, možno ty si bola jedným z tých vojakov….ťažko povedať. Tým, že sa točila na rôzne smery, ukazovala ti, kde žila a že to tam mala rada. Mne takto niektoré vízie začali chodiť samé, keď som nenmohla zaspať, začal sa odohrávať dej a ja som bola len pozorovateľ..

      https://anitram.wordpress.com/zazitky/

      Super, že sa ti to podarilo, byť tebou skúšam ďalej až to to bude dávať väčšiu súvislosť.
      Dúfam, že raz na to prídeš.. 😉

      Páči sa mi

      1. Ani neviem ako Vám poďakovať. Veľmi ste mi pomohli, sama by som to nezvládla. Desí ale aj teší ma to zároveň. Keby sa niečo udialo budem Vás kontaktovať. Ďakujem 🙂

        Páči sa mi

      2. Dobrý deň, áno po dlhej dobe som znova tu 😀. Potrebovala by som počuť Váš názor.
        Pred dňom som ráno skoro vstávala.Tesne pred tým ako som sa zobudila som vo sne začala kričať,že som manželkou grófa Mateja z Hnúšťu. Mala som šaty a bola som určite staršia ako som teraz.Hneď ako som sa zobudila som si to meno napísala,len tak. Aby som na to nezabudla. Neskôr som popátrala na internete. Našla som,že niekto z online zverejnených kroník kde boli o ňom zmienky.Naozaj existoval a bolo posledný rod Maryássiovcov v Hnúšti a Martin-Matùš (prezývaný) Matej) naozaj existoval. Myslíte,že by to bolo niečo náhodné? Už to nebol taký ten pocit ako pri predchádzajúcej žene. Toto bolo niečo iné. Ďakujem vopred na Vašu odpoveď 😊.

        Páči sa mi

      3. Mimka….ak si nič podobné nepozerala, že by ti podvedomie prenieslo symboly do sna..byť tebou pátram viac o jeho rode a možno sa ti bude zdať aj niečo povedomé…také sny nechodia len tak, hlavne ak si o ňom nikdy nepočula…možno tvoje zistenia o ňom ťa majú k niečomu naviesť, preto podvedomie ukázalo taký sen….úspešné pátranie prajem…prejde si aj svoj rodokmeň, ak máš podklady, či ešte niekoho z rodu, kto si pamätá vašu históriu.

        Páči sa mi

  22. Dobrý deň, chcem poprosiť o výklad sna…
    snívalo sa mi, že moja kamarátka bola s priateľom v posteli,iba ležali a ja som sedela vedľa postele na stoličke a zhovárali sme sa. Bola búrka.
    Potom sme boli v nákupnom centre, bola búrka, tak som sa ponáhľala dostať výťahom na prízemie, veď je búrka, všetko teraz funguje na elektrinu, čo ak vypadne a nedostanem sa dole.
    Ďakujem za výklad 🙂

    Páči sa mi

    1. Mimika…ak máš srdce otvorené, nemáš sa čoho báť, lebo s láskou bude tvoja budúcnosť taká, ako sa na ňu naladíš. Je to ale zvláštne a sama som zvedavá, na čo ťa upozorňuje tá žena a na čo ešte nenastal ten čas. Možno to bude tvoj budúci partner, ktorým budeš osudom prepojená…Boh vie…. Budem rada, ak mi dáš vedieť….maj sa krásne. 😀

      Inak týmto vizuálnym spôsobom sa dá riešiť viacej veci…nazerám tak do budúceho obdobia, ale aj na seba ako momentálne kráčam životom. 😀

      Páči sa mi

  23. Myslím , že príde u teba situácia vo vzťahu s niekym(sex. vzťah), ktorá ťa rozhodí…búrka je tvoj vnútorný nepokoj., ktorý ťa sprevádza a máš obavy o elektrinu-svetlo čo ukazuje na tvoju energiu duše, ktorá ak nebude fungovať ťa utlmí .

    vézt někoho dolů výtahem či s ním dolů jet: do vlastního podvědomí saháme pro vlastnosti, které patří této personifikované osobě, abychom s těmito vlastnostmi či závislostmi vědomě pracovali; například jízda dolů s manželkou znamená, že se snící bude snažit pracovat s pudovými obsahy psýché (manželka = pudová anima)

    Páči sa mi

  24. Dobrý deň chcem Vás poprosiť o výklad sna
    Snívalo sa mi, že som bol v dome s mamou, ten dom som nepoznal, nebol to dom, v ktorom bývame. Prišiel k nám muž, mama bola z toho dosť nervózna prečo k nám znova prišiel, bála sa, že bude znova opitý alkoholom. Prišla k nemu moja kolegyna, aby mu alkohol vyhovorila, ale nakoniec sa aj ona opila. Nevedeli sme ho z domu dostať preč, tak som zobral sekáčik na mäso a začal sa mu vyhrážať. Nakoniec sme zavolali policajtov, prišli 4 policajti.
    Príde mi sen dosť agresívny, môže na niečo poukazovať?
    ĎAkujem

    Páči sa mi

    1. Hej… alkohol je pudová závislosť…dom je jedno, či je známy a či nie ,poukazuje na tvoje vnútro..neznámy muž je tvoja mužská časť, ktorá sa občas prejavuje v určitých situáciach..matka je niečo ako tvoj ochránca, ktorý ťa varuje a bráni…ty sám sa snažíš ubrániť ,ale odnesie to tvoje svedomie, ktoré ťa bude trápiť(polícia)

      4 je symolom viditeľného sveta, spravodlivosti a rovnosti, tak isto týka sa 4 rovín..fyzická, duševná mentálna a duchovná, ktorých sa situácia bude týkať a poznačí ťa. Každý takýto sen učí človeka uvedomiť si tú situáciu, ak sa udeje a spojitosť zo snom

      Páči sa mi

  25. Dakujem za výklad, takze sen mi ukazuje na to, co chcem urobit resp. nechcem urobiť ale neviem sa tomu ubranit? Sen ma teda varuje aby som si uvedomil situáciu ktorej sa to týka? mám potlačiť svoje pudy a vyhnut sa zlemu kroku ktory by som neskôr lutoval? 😦

    Páči sa mi

  26. Ahoj dnes v noci som mal nezvyčajný sen. Začal na Kriváni u mojej starej mame, kde som bol s mojím otcom , robili sme niakú robotu a chcel si so mnou vypiť , no ja som nechcel pretože som chcel ísť preč na aute( s otcom som sa dlho nestíkal asi aj 9 rokov, len posledný rok sme v kontakte). Ďalšia cast sna bola ako som sa korčuloval s mojou sesternicou a s mojím bratrancom. Matne si pamätám, že som sa objavil pred mojou školou , ktorú som skončil pred 2 týždnami, kde som mal robiť niaké testy, ktorým som sa vyhol, ale ostatných skúšali. Teraz prichádza to najzaujímavejšie vnímal som iba môj priebeh sna, ale viem , že aj ostatný boli poslaní tam, kde aj ja. Prišiel som ku prácke , ktorá ma mala teleportovať niekde inde asi do vesmíru, lenže som sa dostal do vojny medzi Usa a Rusmi to bol iba takí strich, objavil som sa na niakej stanici , kde boli normálny ľuďia. Zaujímalo ma to tam už si neviem spomenúť čo som tam robil pamätam si stade len veľmi peknú kozatú blondínu , ktorá ma chytila za rozkrok v tej chvíli som jej ťapol po zadku, spomínam si , že som vychádzal z podchodu a stretol môjho kamaráta, s ktorým sa poznám od malička iba sme sa pozdravili , mal som namierené k práčke cestou som si všimol, že celé to miesto je pod hladinou. Keď som sa pozrel hore bolo vidno vodnú hladinu, ale nikto z nás neplával , chodili sme ako po súši. Vykríkol som tak pocudovane , ze my sme pod hladinou a ľuďia na to či som si to len teraz všimol. Keď som prišiel ku práčke našteloval som tam jednotku horko ťažko lebo mi tam skákali iné symboli, ktorým som nerozumel niečo ako slnko nakreslené iné symboli si nepamätám, nastavil som tam jednotku a začal sa teleportovat späť , bol s tím veľký problém trvalo to dlho a mal som pri tom neopísateľný pocit (divný). Dúfam, že si porozumel/a mojmu snu a napíšeš mi vysvetlenie som zvedavý , mám teraz také obdobie, že neviem čo chcem, čo ma baví ako ďalej. Ďakujem ti za odpoveď.

    Páči sa mi

    1. Porozumel/a som tvojmu snu…:D no viac sa vnímam ako žena. 😀

      Sny odrážajú to, čo v sebe spracovávame a podvedomie nám to ukáže vo vlastnej symbolike.

      Prvá časť ukazuje na tvoje zbližovanie s otcom a otvára v tebe nejakú závislosť, či niečo s ním spojené, čo ty sám vnútorne nechceš a túžiš ísť svojim smerom…ty sám vieš prečo..možno to, prečo si sa s otcom prestal stretávať.

      Druhá časť..bratranec a sestrenica ukazujú na tvoju citovú časť a škola na nejakú lekciu, ktorou si si mal prejsť, ale vyhol si sa jej, asi nie si pripravený. Sny o škole ukazujú o našich skúškach v živote ako ho zvládame a či sa vieme posunúť ďalej, či sme pripravený.

      Práčka je stroj na očistu bielizne tvoje podedomie si vybralo ju ako symbol teleportu na iné miesto…myslím, že ti naznačuje, že máš v sebe očistiť svoju osobnosť(nedávať si žiadne masky a nálepky a byť len sám sebou…viac duševnou bytosťou a tak sa môžeš vedome dostať tam, kam sa inak nedostaneš skrz ego. Videl si symbol slnka, čo je mužská časť, tvoj animus, časť ovládana vôlou, nie intuíciu. 1 je tvoja osobnosť, tvoje nižšie ja, ktoré máš zmeniť.

      Ak začneš seba viac vnímať, nebudeš na svet nazerať skrz ego, ale skrz dušu, sám uvidíš svet a seba v inom svetle, akoby si sa ocitol v inej dimenzii..je to len o rozvinutí tvojho vedomia. Makrokozmus je okolo nás a mikrokozmus je v nás.

      Tie transporty…prvý ..vojnové rozpory ukazujú na rozpory v tebe v tvojom vnútre zmýšlaní a konfliktami, ktoré máš.
      Potom tá blondína..poukázané na tvoje pudy a sexualitu ako jej podliehaš…cestou si stretol kamaráta…on môže byť len presonifikáciou teba niečim, čo máš rovnaké ako on, myslenie, správanie, konanie..proste niečo…

      Práčka a to miesto, kde sa chodíš teleportovať je pod vodou, teda ak sa chceš znova premiestniť si pod vplyvom emócii , v emočno rozpložení, ale sú to čisté emocie, lebo vidíš spod hladiny hore….ak očistiš svoje emocie, môžeš vidieť aj do vzdialenejších miest. Toto mi príde ako spojenie s duševnou časťou teba a návrat späť je ťažší, lebo ten stav sa ti páči.

      Videl si symbol slnka, čo je mužská časť, tvoj animus časť ovládana vôlou, nie intuíciu. 1 je tvoja osobnosť, tvoje ja, ktoré máš zmeniť. Ak sa pokúšaš dostať späť, máš problém, lebo minulé sa rúca a ty sám máš fungovať už v inej rovine.

      Je to ako keď začneš duchovne na sebe pracovať a chceš zo vštekým po nejakom čase skončiť pre neúspech ..nepustí ťa to, lebo posun vo vedomí ťa núti ísť ďalej.

      Páči sa mi

      1. Takže ako to mám chápať? Mám sa zmeniť od základov? Ako sa viac venovať môjmu podvedomiu? Animus je vlastne čo? Mám inak veľmi často sny kde sa bijem s mojimi kamarátmi alebo s tími ktorých nemám rád, ale stále vyhrám , čo to značí? Sníval sa mi raz jeden sen už veľmi dávno , keď som bol malý , bolo to o tom, že som bol na pirátskej lodi a niaký chlap ma hodil do vody alebo neviem ako to nazvať bolo to tekuté, ale hnedé a v strede také čierne ako ovsené vločky taký tvar a od vtedy v tme vidím presne to ako to prechádza okolo mňa švrť niakej gule čo to znamená? Taktiež som mal sen , keď som bol malý , že u nás doma s popod vane vyšiel tiger , ktorý ma zjedol 😀 …ale zdalo sa mi to akokeby by to bolo reálne , často sa mi sníva , že lietam .. hmm neviem čo si mám o tom myslieť je to pre mňa veľmi zaujímavé:-) Každopádne ti veľmi ĎAKUJEM za ochotu a odpovede na moje otázky:-) Určite si na niečo zaujímavé ešte spomeniem , ak ti to nebude vadiť tak ti to tu napíšem.

        Páči sa mi

      2. Anima je tvoja ženská časť duše a animus je mužská časť, ktorá sa prejavuje, alebo ktorú viac používaš. Ide o to, že máš zmeniť myslenie, svoje prejavi, naučiť sa veci prijať, lebo fungujeme pod programami, ktoré do náš vštepovali rodičia, spoločnosť a tak sa aj prejavujeme a neriadime sa pocitmi z duše. Ty sám vedieš v sebe rozpory, boje, čo sa ti ukazuje v snoch, kde stále s niečim bojuješ.

        tá loď ti mohla ukazovať nejakú tvoju časť života, cestu akou si išiel a utápal si sa v sebe …voda a tekutiny sú o našich emociach, ktoré nás ovplyvnäjú..čistá a pokojná voda sú aj pokojné emocie a čpinavá je o našom zaťažení, hneve ..hnedá je o egoistickom prejave a tá gula mohla byť niečo, čo ťa malo naviesť k sebe…kruh a gula je o zjednotení.

        Ten tiger je o tvojej živočíšnosti, o tom, čo ťa chcelo polhtiť..neviem čo si v tom čase vyžaroval zo seba, čomu si venoval pozornosť, bol si dieťa a sen mohol nastať aj ako spleť obrazov, ktoré si zachytil.

        Astrálne sny sú živé, cestujeme s nimi do minulostina aj budúcnosti.
        Osho píše o tom ako snívajú naše telá…ak chceš pozri si to. https://viziebosorky.wordpress.com/2011/10/18/psychologia-snov-osho/#more-7362

        Páči sa mi

  27. Dobrý deň,
    chcem Vás opäť poprosiť o výklad sna. 🙂 Snívalo sa mi, že som bola som s kamarátmi v Amerike, výťahom sme sa chceli dostať na mrakodrap, nastúpili sme na jeden výťah, ale po krátkom čase sme vystúpili, končila nám platnosť lístka a do výťahu nastupovali policajti, tak sme vystúpili, aby neboli problémy. Tak sme prechádzali budovou a hľadali ďalší výťah, všetky boli plné, tak som navrhla, aby sme šli pešo,to kamaráti zamietli, lebo sme mali prejsť ešte 3 tisíc poschodí 😛 Keď sme sa už dostali hore, tak sme pripravovali večeru, niečo na talianský štýl. V tom volali moje meno, vraj som niečo vyhrala a mám si to prísť prevziať… chcela som sa ešte patrične obliecť a pripraviť na odovzdávanie ceny, ale nestihla som, všetko sa to rýchlo zomlelo.
    Ďakujem

    Páči sa mi

    1. Mrakodrap představuje duši či vlastní já, ale i v tomto výkladu nejčastěji symbolizuje přeceňování materiálních hodnot a ukazuje marnou lidskou touhu po materiální dokonalosti

      Výtah jedoucí z podzemí do nejvyšších pater: vynáší podvědomé obsahy psýché k vědomému zpracování (symboly, obrazy, pocity i myšlenky)

      Ľudia vo výťahu s ktorými ideme sú našimi personifikáciami…uvedomuješ si pri výstupu vyššie, že niečo, čo si kedysi urobila neobolo správne – koniec platnosti lístku) a tak sa snažíš dodržiavať predpise, lebo je na obzore polícia(tvoje svedomie sa ozýva)

      Prechádzaš budovami..hľadáš v sebe odpovede na určité veci, ktoré riešiš a chces spoznať ako veci v skutočnosti sú. Pripravovať večeru je pripravovať sa na výstup z nižšej rovin do vyššej..možno z pudovej do citovej a tvoja výhra mala byť, že si ocenená za niečo, čo si urobila, čoho si sa zúšastnila, ale tým, že si sa chcela prezliecť za niekoho lepšieho ako si(oblečením sa z nás stávajú vyumelkované osobnosti) , tak si to nestihla…no uvidíš čo sa udeje v tvojom živote…občas na sen prídem až s audeje a vtedy si uvedomím jeho pravý význam.

      Páči sa mi

  28. Ahoj chcem ťa poprosiť o výklad tochto sna:
    Momentálne sa nachádzam v Anglicku , tak to bolo aj v sne. Pozvali ma kamaráti na Slovensko , kde sme mali airsoft akciu. Prepravili sme sa tam vlakom, ktorý keď zastal na konečnej (viditeľne to bola konečná, pretože ďalej už neboli koľajnice, no my sme išli až mimo tých koľajníc priamo do vody, mal som pocit, že sa musím zachrániť strach takisto aj druhý ľuďia snažil som sa ich upokojiť, aby sa vlak neutopil cez jednu stranu snažil som sa ich spomaliť, aby šli po jednom s každej strany..trochu to pomohlo:-) keď som bol na súši tak som videl dva vlaky ako sú na hladine vody , vtedy mi to prišlo normálne, že ľuďia sú tak naučený vystupovať:-D.. Ďalej si spomínam, že som bol v mojom rodnom meste dokonca aj sídlisko , v ktorom som vyrastal. Na oblohe sa objavil neidentifikovaný lietajúci objekt, ktorý po oblohe začal najprv robiť obraz ako napr. v TV spravil ich po celej oblohe a nakoniec tam začal niečo písať zachytil som iba 4 písmenka niečo ako SĽSN alebo SĽST,OSĽN fakt si dobre nepamätám, ja som bol s toho úplne paf, kamaráti sa na mne zabávali, že čo rozprávam, také veci sa nevidia nikdy, pre nich to bola akokeby normálka ,ďalej som tam videl zelené a červené svietlá (na oblohe) guľky.. Jasne bolo vidieť, že medzi sebou bojujú , jednoducho som si myslel, že ide o U.F.O. Vyhrali tie zelené svietielka. Teraz mimo sna venujem sa trochu sledovaním dokumentov o Ufo o vojne , ktorá číha vo svete a mám potrebu a chcem Slovensko, aby sa ubránilo a viem ,že sa to dá… Ďalšia časť sna: Bol som v meste a z oblohy priletelo moderné auto , schoval som sa za múrik a jasne som videl, že stade vystúpili mimozemské bytosti mali tak meter asi možno viac, chcel som to natočiť na mobil, ale jednoducho som nemohol nedalo sa mi. Už si nepamätám čo robili, ale keď odlietali tak bolo počuť dávku z niakého gulometu boli to oni. O pár sekúnd sa vrátili a začali po ľuďoch strielať bola tam moja frajerka, ktorú som poslal do vnútra do domu zachránila sa ,vybuchovali tam autá, jeden moment je dosť taký divný videl som malého chlapca, ktorého som tiež poslal do toho domu, aby sa schoval, no jeho trafili a zhorel prišlo mi to , že šiel do pekla tak vyzeral….Bol som tam už sám na ulici za autom, po ktorom pálili došiel policajt , ktorý ma tiež chcel zabiť strielal po mne, zakričal som prečo strielaš po vlastných, prečo ma chceš zabiť, kričal som panebože sprav niečo zachráň ma , opakoval som to niečo v takom zmysle pán Boh predsa sa na to nemôžeš pozerať….Policajt po mne prestal strielať a zdá sa mi , že Ufo buď odletelo alebo ho zostrelili. To je asi všetko na nič si nespomínam, ale viem, že ešte tam niečo bolo. Každopádne ĎAKUJEM. Pekný zvyšok dňa.

    Páči sa mi

    1. Zamer tvojej cesty ma bojovny ucel.
      Cesta vlakom je tvoje nasmerovanie a dalej nebedie, takze jej
      konecna zastavka ma byt miestom vyriesenia niecoho v tvojom zivote. Kolajnice su citove prepojenia s inymi ludmi a voda je citove pole, rovine, ktoru si nedoriesil. Ak by sa krajina menila v ladovu plochu, ci sneh, prechadzal by si do duchovnej roviny a situaciu mal v citovej rovine vyriesenu. Strach vo sne o ludi ukazuje o tvoje obavy, ktore suvisia s nedoriesenou situaciou v tebe.

      Aj dalsi sen ukazuje na vnutorne boje a rozpory v tebe, ktore si v sebe nesies. To ze sledujes take veci ti len prihrava snove symbole. To zelene svetlo moze byt signal z vnutra, ktory sa ta snazi varovat, ale ty sam ho nepocuvas…vo sne to znamena, ze ti nik neveri.

      Symbol ufo je pre nas nieco o com vela nevieme a je pre nas zahadou, nepoznanim, tak ako nase vnutro, ktore tak nevnimame a pritom je v nom skryta mudrost vekov. Nacuvaj vnutru, to ta navadza k sebe a radi ako veci vyriesit.

      Páči sa mi

  29. Ako mám načúvať vnútro? To je vlastne moje svedomie, ktoré mi hovorí čo mám ako spraviť, len, keď začnem premýšlať, neviem sa rozdhodnúť, tých vecí je veľa čo ma napadnú, ako mám vedieť, ktoré je to správne? Príde mi to ako keby by som bol otupený a hlavne frustrovaný, neviem ako na to .

    Páči sa mi

  30. Rozum ti hovori jedno co je pre teba najlepsie, ale z vnutra citis ine, treba sa riadit tym, co citis ako spravne, je to akoby vnem. Tvoje svedomie vo snoch je policia, ktora chce nieco zlikvidovat, alebo znicit, co nemas pouzivat.

    Co ta vnutorne trapi, s cim bojujes v myslienkach.

    Páči sa mi

  31. Dobrý deň, trápia ma neustále sny o bývalom priateľovi s ktorým sme rozídení už 5 rokov, no sníva sa mi o ňom celkom často a pravdu povediac ma to znepokojuje a neviem si to vysvetliť prečo. Viete mi poradiť či sa dá niečo spraviť preto aby sa mi o ňom už nesnívalo?

    Páči sa mi

    1. Zalezi, co sa v tych snoch odohrava..v podvedomi
      ho nemas este spracovaneho, preto sa ti o nom stale sniva. Skus si urobit vizualnu cestu a tak ho uvolnit zo svojej mysle, odpoustit mu a dat slobodu lasku. Druha vec, ktora ma napada je, ze priatel moze na teba mysliet a na urovni duse k tebe vysiela informacie, ktore mas potom vo sne. Vsetko je to o tom ako silno ste prepojeny.

      Páči sa mi

  32. Ďakujem za odpoveď, niečo ako “vizualnu cestu a tak ho uvolnit zo svojej mysle, odpoustit mu a dat slobodu lasku” už som robila, pravdepodobne nepomohlo. Druhá vec je pravdepodobná, už mi to povedalo viacero osôb ktoré sa venujú tomuto, no ja by som rada aby to prestalo, ma to znepokojuje, stále sa mi tým pripomína a potom som zmätená. Nakoľko je to už dlhá doba, čo nie sme spolu, mán priateľku ale v kontakte sme stále. Viete poradiť ako tomu zabrániť, alebo prečo je to tak?

    Páči sa mi

  33. Co sa deje v tych snoch, aky je namet, aj obdobie ukazuje na veci, kedy sa udeju. Pise sa mi tazko, lebo neviem viac o dejoch vo sne, lebo sny sa tykaju hlavne nas samych. Neuvedomila si si, ze vzdy ak mas sen s ex.. tak sa ti ozve mailom, ci inak a vlastne snami ta len podvedomie informuje o tom, ze budete v kontakte?

    To ze ma teraz priatelku nemusi znamenat nic, ak sa maju vase cesty opat spojit, stane sa, lebo nemate spolu este nieco doriesene.

    No a ako urobit, aby ti nechodil do snov? Skus metodou RUŠ…opakovat si pre seba pozitivne verzie spojeni, ktore tá utvrdzuju v tom, ze vas vztah mas v sebe dorieseny a tvoje tuzby uz nie su aktine.

    Páči sa mi

  34. Sna: napr. v skratke- bola som s kamoškami vonku a prisiel za mnou, boli sme vonku, rozpršalo sa zobral ma za ruku a utekali sme sa skovat do reštiky, ako sme sa usádzali tak vedla jeho stoličky bola stolička s nápisom manželka a ked som to zbadala tak som si vybrala tú stoličku a sadla si na nu.
    Často sa mi aj sníva ako keby som bola u neho doma a príde k nemu jeho mama a ked ma tam zbadá tak prekvapene na mna pozera, ale je rada má taky usmev na tvári a prekvapenie. Poprípade je v sne aj jeho sestra, tá ma naposledy v sne hladkala po ruke a to bol silný pocit.
    Ale potom sa striedajú aj sny kedy som vo sne aj s ním ale cítim z neho že ma ignoruje resp. že ma neberie vážne(neviem to popísať presne) že ku mne nepristupuje ako priatelke.
    Možno si ja niečo nahováram naozaj netuším:)

    Pocity zo snov sú rozne niekedy silno pozitivne a niekedy negativne.

    A ano je to tak, po sne sa väčšinou ozve, alebo viem že sa ozve a tak sa aj stane.

    Či máme nedoriešené neviem… Už viac krát som sa sním o tom snažila rozprávať a neviem ako inak to ešte uzavrieť.

    Metodu určite skúsim:)

    Páči sa mi

  35. Myslim si, ze tvoje tuzby k nemu su v tebe stale silne, hlboko na teba zaposobil aj po citovej stranke. Jeho sestra je tvoja citova cast a jeho domov je tvoje vnutro, ktore dobre poznas, matka je nejaka vychovna cast , ktora si drzi odstup, ale ma ta celkom rada..Myslim, ze aj on k tebe prechovava nejake city, ale je akoby rozpolteny medzi dvomi vztahmi…stale ho k tebe nieco taha, ale ak je viacej citovo k jeho priatelke, vtedy mas tie negativne sny…vysielame elementalov a tak ako sme nalafeny, takych odosleme a tie na inych posobia a ked su bez energie, tak sa k nam navratia, aby znova nabrali na sile. Preto, ak k tebe pride nahodne myslienka, ci obraz ex priatela, tak k nemu vysli myslou vnem s pocitom, aby zil svoj zivot ,zo svojou laskou, lebo vas vztah sa skoncil…alebo nieco podobne, co ta napadne…teda ak ho nechces spat.

    Ak nechces, aby ta podvedomie uz informovalo o vasej komunikacii, tak ho popros, aby ti uz jeho symbol do snov nedavalo…kedysi som mala varovne sny a bala som sa snivat…mala som vtedy 13 rokov a vnutorne som prosila, aby som uz take sny nemala a prestali. Ak vie takto podvedomie s tebu komunikovat pocuvne ta. Vyskusaj.

    Pekny vecer . ..Martina

    Páči sa mi

    1. Veľká vďaka!!!!
      Vcera mi telefonoval ze ma chce vidieť a dnes sa mi opäť snivalo s nim ze sme sedeli v jeho aute a niekam sme mali ist na výlet ci dovolenku. Stale som myslela ze to on je nevyrovnaný s tym, a seba som sa asi snažila presvedčiť a myslela som si ze to mam vyriešené. Problem je u mna nie u neho, este raz dakujem za vas nazor a pomoc

      Páči sa mi

      1. Som rada, ze si si to uvedomila, vela veci sme zasunuli v snahe zabudnut, ale podvedomie neklame, je dobry pomocnik.
        Cesta autom s nim za ucelom dovolenky bude nejake prijemne obdobie, ktore spolu stravite.😋

        Páči sa mi

  36. Ahoj:) dnes sa mi opäť snivalo:)) a moja zvedavosť je silná co sen znamená? Boli sme vo Viedni v luxusnom obchode, najskôr si nas premerali, ci sme vhodne oblečený, upravený, aku mame vonaku ci mame vhodnú váhu a podobne, ked sme “vyhoveli” usadili nas. Bývali priateľ sa vzdialil a za chvilu sa vrátil s topánkami, chcel aby som si ich vyskúšala chcel mi ich kupit, nechcela som tak vzal moju aby vedel vybrať císlo, topánky priniesol a skúšala som nakoniec aby sme sa tam nedotahovali pred všetkými ze mi ich nema kupovať:) boli mi velke a povedala som ze potrebujem menšie císlo a potom som sa prebudila myslim. Vies mi poradiť co je symbolika tohto sna? Chcela by som sa naučiť “čítať” sny da sa to naučiť ?

    Páči sa mi

    1. Ahoj Cela….ja som začínala s Medovým snárom , (mám ho na bočnej lište), je naozaj veľmi dobrý. Postupne som si našla význam symbolov a z toho som čítala akoby celok. Časom tým, že už ovládam, čo ktorý symbol znamená a aj na základe skúseností zo snov a ich vyplnením viem čítať sny ako celok, prichádza mi to aj vnútorne. Ak pracuješ so svojim podvedomím a venuješ mu pozornosť, snažíš sa prísť na to, čo snom chcelo vyjadriť , vytváraš si akúsi komunikáciu, ktorá ťa usmerňuje. Je to ako vo všetkom…ak chceš byť v niečom dobrá, treba tomu venovať čas a pracovať na sebe. No nie vždy viem pochopiť svoje sny..vtedy si poviem, že ak mi tým podvedomie, chcelo niečo povedať, príde iný sen, alebo vnuknutie. A tak sa aj stane. 😀

      K tvojmu snu…šaty z nás robia akúsi osobnosť, niečo, za čo sa vydávame, maskujeme, preto je najlepšie, ak sme vo sne holý 😀 , alebo si neuvedomujeme ako vyzeráme. Ty sama sa snažíš o zlepšenie zovňajšku, nejaká časť teba(zrejme ego) ťa núti seba selektovať, aby si bola chudá, dobre vyzerala a zapadla do istej spoločosti. Luxusný obchodný dom, je niečo nové na úrovni, kde sa túžiš pohybovať a takého partnera aj podvedome chceš mať. Topánky sú o vzťahoch , sú aj sex. ženským symbolom..kupovať ich, je snaha o nájdenie nového vzťahu, z ktorého ale veľa radosti mať nebudeš…sama si videla, že ti nesadli, boli veľké a vy ste sa kvôli tomu hádali…priateľ je zrejme tvoja vôlová mužská časť , ktorá ťa nahovára k inému, k zmenám a k tomu ako sa prejavuješ.

      Takto mi to z toho vychádza…možno tebe to napovie viac, alebo ukáže skutočnosť, lebo len ty vieš, aké sú tvoje túžby. …Maj sa .

      Tu sú Medové knihy a v nich je obsiahnutá jeho múdrosť, čo ti napovie veľa k vykladaniu snov.

      http://www.medo.cz/jaromir/obchod/

      Páči sa mi

  37. Dobry den, chcem poprosit o vyklad snov. Sny nasledovali den po sebe. V prvom sne sa mi snivalo, ze som mala vlastne dieta-chlapca, ktore som dojcila, kedze este deti nemam dost to na mna zaposobilo, sen bol ako skutocnost.
    V druhom sne som bola ja a nejaky muz, ktoreho som nepoznala, dostala som od neho darcek, ale nechcela som si ho hned rozbalit., tak sme sa sli prejst do mesta, no zrazu prepadli americky konzulat, dvoch policajtov zastrelili, koniec sna si nepamatam.
    Dakujem

    Páči sa mi

    1. narodením dieťaťa si dosiahla citovej roviny, teda spojili sa tvoja mužská a ženská pudová časť a ty si postúpila vyššie. Kojením pobúdaš v citovej časti, ale viac sa u teba prejavuje tá mužská vôľová(chlapček. ) Ďalším prejavom je neznámy muž, ktorý ti prinesie darček, len ty váhaš.

      (dar představuje jedinečnou příležitost zbavovat se různých závislostí tak, že předmět, k němuž se váží určité vlastnosti, darujeme
      – dar přijmout: věští do budoucnosti problémy a starosti, neboť se snící bude muset vyrovnávat s vlastnostmi, ke kterým se dar váže
      – pro vývoj snícího je velice dobré obdarovávat chudé a žebráky, protože ke schopnosti vzdávat se vlastností spojených s darovaným předmětem člověk nalézá ve své duši i tak potřebný rozměr soucitu)

      No problémy už nastali a je za nimi nejaká mužská časť, …prepadnutie konzulátu vnímam ako miesto v tebe, kde sa uťahuješ do bezpečia a to bolo narušené a polícia je tvoje svedomie .

      Keď to zhrniem , tak mi z toho vychádza, že máš v sebe uvolniť niečo, čo tam tajne strážiš a držíš v sebe a uvolniť tak svedomie, ktoré ťa preto trápi…svedomie musí zomrieť, aby mohlo nastať u teba niečo nové, čo ti príde do života a budeš sa o to starať (symbol dieťa) ja deti beriem ako príchod novej situácie do života.

      Alebo nastane situácia, ktorá naruší tvoj pokoj a budeš sa snažiť umlčať svoje svedomie, aby ťa to netrápilo ako si sa zachovala.

      Asi som to napísala chaoticky, ale snáď ti to význam dá.

      Páči sa mi

  38. Ahoj poprosím o výklad sna , ktorému neviem porozumieť. Odohrával sa v prírode, kde bolo málo domov…. Niekde som našiel barbie, ktorú som vyzliekol a schoval som ju pod pás, aby ju nik nevidel. Uvidel som obrovského medveďa po ktorom šla niaká guča kríkov , lístia, dreva alebo strom. Zložilo ho to na zem a potom sa ta guča rozbehla na mňa , ako sa blížila ku mne videl som na nej aj včely guča bola lepkavá a špinavá. Medveď sa uvoľnil a tiež šiel po mne , držal ma on aj ta guča tak divne, že ma nejedol.Pri tom som sa nebál o život, ale o to aby tu bábiku nik nevidel, keď mi vypadla a videl, že je celá čierna tak som bol rád lebo ju nik neuvidí a nenapadne, že som ju mal ja. Behom chvíli ma chcel oslobodiť tiger alebo niaka mačkovitá šelma. Bránil som sa tiež…. Ale mám pocit, že s tou gučou , medveďom a tigrom sa mi už snívalo.. v sne som bol pokojný, že ma isto ten tiger zachráni.
    Ďakujeem za ochotu 🙂

    Páči sa mi

  39. Matúš neviem koľko máš rokov a čo sa v tebe odohráva, ale ten sen naznačuje tvoj vnútorný stav, ktorý je pošramotený závislosťou na tvojej pudovosti. Bábika je tvoja citová časť, ukrývaš ju pred inými s obavami, ale časom sčernie, čo nie je dobre, lebo zanášaš tak svoju citovú časť niečim negatívnym ťaživým.

    Tá guľa z lístia stromov, čo sa na teba valí je zmes poudov, ktoré ťa stále valcujú a snažia sa ťa lapiť …včely sú nárazové sexuálne myšlienky, medveď je tiež symbolom pudového života, ktorý ťa ohrozuje…tiger je o tvojej sexuálnej tužbe.

    Občas sa stávame závislými na svojich pudoch a nevieme sa z nich vymaniť a silno na nás vplývajú.

    Páči sa mi

    1. Budem mať 20 rokov. Mám to tak chápať, že pudy ma nedolapili, ale snažia sa takže proti nim bojujem? Sú to moje zlé zvyky, ktorých by som sa mal zbaviť a začal robiť to po čom túžim?
      Samozrejme ďakujem, tretí krát sem píšem a som spokojný a vážim si to čo robíte 🙂

      Páči sa mi

  40. Teraz pozerám u Meda, že som si zle vyložila to lístie, lebo lesy sú pudová časť, tak som si to spojila a lúky citová časť. Lístie, ktoré opadáva je vlastne ukázaním skončenia nejakého obdobia a tým že tá guľa sa na teba valila, chcela toto skončiť, prevalcovať, aby nadišiel iný stav v tebe…preto to zmiatlo aj medveďa , ktorý na teba útočil, aj včely(tvoje sex. myšlienky) a zachrániť ťa prišiel tiger, ale on je vyvolávateľom tvojich túžob…teda on chce, aby ten stav neskončil.

    Na mňa momentále útočia myšlienky na jedlo a neviem im odolať a občas mi to príde ako nejaká závislosť. 😀

    Všetko toto sú nizke časti nás, ktoré sa nás snažia podmaniť…skús byť pozorovateľom a sledovať, kedy tieto stavy v tebe niečo vyvoláva a či sú naozaj tvoje, alebo len nejaké elementálne časti(tvoja vytvorená energia), ktoré sa navrátili k tebe a chcú len nakŕmiť, aby sa posilnili. Všimla som si, že aj na mňa to takto pôsobí a snažia sa ma sex. pudy ovládať a vtierať sa a chodia nečakane.

    Páči sa mi

    1. Mám veľmi často sny, ktoré nemajú zmysel s ničím čo prežijem. Dnes som mal 4 sny chcel by som výklad každého sna:D len to zase nemôžem tu toľko písať. Musím ešte vela poznať , najradšej by som väčšinu času, len tomu venoval, ale niesom znalý.
      Ďakujem:-)

      Páči sa mi

  41. Venovať sa len jednej schopnosti a rozvíjať ju je strata času. Tak ako sa dieťa učí chodiť, aj ty sám sa naučiš porozumieť svojim snom. Ak si budeš pamätať o čom snívaš a budeš sa snažiť si sen vyložiť a pochopiť ho, podvedomie, ti bude dávať bližšie symbole pre pochopenie.
    Tu je kniha od Jaromíra Medu jak vykladat sny..otvor si PDF verziu a prečítaj…pomôže ti to pochopiť podstatu snov.
    http://medo.cz/jaromir/obchod/

    To ti dosť napovie. Zo snára si vypíš význam symbolov a pekne v tom čítaj…časom budeš vedieť v sne celok, čo ti ukazuje.

    Páči sa mi

  42. Dobrý deň,
    chcem poprosiť o výklad snov:
    1. SEN – na cestnej križovatke som videla skupinu ciganov, no len s jedným som rozprávala, resp., mi niečo dal, ja som mu za to sľúbila jedlo, potom sme sa ešte rozprávali a prešli okolo plota domu mojej babky, pričom ten plot bol nižší – opravený.
    2. SEN – druhý sen sa odohrával s naším kňazom. dal nám úlohu, na výkrese vytieňovať obdlžník. Ked tienovať tak ceruzou, z ľavej strany obdlžníka som začala tmaviše az po svetlejší oddtieň. Mal to byť pôdorys nejakej telecvične. Nakoniec z toho bola váza (sivo-zelená) s jarnými kvetmi, Váza bola hmatateľná, nebola už len na papieri. Váza sa páčila všetkým. Potom sme kráčali na parkovisku bosí po snehu k autu, kňaz nam dal hádanku, niečo o kostiach…, moja odpoved na hádanku bola Boží Syn a v tom sme už vchádzali do reštaurácie, kde nám doniesli rozlomené kosti v miske.
    Môžu mať tieto dve sny súvis?
    Ďakujem za výklad a pomoc 🙂

    Páči sa mi

    1. Križovatka je miesto, kde sa nám krížia cesty s inými ľuďmi ,akoby osudom, preto je dobré dať si pozor, aby sem neupadli do ťažkostí a nenechali sa niekym ovplyvniť.

      Cikáni zkoušejí toleranci snícího, aby zapomněl na předsudky a plošné odsuzování, aby se naučil odpouštět a pomáhat; učí nás pochopit tu část našeho já, která je chtivá světa, spontánní a značně emotivní, nestálá, přelétavá, neschopná být na jednom místě, neschopná setrvávat v jednom stavu a vedená neovladatelnou touhou ke kočovnému způsobu života….

      přátelství s cikány: představuje schopnost snícího tolerovat tu část vlastního bytí, která chce být vtahována do pestrobarevného dění světa
      – velice kladné pro budoucnost je, když se symbol halí do závoje indiferentnosti a tolerance, do závoje touhy pomáhat druhým bez ohledu na jakoukoliv rozdílnost

      Opravený plot….podvedome si znížila a poupravila hranicu svojho dištancovania sa od vecí, k niečomu tam vonku…buď si zmenila prístup, alebo znížila nároky.

      Druhý sen…Kňaz je symbolom tvojej nápravy mysle, aby ti pomohol očitiť a zmeniť tvoje vnímanie sveta..

      Obdĺžnik….pokřivené nahlížení na podstatu světa vyjádřeného symbolem čtverce( štverec je alegorickým obrazem života, který v současné době snící žije, je náhledem současného vnímání světa)

      vytienovať…začala si ľavou stranou tmavšie, teda tvoja ženská časť(ľavá strana)duše je viac zaťažená, zatemnená, akoby si ju málo využívala a viac prejavovala svoju mužskú časť. Vznikla z toho váza..teda nádoba duše a farby na nej poukázali tvoj stav…sivá sú depresia, utiahnutosť v sebe..ak by bola krásna zelená ukázala by na radosť a krásu z duše.

      Kráčať bosí po snehu je ísť cestou očisty k duchovnosti seba samej..no skončila si v reštaurácii a to je o tvojej pudovosti…miska je tvoje lono a kosti sú symbolom pohlavnosti..túžby po akte s niekym jednoduchým, kto má silnú živočíšnosť.

      Pýtaš sa , či tie sny spolu súvisia…ak tvoje myšlienky smerujú k tomu chlapcovi, potom hej.

      Páči sa mi

      1. Ďakujem za výklad. Križovatka … môže ísť aj o kríženie ciest s niekym koho už poznám alebo s niekým novým? Ako zistím, že tieto sny smerujú k tomu istému chlapcovi? Mohol by to byť aj niekto iný, kto vstupuje do môjho života? Dakujem 🙂

        Páči sa mi

      2. je jedno, či je známy , alebo neznámy, proste kríženie cesty s niekym osudom daným…ten rómsky chlapec môže byť len presonifikáciou niekoho, kto je v niečom podobný ako on..ale podľa sna som pochopila, že ide o niekoho , kto má soc. problémy, alebo niečo podobné.

        Páči sa mi

      3. Spomínam si, že v tom sne sme potom sedeli na tráve pri záhrade, tuším som mu natierala chrbát. Viac si nespominam.
        Ďakujem za výklad. Budem informovať ak nastane niečo nové 😉

        Páči sa mi

  43. Ahoj, chcela by som ta poprosit o vyklad jedneho sna. Odohraval sa u nas doma na dvore, bol u nas aj moj priatel a na navstevu k nam prisiel jeho spoluziak aj s rodinou, nazbierat si nejake ovocie. Velmi sa im pacilo u nas a obdivovali ze ake ticho a klud je u nas, ze v meste je to uplne inak. Popritom som sa z jeho spoluziakom skamaratila a dobre sme si rozumeli. On ako vdaku so svojou rodinou nam nakreslil na papier postavu, ktora zobrazovala kazdeho z nas. Moju postavu sa snazil vystrihnut najkrajsie a dostala som ich viac. Uz boli na odchode domov a ked mi podaval Moje postavy, obiali sme sa a ducha my potom povedal ze mam davat pozor na svoju rodinu a ze mam svojmu priatelovi pomoct, a ze je rad ze tu mohol byt. Uz chceli odist, ale ich auto nechcelo vobec nastartovat. Moj Otec im ponukol ze Ja ich domov odveziem ze som nepila a ze som rada ked sa mozem vozit. Tak som ich isla odviezt, po ceste sme sa smiali a rozpravali sme si vtipy. Ked som sa vratila domov pozreli sme sa s priatelom na oblohu a Ja som mu povedala aka je nadherne cista. On sa len pousmial a povedal ze by sa siel dnu najest. O maly okamih cez oblohu preletelo vojenske lietadlo a vyhodili bombu. Ja som zakricala vojna zacala rychlo sa skryte do domu. Bomba vybuchla vo vzduchu a na zem spadol uz len prach. V tom ma napadlo, ze vonka je este moj kon a ze ho musim zavriet do mastale. Priatel ma chcel zastavit, ze mam ist dnu ale Ja som mu povedala ze ma ist do domu ze pridem. Vbehla som do mastale a moj kon bol nastastie tam, cely vystraseny. Tak som isla k nemu a snazila ho upokojit, vonka vybuchovali same bomby. PO chvili som uz isla do vnutra a tam ma cakal priatel objimal ma a nechcel ma pustit, pretoze sa bal. Dakujem ty za odpoved, AK si najdes cas.

    Páči sa mi

  44. Dvor ukazuje tvoj bytostný stav, ale keď sa tam cítili príjemne, tak sa odohrával na citovej rovine. Stromy a ovocie sú ako vzťahy po ktorých túžime a ochutnávame. Ten chlapec predstavuje niekoho, kto sa k tebe duševne približuje a ukazuje tvoje vnútro skrz svoje maľby. Pošepkanie odkazu môže znamenať, aby si bola opatrná dávať pozor na otca a matku…dávať pozor na svoju výchovnú časť, ktorá s a v tebe prejavuje, tak ako rodičovský vzor a pomôcť priateľovi….teda sama sebe v nejakej ťažkej chvíli, ktorou si prejdeš a bude súvisieť s priateľom.

    Cesta autom s nimi ukazuje, že ťa bude niekto sprevádzať s kým sa budeš cítiť veľmi dobre uvoľnene. Čistá obloha ukazuje na tvoj bytostný stav, uvolnenosť.

    Priateľ je hladný…tu je už pád na pudovú rovinu , sex. symbol a výbuch lietadla bude tvoj citový výbuch, ktorý nastane vplyvom nejakej udalosti a ty budeš mať obavy o seba, ako to zvládneš, či tým prejdeš(obavy o koňa…kôň je tvoja vnútorná sila, ktorá ťa poháňa. Možno sa niečo udeje medzi tebou a priateľom, lebo on ťa chráni a nechce aby si išla do maštale(maštal je symbolom morálnej očisty)
    Objatie priateľa mi príde ako jeho strach, aby ťa nestratil a neprišiel o teba.

    Páči sa mi

  45. Dakujem ty za odpoved velmi presne si vystihla situaciu Co sa deje. Tento sen mam brat ako varovanie a pripravit sa na nejaky zlom? Mala som v poslednej dobe opakujuci sa sen o tom za nasou branou z neba priletela gula ktora tak silno svietila ze AZ oslepovala, chcela som ju chytit ale ona odletela do dialky prec. Na druhy krat ked znova priletela bola so mnou sesternica a cudovala sa ze Co je to. Ja som jej povedala ze je to taka ohniva gula, ktoru chcem chytit, no vzdy my uleti. No povedala som si ze ju idem skusit chytit znova. A chytila som ju, ona sa zacala cela triast a vibrovat, roztocila ma AZ mi sa vytrhla z ruk. Tak som isla odprevadit sesternicu na zastavku domov a tam som nasla odtulaneho psika, ale vedela som komu patri tak sme ho isli vratit. V dome mi podakovali a boli radi ze som prisla, povedali ze im musim pomoct s uctovnictvom a ze Este maju vela roboty pre mna. Dali mi kluce od svojej Audi aby som isla do mesta. No Ja som chcela aspon odprevadit sesternicu a ked som sa otocila, nebola tam. Tak som isla na zastavku aj so susedom a zahliadli sme ju v dialke ako sa ponahla na autobus. Dakujem ty Este raz.

    Liked by 1 person

  46. Výbuch vo sne je vždy predzvesť…u mňa tak do 3 dní ..

    tá žiarivá guľa by mala byť priblíženie sa k svojmu bytostnému ja, teda k duševnej časti, ktorá z teba vyžaruje, zrejme nejakým stavom, či udalosťou…sesternica je obrazom tvojej citovej časti…pri pocítení máš pocit, že sa točíš, vibruješ, je to spôsobené vyšším stavom bytia…teda láskou, čo ťa unáša.

    Stretneš psíka..niečo pudové ťa zláka(sexuálne), no chceš, aby sa vrátil tam kam má popritom budeš asi využitá na nejakú činnosť, alebo niekomu pomôžeš aj iným spôsobom zároveň..kľúče od auta…niekto ti zverí, že môžeš riadiť niečo v jeho živote…sused..neviem čo pre teba znamená, ale zrejme s ním budeš niečo riešiť…ale tvoja citová časť sa bude od teba vzdialovať…zrejme budeš upadať do nižších rovín.

    Páči sa mi

  47. Zdravím vás, čítam tu od vás veľa odpovedí na sny o vlkoch no všetko mi tak trochu.. vlastne neviem asi sa len bojím. Už asi rok a pol s prestávkami sa mi snívajú sny s vlkmi. Raz ma naháňajú a zabíjajú, inokedy nezabijú, niekedy ma zase naháňajú a zabíjam ja ich. Neviem sa toho zbaviť a je dosť zlý pocit vedieť už večer, že v noci ma buď zabijú alebo zabijem niekoho ja. Na internete a aj u vás som našla veľa informácii. Niektoré boli príliš dobré akože vlk symbolizuje nejaké puto a ochranu. Druh zase, že ide o zradu blízkeho človeka. Mohli by ste mi niečo k môjmu prípadu napísať, prosím vás?

    Páči sa mi

  48. Niky…pes je symbolom našej sexuality a pudovej časti, ktorú nemáme pod kontrolu. Vlk je tiež o sexualite, ale tej nespútanej divokosti v nás. Neviem koľko máš rokov, ale sexualita nás občas silno ovláda a môže byť prejavom z minulosti(minulé životy, kedy sme boli zneužívaný, alebo sami sme mali rôzne sex. úchylky a toto v našom nižšom ja stále pretrváva. Preto sa ti môžu občas vynárať rôzne zvrhlosti a tie na teba útočiť a pritom ty sama po takom niečom netúžiš. )

    Vlk je u teba teda symbolo sexuality, ktorá formou vlka na teba útočí , naháňa ťa a chce ťa zabiť. Niektorými snami nám vlastne podvedomie pomáha, zbaviť sa niečoho, čo sami nevieme urobiť vedome a formou sna nás vedie k zamysleniu sa nad sebou. Ak pochopíš snový symbol vlka a uvedomíš si na sebe, čo sa ti tým dáva najavo, tak podvedomie prestane ten symbol používať a len vytvorí sen v čase, kedy ťa znova budú také energie ovplyvňovať.

    Ak zabíjaš ty vlkov, tak vlastne ničíš seba samú…svoju pudovú podstatu a nevieš ju pochopiť…zabíjať psov-vlkov velice negativní symbol, jako by si snící vrazil nůž do vlastního srdce, neboť nedokáže chápat vlastní pudovou podstatu a nenávistí se ji snaží ničit, ale tato pudová podstata brzy (až vyroste psí potomstvo) povstane k novému životu a opět bude ohrožovat moc snícího nad sebou samým; život a smrt psů je třeba ponechat na nevědomí, které nám jejich osudem ukáže pravý stav mysli

    Takže vždy pri takom sne si uvedom, čo na teba útočí a odkiaľ to na teba smeruje, čo si preberala v sebe, čo si riešila.

    Ak máš vo sne vlkov, ktorý len akoby pozorovali ako konáš, či sprevádzali ťa je to o inom, stávajú sa tvojimi ochráncami, ale vtvojom prípade sú útočný, teda ide o tvoje nízke energie, ktoré na teba útočia. Zmeniť ich môžeš transformovaním, že si uvedomíš, čo k tebe prichádza a sama tieto myšlienky rozpustíš s vedomím, že nie si už pod ich vplyvom a nezaujímajú ťa.

    Vedome pozoruj svoje prejavy a prídeš k pochopeniu svojich vlčích snov. 😉

    Páči sa mi

  49. dobry den mal som sen ako som pred domom videl 5 maciek z toho 3 boli cierne a hladkal som ich ale mal so zvlastny pocit neistoty a na to hned som sa ocitol v nejakom podchode kde boly obchody a boli vnutri velke kamenne schody a vysiel som po nich a ocitol som sa akoby v nejakej divnej skole a bolo tam vela drevenych schodov a cez zabradlia bolo vidiet z vysky lavice a ziakov a tak som siel po tych schodoch pocas toho mi bolo zle z vysky a vysiel som uplne hore az kym som neprisiel ku kamaratke ktoru lubim(v reali ma odmietla)a nejaka ucitelka sa pytala ze preco som prisiel a ja som povedal ze som priniesol kamoske studentsky preukaz a stou kamoskou som kecal a neviem o com sme kecali ale kratko na to som povedal ze uz musim odist a siel som ju objat a ona mi sla dat pusu a ja som nastavil lico ale ona ma pobozkala na usta a potom sa jej spoluziacku smiali ako som nastavil lico ked ma chcela pobozlat na usta a potom som siel naspat dole schodami do podchodu kde bol sbskar a vravel ze mozem pockat s nim ze pozna metodu nproti riedeniu vlasov a potom tam zacali cakat aj dalsi ludia a ako sme vsetci stali tak sen skoncil

    Páči sa mi

  50. Ahoj anitraM chcem sa ťa opýtať viem, že to budeš vedieť. Čo symbolizuje biela mačka? Hľadal som to, ale nenašiel všetko je písané, len o čiernych mačkách. Ďakujem vopred.

    Páči sa mi

    1. číslo 5 je považované za rozpoltené číslo, tak ako duša, ktorá na jedne strane túži po svetle a na druhej ju temnota drží… čierne mačky sú negatívna ženská energia, ktorá zraňuje na tele duši a mentálne(3) Možno ty sám si v sebe rozpoltený a už mačky ukazujú, aby si niečo zmenil v sebe, lebo tvoje smerovanie nie je správne.
      …podchodom sa dostávaš do inej roviny, zrejme na citovú a kamenné schody sú t symblom minulých činov…ale pre budúcnosť sú stabilné, kdežto drevené schody, sú nestabilné…škola je o nejakej lekcii čo máš zvládnuť, pozoroval si z výšky štúdentov, akoby si si mal vziať príklad z ich snahy učiť sa.

      Študentský preukaz je niečo čím sa identifikujú a pre teba je ona naplnením tvojej túžby, preto ťa vo sne pobozkala, ale žiaci sa ti vysmiali, čo značí, že tvoj nereálny vzťah odmieta ja tvoje podvedomie.

      Odchádzaš späť na pudovú rovinu…cesta dolu a strtávaš akéhosi strážcu…vypadávanie vlasov je oslabenie sex. energie…prechádzaš do stavu čakania na niečo.

      Páči sa mi

  51. Prosim,pomozte mi vylozit sen,boli sme v Tescu, moja znama davala do kosika zrolovany koberec,ale pani, ktora bola s nami na nakupe, povedala,ze ho nekupi, hodila ho na zem,on sa otvoril,ale len napoly, napoly bol zohnuty, potom sme sa s tou znamou po tom zohnutom koberci prechadzali,ta znama ho opat chcela dat do kosika, ale pani s kosikom nas odstrcila a zatvorila za nami dvere,co to moze znamenat? Tu istu noc sa mi snivalo, ze mama mala rakovinu a vyliecila sa z nej. Prosim,pomozte mi.

    Páči sa mi

  52. Obchod nás vťahuje do hmotného sveta a symbol, ktorý tam vidíme, nám prebýva, alebo chýba. Ty sama sa snažíš zanášať svoju myseľ nečistotou(tak ako sa zachytáva na koberci špina) pani, ktorá sa ťa snažila odradiť ukazuje na niekoho, kto ťa odrádza, snaží sa ťa viesť iným smerom v zmýšlaní, či konaní, len ty sama chceš ísť svojou cestou a nenecháš si poradiť. Preto sa zaťažuješ a tlačíš svoj naložený vozík vpred. Zatvorené dvere ukazujú, že zostávaš ponorená vo svojom hmotnom svete so svojim myslením.

    Tvoja matka symbolizuje určitú tvoju výchovnú časť( v prípade , že nešlo o prorocký sen), ktorá sa vnútorne nad niečim zožiera (tak ako nádor nás rozožiera zaživa) . Stav vyliečenia ukazuje podvedomie, že máš prekonať minulosť a žiť v prítomnosti, poliečiť seba na citovej rovine a vtedy budeš znova zdravá a fungovať.

    Páči sa mi

  53. Dobrý deň, kamarátka potrebuje výklad sna. Pomohli by ste nám prosím? Sníva sa jej stále jeden sen, ktorý sa každú noc opakuje odkedy sa rozišla s priateľom, ktorý jej chýba. Sú na cintoríne, on ju drží za ruky a vraví, že aj keby sa rozišli, určite sa dajú znova dokopy. ( do tejto chvíle sa to skutočne stalo) Ujde od neho a zastaví ju nejaká veľká čierna brána a nechce ju k nemu pustiť. On kričí na ňu spoza brány. Minulú noc ju už trošku pootvorila. ĎakujemeVám 🙂

    Páči sa mi

    1. Cintorín je miesto, kde pochovávame naše závislosti, veci nepotrebné..zrejme aj ona sa stala na ňom závislá a chce ho za každú cenu.
      Je aj miestom, kde sa lúčime s našimi zomrelými a pre ňu sa stal aj symbolikou rozlúčenia , odpútania sa od neho.
      Brána je len prekážkou v našej mysli, ktorá nám bráni prejsť na inú rovinu. Priateľ sa už nachádza v inej rovine,zrejme citovej , ale kamoška je ešte v pudovej, obklopená závislosťami…pokiaľ ona v sebe niečo nepochopí,čo ju tam drží, nedostane sa do vyššej roviny, kde už jej priateľ je.

      Čo znamená toto… do tejto chvíle sa to skutočne stalo…po tom sne sa oni dali znova dokopy?

      Páči sa mi

      1. Tak je to naznačenie toho, aby sa s ním definitívne rozlúčila, jeho život ide už ďalej a jej tak isto…miesto na cintoríne bolo výstižné. Ak si to uvedomí, sny prestanú, alebo sa už ukážu v inom svetle.

        Páči sa mi

  54. Dobry den sa mi stale opakuju sen ze sestra ma daco s mojim priatelom po popritom priatel ju nemusi a ona jeho tiez vobec tomu nerozumiem..sniva sa mi ako ju pobozka alebo a skutocnost je ina. .co znaci ten sen dakujem za odpoved. .

    Páči sa mi

  55. Dobrý deň,
    chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o vyloženie sna, ktorý sa mi sníva už dlhšiu dobu. Sníva sa mi často o priatelovi, s ktorým sme sa rozišli, aj keď sme sa mali veľmi radi. Všetky sny sa odohrávajú v lese. Vačšinou idem do lesa a tam sa s ním stretnem, alebo sa tade vezieme spolu autom, alebo tam spolu športujeme. Keď aj nieje v sne on, tak sa mi sníva, že kráčam lesom. Les je vždy listnatý a vedú tade lesné cestičky.
    Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

    1. Les je o pudových túžbach, ak by ste sa stretávali na lúke, išlo by o citové túžby ak v horách o duchové. Tu ti je ukázané, na akej rovine ti najviac chýba…v časti, kde ste išli autom lesom bol zobrazené obdobie, ako ste spolu boli…ak riadil auto on, bola to riadené osudom, ak ty, riadila si si svoj život sama. Športovanie vo sne sú len naplňované nejaké priania, ktoré chceme , aby sa udiali podľa našich túžob.

      Páči sa mi

  56. Dobry den opat,
    rada by som chcela vediet Vase vysvetlenie alebo vyklad snu, ktory sa mi snival. Dnes som mala velmi zvlastny sen kde som sa pozerala do zrkadla a na lavej strane cela a spankov som mala asi tri alebo styri obrovske mokvajuce rany s masom( ktore vyzeralo ako casti mozgu) von a ked som to videla tak som sa zlakla, ze sa moje kozne problemy(ktore na tvari obcas mavam) zhorsili aj ked sa zdalo ze sa vsetko hoji. Ked som sa zohla nad umyvadlo, ze si to osetrim tak som videla ako sa potoky krvi a hnisavej vody lialy dolu mnou z hlavy do umyvadla, ziadnu bolest som ale nevnimala. Potom som vosla do mojej izbe kde bol otec ktory pozoroval velkych fialovomodrych holubov( boli velki asi ako mensie kura) a bola ich kopa pred nasim oblokom na strome a v hufe sa krmili. po jednom obcas liezli cez okno aj do mojej izby a jeden sa snazil odstranit tesniacu gumuz okna. Otec, ktory holubov nema rad, ale na to nereagoval a tak som sa ja snazila holuba chytit, pretoze oni neboli plachi, skor naopak a trochu som ho poskrabkala po brusku aj ked sa ma snazil dobnut a potom ho pustila. Otec sa otocil a povedal mi ze tito holubi boli vypusteni aby vycistili okolie od beznych holubov a ked to povedal tak krdle sa na chvilu pohol smerom k nasmu oknu odhaliacvysusene zvysky normalnych sivych holubov na ktorych sa krmil. Dakujem za odpoved vopred.

    Páči sa mi

    1. Podvedomie ti ukázalo na proces, kedy si nemala o sebe dobrú mienku,(nastavenie zrkadla..vnútorný obraz seba samej) zaťažila si sa nesprávným myslením, konaním a to sa prejavilo zápalovým procesom.No prichádza fáza uzdravovania..hnis vyteká aj s krvou, teda nastupuje proces sebauzdravovania mysle a ego sa zmenšuje. Otec predstavuje nejakú autoritu, výchovnú časť teba, ktorá reaguje ako on…Holuby sú symbolom vzťahu(erotickým)..sú fialové(smrť ega), teda pudovosť-sexualita je povýšená do vyššieho vzťahu..ak by boli biele, bolo by to najideálnejšie(túžba po čistov vzťahu)..holuby prišli odohnať tie obyčajné, nastoliť poriadok, čo ukazuje zrejme na zmenu v tebe čo sa týka vzťahu k niekomu, aby mohol prísť iný druh vzťahu. Vyhadzovať niečo z okna, zbavuješ sa nepotrebných vecí z mysle, teda odháňaš myšlienky na sex, ktoré prichádzajú v hojnom množstve a mali zlikvidovať tie predošlé, ktoré boli iného rázu. 😀

      Páči sa mi

    2. No chcela bi som vediet snivalo sa mojej svokre ze z mojim sinom ktori este neje na svete ze bol velky pekni a tlsty a ze vipraval ze ba potom mama a baba a dedo a tata a ze stale za nu cchodil poradite mi stymtom snom dakujem

      Páči sa mi

      1. Príde mi to, akoby chcela svokra niečo citové v sebe urýchliť, niečo čo očakáva a nevie a toho dočkať, preto jej podvedomie predhodilo sen o tom, čo ešte nie je. Ak si tehotná a nevieš čo to bude…možno snová nápoveda pre svokru, že bude mať vnuka. 😀

        Páči sa mi

  57. Dobrý deň, myslím si, že ste úžasná osôbka a vidím ako veľmi druhým pomáhate a veľmi pekne by som aj ja Vás chcela poprosiť o pomoc s kamarátovým snom 🙂
    Môj kamarát je chlap okolo 40 pričom ja mám len 20 a sníval sa mu so mnou tvrdí, že veľmi veľmi živý sen. Mali sme obdobie kedy sme sa trošku prestali rozprávať a vtedy sa mu to snívalo. V tom sne ma našiel plakať v kúte s bruškom teda tehotnú. Tvrdila som mu, že som mu to nechcela povedať, a preto som sa mu vyhýbala. Utešoval ma, že nemám plakať, že všetko bude dobré a ja som mu len cez slzy povedala, že ten mumák ma nechal. Hovoril mi, že sa nemám báť že všetko bude dobré a že mi bude držať chrbát. Chcel ma chrániť a pomôcť mi a ja som mu len cez plač povedala, že kiež by sa to dalo, a potom sa strhaný zobudil.
    Ja osobne nie som ani tehotná a momentálne ma ani žiadny chlap nenechal aj keď riešim vo svojom vzťahu určité nezrovnalosti, avšak neviem či to má s tým súvis alebo skôr ide o vzťah s tým mojím kamarátom.

    Vopred Vám veľmi pekne ďakujem a prajem krásny zvyšok dňa 🙂

    Páči sa mi

    1. AnM…v prvom rade ďakujem za tvoje milé slová…potešili pri srdiečku. ♥ No ťažko povedať, ale zväčša živé sny bývajú astrálne, kedy vstupujeme do iného času. Raz mi známy písal sen, že sa mu so mnou snívalo ako mi radil v jednej situáci, ktorá u mňa nastala. Vtedy som sa nad tým pozastavovala, lebo som si myslela, že taká situácia u mňa nenastane, ale za pol roka veru nastala a dej sa udohral ako v jeho sne.

      Takže je pravdepodobné, že mohol vidieť niečo dopredu, čo sa udeje….len teraz to tak nevidíš, lebo nemáš žiaden vzťah. Tiež poznám prípad, kedy kolegynin muž mal svoju ženu vo sne ešte ako chlapec a keď sa spoznali jej povedal, že už ako dieťa vedel, že bude jeho manželkou. 😀

      Druhá verzia sna môže byť, že si bola len nejakou personifikáciou pre neho, ktorú jeho podvedomie vybralo..tvoja vlastnosť, prejav, niečo z teba… a bude riešiť nejakú situáciu ešte v zárodku a bude nešťastný z toho, lebo bude mať pocit, že je na to sám, ale vnútro ho bude upokojovať, že to zvládne, lebo nikdy nie sme sami…stačí si to uvedomiť.

      Neviem..nič iné mi neprichádza…tehotenstvo sú nové situácie v našom živote o ktoré sa budeme musieť postarať. Možno vidí, že niečo riešiš a vidí ako si na to sama a ťažšie to zvládaš a vnútorne cíti potrebu ťa podporiť…dá sa to postaviť hocijako…no pochopí to až sa to udeje. Niekdy ani ja sama neviem presne, čo mi sen chcel povedať.

      Prajem krásny dník…AnM

      Páči sa mi

  58. chcela by som sa spýtať na výklad sna pametam ze som stal nikde na kraji sidliska a videl som ako keby letely lietadla tie pasy co su zanimy ale z jedneho bolo viac a viac a zrazu bolo pocut vybuch to sidlisko bolo na kopci ale bola to ako plosina ze bol rovny ten kopec boli tam aj nejaky ludia a vravel som ze to niesu lietadla a zacalo to vsade len vybuchy krik panika hmm nechapem potom som bol v nejakej budove horelo tam ja som utekal niekto ma nahanal potom tam boli nejaky ludia schovany a opet boli vybuchy strasne divny sen nechapem nikdy sa mi nic take nesnivalo

    Páči sa mi

  59. Tvoj sen je o tvojom vnútornom rozpore…lietadlá a vzdušné pásy je snaha oslobodiť sa od niečoho a nechať rozpustiť nejaké problémy, ktoré máš…ľudia sú tvoje myšlienky, ktoré sú napadané inými vzdušnými názormi. Oheň spaľuje a ničí nepotrebné..to od čoho sa ty sám nevieš odpútať a utlmiť v sebe..utekanie a naháňanie, je akoby utekanie od problémov, ale tak veci nevyriešiš..výbuch je o citovom rozpätí v tebe, ktorý ukáže ako silno reaguješ na isté veci.

    Zamysli sa nad situáciou, ktorú v sebe riešiš, podľa sna tvoja cesta nie je správna a sen ťa upozorňuje.

    Páči sa mi

  60. Dobrý deň, dnes o 3.08 rano som sa prebudila zo sna,asi by som to nazvala nočnou morou, lebo to bolo naozaj velmi nepríjemné…
    V sne : bola noc,počujem buchot a vidím že niečo lezie po stene, bude sa vam to možno zdáť bláznive, bola to moja mama,mala čudné mykavé pohyby,no ako pavúk,potom ma zbadala ako ležím v posteli a rýchlo prišla ku mne a začala ma škrtiť, nemohla som sa brániť,ruky som mala ako stŕpnuté,zrazu všetko prestalo,bolo ráno a hneď potom večer,ocitla som sa v autobuse s mojou mladšou sestrou,na ďalšej zástavke nastupila moja babka (babka býva úlne inde a nikdy na tej zástavke nebola) a potom sa zobudila a kukala 2 hodiny na dvere či tam niečo nie je, neskutočne som sa bála a plakala….
    Pripadám si ako blázon 😦

    Páči sa mi

    1. Ešte som zabudla dodať že dnes mám narodeniny, nechápem čo sa mi to snívalo, a ešte že potom co som nastupila do autobusu sa mi ta noc s mamou opakovala este raz , az potom som sa zobudila

      Páči sa mi

    2. Hmm tvoj sen mi príde ako niečo , čo sa s matkinho komplexu snaží k tebe priblížiť…steny sú buď prekážkou, či ochranou, ktorú si si vytvorila pred ňou a ona po nich šplhá k tebe a niečim zo svojho správania ťa dusí a ty sa nevieš brániť proti tomu a nechávaš si to páčiť a cítiš sa akoby paralizovaná. Bude to niečo na pudovej rovine, z ktorej útoky prichádzajú. Zástavka bude ako iný smer, ktorým ideš spolu so svojou citovou animou(sestra) a nastúpila babka…oni nám zväčša odovzdávaujú nejaké múdre ponaučenia, či snažia sa nás naviesť iným smerom k sebe. Ak sa problém naozaj týka tvojej matky..mala by si to v sebe riešiť, nájsť cestu k nej a prijať ju takú ,a ká je..uvedomiť si, čo ti zrkadlí.

      Páči sa mi

  61. Dobry den, aj ja by som Vas chcela poprosit o Vas nazor na sen: bola som s nejakou skupinou ludi, vlastne ani som tu skupinu nevidela ale pocula som co mi ti ludia hovoria – aby som sa pozerala na odraz svetla, ktory vyzeral podobne duhe a ked som sa na to pozrela tak som videla nejaky mlady par (muz a zena, ktorych nepoznam), sedeli v cervenom aute a cestovali, auto havarovalo a zena zomrela, jej dusa vsak zostala nadalej v aute, sediac na tom istom mieste (mozno to auto slo dalej, to uz neviem, ani neviem co sa stalo s muzom v aute), vopred Vam dakujem

    Páči sa mi

    1. myslím, že sen vám ukazuje, alebo vás navádza, aby ste začali vnímať viacero vecí inak…ľudia sú myšlienky, ktoré vám nahovárajú pozerať do odrazu svetla…teda vnímať aj mimo-hmotný svet, ktorý nevidíme, ale aj tak existuje ako dúha, ktorá sa zjaví len v spektre svetla a vody..ak svoje vnímanie zameriame inak, začneme vnímať aj jemno-hmotnosť…spektrum svetla a energie, ktorá sa v ňom nachádza…
      Pozerali ste sa na auto, kde sedela žena a muž(muž a žena tvoria celok, ich energie sú obsiahnuté v každom z nás)…žena zomrela, ale duša zostala v aute…tu je znázornené, že púť duše pokračuje ďalej…hmotná časť zomrela, ale nehmotná pokračuje v ceste ďalej. Auto bolo červené..základná čakra–hmotná úroveň.

      Ak som to správne pochopila sen mal byť ako uvedomenie si niečoho..neviem čo v sebe riešite aké otázky.

      Páči sa mi

  62. Prosim Vas AnitraM, ak je to pre Vas mozne a mate na to silu chcela by som Vas poziadat o vyklad este jedneho sna, ktory mi napadol hned ako som dopisala predosly, tento sen som mala asi dva roky dozadu. Bolo to v case kedy mi zomrel stryko. Sen sa odohraval v lese, kde sa mi zda ze na zaciatku lesa som so strykom bola. Potom si pamatam, ze som zila so svojou rodinou v lese a prisla ku nam romka z osady (pricom ja sama som romka), ktora bola tehotna. Povedala, ze prisla si nieco pozicat ale ja som velmi dobre vedela, ze chce nieco ine. Ukazala na tretiu cakru, bola zlta a povedala, ze to dievcatko co caka bude zle. Ja som je na to povedala, ze na zaklade kamenov bude vediet velmi presne urcit energiu cloveka. Potom mi ta zena ukazala kruh, kde islo vsetko dookola a v tom kruhu bola tvar nejakeho muza (ktoreho vobec nepoznam). Dakujem Vam moc, prajem vse dobre

    Páči sa mi

    1. uff..no nič mi to nevraví zatiaľ…..vykladať si sen s 2 ročným oneskorením…to už iba skúsiť prirovnať k situácii, ktorá sa po tom sne odohrala. Les je pudová rovina, v ktorej sa situácia odohrávala…strýko(už bol po smrti fyzicky) ukazuje na nejakú múdrosť, alebo upozorňoval v tom sne na ostražitosť..Tehotná žena je nejakú nová situácia, ktorá sa rodí a vy sama ste už vycítila, že to nebude nič dobré..ona sama upozorňuje na dieťa, ktoré bude zlé….kamene sú symbolom karmy, takže to čo zíde s energie, ktorú niekto vyprodukoval bude osudom dané a treba si tým prejsť pre pochopenie. Kruh je symbolom zjednotenia a tvár, ktorá v ňom bola mohla ukazovať na niekoho, kto sa za tou situáciou skrýval, aby mohla nastať…tehot. žena, dieťa v brušku a ukrytý muž vytvárajú celok.. …Vraví vám to k minulosti niečo…skúste si spomenúť v tom čase, čo ste riešila a potom možno lepšie pochopíte ten sen.

      Páči sa mi

      1. AnitraM Dakujem za vyklad oboch snov, prvy sen moze suvistiet s tym, ze uz dlhsie si zelam vidiet auru cloveka, a vsetko co je ludskym okom neviditelne, a ten druhy, sama neviem, v tom case som sa vratila zo studia a za kratko som mala odist do zahranicia, tiez je pravda ze v tom case som mala tazku uzkost, k akej minulosti mi ten sen hovori vazne neviem. Nech sa Vam dari.

        Páči sa mi

      2. K tomu ukazuje prvý sen..vnímať jemné spektrum farieb za vecou, dívať sa skrz veci..akoby rozmazane. SKúšajte to s lístkom od fialky, položte ho na biely povrch a pozerajte okolo neho tesne za hranami, akoby ste ho hypnotizovali a ukáže vám krásu svojho vyžarovania. mne sa dobre darilo pozorovať svoju auru vo vani v pološere..natiahla som ruku k stropu a videla som krásne vyžarovať. Časom sa to spustilo samé, ukazovalo sa mi vyžarovanie aj hercov v telke, či na fotkách.

        Ten druhý..určite sa to týkalo niečoho, čo sa aj odohralo a strýko vás varoval svojou prítomnosťou…no bolo to 2 roky nazad.

        Pekný večer aj vám želám.

        Páči sa mi

  63. Moje zvláštne sny, ktoré asi nikdy nezabudnem:

    Mala som nedávno taký sen. Ocitla som sa na kryštálovej planéte. Všade bola tma – resp. noc. Všetko bolo z priehľadných kryštálov, žiadni ľudia. Načiahla som sa po jednom kryštáli, potom sa zem začala triasť, a ja som sa mala vrátiť späť na Zem a varovať ľudí.

    A pred dlhou dobou som mala sen o DNA, akoby som letela úplne do jej štruktúry až na úroveň vlnenia. Detaily si nepamätám, ale vim že to bolo ničo v tomto zmysle 🙂

    Páči sa mi

    1. Máš zaujímavé sny…kryštálová planéta mi príde ako vyššia dimenzia teba..možno čistota vedomia, kde máš najvyššie vibrácie a ak sa niečo naruší, si stiahnutá do hmoty do nižších vibrácii..pamätám si, že keď ma niečo vyťahovalo do astrálu cítila som akoby trasenie, zvyšovanie vibrácii vedomia..neviem to popísať,len vyššie vibrácie a ako som dostala strach, tak som klesala do pôvodných čo bola pre mňa úľava, lebo tie vyššie vibrácie sa ťažko vnímali.

      Moju DNA a zmeny v nej videla moja majsterka pri poslednom zasvätení do Shambaly..ja to skorej beriem ako transformáciu vedomia, jeho rozšírenie…možno podvedomie ti snom dalo najavo, že vnímaš zmeny,ktoré sa v tebe dejú a že máš možnosť meniť v sebe svoje vzorce ukryté v hlbšej časti seba…aj tak zaujímavé..rada by som videla svoju DNA 😀

      Pekný piatoček prajem.

      Páči sa mi

  64. Ahoj, veľmi ma zaujíma čo znamená, taký nasýtený pocit v sne aj po zobudený. V sne som jedol asi až príliš.
    A ďalší symbol, čo znamená, keď som si v sne našiel vela kazov na zuboch. Ďakujem Vám.

    Páči sa mi

    1. jáj si skazený…..sexom. 😀 😀 😀

      presýtenosť jedlom je pudová rovina, ktorá ťa pohlcuje ..si závislí na niečom …a pokazené zuby sú o nemorálnej sexualite..ak ti vypadnú..sex. energia potrebuje uvolniť z teba von.

      Páči sa mi

      1. Trefa, a ´vôbec som nečakal takýto zmysel toho sna, snažím sa zbaviť mojej sexuality pretože je nezdravá. Je to môj problém, ktorého sa chcem zbaviť. Tú poslednú vetu mám ako chápať? Sex. energia potrebuje uvolniť z teba von. Ako to myslíte?

        Vopred Vám ďakujem.

        Páči sa mi

  65. Zuby a vlasy, ak mám vo snoch vidím, že dolieha sex. energia treba ju uvolniť…tak ako sa hovorí, že hladnému sa len o jedle sníva. 😀

    Zrejme máš v horoskope pri narodení v 5 dome (milostné aktivity) škorpióna, alebo nejakú temnú planétu, ktorá túto potrebu v tebe prehlbuje.. Treba byť pozorovateľom…uvedomila som si, že každá závislosť má akési elementálne častice, ktoré sa potrebujú nabíjať, aby boli činné. Takže, ak sú tvoje element. častice, ktoré túžia po tvojej sex. energii hladné…začnú na teba útočiť, naskakujú ti myšlienky na sex. uspokojenie a ty neodoláš a uspokojíš seba…a tie častice si vezmú energiu uspokojenia na chvíľu majú pokoj…no všetko záleží ,ako dlho im tá energia vydrží..takže proces sa opakuje.

    Uvedomila som si, keď na mňa takto útočili, ale ja som cítila, že toto nie je moja potreba a, že niečo vo mne ten stav vyvoláva, tak som si to prestala všímať časom, to prešlo….buď pozorovateľ a ak sa naučíš ovládať svoje potreby, ovládneš aj svoju sexualitu.

    Páči sa mi

    1. Moja mama je škorpión v horoskope. 😀 ..Dobre pred niekoľkými mesiacmi som sa dokázal zbaviť tochto problému, ale už neviem ako… Snažím sa tie myšlienky alebo zmysli nevšímať, radšej treba žiť prítomní čas bez myšlienok a iba vyciťovať.

      Každopádne ďakujem pekne za Vašu rýchlu reakciu, všetko dobre a veľa odhodlania

      Páči sa mi

      1. No tvoja mama má pre seba vlastné postavenie planét v horoskope..ak vieš hodinu narodenia, tak si pozri u seba, čo máš v 1 a 5 dome aké znamenie a planéty. http://osobni-horoskop.najdise.cz/

        Smeruješ seba správne…ak príde závislosť a ty začneš jej podliehať, začni vnímať seba v strede hrude(vibrácie srdcovej čakry…lásky duše)..vnímaj ako dýchaš, ako sa cítiš, snaž sa naladiť na najkrajšie vibrácie aké poznáš a len vnímaj prítomnosť ako píšeš…bezmyšlienkový stav je najlepší.
        To, čo ťa vedie k sexualite je dôležité si aj uvedomovať, zmeniť program v podvedomí, prijať to, lebo je to stav, ktorým si žil kedysi a silno ťa ovplyvňoval, ale ak si začneš uvedomovať, že máš radšej inú formu tohoto prejavu, tak v sebe začneš aj meniť program, podľa ktorého budeš fungovať.
        Potlačovaním do vnútra nič nezískame, ale menením seba hej.

        Nech sa ja tebe darí a vnútro duše ťa vedie s láskou. Pekný večer Matúš.

        Páči sa mi

  66. Ďakujem krásne,
    Ten mozog nedá pokoj, človek musí stále dávať pozor na svoj krb myšlienok, to zlo útočí zo všetkých strán. Toto čo ste mi napísali sa budem snažiť robiť, teda sústrediť sa na stred hrude a skúmať sa.
    A Vám príde tiež pomoc lebo, len dávaním môžete aj dostať. Veľa úspechov! 🙂

    Páči sa mi

  67. Presne tak, lebo sme tak naučený, ale ak nájdeš v sebe pokoj…utíchne. Vďaka za tvoje prianie….presne tak…pomoc prichádza aj nečakane , to čo dávame sa nám vracia a aj mne bude niekey od niekoho nápomocná.

    Maj sa Matúš a nech sa ti darí

    Páči sa mi

  68. Dobrý večer prajem, všimol som si, že je tu niak pusto:-D Tak napíšem znova ja 😀

    Dnes v noci sa my sníval sen, v ktorom som sa bicykloval po dialnici od BB do ZV, bicykloval som sa tak, že som si rozopol nohavice, aby mi bolo vindo môj pohlavný orgán. Po niakej dobe som sa spamätal a povedal som si, že čo to robím za hlúposť.

    V tomto sne som neutekal, ale prikradol som sa k jednej základni, ktorá bola strážená. Vošiel som dnu a skrčil som sa, no po chvíli začali húkať alarmy a ja som povedal: Jaj sem sa nesmie ísť? Nik ma nenaháňal.. Keď som vyšiel videl som na digitálnej tabuli číslo 11.

    To je na tom zaujímavé, že toto číslo vídavam aj 9 a 7.

    Ja si myslím, že som mal ísť ďalej do tej základne a nemal som sa zľaknúť alarmu. Nabudúce, keď sa mi bude niečo podobné snívať, dúfam, že sa mi podarí ovládnuť svoj sen a ísť tam, kde sa bojím ísť.

    Ďakujem!

    Páči sa mi

    1. Cesta na bike je tvoj dopravný prostriedok a ukazuje ti ako ideš životom…dávaš najavo svoju sexualitu, ale začínaš si to uvedomovať, čo je dobré. Základňa je niečo ako miesto pre vnútornú disciplínu a poriadok, kam si sa dostal a alarm ťa varoval, že sem si nemal chodiť, lebo porušuješ isté zásady, ktorými žiješ..ty sám cítiš, že by si to miesto mal navševovať častejšie…čo je dobré, lebo ťa to vedie k sebazdokonalovaniu. 11 je číslo 2-tvaré…z negatívneho pohľadu je to číslo hriechu, nečistoty, diabla, ktorý nás láka pre svoje veci, no z pozitívneho je to sila, majstrovstvo v sebe zlomiť to slabé a silou duše premôcť pretransformovať seba v niečo lepšie. Myslím, že k tomu ťa aj sen vedie.

      9 je mystické číslo aj podľa Mayského kalendára….predstavuje dokonalosť…podľa tarotu je to karta samoty, kedy nás vedie k pozaniu seba samého v prítonosti a nájdeniu pravdy v nás..podľa astrológie sa spája s Marsom, čo je bojovnosť

      7 je číslom malej karmy, ale tiež je to duchovné číslo spájané s posvätnými vecami…v Osho zen je to karta uvedomenie a podľa astrológie je to Neptun, ktorý nás vedie do hĺbky seba samého a v dobrom aspekte nám pomôže vztiahnu zo seba maximum.

      Páči sa mi

  69. Hmm, neviem čo si mám o týchto veciach myslieť. Asi bude najlepšie robiť to čo mám a nie hlúposti, ktoré ma nikde neposunú.
    Prečo tie čísla vídavam? Znamená to, že je odo mňa chcené, aby som sa prebudil, spoznal samého seba a zlepšil sa? Môj život sa úplne zmenil, nevyznám sa v tom. Naozaj mám dlho pocit, že som sám. Je aj pravda, že sa s kamarátmi nestretávam pretože by ma len ťahali dole.
    Ďakujem Vám anitraM.

    Páči sa mi

  70. To, na čo zameriavaš pozornosť, to si priťahuješ…ak budeš sledovať čísla, budeš ich všade vidieť…zameraj pozornosť na dôležitejšie veci pre seba…uvedomila som si, že keď som prestala pozorovať čísla naokolo, tak sa aj prestali objavovať…mne to k ničomu nebolo.

    Páči sa mi

  71. Dobrý deň,
    moja otázka sa nebude týkať až tak snov. Ale zaujíma ma názor človeka, ktorý sa tomuto venuje. Možno to bude znieť smiešne (mne samej je trápne, keď vám to píšem) a hlavne nepodložene.
    V okolí, kde žijem (cca 50 km) sa nachádza hrad. Ruina, ako sa označuje na mnohých spomienkach o hrade.
    Od kedy si pamätám, vždy keď sme okolo hradu prechádzali, spýtala som sa rodičov, či by sme nemohli ísť na hrad. Od malička som po tom túžila a vytrvalo trvala na tom, že tam jednoducho musíme ísť. Hrad ma stále priťahoval, musela som sa tam pozrieť.
    Minulý rok na Nový rok som sa zobudila s tým, že tam ideme aj keby čo bolo. Rodičia mi vyhoveli a smiali sa, že ideme ku mne domov.
    A bolo to tu. Kráčala som vysokánskym kopcom s dobrým pocitom, že hrad nebolo ľahké napadnúť bez toho, aby sa človek patrične neunavil. Prešli sme prvé ruiny a vošli na miesto. Preblesklo mi hlavou, že sme vo veľkej sieni a celý čas som mala tak nostalgický pocit, až mi to vháňalo slzy do očí. A vtedy som si spomenula na to, že som Vám písala o sne (teda bola to akási vízia, ktorú Ste mi poradili uskutočniť meditáciou. Bola to tá, kde som stála na nejakej terase kamenného hradu a dívala sa dole. Videla rytierov, ktorý vchádzali do vnútra a jeden sa na mňa usmial a akoby vystrúhal poklonu. Bola to tá vízia so ženou v modrých šatách, o ktorej som Vám písala) A ja som sa vtedy pozrela na vysoký múr predo mnou a proste som vedela, že je to ten istý, z ktorého som sa dívala zhora na rytierov.
    Môže to znieť hlúpo, ale potrebovala som to niekomu povedať/ napísať, niekomu kto by možno vedel pochopiť čo sa deje. Hľadala som dobové ilustrácie z obdobia, keď bol hrad ešte celý a do očí sa mi hrnú slzy stále, keď si spomeniem, ako niekedy hrad vyzeral a ako teraz spustol.
    Hlavne ma dráždi pomenovanie “Ruina”. “Ako to niekto môže nazvať ruinou, keď to bol niečí domov?” presne toto ma napadlo, keď som to pomenovanie videla.
    A teraz možno chápem( aj keď to znie absolútne hlúpo), že možno práve toto mi tá žena v modrých šatách chcela ukázať. Miesto, ktoré ma stále nejakým spôsobom ťahá k sebe.
    Chcela by som Vás poprosiť o Váš názor, radu, či je to nejaká informácia, s ktorou sa dá pracovať. A hlavne Vás opäť kontaktovať a povedať Vám načo som prišla posledných pár dní.

    Páči sa mi

    1. Mne to smiešne nepríde, ani trápne…U niektorých ľudí sa časom otvára minulosť a silno ju cítia, tak ako si to cítila ty. Presne viem pochopiť tvoju úzkosť a slzy tlačiace sa z duše, ktoré vnímajú emócie z minulosti. Keď som bola na hypnóze, videla som šľachtické sídlo svojej rodiny, hľadala som ho na nete, ale nikde nenašla, potom som s tým prestala, lebo som videla, ako silno ma to do minulosti ťahalo. Pochopila som, prečo som mávala v snoch, ako hrám na klavír i keď to neviem…viem, že to bolo z toho obdobia, kedy som žila za Napoleona a prišla o svoju lásku, ktorá si ma chcela vziať, ale zahynula vo vojne. Pochopila som aj svoj smútok z duše. Ja som si to otvorila hypnózou, tebe sa minulosť ukazuje inak.

      Vraví sa, že duša sa inkarnuje blízko miesta, kde žila predtým a tak isto aj spolu s ľuďmi, s ktorými má niečo doriešiť. Je možné, že tá žena zo sna ti prišla ukázať minulosť…len z akého dôvodu, na to musíš prísť sama. Vnútro ti určite otvorí ešte aj iné veci, lebo takéto niečo sa nedeje len tak..Vždy je to pre naše pochopenie , nás samých.

      Ruina…hmm veľmi lipneme na svojich majetkoch, aj keď sa viažu so spomienkami, ale žili sme mnoho životov a odniesli sme si len tie spomienky a nadobudnutú múdrosť vekmi.

      Tvoj príbeh znie ako zaujímavý námet na knihu…byť tebou si to pospisujem a časom môže byť z toho tvoja prvá kniha. Minulosť..prítomnosť… budúcnosť sú ako jedna línia, po ktorej sa pohybujeme, lenže žiť v minulosti sa nedá, treba žiť prítomnosťou čo najkrajšie, aby aj taká bola naša budúcnosť. Inak ťa minulosť pohltí.

      Preto tvoje pochopenia z minulosti spracuj, uvedom si, čo ti zrkadlia, ukazujú, aby si pochopila a vniesla do svojho života…zväčša ide o vzťahy, ktoré žijeme a máme ich povýšiť v niečo hlbšie, tak ako cítime na úrovni duše. Ten tvoj rytier tu tiež niekde je, len ho musíš nájsť ,koho v tvojom okolí predstavuje.

      Videla si film včerajšie deti? Ak nie pozri si ho….je o žene ako začala mať spomienky na minulý život a našla miesto, kde žila a tak isto aj svoju rodinu z minulého života

      Pátraj ďalej, je to zaujímavé. mne sa otvorili len 2 vízie z minulého života, no verím, že časom sa ešte niečo ukáže, čo ma má naviesť, tak ako teba.

      Pekný večer ti prajem.

      Páči sa mi

      1. Ďakujem veľmi pekne 🙂 Zaujíma ma to a na jednej strane sa toho desím, ale chcela by som zistiť akým človekom som v minulosti bola.
        Už len tá satisfakcia z toho, že som konečne prišla na to, čo mi tá žena chcela povedať je viac než som si mohla priať.

        Musím povedať, že nie ste tak ďaleko od pravdy s tou knihou 😀 píšem už od 9tich rokov. Keď som bola malá vymýšľala som si príbehy a rodičia sa stále smejú, keď vravia, aké šialenosti som povymýšľala. O rytieroch a Bohovi 😀
        Ďakujem Vám za vysvetlenie, pretože aj keď takto na diaľku a nepoznáme sa, pomáhate mi s tým, s čím by som sa svojmu okoliu nevedela zdôveriť.

        Aj vám pekný večer 🙂

        Páči sa mi

      2. Mohla by som sa Vás spýtať ešte na pár vecí, keď sme pri tej minulosti?
        Zaujímam sa o túto tému už od vtedy, keď sa mi začali diať tieto veci. Budem mať 17 a o svojej minulosti sa dozvedám síce pomaly, ale dozvedám. Na niektorých stránkach som čítala, že k poznaniu svojho minulého života majú pravdepodobnosť malé deti a vyzreté dospelé osoby. Tak prečo teraz?
        Ďalšia vec je skôr len vec, ktorú som si uvedomila o trošku neskôr.
        Od trinástich rokov závodne strieľam a milujem to. Ale ako to medzi nami strelcami chodí, moderné pušky sa nikdy nedávajú dokopy so stredovekými zbraňami. Je to akési porušenie nenapísaného pravidla. Tie prenechávame iným skupinám.
        Ale ja som vždy túžila po luku. Jeden som si aj vyrobila v 14tich a vzápätí si s ním dokonca skoro vybila oko. Po roku imitovania a čítania literatúry sme sa dohodli s ockom, že mi teda luk dovolia kúpiť. (pílila som im uši, až to bolelo.) Trvala som na klasickom anglickom LongBowu… A potom sa mi dostal do ruky. Prsty mi brneli nadšením a ráno o šiestej som vstávala, len aby som už mohla vypustiť zo svojho luku prvý šíp. Bola som v tom ako doma. Nehovorím, že to bolo ľahké, ale za pár týždňov hodín trénovania a mrznutia bol konečný výsledok uspokojivý. (Samozrejme som o tom dodnes trénerovi nepovedala :D) Nikto nedokázal uveriť, že za tak krátky čas ovládam luk, akoby predĺženie vlastnej ruky.
        Teraz v lete boli hradné hry. Išla som k lučišníkom trošku so strachom, ale chcela som si vyskúšať, ako obstojím medzi ľuďmi čo sa tomu venujú.
        Samozrejme na začiatku boli trošku zmätení tým, že chcem veľký luk. Obstála som dobre, dokonca veľmi dobre a spýtali sa kde ma to naučili. S rozpačitým úsmevom som im povedala, že som sa to naučila sama a neverili mi.
        Mohla by to byť skúsenosť z minulého života?

        Páči sa mi

      3. Vraví sa, že človek si sebou nevezme nič na onen svet, len to, čo vedome rozvinul v sebe. Takže je to na 100% isté, že si mala záľubu v strielaní lukom a ovládala si to. Tak isto ako ľudia, ktorý chytia karty do rúk a vedia nimi veštiť..nik ich to neučil a predsa to vedia a majú v sebe…len si túto schopnosť pootvorili a znova tým prechádzajú. Niektoré veci sa dejú až v istom štádiu života, akoby sa opakovali v tom bode, kde sme v minulosti zamrzli a znova si tým prechádzame. K duchovnosti človeka sme navedený…niekedy nejakou traumou, či zážitkom, ktorý nás ovplyvní. Mňa naviedla nehoda kamošky, no akosi cítim, že som sa tomuto mala venovať až neskorej…v staršom veku, kedy človek veľa vecí berie inak, ale asi to bolo osudom dané, len ja to stále neberiem a nepristupujem k tomu, tak ako by som mala. Takže prečo sa ti ukazuje minulosť teraz, nie je náhodné.Si mladá, aktívnejšia, otorená mnohým veciam a v inom veku už by si nemusela byť…alebo práve v tomto veku sa u teba udialo niečo, čo s minulosťou súvisí.

        Tiež som si kedysi vymýšľala príbehy a potom sa vo mne začal ozývať rozprávač, ktorý mi sám vravel príbehy s poučným koncom. Škoda, že som si všetky nezapísala, lebo rozprávač utíchol.

        Kniha je určite dobrý nápad a ak máš talent na písanie, neváhaj. 😀

        Páči sa mi

  72. Prosím Vás,
    Pomôžte mi…
    prišla som o človeku, ktorého ľúbim.
    Veľmi to oboch bolelo a on vošiel hned do dalsieho vztahu aj ked sam priznal ze ma este lubi..ale takto mu je lahšie.
    Bolí to. Veľmi.
    Posledné týždne sa mi stále snívaju sny v ktorých je opitý a kričí na mna v prvom sne sme na jeho oslave narodenin kde je cela jeho rodina priatelia a jeho nova priatelka – sedí za vrchom stola..moja rodina je na konci toho stola a ja som az na konci dalsieho..snažím sa usmievať a nekaziť mu oslavu no nevydržím to a zacnu mi tiecť slzy..príde ku mne a najskor mi pekne hovorí aby som neplakala a zrazu začne kričať že on je tak dobrý a ohladuplny ze ma pozve na oslavu a ja mu tu vyplakavam a ..nadava mia neprestava kričať až kým sa ma nezastanú jeho rodičia.
    V druhom sne som vo vlaku a nastupi on so svojou novou priatelkou..ona si sadne a on ide dalej tak sa otočím aby sme sa nevideli..ale on si ma všimne je hrozne opitý a zacne na mna kričať a nadavať mi potom ma vezme k tej novej frajerke a ´ja ho prosím aby ma nechal..ale on stale opakuje že tomu nerozumiem ..poni dvaja sedia na sedadle a ja ne zemi a on do mna začne kopať.
    Ale nedokažem mu oponovať mam pocit, že si to zaslužim.
    Moja najlepsia kamaratka ktorá nas oboch pozná….jej sa sníva s nim tiež niečo podobne.. ze je opitý a snaží sa jej vysvetliť prečo to je ako to je.
    Boli sme spolu naozaj velmi šťastní..ale prišli problémy a hádky.. som z rozvedenej rodiny kde je vela problemov.. on je s usporiadanej kde nie su skoro žiadne.
    Zacal mi zahmlievať a občas klamať..trvdil, že zo strachu že sa nahnevam. Asi opravneneho.mala som ťažky rok..rodinne a zdravotne problemy – vela stresu a bola som precitlivená.
    Stále ho lubim.
    Vždy budem.
    Zacal ale o mne hovoriť klamstva ped tou novou a prd našimi priatelmi- aby vyzeral lepšie v ich očiach.
    Prosím pomožte mi.
    Ked si nasiel novu dokola sa mi snival sen, že sa nam narodilo bábatko a on je velmi šťastní.Obaja sme boli.

    Páči sa mi

  73. Dobré ránko Viktória….podľa toho ako opisuješ svoje sny mi z nich priateľ vychádza ako človek, ktorý hľadá útechu v alkohole a potom sa neovláda a takého muža by som nechcela…ak taký nie je a je len vo snoch…čo si nemyslím, lebo podvedomie nevykresluje človeka v inom svetle , radšej ponúkne presonifikáciu iného človeka, ktorý poukazuje presne na jeho vlastnosti. Teraz to vnímaš silno zle, ale ver tomu, že príde obdobie, kedy sa znova zamiluješ a bude to iný vzťah a ty si uvedomíš, že si urobila dobre, že ste sa rozišli..Vzťahy nás posúvajú ďalej, učia nás pochopiť veci o sebe…a niekedy až príliš lipneme pri niekom, lebo máme strach sa posunúť.

    Oslava sa týka pudovej roviny..ty sa prizeráš, ako je priateľovi dobre a ty sama si od neho vzdialená aj myšlienakmi aj fyzicky a trápiš sa…už jeho postoj vo sne ukazuje na jeho povahu, ktorá je výbušná a neprimeraná…najskorej je milý a potom kričí…teda nosí masku, ktorú si sníma len ak ste sami…už tu si uvedom, že je len dobre, že ste sa rozišli. tak ako si písala , že pred priateľmi sa správa inak, aby bol pekný a pred tebou inak…aj toto by som zvažovala a prestala na neho myslieť…viem, máš za sebou vzťah, ktorý pre teba veľa znamenal, ale poveďz si nezaslúžiš si niečo viac…niekoho, kto bude milovať ako ty a bude k tebe pozorný,. nežný, chápavý a hlavne nebude hulvát?

    Ten sen s vlakom ukazuje, že priateľ už ide inou cestou a vlak je rýchlejší dopravný prostriedok a ty sa s ním vezieš len ako človek, ktorý sa trápi….on sedí na sedadle a ty na zemi,. lebo trápenie ťa zložilo hlboko dolu, no je na tebe, či tam chceš sedieť, alebo sa zodvihneš a pôjdeš novou cestou.

    Ten sen s bábätkom ukazuje, že sa zrodila nová situácia, o ktorú sa budete obaja starať..on našiel nový vzťah a je šťastný…čo si cítila ty v tom sne…nebolo tam nejaké ukončenie..hladel ti aj vdačne do oči, že si mu dala dieťa, alebo len na to dieťa sa pozeral?

    To že si z rozvedenej rodiny a poznačilo váš vzťah už ukazuje na jeho nevyrovnanosť…skorej ťa mal podržať, pomáhať ti ..v takýchto prípadoch poznáš, kto je skutočný priateľ a kto sebec.

    Neviem čo sa všetko stalo, ale ak sa dvaja nezhodnú už len vo vzťahu, keď spolu chodia a vznikajú rozpory medzi nimi, nepoučia sa z nich, nepochopia ako sa správajú a stále sa to opakuje, tak by sa mali rozísť, lebo manželstvo a už vonkoncom nie dieťa nič nevyrieši. Dôležité je pochopiť, čo nám priateľ zrkadlí, čo sami nemáme spracované a vedieť prijať toho druhého s pochopením, že my sami sme takí boli v inom živote a len sme to potlačili.

    Viky…príjmi to, že ty sama už pôjdeš inou cestou ako on a uvedom si, že znova sa zamiluješ a budeš šťastná , milovaná a možno si časom uvedomíš, že takto to je lepšie, keď uvidíš, čím on žije. Osud to chcel proste inak a ak niekto tvrdí, že osudové situácie neexistujú…tak nevie o čom vraví…

    Pekné sviatky Viky…venuj sa niečomu, čo ťa naplňuje a teší na duši..hľadaj cestu k sebe.

    cesta k sebe

    Páči sa mi

  74. Vždy, ak mám voľný deň, tak rád zájdem na prechádzku do lesa, načerpať novú energiu. Ale iba do okolia Košíc (max. 30 min. jazdy autom). Môj sen sa začína obyčajne:
    V jeden deň som sa rozhodol na takúto krátku prechádzku lesom. Netradične som sa však vybral do Bajeroviec ku starým rodičom (dedina sa nachádza pri Starej Ľubovni, cca 80 km od Košíc, asi hodinu a pol autom). Samozrejme boli prekvapení, keď som prišiel a vysvetlil som im účel cesty. Potom prišiel aj bratranec (ktorý býva u nich…je poľovník) a vysvetlil som mu môj zámer a taktiež som ho požiadal o ďalekohľad (pri mojich výletoch nosím vždy jeden malý so sebou). Povedal, že mi požičia a že sa rád pridá. Tiež sa opýtal na smer, ktorým pôjdeme. Odpovedal som: „Za dedinou doprava“ (reálne je vpravo za dedinou iba pole, ale vo sne tu bol hustý les). Odparkoval som auto na konci dediny a vošli sme do lesa. Hneď ma prekvapilo, že zelená farba listov a trávy bola veľmi výrazná, až neónová. Zo začiatku bolo všetko OK, fotil som vtáky, veveričku a i. Potom však prešlo cez lesnú cestu stádo zvierat, ktoré bežne u nás nežijú (na druh si nespomínam, tuším to boli kapibary alebo tapíry). Za nimi prešla svorka vlkov, tak sme sa ukryli do kríkov. Pokračovali sme dlho ďalej, až sme začali pomýšľať na návrat no nevedeli sme nájsť cestu späť. Neďaleko sme počuli ľudské hlasy a smiech, tak sme sa postili tým smerom. Prišli sme však pred vlčiu noru. Vlky mali ľudské črty, rozprávali ľudskou rečou a chodili vzpriamene. Jediná možnosť, ako sa im schovať, bolo vojsť do nory. Vlčia nora bola labyrint – systém chodieb. Rozhodli sme sa, že vždy pôjdeme vľavo, aby sme vedeli nájsť cestu späť, ak vlky odídu na lov. Vošli sme až úplne dozadu, do jednej z komôr. V nej však bola vlčica (zaujímavé je, že nemala ľudské črty). Bála sa nás a začala skuvíňať. Gestami sme jej naznačovali, že nie sme nebezpeční a aby sa utíšila. Nato prišli malé vĺčatá no a potom aj dospelý samec (v tej komore vlci nemali ľudské črty). Tak sme začali aj my skuvíňať aby sme naznačili, že nepredstavujeme hrozbu. Oňuchali nás a pustili nás z brlohu von. Od tejto chvíle som už bratranca nevidel. Cestou z brlohu som zazrel svetlo, ktoré ústilo na lúku. Na nej bol „dedinský piknik“. Uprostred drevený stôl a lavice, kde sedeli vlci, hodovali a bavili sa, okolo sa hrali vĺčatá a smiali sa. Bol tam tiež jeden lev(???)…Dostal som nápad, že prejdem pomedzi nich bez povšimnutia („pod lampou je najväčšia tma“). Na konci lúky si ma však všimli a zavolali medzi seba. Aby som zapadol, vybral som z batohu klobásu a nôž a podelil sa. Pochopili, že som tiež mäsožravec a mám „pazúry“ (nôž) a tak ma potom nechali odísť. Ďalej som sa predieral hustým lesom. Medzitým prišiel medzi vlkov človek. Dôverne ho poznali. Bol to „lovec ľudí“, ktorý chytal utečencov za odmenu (ľudia v dedine, keď sme sa dlho nevracali, vypísali odmenu). Presne ten, ktorý hral v TV seriáli „Odpadlík“. Pustil sa po mojej stope a ja som sa mu snažil ujsť (zo strachu).
    Sen končí tak, že som vyšiel na hrebeň kopca, kde bol výhľad…nevidel som nič, iba rozsiahle lesy a ďalšie kopce. Tu znova hraje úlohu bratranec, ktorý bol dole v údolí, pričom sme mali rovnakú panorámu pred sebou (akoby z vtáčej perspektívy). Medzitým už moje auto na kraji dediny predali. Od začiatku „výletu“ uplynuli 2 roky. Čas tu zjavne inak plynul…

    Páči sa mi

  75. Fúú hotový príbeh..no musela som aj googliť ako vyzerajú kapybary a tapíry.. 😀
    Keď sa pozrieš na tvoj sen ako nadhľad z vtáčej prespektívy :D..tak ti ukazuje tvoju cestu. Ideš k starým rodičom..teda cesta k múdrosti..ich dom je tvoje vnútro..kde máš hľadať múdrosť a pochopenie. Prechádzka lesom…je cesta pudovou rovinou..kdesú naše túžby priania, závisosti a ty sám máš potrebu si tým prejsť. Príde bratranec, ktorý je symbolom citovej časti teba,…čiže situácia, ktorá vzniká sa dotýka tvojich citov.

    Ďalekohľad ti umožnuje vidieť veci lepšie, mať prehľad, čo sa kde nachádza. Bratranec ide s tebou nejaký úsek, čo môže znamenať, že s ním budeš nejaké veci riešiť, alebo s abude na nich nejako zúčastňovať a sprevádzať ťa tou situáciou.
    Auto urýchuje náš smer..ty sám ho odstavuješ a ideš ďalej pomalšie…bočíš doprava..teda veci budú súvisieť s múžskou energiou..s vôlovým a rozumovým konaním.
    Listy na strome sú znakom súmernosti a túžby po rovnosti a splynutí v protikladoch..listy sú neonové…čo je žltá a zelená farba..(3-4 čakra)teda žiarlivosť a láska..čím hustejšie sú lesy, tým viac pudovosti obsahujú. Tráva mú úzky vzťah s erotikou a sexualitou.

    Fotografovať…je symbolom uchovávania citových spomienok. Zvieratá sú symbolom sexuality, živočíšnosti v nás a tebe skrížili cestu práve také, ktoré u nás bežne nie sú. Že by ťa lákalo niečo iné v sex. oblasti, čo sa bežne nepoužíva? 😀

    Svorka vlkov..vlk s včicou sú nagatíym archetyopom otca a matky(strašný otec-matka..ktoré ohrozujú vyvolávajú strach ,rešpekt..podriadenosť. Ty sám si sa skryl..lebo cítiš ohrozenie, nepochopenie..a potom si zmätený a nevieš ako máš ísť ďalej,.rozmýšlaš, či s tej cesty akou si sa vydal máš ísť ďalej, alebo prestať a vrátiť sa.

    Ľudské hlasy sú myšlienky, ktoré ťa vedu ďalej…smiech..cesta k radosti, potešeniu. Našli ste brloh…je to cesta k tvojmu nevedomi, alebo k minulosti a chodby sú ako labyrint, kde môžeš zablúdiť(možno aj v minulom živote si blúdil a hľadal cestu v živote, vo vzťahoch), odlišná cesta s rôznymi zážitkami a zmenami v živote, ale ak nájdeš cestu von, je to o opustení starého myslenia a čaká ťa niečo nové. Ale ty sa rozhoduješ ísť v ľavo..nasledovať ženskú energiu, intimitu..jemnosť, nehu, intuíciu..city

    Vlk, ktorý má ľudské črty a rozprával je symbolom Therianthropa tvora s inteligenciou, predstavujúcu obe pohlavia a spokojnosť v hmotnej sfére. Tak isto ukazuje aj na živočíšnosť, ktorú vieš ovládať..a máš pod kontrolou..zatial čo obyčajný vlk je len žiadostivosť a dravosť…zviera v tebe.

    Dostávaš sa hlbšie do nevedomia, kde nachádzaš vlčicu, ktorá má strach(živočíšna sexuálna energia) ty sa snažíš ju upokojovať, že jej nechceš ublížiť…prichádzajú mladé(citové spojenia medzi vami) Vlk samec predstavuje niekoho, kto patrí k tej vlčici..zrejme jej partner a snažíš sa ukázať, že ty nie si hrozba. Svetlo na lúke ukazuje prechod do nového stavu..lúka..citová rovina plná radosti potešenia, túžob a živošíšnej energie. Ten lev personifikuje niekoho .kto sa vie ukazovať, oslňovať a byť stredom spoločnosti a ty si sa chcel tomu vyhnúť, ale aj tak sa musíš k tej skupine pripojiť a zdielať spoločné myšlienky a ukázať, že aj ty si ako oni.

    Utekáš, lebo zisťuješ, že niekomu sa nepozdávaš a ide po tebe…čaká ťa namáhavá cesta do kopca, ktorá je však účinná, (výstup je vždy pozitívny ako zostup.) Na kopci vidíš svoju cestu..namáhavé výstupy a lesy(pudovosť) keby si videl lúky a hory je to o tvojom citovom a duchovnom živote. ..zisťuješ, že si stratil veľa času a prišiel si o svoje auto čo ukazuje, že tá cesta, ktorú si si vybral..nebola správna a nestála za to. Bratranec(tvoja citová časť) to vidí tak isto…vnútorne citovo to vnímaš rovanko ako rozumovo.
    2 je dualita..dobro a zlo..muž a žena..tá 2 je len symbolická, ale ukazuje, že si ten čas moho využiť inak.

    Spýtam sa ťa…Keď si sa pozeral z toho kopca, aký si mal pocit…pocit radosti, či naplnenia…lebo ten pohľad ti ukazoval vlastne čím si prešiel a či to stálo za to..

    Páči sa mi

  76. Mal som nepríjemný pocit strachu a obavy, že sa už nikdy domov nevrátim…po “dvoch rokoch” v divočine som široko-ďaleko nevidel žiadne známky civilizácie. Nič iba lesy…
    …ďakujem za vysvetlenie 🙂

    Páči sa mi

  77. Presne si to vyjadril…zdivočilé obdobie, ktoré neprinesie, žiadne pozitíva..nič, čo by ťa tešilo a naplnilo..preto, ak nejaká podobná situácia príde..vždy sa zahĺb do seba, či ti za to stojí aj. Ten čas bol lyn symbolický…ale občas si aj na krátke obdobie, ktoré ubehne a nevyvíja sa tak ako sme chceli uvedomíme, že sme premátnili zbytočne čas.

    Páči sa mi

  78. Zdravim chcela by som popísať trochu čudný sen ..Som inde v zahraničí A sen sa odohrával z bydliska kde som vyrastala ešte v starom dome kde už nikto nebýva teraz ..ze som bola U mamy aj priateľ tam bol otec aj brat nepamatam si to veľmi dobre ze som pozerala v noci cez okno z kuchyne A boli tam 2 dievčatá malé asi 10-11 rocne A isli smerom ku mne A boli mrtve nepoznam ich nikdy som ich nevidela som sa pytala mami vidis ich aj priateľa A oni že nie nikoho nevidia až vtedy som uvedomila že sú mtve boli dve akokeby ranene sa mi zda bol to akokeby živý sen chceli sa ku mne priblížiť ako keby daco chceli neviem čo lebo som od nich chcela byť čo najďalej akokeby má prenasledovali ale zároveň som cítila že mi nechcú ublížiť neviem zobudila som sa o 3 rano na to ze sa ma dotkli alebo také daco ze sa dostali dnu do domu ze sa bala zaspať to vo sne dávnejšie som mala sen o mŕtvych ktorých nepoznam nikdy som tomU nevenovala pozornosť A nechcem mať také sny desia má trochu mohli by ste mi naznačiť co to môže znamenať Ďakujem za odpoveď A čas zelam príjemny deň s pozdravom

    Páči sa mi

  79. Dom je naše vnútro a tvoj rodičovský, kde si kedysi vyrastala je základ..je jedno, či tam bývaš alebo nie. Aj moje sny v dome sú v rodičovskom..teraz je prerobený, ale vo sne je taký , ako býval. Tu sa ti ukazuje, že niečo z minulosti sa znova vynára a na teba pôsobí…mŕtvy ľudia buď nás upozorňujú na niečo, alebo sa ukazujú ako závislosti…čo je tvoj prípad. Z vonka( mrtve dievčence)´na teba niečo pôsobí, čo oživuje nejakú závislosť, ktorej podliehaš..tým , že sa dievčatá dostali už do domu…tvojho vnútra…pripúšťaš si to. Mama , priateľ ich nevidia…teda len ty sama si to začínaš uvedomovať…že niečo z minulosti sa znova navrátilo a ty sa zase tak prejavuješ. Skús porozmýšlať čo to asi môže byť…podvedomie ťa takto varuje. Sny si my nevyberáme..to len naše podvedomie nas informuje

    Páči sa mi

  80. Dobrý deň, práve som dočítala Váš článok a aj niekoľko komentárov – príbehov a vaše rady a výklady. Je to obdivuhodné. Práve preto sa na Vás obraciam s prosbou. Už dlho ma trápi jeden sen, teda vlastne ich bolo viacero a nie len u mňa a chcem sa spýtať, či si to vykladám správne. Kde začať.. od malička som mávala sny, ktoré niečo napovedali, časom sa niektoré dokonca splnili, prípadne čím som staršia, tým viac si uvedomujem, že sa mi sníva rovnaký sen, ktorý sa mi sníval pred niekoľkými rokmi, ale až teraz mu rozumiem, lebo až teraz spoznávam ľudí v ňom, ktorých som spoznala až v pribehu života, akoby to bola nejaká predzvesť v minulosti. Ďaľsie boli napríklad predzvesti smrti mačiek, ktoré sme mali, celý život čo si pamätám nám po dvore behala nejaká mačka, sme ich milovníkmi 🙂 nikdy sa mi však o nich nesnívalo, len vtedy, keď nakoniec väčšinou do 2 týždňov zomrela, buď sme ju našli alebo sa nikdy nevrátila, uvedomila som si to asi až po piatej mačke. A vlastne až teraz mi napadlo ako to píšem, že posledný kocúrik, ktorý zomrel pred týždňom, tak aj o ňom som mala sen predtým. Uf.. takže to stále pretrváva. Mimo iné som už mala aj nejakú tú česť s duchmi, reálne vážne.. len mám niekedy pocit, že prestávam byť tomu taká otvorená ako kedysi a už sa mi nadprirodzené úkazy objavujú stále menej.
    K čomu som sa ale chcela dostať (ospravedlňujem sa za dlhý predhovor)
    Mala som prababku, v decembri to bolo 11 rokov, čo zomrela, pamätám si ju, ako dieťa som k nej chodievala a mala ju rada, ale nejaký extrémne vrúcny vzťah tam nebol. Pred 3 rokmi prišiel deň, keď sa objavil na byte, kde som vtedy bývala s kamarátkou, duch. Stalo sa tam veľmi veľa zlých vecí, ktoré nás naozaj vystrašili, keď ma niečo donútilo na chvíľu zaspať, do snu mi prišla táto babka, o ktorej sa mi predtým nikdy nesnívalo, poprvý krát v živote som dokázala ovplyvniť svoj sen a pýtať sa jej čo som chcela. Bola tam len ona, oproti nej ja a len čierno čierna tma, bez podlahy, či stien, jednoudcho nič. Prvé som ju objala a povedala som jej, že čo tu robí, veď zomrela (proste som si uvedomala všetky a ešte teraz si pamätám, čo všerko mi vírilo hlavou), odpovedala, že o tom vie, a povedala mi, že sa nemám ničoho báť, a že na nás všetkých dáva pozor. Je možné, že je mojím anjelom strážnym? Alebo to, že som prežívala ten obrovský strach s duchom a ona mi prišla “na pomoc” bola len náhoda?
    Okolo tejto našj babky sa totiž toho nadprirodzeného stalo oveľa viac, začala som sa o ňu po tom sne zaujímať a blízky mi povedali veľa vecí, ktoré ma zarazili. Rada Vám o nich kľudne prípadne napíšem viac. Teraz ma zaujíma, či som si to vyložila správne, ďakujem a prajem pekný začiatok víkendu 🙂

    Páči sa mi

  81. Milá Markéta…ľudia s rozvinutými schopnosťami vnímajú veci inak a tak isto pracuje aj ich podvedomie…snaží sa o hlbšiu spoluprácu…byť pochopené. Preto začína snami upozornením, čo sa udeje, nie bežnými snami so symbolikou. Tiež mám od detstva sny, ktoré ma zaujali, zapisovala som si ich a snažila im porozumieť. Keď prichádzali upozorňújce sny, trocha ma vyľakali a na nejaký čas zmizli…obdobie pripravenosti. Sny sa plnia do 3 dní, či týždňov, alebo mesiacov…naše podvedomie odkaľ nám je informácia sprostredkovaná nepozná čas, len vie, čo sa udeje a preto vytvorí sen. Vedomie a podvedomie je na jednej línii a čím bližšie sme k podvedomiu, tým veci vnímame inak. Raz som mala sen vedela som veci, ktoré neviem v bežnom vedomom stave vyjadriť…potrebujem plno myšlienok, ktoré aj tak neviem nájsť pre správne vysvetlenie, ale v tom sne tým, že som bola v podvedomej rovine, tak neprichádzali myšlienky, ale vnemy, ktoré mi dávali informácie o tom, ako veci fungujú…bolo to úžasné…len škoda, že nemám viac takých snov, alebo neviem do tejto roviny preniknúť aj v bdelom stave.

    Takže s mačkami sa nemýliš…podvedomie ťa upozorňuje, že o svojho miláčika prídeš.

    S tými schopnosťami…myslím si, že ak vnútorne nemáš túžbu zaoberať sa duchmi a nič také ťa nepriťahuje, si viac zameraná materiálne, tak také situácie ani nepriťahuješ. Týka sa to aj iných vecí. Všetko je to o našich túžbach a to, čomu venujeme pozornosť, vytvárame zámer, či už vedome, alebo podvedome.

    Sen s prababkou. Aj v tomto si podvedomie určuje, koho zvolí za sprostredkovateľa medzi živými mŕtvymi.

    Pokiaľ nezomrela mamina najstaršia sestra, tak na smrť som bola upozorňovaná všeobecne. Od jej smrti sa mi v snoch ona zjavuje a príde dať vedieť, že niekto zomrie…no neviem kto…určená osoba je neistá, alebo som to nepostrehla.

    V tvojom sne…ak sa nemýlim, ten priestor mi prišiel ako astrál…tam nie je podlaha steny…miesto kam som ja raz vycestovala bolo sivo-čierne, ale raz som nazrela do úplne tmavého priestoru…fúú dúfam, že naposledy. Myslím si, že babka ťa privolala, aby ti mohla dať potrebné informácie. Preto si sa jej mohla pýtať, čo si chcela. Nemyslím si, že to bol bežný lucídny sen….tie a dohrávajú v nejakom priestore…nie mimo neho.

    Tvoj anjel strážny, alebo bytosť, s ktorou si sa dohodla, že bude na teba dávať pozor a dohliadať, aby si i prešla danými lekciami pre svoj duchovný rozvoj je niekto iný. Ale občas sa tak rozhodnú aj duše zomretých, že chcú dávať pozor na svojich blízkych a odmietajú opustiť náš svet…lenže len málo z nich je vypočutých a dokážu nejako zasiahnuť, pokiaľ sa nespoja s niekym vo sne, alebo inak cez médium.

    Duchov sa netreba báť, lebo ak ukážeme strach a máme pri sebe zákerného ducha, tak sa len snaží nám nahnať strach..ťahájú nás za nohy, búchajú vecami, vyhadzujú ich, zhasínajú lampami a iné veci. Tak ako ľudia aj oni sú rôzny..od plachých duchov po arogantných, ktorý si strážia svoje súkromie a majetok.

    Snaž sa viac vnímať svoje sny a skúšaj si ho rozobrať, čo ti ním podvedomie ukazuje. …myslím si, že tvoje podvedomie sa snaží nadviazať s tebou bližšie spojenie. 😀

    Tak krásny zvyšok večera a pekné sny.

    Páči sa mi

  82. Dobry vecer, pred dvoma dnami sa mi snival sen, videla som dve cesty, ta co viedla smerom dole bola seda a kamenista, a ta co bola nad nou ta bola krasna zelena ibaze uzka a ja som sa bala po nej prejst ze by som spadla, kedze bola vysoko..a ako som tam pred nimi stala tak zrazu mi do laveho ucha vletela vcela a ustipla ma, ta bolest bola uplne realna, vcela vyletela no hned nato mi vletela do ucha znova a v tom som sa prebrala….takyto sen som doteraz nemala, prosim co to symbolizuje, dakujem Lucia

    Páči sa mi

    1. Ahoj Lucka…tu ti je ukázaná cesta…buď pôjdeš obyčajnou prašnou cestou, kde nevnímaš okolie a si zahlbený do svojich starostí, alebo si zvolíš novú cestu radosti a lásky…je úzka, takže treba zachovať rovnováhu v sebe, aby si zvládla tou cestou ísť. Výška ukazuje na duchovnosť…vyšši zmysel niečoho…ale aj lásku..ktorá tiež vibrje na vyššej úrovni.

      Včela je symbolom pracovitosti, ale aj materstva a pichnutie včelou môže znamenať otehotnenie…ak si zistila, že ti to aj opuchlo, tak aj to je ukázan zmena ženskej stránky ..tehotenstvo. Ľavá strana je ženska..čiže sa má zamerať teraz viac na svoje ženstvo. Vletela ti 2x do ucha a 2 je o dualite..stav rozpoltenia…1 nádoba 2 zložky…dobro-zlo…svetlo-tma…Bolesť ťa vedie k stavu bdelosti, aby si seba vnímala viac, svoje vnútorné pocity. Ucho ukazuje na pohlavné orgány.

      Ak to s tehotenstvom nesúvisí..bude to zamerané viacej na prácu a ty máš vynaložiť viac ženskej tvorivej energie. Čas ukáže… 😀 Keď som ja otehotnela…snívalo sa mi z rybami…len sa tak hemžili v rieke. 😀

      Pekný piatoček prajem. 😀

      Páči sa mi

  83. Zdravím. Dnes som sa prebudil s hrôzou, ale pôjdem pekne po poriadku. Moje sny boli veľmi zvláštne. Bolo leto, šiel do mesta, len tak bezcieľne. Zistil som, že osoba, ktorá mi v reálnom živote sľúbila pomoc s prácou, ale šepká sa o nej, že je čarodejnica, usporadúvala isté stretnutie, na ktoré som prišiel. Boli tam aj osoby, ktoré ma vychovali. Necítil som z nej strach, rozprávali sme sa, myslím, že ma obhajovala pred ostatnými, čo ma potešilo. Mal som celkom dobrý pocit z toho stretnutia, s tým, že sa veci pohli správnym smerom. Potom som sa ocitol niekde sediac na zemi a nado mnou boli stromy. Mohol to byť park blízko toho miesta, kde bolo to stretnutie. Bola tam jedna moja spolužiačka zo základnej školy, ktorú som nevidel už veľmi dlho a s ktorou sme mali striedajúce sa dobré a zlé vzťahy. Do vzduchu som na tom mieste vyhodil niečo, čo ostalo na strome. Spadlo to rovno do nejakého kŕmidla pre vtáky. Smerom od tej spolužiačky ku mne pribehol lúčny koník, veľký minimálne 30 cm, ktorý mi vyliezol na pravé plece. Tu už som sa začal trochu báť, pretože nemám rád hmyz. Zdvihol som sa a odrazu kráčal nejakými chodbami, no vždy, keď som toho koníka chytil za nohu a odhodil, behom sekundy mi zase vyliezol na plece. Bol tam aj ešte jeden druh hmyzu, ale na ten si už nespomeniem. V závere sna som sa ocitol blízko miesta, kde usporadúvala tá osoba zo začiatku sna stretnutie, tentoraz nie v budove, ale vonku v meste, kde žijem. Osoby, ktoré ma vychovali, a ešte nejaké k tomu, zrazu nadobudli des v očiach a hovorili niečo v zmysle: “Aha, za tebou…” Začal som sa oháňať a otáčať, lebo som myslel, že sa znovu vrátila tá veľká kobylka alebo hmyz. Započul som však: “… za tebou stojí osoba, priamo za tebou!” a to už ma striaslo hrôzou, pretože keď som sa otáčal za tým hmyzom, nikoho som nevidel. Koho vidia ostatní, koho ja nevidím? Nechcel som tú osobu / to stvorenie radšej vidieť, nakoľko všetká tá hrôza v očiach ľudí naokolo. Zobudil som sa úplne vydesený. Už pred týmto snom ma v noci zobudil zvláštny praskot, akoby niekto chodil po byte. Vtedy som si povedal, že to sú padajúce kvapky na okenný parapet, ale ktovie. Preto som hneď aj vyskočil z postele a šiel skontrolovať dvere. Boli zamknuté a našťastie sa práve rozvidnievalo, ale čakal som, že odniekiaľ na mňa niekto/niečo vyskočí. Čo to môže znamenať? Sny si takmer vôbec nepamätám, ale na tento asi dlho nezabudnem. Vďaka.

    Páči sa mi

    1. Leto ukazuje obdobie..kedy budeš niečo riešiť..a zreje s tou osobou, ktorá zorganizovala stretnutie..vyriešiť konflikt…ľudia, ktorý ťa vychovali budú len súčasťou toho procesu..budú o ňom vedieť . Ty sám budeš chcieť, aby sa to vyriešilo…lavička je symblom vzťahov..no sedíš na nej sám..niekto tam chýba. Lúčni koník..sa ukazuje ako otravný hmyz…dotieravé myšlienky, či tvoje svedomie, ktoré narastá do obrovských rozmerov, až ťa desi. Sadá ti na pravé plece…teda robí starosti,,ktoré ťažko nesieš..pravá strana je mužská, vôlová, predstavuje aj otca..ale skorej energiu, ktorú v sebe riešiš. To že máš strach, kto sa za tebou nachádza a vyvoláva v tebe obavy tá osoba, ukazuje len na niečo nedoriešené medzi vami…a ľudia, čo stoja pred tebou to len zhoršujú a ty si pod ich vplyvom…niekedy mi nevydíme to, čo vidia ostatný..lebo niečo nás zaslepuje..možno to, čo bolo za tebou nebolo až tak hrozné…dôležitý je uhol pohladu. Čas ukáže, k čomu ťa podvedomie viedlo a ak nastane tá situácia, tak si presne uvedomíš, prečo ten sen.

      Pukanie v dome zväčša naznačujú potulujúci sa duchovia..zvyšujú svoju energiu, len aby na seba upozornili.

      Páči sa mi

  84. Milá Martinka, zase sa na teba obraciam s prosbou o výklad sna. Sníva sa mi každú noc, ale málokedy si sen pamätám, a keď si ho pamätám, tak mi to príde, že má pre mňa o to väčší význam. Môže to tak byť? Ale teraz k môjmu snu – sedela som na lavičke na železničnej stanici na nástupišti, všade okolo chodilo veľa ľudí a snažila som sa rýchlo prezuť z veľkých hrubých zimných čižiem do takých ľahších nízkych. Len v nich som mohla nastúpiť na vlak. V taške som mala veľa vecí poprehadzovaných a nedarilo sa mi nájsť tie ľahké čižmy, bola som vo veľkom strese. Nakoniec som ich našla a obúvala som si ich. Nevidela som, či som nastúpila do vlaku, ale cítila som to tak, že áno, bola som v pohode.

    Páči sa mi

    1. Ahoj Vierka…ja to mám obdobiami…tiež si nepamätám každý sen..akonáhle otvorím oči a začnem rozmýšlať nad tým, čo ma čaká v ten deň. tak zabudnem na sen. Podvedomie nám však sen, čo si máme pamätať uuloží hlbšie do vedomia, aby sme ho vnímali.

      Tento sen ukazuje na tvoj vzťah…železničná stanica, je akoby prestupne miesto s rôznymi citovými križovatkami(kolajnice), ktoré vedú rôznymi smermi. Lavička je o pratnerskom vzťahu a čižmy o manželstve..alebo hlbšom vzťahu…ty sa v ňom necítiš pohodlne a máš potrebu sa prezuť do niečo pohodlnejšieho. Ľudia naokolo sú tvoje myšlienky, ktoré sa len hemžia. Taška je tvoj batoh starostí, ktoré si sebou vláčiš a aj tak máš problém sa v nej zorientovať. Nakoniec ich však nájdeš a vhupneš do pohodlnejších(iný vzťah bez problémov?) a môžeš nastúpiť na vlak…vlak ukazuje tvoju zrýchlenú cestu…a ty sa cítiš už lepšie.

      verím, že nájdeš tú správnu cestu…ktorou sa chceš vydať Vierka…držím ti palce. Maj pekný dník.

      Páči sa mi

  85. Martinka, ďakujem veľmi pekne za výklad. Čo sa týka partnerského – manželského vzťahu, tak ten asi meniť nebudem 🙂 je ok, S tou taškou máš úplnú pravdu, a myšlienky? – jeden chaos, ale nemohlo by ísť o pracovný vzťah? /je to moje podnikanie/ Tam sa necítim dobre…

    Páči sa mi

    1. Neviem, čo riešiš v sebe…ale ide o nejaký vzťah a pracovný…dalo by sa povedať, že tiež je to hlbší zväzok pre nás, lebo tam trávime plno času…a ukazuje na tvoju nespokojnosť a túžbu odlahčiť seba v tom vzťahu ..prezuť..urobiť zmenu. A podvedomie ťa k tomu vedie cez sen a ukazuje tvoju nespokojnosť.

      Páči sa mi

  86. Martinka, asi to bude ono… áno, veľmi túžim po zmene v pracovnej oblasti a presne ako píšeš “po odľahčení”.
    Veľmi pekne ti ďakujem za tvoj čas a prajem ti krásny deň 🙂

    Páči sa mi

    1. Tak nech je už táto tvoja túžba vyplnená….hovor si ja si želám novú prácu, ktorá ma bude finančne aj pracovne naplňovať. hlavne pri tom želaní by si mala byť vnútorne vyrovnaná a spokojná, aby si aj vibračne s tým súznela. …Maj sa.

      Páči sa mi

  87. Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vyloženie sna. Bola som na na plese a kamarátka ma poslala do šatne po niečo. Vošla som tam a na moje prekvapenie tam boli deti. Jedno za mnou išlo. Bol to malý svetlovlasý chlapček. Držal v rúčke bielu kocku so zbrúsenými hranami. Myslela som si, že sa chce hrať. Naťahoval sa len ku mne a zdalo sa, že nik iný si ho nevšíma a ani on si nevšíma iných.Pohladkala som ho po tvári a pochopil, že teraz nie.
    Zabávala som sa, ale odrazu som mala zlý pocit z niečoho. Vrátila som sa do šatne. Uprostred sedel chlapček. Naťahoval sa ku mne a podával mi tú kocku. Zdvihla som ju do rúk a bola veľmi horúca. Otočila som ju a na hodinkách bolo 2:23. Pochopila som,že je to asi bomba a tak som to bežala dať polícií, ale tí nič neurobili. Začala som evakuovať všetkých, čo tam boli a asi najskôr svojich priateľov. Sama som sa potom vrátila so budovy a snažila sa všetkých dostať von. Vybehla som v poslednej chvíli a budova vybuchla. Chlapčeka som potom už nevidela.
    Keď som sa zobudila, nebola som vystrašená. Skôr som stále cítila v žilách adrenalín a mala som zlý pocit.
    Ďakujem za Vašu pomoc 🙂

    Páči sa mi

    1. Ty sama sa snaží pred niekym ukazovať v inom svetle ako vo skutočnosti si..neukazuješ svoje pravé ja(ples…šatňa) tam uvidíš malého chlapca..teda tvoje vnútorné dieťa ti ukazuje, že v nejakej situácia sa nesprávaš zodpovedne, rozumne a môžeš na to doplatiť. Preto má kostka obrúsené hrany, je až veľmi používaná hrou a môže sa pregúlnuť..kam nechceme. Dieťa sa snaží upútať tvoju pozornosť, objať..ochrániť , ale ty ho odsúvaš a do popredia vstaváš iné dôležitejšie veci…teda nepočávaš svoje ja…ktoré sa hlási o pozornosť. Ideš sa ďalej zabávať, ale svedomie ti nedá a ozýva sa zlý pocit z vnútra. Znova tam vidíš toho chlapčeka..je sám a nik si ho nevšíma a znova ti ukazuje na tú kocku, že ide o nebezpečnú hru, ktorá ťa môže rozhodiť. Ideš na políciu…teda spytuješ svoej svedomie v sebe, čo robiť…ako to vyriešiť, ale máš pocit, že si na to sama. Snažíš sa upozorniť na situáciu, ktorá nastala,, ale budova aj tak vybuchne…teda nastane výbuch emócii v tebe a ty sama to budeš musieť vyriešiť…lebo ťa to zaplavý. Po výbuchu vidíš chlapčeka…uvedomíš si, že vnútro ťa upozorňovalo, aby si svojmu vnútornému dieťaťu venovala viac pozornosti a moha si tomu predísť. ..Ten zlý pocit po zobudený je len tým, že ťa zrejme niečo neminie a budeš to musieť vyriešiť…zrejme ty sama vieš čoho s ato týka a možno už nejaký základ z toho sna existuje…inak by ťa podvedomie nevarovalo.

      Ak budeš vnímať seba samú…zvlúdneš to vždy…lebo duša svojou múdrosťou nás vedie.

      Páči sa mi

  88. Dobrý deň, prosím vedeli by ste mi povedať čo znamenal moj sen, dnes sa mi snívalo s mohou tehotnou kamarátkou, ako sme boli niekde v obchode a ona si kupovala taký dlhší čierny tehotenský svetrík, a ja popri nej som chodila po obchode a kupovala chcela som si kúpiť topánky, skúšala som si také pekné čierne na opatku, ale nakoniec sa ma zaujali klasické nízke pohodlné topánky , ktoré boli dokonca červenej farby.V sne bol aj nejaký muž ktorý sa mi páčil, ale to už si moc nepamatám a na ulici ked sme vyšli von čo ešte si pamatám bolo že bud mna alebo tú moju kamarátku skoro zrazilo auto,ale nakoniec sa nič nestalo, vrta mi to v hlave, tak ak by ste vedeli niečo z toho vyložiť, ďakujem

    Páči sa mi

  89. Myslím, že sen ukazuje na niečo nové v tvojom živote…asi nový vzťah…kamarátka je symbolom nového vyvíjajúceho sa vzťahu…topánky sú sex. symbol…vysoké sú o elegancii..ty si zvolila pohodlné…čo ukazuje na príťažlivosť..a červená je láska vášeň. Vychádzaš z budovy a skoro vás zrazí auto…teda si neopatrná…máš byť pozornejšia, lebo niekto ti skríži cestu a nebudeš to čakať…nech už sa udeje čokoľvek…hlavne, aby si pochopila danú lekciu života…Pekný dník prajem.

    Páči sa mi

  90. Ahoj, mohla by si mi poradit s vykladom sna?

    Snivalo sa mi, ze som bola prislubena drakovi. Mala som sa k nemu prestahovat a zacat s nim zit. Prikazal mi to jeden zly drak, ktory ma nahanal. Schovala som sa pred nim do takej malej diery v stene (bola som vo velkosti mysi oproti nemu). Chvilu ma nahanal.
    Potom som spoznala toho svojho draka. Bol uzasny. Bol tak silny, trochu chladny, ale zaroven mocny a ku mne velmi jemny a nezny. Zastaval si ma pred ostatnymi drakmi. Citila som sa s nim v bezpeci a nevadilo mi, ze som mu bola prislubena.

    Páči sa mi

    1. Anka spýtam sa ťa…máš nejaké psychické problémy? Ak nie…týka sa to tvojho vzťahu. V snári je drak ako symbol neznámeho rozmeru vo vnútre nás samých..strach z nevedomia..niekedy ukazuje na uzurpujúce , násliné rodinné vzťahy. Ty sama s nim kráčaš po schodoch hore čo ukazuje, že si si vedomá toho stavu a prijala si to…vidíš aký je na jednej strane, ale vidíš aj tú horšiu stránku jeho povahy. Zabitím draka(opustením) príde uvoľnenie a človek môže vystúpiť vyššie, žiť slobodnejšie.
      Môže ukazovať aj na niektoho v tvojom vzťahu..kto ťa ovláda a ukazuje jeho hrôzu a veľkosť nad tebou. Asi máš problém s autoritami, cítiš sa bezmocná ako malá myš vo sne a pod tlakom niekoho máš konať. Je to len symbolika tvojej situácie, ktorú riešiš.

      Páči sa mi

  91. Chytam ryby na Zelenej vode. Zrazu zablesk, nieco ako gulovy blesk, mala modra gula, ktora sa zvacsovala a cim bola vacsia, tym bola pomalsia. Ked bola taka velka, ze sa svojim okrajom mohla dotykat Piestan(cca 15km), tak zastala a prestala rast. Potom zaznel z tej gule hlas. Co potrebujes prorok? Ja, ze chcem stale lietat. Hlas z gule, ze vsak uz lietas. Odpovedal som, ze lietam, ale kratko a iba vo sne. Odpoved z gule. Potrebujes zlato. Tak som zohnal zlato. Ked som ho kradol, asi z nejakej fabriky, tak ma zacala nahanat ochranka, ale uletel som im. A tak som lietal, az kym som sa rano nezobudil. Bol to najdlhsi let za poslednych 30 rokov.

    Páči sa mi

    1. Chytať ryby ukazuje na tvoje citové prejavy, len je otázne, aký úmysel máš s rybami..či nakrmiť seba a ostaných, alebo predať, či pustiť. Modrý záblesk a zväčšujúca sa gula ukazuje na tvojhe zameranie a obrátenie pozornosti do vnútra, k vyššej časti, ktorá je naplnená múdrosťou a poznaním, čo značí aj jaj farba. Ukazuje aj na tvoju túžbu spoznávať nepoznané, pochopiť ako veci v skutočne fungujú. No teba zaujíma len jedno..ako lietať…ako sa odpútať od toho, čo ťa na podvedomej úrovni ťaží, zväzuje a ty sám by si bol najradšej slobodný, voľný. Guľa ti vraví, že to vieš(všetko máme v sebe, len nenazeráme správne do svojho vnútra), lenže tebe to nestačí..potrebuješ viac a dlhšie. Potom ti vraví, že ti chýba zlato….čo znamená, že tvoja mužská časť psyché je oslabená, nie si vyvážený, pracuješ viacej v ženskej rovine. Zlato pokukazuje aj na tvoje hmotné zaťaženie a ako si ochotný páchať aj zlé činy, len aby si dostal to, čo potrebuješ. Vo sne je lepšie ak sme sami okradnutý..tým nás zlodej zbavuje záťaže, ktorú sme si naložili..no ty sám si nabaluješ starosti. Vidíš, že niekto ťa stíha za tvoje činy a aj tak utekáš a odpútavaš sa od problémov. Lietanie je krásne, ale uvedom si, čo ťa v reále ťaží a prečo je tvoja túžba lietaťtak silná….Tiež som ju mala, túžila po osobnom vznášadle a vo snoch tiež som chcela lietať…až som pochopila prečo. Dúfam, že aj ty sám na to prídeš….a prečo prorok? Prečo Ezechiel?

      Páči sa mi

      1. V celku presne, len skoda, ze je to usite iba na tuto rovinu(cas, zivot). Z hladiska astralneho, biblickeho(historickeho) a buducnosti by som to ja vylozil takto: “Vzdy dosiahnem co chcem, idem cez mrtvoly, gula je moj vnutorny hlas, moja nesmrtelna energia. Bojim sa vsak, ze ta energia je temna. Kde by sme teraz boli bez hriechu(poznania)? To, ze sa tu teraz zmenim, nevymaze moje predchadzajuce skutky z inych rovin. O mna teraz asi nejde. Asi by som mal zurocit poznanie zo vsetkych rovin a podelit sa on. Preto som na krizovatke. Vzdy sa na nu dostanem. A vzdy si vyberem tuto jednoduchsiu cestu. Toto je raj(istota), ci donekonecna sa opakujuci cyklus(narodit sa, uzit si a zomriet, a zas sa narodit..) Lenze, co ked sa cyklus uzavrel(gula sa zvacsila, do kedy sa moze zvacsovat)? Hladal som, zistoval a skumal. Vsetky informacie som podrobil analyze a vyslo mi toto. Pokial sa jedna o mna, tak je to jasne. Bude to moj definitivny koniec. Uz sa nikdy neprevtelim. Ale co s mojou energiou? Ak toto bol raj, co bude tam? Stanem sa rovinou, tvarom, bohom? Ale ak sa o mna nejedna, tak ide o vas alebo tuto planetu(raj). Myslim si vsak, ze je to tato druha varianta. Preco? Lebo za poslednych 2500 rokov sa tie gule nikdy nezvacsovali. Az do vcera. Dalsia indicia su tie ryby. Velmi dobra otazka, co s nimi urobim? Rybar ludi tu uz bol. A po 2000 rokoch vidime vysledky(najvacsie imperium ake tu v historii ludstva bolo a stale trva). Este si zabudla na jeden fragment z mojej skladacky a to je hned na zaciatku. A je to vlastne odpoved-ZELENA.
        Cakra srdca. Tym sa musim rozhodnut. Ale co ked je srdce z kamena(zlata)?
        Tak uz vies preco Ezechiel?

        Páči sa mi

  92. Dobre..moze byt….nespomenula som vodu(emocie)..zelenu farbu..liecenie…citova cast..emocie…rozhodovat sa cez srdce…ryba duchovna potrava…emocie.stale sa to tyka tvojej emocnej casti…gula presahuje mesto…presahuje vsetko svätske…myslenie…tvoj svetonazor..navedenie k vyssej casti..ktora prinasa nejake poznanie.no dolezite je…ci je to energia svetla.,alebo temna..temo a svetlo mame vsetci v sebe.no je na nas…ktorym sa nechame viest😊 …zlato je aj symbol slnka…ktorym sa potrebujes naplnit..jeho ziarou a teplom.🌝naucit sa milovat seba sameho..vediet sa prijat, aky v hlbke seba sameho si a hlavne veriť si.

    Biblia.,stary zakon.,toto nie je moja parketa…takze ak si dolozis vyklad takymto niecim a dava ti to pre seba vyznam…prosim.

    Este ma napada jedna myslienka a to..ze komunikacia s bytostami z astralu mi nepriniesla nic dobre…hrala som sa na nieco..co som nebola…informacie neboli z darma…brali mi energiu no davali mi moc.. a schopnosti a ..info väčšinou neboli pravdive…nasledky nesiem dodnes..viem, ze je to o pochopeni..ale uvedomila som si to..co je podstatne….cesta vedie cez srdce a cistotu vedomia. 😊

    Páči sa mi

  93. Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť o výklad sna, keďže som sa zobudila a pamätala si ho do detailov, čo nie je u mňa zvykom. Viem, že som navštívila viacero letísk, no na tom prvom sa so mnou lúčila mamka a podala mi kufor, ktorý bol najprv ružový a väčší ako je ten môj. Hovorí jej : “Mami, ale toto nie je môj kufor. Kde je môj slnečnicový? ” (Väčšinou cestujem s menším , žltým s motívom slnečníc) Vedela som, že je cudzí. Odpovedala mi, že tento bude lepší. Od tej chvíle sa typ kufra nezmenil, no jeho farba sa zmenila z ružovej na žltú. Viem, že som bola dosť znepokojená a kým som sa dostala ku lietadlu, uličky vyzerali skôr ako trh. Plný hodvábnych šatiek, farieb, krásnych šiat a akoby som prechádzala z letiska na letisku a nikdy sa k lietadlu nedostala. Na začiatku ma sprevádzali rodičia, potom už nie. Tešila som sa, bola som okúzlená tými chodbami plnými farieb a šiat, šperkov no akoby to nemalo koniec. Ďakujem veľmi pekne za prípadnú pomoc.

    Páči sa mi

  94. Letisko je miesto, kde realizujeme svoje vzdušné sny a plány a snažíme sa od niečoho oslobodiť, uvolniť a vzlietnuť niekam, kam nás vnútro povedie. Hala letiska je skorej o našich myšlienkach…lietadlo je už o zrealizovaných plánoch odpútaniach sa. Ty sama hľadáš vhodné letisko, teda stále len rozmýšľaš, kde by bolo vhodné miesto pre teba.

    Mama je tvoja personifikácia, tá výchovná časť, ktorá ťa vedie k určitým hodnotám, pravidlám, programom. Kufor je tvoja záťaž, najlepšie je ak nám ho ukradnú, alebo ho stratíme, vtedy nás vnútro vedie k oslobodeniu sa toho, čo nás ťaží. Doniesla ti ružový, veľký…čo ukazuje podľa farby na niečo emočné zaťažujúce, čo si sebou chceš nechceš nesieš…nech už je to hocičo…sama pred sebou neutečieš. Tvoj bol menší a slnečnicový, teda žltý, ktorý ukazuje na tvoju osobnosť, to kým si, tvoje sebavedomie, tvoje nižšie ja…teda len teba a nikoho iného. Tvoja mama ťa vedie k tomu, aby si v sebe svoje emócie vyriešila, nepotlačovala, ale ty chceš byť len zo sebou.

    Trh s oblečením…šaty z nás robia niekoho iného na koho sa potom hráme, alebo tak predstavujeme, najlepšie je ak sme vo sne holý 😀 Vtedy nehrajeme žiadnu individualitu, neskrývame sa za inú osobnosť, ale sme sami sebou(oblek..hrajeme inteligenta, výstredné oblečenie ukazujeme svoju sexualitu) Oblečenie zafarbuje našu osobnosť a ten trh ti ukazuje, čím žiješ, čo ťa láka, čo ťa očaruje…oblečenie šperky, farby, to je to čo chceš…žiť, baviť sa a páčiť iným a sebe, byť spokojná so sebou v tomto štýle. Nepotrebuješ skutočne odletieť, ale odpútať sa od niečoho, čo ty sama nechceš.
    Rozchádzaš sa s rodičmi…a citiš sa spokojná a šťastná vo svete farieb.

    Ty sama vieš, čo ťa zaťažuje a čo máš v sebe vyriešiť. Pekný deň Mimka.

    Páči sa mi

  95. Dobrý deň želám,
    ja by som chcel poprosiť o výklad sna, ak je to možné pretože bol veľmi zaujímavý a prekvapujúci.
    Už pár krát som sem písal a bol som spokojný. Vraciam sa späť k Vám. Ste asi jediná, ktorú poznám čo vykladá sny cez tento moderný a jednoduhý spôsob.

    Moja momentálna situácia je, že odchádzam z práce a hľadá sa za mňa náhrada a vnútorne to cítim, že je to správna vec. Cítim, že ma čaká niaký určitý životný obrat.(asi veľký, zmena, víťazstvo)

    V sne s mojím kolegom sme sa mali prísť stretnúť sa s novým uchádzačom. Bol to pekný mladík, vysoký solídny chlap. (cca môj rovesník, mám 23 rokov). Moje ego sa cítili pri ňom kúsok ohrozené….alebo lepšie povedané niakým spôsobom dotknuté, veď to poznáte možno z minulosti.

    Moje pocity boli prenesené, ktoré mávam pri práci a po práci, do sna(pocity takej beznádeje, prázdnoty, všednosti, rutiny, a že veci sa zastavili a niekde to viazne).

    Na oblohe som uzrel najprv Bieleho krásneho orla(najprv som si myslel, že je to, hrdlička-možno zo začiatku to bola hrdlička, ale potom to bol biely orol)-išla z nich čistota.
    Potom som uvidel krásneho bieleho jednorožca(koňa z jedným rohom na čele) ako sa vznášal spolu s orlom. A tento jednorožec veľmi jemne na konci svojho tela menil farbu na fialovú.Niaký čas spolu leteli nado mnou a sen skončil. Bolo to ako niečo z nebies v tom sne. Okolo boli hrubé energie-pozemské veci a na oblohe krásne jemné stvorenia. Pozeral som na nich neustále, všetko ostatné pre mňa prestalo existovať.

    Pozeral som si na internete výklad bieleho orla, znamená to prebudenie mužských vlastností, čistota, radosť a šťastie. A výklad bieleho koňa znaména niaká výhra alebo zdedený majetok, radosť a šťastie, tiež čistota.

    Som zvedavý na Váše znalosti, ktoré mi poskytnete. A veľmi sa teším.

    Pozdravujem Vás a prajem nádherný a láskyplný život.

    S pozdravom,
    Krnáč Matúš

    Páči sa mi

    1. Ahoj Matúš. Odchádzala som z bývalej práce po 12 rokoch a zaúčala novú kolegyňu. Tým že som prefekcionistka, snažila som sa odovzdať čo najviac a naučiť ju, aby bol nadriadený spokojný, alebo asi ja, a neťažilo ma svedomie…Chodila som unavená domov a stále sa utvrdzovala v tom, že vybrali správnu, ktorá bude vedieť miesto mňa fungovať. Ani to nebola moja firma, ale proste môj postoj bol nahradiť moje miesto 100% kandidátom. No a ona otehotnela. …takže si nerob hlavu s tým, kto bude na tvojom bývalom mieste, či bude lepší, alebo horší…..dôležitý si ty, a ako sa budeš vnímať vo svojom živote ďalej.
      Už pohľad ti ukazuje, aby si zmenil smer videnia a svoje vedomie pozdvihol vyššie. Vieš, že máme čakry.. centra vedomia a každé má svoju silu prežívania. ak sa držíme pozornosťou v hrudi, prežívame citové veci, ak sme nižšie tak sa deptáme a deštruktívne ubíjame….takže čím vyššie , tým lepšie. :o)

      Aj zvieratá ti ukazujú čistotu mysle-ducha a aby si oslobodil seba od myslenia a ťiaže a vzletel ako orol slobodne a povzdvihol svoju mužskú časť duše ako jednorožec a spojil sa duševnou časťou seba samého a nechal sa unášať a viesť múdrosťou a poznaním.
      Biela sa mení na fialkovú čo ukazuje na splývanie čistoty s duchovnou časťou.

      Keď sa viac vnímam, vidím v aure aj svoj duchovný obal…krásny fialkový opar.

      Na čo sa nastavíš, to máš…ak si budeš veriť, že ťa čaká niečo lepšie, lebo sám túžiš ísť cestou ďalej, rozvíjať seba, spoznávať a hlavne naplňovať svojho ducha múdrosťou a poznaním….tak sa aj tak stane….nech ťa minulosť nedrží…úlohu si splnil a treba sa posunúť ďalej. ..ty sám si tvorca a podvedomie ťa vedie k čistote a pozdvihnutiu seba samého….tak si ver,

      Ja by som sa už nevrátila na pôvodne miesto, človek, ak okúsi niečo nové, čo ho teší a posúva ďalej, tak ho to už späť neťahá.

      Držím palce….maj sa. ..krásny sen.

      Páči sa mi

  96. Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o pomoc s výkladom sna, ktorý mi nedá spať.
    Je ozaj jednoduchý. Počujem brechať psa, bežím k nemu a vidím, že sa “rozpráva” (neútočí) s nejakou podivnou mačkou, ktorá má zadok neskutočne tučný a predok tela (hrdlo) chudučký. Má jasné zelené oči, snažím sa ju vyhnať. Zrejme ju nahnevám. Zjaví sa na našej terase, oči jej svietia na jasnú smaragdovú a už to viac nie je mačka. Ale je to (ako veľký pes) veľký čierny drak a díva sa priamo na mňa. Nechce odísť, neskutočne sa bojím, aj najmä kvôli tým svietiacim očiam. Odplaším to. Keď otvorím znova balkón už tam je len ta “tučná zadná časť”,akoby zvlečená, drak je preč, ale ja tuším, že sa vráti. Moja rodina mi aj celkom verí. Jediný, kto to videl, bola moja sestra.
    Bol to neskutočne zmätujúci sen, nedokážem ho nechať tak. Za pomoc, ďakujem.

    Páči sa mi

    1. Pride mi to..ze macka je nahradny zensky symbol…nejaka zena v okoli..ktora je pritulna..ale falosna…pozor na nu…cim blizsie si ju pustite k telu..tym vacsi strach vo vas vyvolava a spoznavate v nej niekoho temneho. Po case zvlecie kozu..pridete na to..kym bola a mate obavy,aby sa nevratila….sestra je vasa citiva cast…ktorej sa to tiez dotyka a davate jej za pravdu. Ak uz viete o koho ide…budte v strehu…macky su negativnym symbolom snov.

      Páči sa mi

  97. Ďakujem pekne za výklad.

    Rozumiem Vám. Mám to tak, že sa už neviem dočkať ako oddídem. Nerozumiem ako som tu vôbec tak dlho mohol zotrvať a nechať sa držať v pasci s ľudmi, ktorými nechcem byť. ACh jo…snáď sa poučím. Poučím sa.

    K tomu snu, rozumiem tomu tak, že mám počúvať svoje vnútro kam ma vedie a veriť si za každých okolností. Prečo sa mi sníval tento sen, môže to brať človek ako povinnosť, že je to chcené z hora ako náplň osudu?

    Skade viete, že som už svoju úlohu splnil? Po dlhom čase som stretol pekné dievča, do ktorej som sa asi zaľúbil. Existujú podľa Vás náhody?

    Už dávnejšie som Vám odpísal, ale komentár sa nepridal. Klikol som na odpovedať. Asi to nefunguje.

    Mal som znova sen, že som s rodinou(mama, sestra) prišli do niakého domu za neznámov pani. Ja som sa niekde zašil a zrazu akokeby všetci zmyzli a prišli čudný chlapíci v čiernom. Tý ma našli a robili mi niečo s nohami, kontrétne s chodidlami(rezali mi, pichali do nich, ale zase nie tak, že by som nemohol chodiť. Potom odišli zaspal som, keď som sa zabudil chcel som utiecť, ale podlaha, ktorá bola drevená vŕzgala takže ma prezredila. Schoval som sa, ale znova ma našli. TEn chlapík si zapálil a cigaretou mi chcel chodidlá popáliť, ako som sa začal brániť prišli ďaľší a sústredili sa mi na nohy znova. Tomu jednému som zobral cigaretu a potiahol som si z nej niekoľko krát a pripaloval som mu uhlíkom oči, ale nič sa mu nestalo. Stále bol pokojný akokeby by sa mi nič nedialo. Potom som chcel vykríknuť, že ooch to je, ale príjemne, ako mi tie nohy rezali, ale neurobil som to.

    Ďakujem,
    Matúš

    Páči sa mi

    1. Fúú pozrela som do spamov, ale nenašla som tam tvoj komentár, tak neviem prečo sa neukázal.

      Už len to, že sám cítiš, že máš ísť ďalej je ukazujúc, že si svoje slnil treba sa posunúť inam, kde s naučíš zase niečo iné. Len pozor na svoje myšlienky. Ja som si želala, nech sa v novej práci naučím veľa nového a nech sa nenudím, a tak krásne sa mi to vyplnilo, že mi len pridávajú novú prácu a spoliehajú sa na moju šikovnosť a už je toho veľa.

      Náhody neexistuju, ver tomu… všetko je načasovné a ak máme isté veci spracované, príde nám do života niekto, kto nám ukazuje zase niečo iné….tak nech sa váš vzťah krásne rozvíja k tvojej vnútornej spokojnosti.

      Dom je tvoje vnútro a rodina je citová časť..sám pred sebou neutečieš ani sa neschováš.nohy sú zväčša sexuálny symbol….ale bosé nohy predstavujú nové myslenie, slobodu, zbavenie s ega, ale prichádzajú dotieravé myšlienky,(ľudia s istými vlastnosťami a myslením), ktoré sa ti snažia ubližovať…schováš sa pred nimi, utekáš, ale vždy si ťa nájdu.
      Cigareta ukazuje na závislosť, ty sám si z nej potiahneš vychutnáš si ju…ale potom ňou páliš oči inému..čo mi príde, akoby si chcel dať najavo, že vieš bez toho byť a žiť inak. Posledný výkrik a stav príjemného stavu ukazuje, že nové myslenie a oslobodenia sa od niečoho ti prospieva a nezastavia ťa ani dotieravé myšlienky. Staré programy fungujú, ale ak im dáme najavo, že nás nemajú pod svojim vplyvom a vieme fungovať aj inak.

      Tak nech sa ti tom darí zotrvať. :o)

      Páči sa mi

  98. A ešte dávnejšie sa mi snívalo so sliepkami. Veľa vajec sami zdá, že snášali v tomto sne. Vraj to znamená, niečo s láskoou. Má inak vôbec človek veriť znakom v snároch? AKý máte na to názor?

    Ďakujem,
    Matúš 🙂

    Páči sa mi

    1. Sny beriem ako symbolicke javy..akesi posolstvo podvedomia vajce je ako zarodok..z ktoreho sa vyvinie nieco nove..farba a pocet vedia napovedat..ty sam si bol len pozorovatel…takze mozes sledovat nieco..co sa vyvija v zarodku…sliepka je zrejme predstava niecoho nizkeho pudoveho

      Páči sa mi

  99. Je možné mať prorocké sny? Môže ma to varovať? Pred 3 mesiacmi som mala sen o mužovi, ktorého som zahliadla vo sne , no nikdy predtým ho nestretla. O deň na to som ho naozaj v tej posilovni stretla, avšak nepoznali sme sa. Pred pár dňami, keď bol veľký ružový spln sme sa zoznámili a zdá sa, že si fakt rozumieme. Mám avšak po zlých skúsenostiach trošku strach. Mal ma sen varovať? Alebo mi len niečo oznámiť?
    Ďakujem vopred 🙂

    Liked by 1 person

    1. Prorocke sny existuju…len plnia sa rozdielne…manzel mojej kolegyne mal ako dieta sen o zene..ktoru si vezme a bola to
      naozaj ta zena zo sna…moja kolegyna.

      Podvedomie vam ukazalo ze stretnete niekoho…..ak bol sen prijemny…niet sa coho bat a cas ukaze..preco ste sa mali stretnut.

      Nevytvarajte domienky…neocakavajte stale nieco zle..tvorite si tym buducnost a pritahujete destruktivne sily…zite v pritomnosti laskou a pocitmi..ktore chcete zazivat💞.

      Nech sa vas vztah rozvinie v nieco krasne…❤

      Páči sa mi

  100. Milý Rado, milá Martina, chcel by som sa vám zdôveriť s jedným mojím snom v noci z Piatka na Sobotu.
    Prisnila sa mi totižto dievčina ktorú som vždy chcel. Zoznámil som sa s ňou pred 28. rokmi kedy sme i ja boli ešte deťmi. Zo začiatku to bola moja detská láska z ktorej nakoniec vzišla moja životná láska. V sne som ju videl tak ako si ju pamätám (ako mladé dievča). Háčik je v tom, že v tom sne som nevidel iba ju, ale nanešťastie i osobu ktorá i v reále bola proti nášmu vzťahu.

    Otázkou ostáva prečo sa mi vlastne prisnila. Je pravda, že občas si na ňu pomyslím, občas si na ňu spomeniem pretože pravda je taká, že som ju nikdy neprestal chcieť, nikdy som ju neprestal ľúbiť.
    Má byť ten sen s ňou pre mňa nejakým odkazom, správou, nejakým znamením?

    Ja som využil pred časom Automatické písmo cez istú pani ktorá ho ponúka kde som sa pýtal či je alebo či by mohlo byť alebo či bolo medzi nami nejaké Karmické puto resp. čokoľvek čo by malo karmický charakter. Odpoveďou na to mi bolo to, že karmické puto medzi nami bolo, ale z jej strany bolo pretrhnuté, kdežto z mojej strany nie a viem, že nikdy ani nebude pretože ja viem, že aj keď nikdy moja nebude tak i napriek tomu nikdy po nej neprestanem túžiť a bažiť po nej.

    Ono tých informácií ohľadom nás dvoch je strašne veľa. Keby som mal napísať všetko čo som zažil v spojitosti s ňou tak by mi to zabralo strašne veľa času.
    Uvažujem, o tom, že začnem s písaním príbehu ktorý zmapuje môj život (a to práve od momentu kedy som ju spoznal resp. zoznámil sa s ňou až po súčasnosť čo činí časový úsek 28 rokov).

    Liked by 1 person

  101. Ahoj Peter. Viem o čom píšeš…zažila som si také niečo. Lenže my sme boli rodina ešte..po bratrancoch deti.Jeho matka to zdôrazňovala, že sme ešte rodina a nakoniec osud dal a ja som išla inou cestou. Dlho som ho v srdci nosila, no potom som pochopila, že sme spriaznené duše, preto sme k sebe cítili tak silnú lásku. Ukázalo sa mi z minulého života, že sme mali spolu krásny vzťah, ja muž a on žena….preto v tomto živote nás to k sebe tak silno ťahalo. Po rokoch som mala potrebu mu to povedať, lebo som mu zlomila srdce ako sa povie ….tým, že som si vzala iného.

    Dnes viem, že naozaj sme ešte blízka rodina a vzťahy s takými to dušami sú krásne. Stretla som ešte veľa ľudí, u ktorých som cítila blízkosť (viac žien) a ukázali sa mi naše role z minulosti. Zváčša prichádzajú do nášho života, aby nám ukázali, že takúto lásku máme aj my v sebe a vieme ju preciťovať a ich prítomnosť nám ju ukazuje…máme pochopiť, kým sme a žiť tak, ako čisté duchovné bytosti s láskou duše a čistotou ducha. Zdenka Blechová vo svojich videách o tom super hovorí, prečo nám takýto ľudia vstupujú do životov. Zväčša máme partnerov osudom daných s ktorými si máme niečo vyriešiť, pochopiť, rozuzliť naše vzťahy z minulosti.

    Tvoj sen ukazuje, že možno stretneš niekoho podobného, ku komu budeš cítiť silné vzplanutie , ale tá osoba, ktorá vám v minulosti nepriala je personifikáciou toho, že zase bude niečo stáť medzi vami. Alebo druhá verzia je, že možno tú ženu stretneš, či budeš o nej počuť..tvoja túžba vzplanie, ale stále je niečo medzi vami, čo vám nepraje. Každý z vás je už niekde inde.

    Vlákna..spojenia medzi nami bývajú vždy u jedného z nás pevnejšie, viac vyživované…čo znamená, že jeden do vzťahu vnáša viac duševnej lásky ako ten druhý. Ty sám stále cítiš k nej niečo silné, ale ona to také nemá. Tie zrelšie duše to vnímajú inak.

    Keď som riešila spriaznené duše, vtedy som to videla, ako to je medzi nimi, že vždy jeden z nich bol viac previazaný, cítil duševné tiahnutie a ten druhý bol v tom vzťahu nezrelý…no vždy tam bolo niečo, prečo nemohli spolu byť a ich stretnutie bolo len upozornením na duševné vyžarovanie.

    Ak chceš pozri si tieto články:

    https://viziebosorky.wordpress.com/2013/07/21/spriaznenost-duse-vo-sne/

    https://anitram.wordpress.com/2013/03/13/nase-spriaznene-duse/

    https://anitram.wordpress.com/2013/12/02/posolanie-spriaznenych-dusi/

    https://anitram.wordpress.com/2016/12/13/zrkadlenie-vztahov-a-spriaznene-duse/

    Ešte jedno ti napíšem…mala som silnú túžbu po dcérke a keď som porodila aj druhého chlapca, bola som nešťastná, tá túžba bola silná, nevedela som prečo a už po rokoch, keď sa mi ukázala moja rola s mužom, kým sme boli, ukázalo sa mi aj spojenie s mladším synom…bol mojou milovanou dcérkou, jednou osobou, ktorá ma ľúbila a ja ju..moje slniečko. Preto som mala silnú túžbu mať dcéru…cítila som z toho videnia tak silnú lásku duše, previazanosť, že moja túžba po dcérke pominula, lebo viem, že dušami sme pri sebe a je jedno aké má telo.

    Možno niečo z toho, čo som tu popísala ti pomôže pochopiť tvoj vzťah k nej…..a možno to až časom príde…:D.. Precíť srdcom a možno súznieš s jej dušou. 😀

    ..a písanie príbehu je super nápad.. 😀

    Páči sa mi

    1. Ak Martina dovolíš, tak niečo ešte dopíšem. Niečo čo som zabudol napísať v predošlom komentári.

      Zaujímalo by ma, že keď na ňu myslím či ona to môže nejako ani nie že cítiť, ale skôr vnímať resp. registrovať na či už energetickej resp. duchovnej úrovni.

      Prečo vlastne človeku prichádzajú do života neprajní ľudia, neprajné duše ktoré hatia človeku cestu k šťastiu?
      Nepozerajme teraz do minulosti, prípadne do minulých životov. Riešme len to čo sa stalo v tomto živote resp. len to čo sa týka tohto aktuálneho života. Lebo ono sa aj hovorí, aby sme nežili minulosťou. Žime prítomnosťou resp. v prítomnosti a myslíme na budúcnosť.

      Vieš čo je ten najväčší gól na tom všetkom? Že to dievča mi mohlo byť rodinou resp. sa mohlo stať plnohodnotnou členkou mojej rodiny ešte predtým ako som mal možnosť sa s ňou zoznámiť. V čase kedy som to dievča ešte nepoznal sa môj ujo (brat mojej mamy) dal dokopy s jednou rozvedenou ženou ktorá mala už vtedy dve deti (syna a dcéru). A tá jej dcéra je vlastne to predmetné dievča ktoré tu riešim.
      To dievča mi takpovediac zničilo život pretože som sa do nej už vtedy zahľadel tak, že som začal po nej túžiť a túžim po nej celých tých (už spomenutých) 28 rokov.
      Môj ujo a tá žena keby sa vzali (čo v jeden čas aj vyzeralo, že sa zoberú) tak ja by som to dievča získal za rodinu pretože by sa mi stala sesternicou (aj keď nepokrvnou) čiže by som ju mal nablízku.

      Rozumieš tomu Martina? Nestratila si sa v tom?

      Takže tu v tomto príbehu nie som len JA a ONA. V tomto všetkom bolo na začiatku zainteresovaných viac osôb.
      Ten môj ujo je bohužiaľ už po smrti. Keď ešte žil tak ja som sa mu za to všetko ani nepoďakoval.
      Pretože keby nie on, tak by som tu dievčinu možno v živote nepoznal.

      Páči sa mi

      1. Vidis to..takze ani ujovi nebolo
        sudene..aby sa vase rody spojili…ono sa to neda nebrat s pohladu minulosti..pretoze pred tvojim zrodenim si si naplanocal role spolu s ostatnymi…kto ti bude skodit a ukazovat ti nieco co si ty robil a aby si isiel cestou osudu. No vezmi to tak…ak by vasa laska bola naozaj silna…boli by ste spolu a obaja pre to nieco urobili…Vidis nestalo sa…preto to ostalo na platonickej urovni…vo vsetkom treba hladat hlbsie pochopenie…to ze nemame zit minulostou je ona vec…to sem nepatri…dusa zije na jednej.linii..vnima bytie linearne…len clovek vnima cas..preto ti vravim..ze sa to neda brat bez minulosti….co ak v inom zivote ta ona velmi lubila a ty si ju zradil a potom.olutoval a preto si chcel strasne s nou byt a osud to to takto vratil .ze ti nebolo sudene s nou byt? Preco nehladas v sebe hlbsi dovod a pozeras na toho cloveka..co vam neprial?…on bol len mala postavicka vo vasom pribehu ,ktora si pknila svoju rolu.

        K tomu suzneniu…zazila som to..ze ak som na niekoho myslela..myslel aj on na mna..tak sme boli prepojeny…ale v podstate to funguje tak..ako telepatia ..ak ti pride nahodne do myslienok..je mozne..ze na teba myslela a tvoje vyssie ja zachytilo vibracie z duse .ktore ti vnemovo prepojilo do.pravej.hemisfery. Potom su tu citove kotvy…veci..ktore nam.pripominaju toho cloveka…napriklad vidis studnu a ta ti niekoho pripomenie…lebo na tej studni casto sedaval..toto treba odfiltrovat.. ci ti bola ons vnuknuta…alebo si si ma nu len spomenul ako citovu kotvu.

        Páči sa mi

  102. Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vyloženie priateľovho sna. Snívalo sa mu, že sme išli do domu jeho starých rodičov , kde ma zriadenú posilňovňu. Dom vyzeral inak. V dome som začala variť sosovicovú polievku sestra si čítala. Z domu bolo vidno na les, kde hralo dievča na klavíri a pozeralo stále do okna, priateľ si to všimol a keď na ňu pozrel ,odvrátila zrak. Stále hrala.
    Do domu vošli traja bezdomovci,ktorí vyšli hore akokeby to tam poznali. Priateľ sa zľakol a napriek tomu, že ja som odísť nechcela, polievku vylial a odišli sme, s tým, že nechal kľúč v dverách. To dievča stále hrali na klavíri a priateľ sa jej bál.

    Ďakujem za pomoc.
    S pozdravom,
    Miriam

    Páči sa mi

  103. dobrý deň Mirka….Dom je jeho predkov..ukazuje na niečo z minulosti v jeho vnútre čo prežíva. Vy ste tá, čo sa o neho stará, sestra je vaša citová časť.

    Dievča pri lese, čo hrá na klavír je niečo z pudovej roviny z minulosti, čo v ňom prebúdza duševné zranenie, alebo niečo podobné a vyvoláva to v ňom strach.

    Bezdomovci ukazujú na istú nezodpovednosť, neprispôsobilosť, či chaos v živote, zvrátenie v istej rovine života, že odmieta tvoju starostlivosť a uteká prečo od všetkého. Boli 3 takže sa to týka jeho celého ako fyzickej , tak aj duševnej časti.

    Zrejme potrebuje pomôcť v niečom, čo teraz prežíva, mal by sa priblížiť k duševnej rovine seba samého a viac vnímať to, čo cíti.. nebrániť sa tomu, neutekať pred tým, ale postaviť sa svojmu strachu.

    Dobrým znakom je, že nechal dom otvorený, nezamkol ho, čo by značilo, že nechce k sebe nikoho pustiť. Sny nám veľa napovedia, podvedomie nám dáva znamenia, že nie sme sami a veci treba riešiť, neutekať pred nimi…neschovávať do 13 komnaty.

    https://anitram.wordpress.com/2011/06/16/trinasta-komnata/

    Páči sa mi

  104. Martina, mám problém. Vedela by si mi aspoň poradiť? V poslednej dobe sa mi prisnívajú zosnulí ľudia z matkinej strany (jedná sa o jej brata a o jej matku). Ja to ale nechcem, ja si to neželám aby mi prichádzali do snov. Ako sa ich zbaviť? Oni sú pre mňa nežiadúci ľudia (nežiadúce duše).

    Tým, že sa začali vracať práve ku mne nemôže byť spôsobené tým, že som v poslednej dobe dosť v strese? Že som nervózny, nespokojný, vynervovaný?
    Čo s tým? Čo sa s tým dá prosím ťa robiť?

    Páči sa mi

    1. My z osobnosti si nevyberáme sny o čom chceme snívať, tvorí ich podvedomie, ktoré ťa na niečo upozorňuje. . Ak to nie je bežný sen, že vidíš zosnulých predkov pri nejakej činnosti, tak ide len o personifikáciu ich vlastnosti. Ale ak sa ti vo sne len zjavia a vidíš ich spokojnosť, tak ťa prišli nejako podporiť, alebo na niečo upozorniť. Zosnulej kamarátke chodili tak vždy, ak ju čakalo ťažké obdobie varovať. Mňa chodia zase upozorňovať, ak niekto z rodu odíde. Ako sa oni javia v tvojich snoch…o čom sú?

      Páči sa mi

  105. Prvýkrát sa pri mne v sne zjavil iba on, materin brat (vtedy som sám seba videl ako sedím pri ntb a som prihlásený na svojom účte na jednej sociálnej sieti kde sa vydávam za niekoho kým v skutočnosti nie som, ale som chcel byť. vtedy som zaregistroval, že sa on z ničoho nič zjavil pri mne). Ja som život nechcel prežiť tak ako som ho prežil. Mal som o živote isté predstavy. Tým, že v istej veci pociťujem deficit, tým, že som nezažil v živote to čo som chcel zažiť, tak teraz si to kompenzujem istou formou (nemyslím si, že by som robil niečo zlé). Myslím si, že cudzí ľudia si ma tak troška kvôli tomu aj obľúbili (v nejakej súkromnej konverzácii by som vysvetlil bližšie).

    Druhykrát (pred pár dňami) sa mi v sne už zjavili obaja, aj materin brat aj materina mater a on niečo na mňa hulákal, ale ja som mu nerozumel. Nie sú to nočné mory, ale je to nepríjemné.
    Ako oni môžu vedieť čo ja robím ešte na tomto svete? Oni ma tam “zhora” vidia alebo jakého čerta?
    Ja na nich nemyslím ani nič pretože takú potrebu ja nemám.
    Nech idú hoc aj do pekla a nech mi dajú pokoj láskavo.

    Páči sa mi

    1. Vieš duchom sme prepojený všetci a keď sa narodíš, tak okrem tvojich blízkych, ktorý ťa učia sú pri tebe aj neinkarnované duše, ktoré ťa vedú ,aby si splnil svoj plán cesty. Potom sú tu naši predkovia, ktorý zomreli a oni tak isto sa snažia nám nejako pomáhať, alebo ovplyvňovať . Len toto si myslím že je rola tvojho podvedomia, že vybralo práve ich, aby ťa prišli upozorniť, lebo ak by ti to hovoril nejaký tvoj kamoš, pošleš ho niekam a nezamýšľaš sa nad tým vôbec. Pomyslíš si, čo ti závidí a čo ho je po tom.

      To na koho sa hráš je tvoja vec, ľudia sa tak hrajú a preberajú role niekoho aj vedome aj nevedome. Myslím, že oni ta prišli upozorniť, aby si neprepadal ilúzii toho, kým nie si, lebo sa ti to môže vymknúť spod kontroly. Matka a syn….čiže výchovná časť a citová časť, ktoré ťa usmerňujú.
      Opakujúce sa sny sú úlohou podvedomia usmerniť nás, že nekonáme správne.

      Páči sa mi

  106. Zdravím všetkých, neberte prosím môj komentár za pokus o zvrat vašich nádejí a vašej vieri.

    Osobne verím že v živote je všetko úplne ináč než to čo je v našich snoch, myšlienkach alebo našej viere.

    Celý život sa snažím pomáhať iným.

    …pozdvihnem keď niekomu niečo padne, otvorím dvere, ponuknem miesto v cestovnej doprave, pomôžem nastúpiť, vystúpiť, obliecť kabát, pomôžem v práci kolegom, zamestnancom, ťažšie úlohy preberam na seba…

    Pred 20 rokmi sa mi sníval sen…. že som chcel vybudovať farmu…

    A keďže tam bude pracovať veľa ľudí, tak aj vlastnú kuchyňu aj jedáleň som chcel pre zamestnancov postaviť…

    A k tomu aj veľkú bytovku kde by všetci ty zamestnanci mohli bývať.

    V tom sne som sedel za jedným stolom z ľuďmi z vlády, z banky, z úradov…. A všetci boli nadšený mojim projektom a ponúkali mi finančnú podporu, vybavenia všetkých formalít bez zbytočnej byrokracie…

    V tom sne som videl všetko…. farmu, jedáleň, bytovku, spokojných zamestnancov ktorý sú vďačný jak za prácu tak aj za bývanie.

    V tom sne som bol nesmierne šťastný.

    V skutočnej realite som moju firmu (nie farmu) vybudoval bez pomoci banky. Úrady mi celú dobu hádžu kamene pod nohy.

    Momentálne podnikám 10 rokov a dostal som sa do bodu kde uvažujem o ukončení podnikania.

    Pochopil som totižto, že….

    ….Všetko dobré na tomto svete bude vždy potrestané…

    ….Ľudia čo páchajú zlo sa dožívajú vysokého veku a jeseň svojho života si užívajú v zdraví….

    Nechcem tú písať všetky mená ľudí čo spravili dobre a boli za to potrestaný, to si môže každý dohľadať sám.

    Spomeniem aspoň 2 osoby…

    ….Pilot ktorý zhodil atómové bomby na Hiroshimu a Nagasaki sa dožil vysokého veku…

    …Ježiš naproti tomu sa v dobe v ktorej žil, dožil 33 rokov než ho za to dobro potrestali smrťou….

    Keby žil Ježiš v dnešnej dobe, ešte pred 20tkou by skončil na psychiatrii.

    Alebo na pokusnom operačnom stole svetových laboratórií.

    Verím že sny sú obrazy podprahovej sugescie ktoré sa nám počas života snažia zakodovať všetky vládnuce subjekty.
    Cirkev nevynímajúc.

    Sny a realita sú dva diametrálne odlišné svety.

    Vesmír a vesmírna energia nerozdeluje dobro a zlo.
    Pomáha jednoducho tým silnejším.

    Slabých nechrani, jednoducho ich ponúka ako ľahkú korisť a odmenu tým silným.

    Ako som už písal.

    V tomto svete bude dobro vždy potrestané.

    Páči sa mi

    1. Symbolika podvedomia funguje inak ako real život, nesmieme brať snové symboly doslova ako sú v sne. sedíte za stolom zo všetkými zúčastnenými….symbolika stola…za stolom sa preberali rodinné záležitosti, zhodnocovali sa situácie….teda je to vás a vašich myšlienkach, nájdení spôsobu, ako založiť firmu a vyriešiť všetky náležitosti na základe svojich schopnosti..že ste verili v seba, preto to vyšlo aj bez banky a iných sponzorov. Podvedomie ukázalo vo sne, že váš plán výjde a prinesie svoje ovocie.

      Rodíme sa do rodiny, vzťahov, situácii…aby sme niečo pochopili a zmenili postoje , myslenie svoje činy….to, že vám stále niekto hádže polená pod nohy by som brala ako zamyslenie…komu som ja kedysi nepriala a robila napriek..čo mi tým tieto životné situácie hovoria…nič sa nedeje neprávom a za tým treba hľadať hlbšie pochopenie.

      Pamätám si všetky svoje tvrdenia, čo som si hovorila, čo by som chcela a nechcela zažiť a keď sa tie veci začali aj diať v mojom živote uvedomil a som si ako silná je moja mentálna energia. Tak so to stopla a želám si len to čoho chce dosiahnuť zažiť, a rozvinúť u seba.

      Všetko, čo vykonáme sa nám vráti, preto… to, že ste dobrý človek a iným pomáhate… neberte tak, že sa vám to vracia opakom….je v tom niečo nedoriešené z minulého života a pokiaľ to nespracujete a budete sa odvolávať na božiu neprávosť, nič nevyriešite.

      Poviem príklad…mala som obdobie, že mi zle vydávali peniaze v bufete, v elektro obchode mi vydali o 5€ menej a zistila som to až neskoro. Tak som rozmýšľala , prečo sa mi to deje, čo sa mi vracia, koho som nechtiac alebo vedome v inom živote obrala o peniaze…prijala som to s uvedomením si a stala sa mi taká vec, že som 2x našla na ceste po 5€. Poďakovala som za to s vedomím, že som bola obdarovaná. Preto za každou situáciu hľadajte korene minulosti a nie neprávosť, že vy ste dobrák a dostávate palicou po chrbte.

      Žijeme na jednej línii… minulosť… prítomnosť budúcnosť a všetko je prepojené..vplýva na nás minulosť..karma -činy ktoré sme nepochopili a treba zmeniť postoje myslenie…potom prítomnosť a ňou si tvoríme budúcnosť na základe zase nášho myslelnia..postojov a činnou.

      Sme tvorcovia svojich životov…a všetko bude potrestané zákony univerza fungujú a tu nie je neprávosť. Prečo sa rodí toľko detí postihnutých, alebo zomrie pri narodení? Za čo oni môžu? Bolo veľa vojen, zabíjali sme sa pre moc, peniaze…je to voľba duše tým si prejsť a pochopiť na sebe v tom živote….karma je zdarma ako sa vraví a každý si raz pozbiera to , čo si zasial.

      Páči sa mi

      1. Milá Martina, veci, zážitky, udalostí o ktorých pisete, osobne poznám.

        Týmto veciam sa venujem takmer 35 rokov.

        Niesom teda začiatočník ale zďaleka ešte neviem všetko.

        Hľadaním pravdy má priviedlo dostatočne hlboko do vesmírneho systému, energií, karme, laske…

        Veril som tomu, veril som karme, veril som láske, veril som energiam, veril som vesmíru.

        Ako vravím, moja skúsenosť nieje získaná z niekoľko hodinového seminaru.
        Môžem oprávnene povedať že je to moja celoživotná skúsenosť.

        Mojim zamestnancom vyplatím výplaty aj keď projekt nevyšiel vzdy podľa predbežnej kalkulácie a ja som šiel do minusu.

        Som si vedomý skutočnosti že pokiaľ človek od vesmíru niečo dostane je potrebné aj dávať tým ktorý nemajú také šťastie.

        Minulý rok….

        Našiel som si niekoľko ľudí… rodín… ktoré sa nachádzali v ťažkej situácii…

        Snažil som sa im pomôcť….

        Tento rok som dostal “odmenu” alebo ke to karma?

        Nie, myslím že je to ten trest za všetko dobré čo robím.

        Od februára tohto roku som mal vážne zdravotné problémy ktoré trvali až do konca mája.

        Na toto obdobie som musel zamestnať človeka ktorý má zastupoval.

        Ja som za to celé obdobie nezarobil nič.

        Nasledujúce mesiace sa mi zredukovali zákazky, tým pádom aj príjmy. Výdaje však ostali.

        V tomto čase sa nachádzam ja v situácii kedy to už ďalej nedokážem financovať a firmu budem musieť zavrieť.

        Nieto jediného človeka, kto by teraz pomohol mne.

        Áno každé dobro na tejto zemi bude potrestané. Ja prijímam svoj trest.

        Človek nedostane od vesmíru nič.
        Všetko si musí vybudovať vlastnou silou.

        Pokiaľ by to tak nebolo, tak by všetci ľudia čo len snívajú o uspechu, by ho aj dosiahli. Úplne bez práce.

        A keďže to tak je a ja si musím doslova krvoptne vytvoriť vlastný život, vlastný osud, vlastný úspech….

        Tak žiadny vesmír, žiadna karma ani energia lásky mi nemá právo povedať že to ona mi toto všetko dala. NIE!

        Sám som makal, sám si stojím za vlastným úspechom. A sám si stojím aj za vlastným neúspechom.

        Takže pokiaľ mi vesmír nič nedáva…. prečo ho teda o niečo prosiť?

        Prečo mu za niečo ďakovať? Keď som si to konieckoncom vybudoval sám?

        Je to ako keby som ďakoval úradníkovi za to že mi vydal živnostenský list. Za ktorý som musel ešte aj zaplatiť.

        A ten úradník bude všetkým tvrdiť že to on vybudoval moju firmu.
        Že to on všetko postavil. Že to on dal prácu všetkým zamestnancom, že to on ich platí…atď.

        A ja by som mu mal každý deň sklanat poklony a z celého srdca mu ďakovať za to že on mi vydal živnostenský list. A že on mi toto všetko dal, ďakovať mu za všetkých zákazníkov, za internetovú stránku, za všetky príjmy, za všetky stroje….

        …lebo to všetko mi dal ten úradník.

        50 rokov som pomáhal a bol som za to potrestaný. Vždy.

        Jediný spôsob ako zistiť či mám pravdu alebo sa mýlim, je začať robiť veci opačne nasledujúcich 20 rokov.

        Výsledok som pripravený zverejniť trebárs aj kniznou formou.

        Teda…. prestať pomáhať ľuďom, platiť len za skutočne odvedenú prácu a nezaujimat sa o osudy a životy iných.

        Pokiaľ je moja teória pravdivá, mal by sa môj život zmeniť k lepšiemu.

        Páči sa mi

  107. Nemám toľko rokov, čo vy odžitých, verím, že za sebou máte veľa poznania a skúseností, ktoré vás doviedli vášmu vnímaniu fungovania sveta. Tak isto sa snažím svoje skúsenosti posúvať ďalej, lebo teória je jedna vec a odžitá skúsenosť druhá, na základe ktorej sme dospeli k určitému poznaniu. Ak však toto poznanie plynie z kolektívneho vedomia a súznieme s inými, ktorý majú podobné skúsenosti, sme na správne ceste duchovného zrenia.

    Kedysi som mala obdobia, a žila som tým, že ja sama si všetko najlepšie urobím a ja sama mám pochopiť veci, ktoré sa mi dejú, ja sama sa mám oslobodiť od bytostí pri mne, len ja sama si za to môžem a verila, že to sama všetko zvládnem… potom mi bolo vnútorne povedané, že každý môže požiadať o pomoc a nie sme tu sami. Natrafila som aj na článok o pokore seba samého a priznaniu si , že nie všetko vieme zvládať a môžeme poprosiť boha..stvoriteľa…(nazvite si ho ako chcete) o pomoc, navedenie na cestu, ktorou máme ísť. Ak to odmietame, akoby sme pohŕdali najvyššou silou a preto sme na ceste životom sami. Pochopila som, že človek, ktorý verí, že on sám sa má o všetko postarať, lebo nik iný mu nepomôže akoby odmietal “nazvem to vesmírnu energiu” o pomoc.

    Ale chápem vás..snažili ste sa a videli ste, akým spôsobom sa odvíja váš život, preto ste sa spoliehal len na svoje schopnosti.

    Podlomené zdravie…koľko si človek naloží, toľko unesie…nedostali sme manuál k emočnému správaniu a fungovaniu v tomto svete a tie emócie teda nevieme správne kočírovať a potom narobia bloky, a ochorenia…aj o tom viem svoje.

    Stále vidím vo vašej životnej situácii, že sa na niečo nepozeráte správne…akoby ste niečo nechcel vidieť, alebo vám to podvedomie blokuje. Moja otázka…neskúšal ste niekedy regres? Prečo sa vám nedarí? Prečo stále dostávate podrazy ako odozvu za vaše skutky?

    Prečítala som viac kníh o regresoch a v poslednej, čo som čítala, bolo opisované ako pani na základe regresu pochopila svoj vzťah s otcom, svoje ochorenie a tým, že si uvedomila ako žila aké postoje mala a otec jej len zrkadlil seba samú sa pekne všetko uvoľnilo a oni si našli k sebe cestu.

    Poznám jedného chlapíka, ktorý sa mi ozval s podobným problémom ako máte vy, prečo sa mu v tomto živote nedarí a má také nešťastie, nevie si nájsť ženu a pod…….. a aj sám mal tušenie na prekliatie od svokry bývalej ex. Toto mu potvrdil aj pán Miroslav Zelenka a povedal že v minulom živote bol slabým článkom spoločnosti, ktorého každý zneužíval a robil zle. Nechce všetko opisovať…ale pekne mu to zapadlo do toho čo cítil aj on sám.

    Som človek, ktorému jednoduchá odpoveď nestačí a potrebuje vedieť viac..akoby ma viedla túžba po hlbšom poznaní a preto, ak niečo v sebe riešim, vyšlem otázku, čo je za tým, prečo sa mi to deje, čo mám pochopiť a odpoveď príde buď v myšlienke, vneme, alebo v nejakom článku, alebo príbehu niekoho iného koho riešim…proste som navedená, lebo verím, že nie som tu sama a mojim poslaním pochopiť kto som a žiť tým.

    Vaša firma…nikde nebolo napísané, že firmou máte žiť celý život..pokiaľ vás to naplňovala…ok…ale teraz sám vidíte, že už nevládzete pre viac okolností…Rozhodnutie je stále na vás, čo urobíte, či budete niesť bremeno, alebo sa ho zbavíte…stále sa mi ukazuje že každá minca má 2 strany a je na nás akú si pozeráme a vieme prijať.

    Poviete si , že sa mi ľahko píše, lebo nezažívam to čo vy…máte pravdu, každý má iný osud, iné okolnosti a rieši iné veci podľa seba, čo si naplánoval pochopiť a zažiť.

    Myslím, že začať konať opačne by význam nemalo, ale zamerať sa len na seba to áno…dať do poriadku zdravie a rozmýšľať, akým smerom sa vydať ďalej, čo má zmysel a v čom pokračovať a v čom nie. Spýtajte sa seba samého a vnímajte odpoveď srdcom duše.

    Ozaj a iný sen ohľadom firmy ste nemal? Ten kto má prorocké sny , máva ich viac, alebo sny s navedením.

    Páči sa mi

    1. Viem že som pre vás cudzí človek a preto neočakávam že ma poznáte, alebo z pár viet okamžite pochopíte.

      Niečo na začiatok o mne.

      Ako mladý som ministroval v kostole,
      V 14 rokoch som 2 krát prečítal celú bibliu.

      V 16 rokoch som sa venoval poznaniu Hinduizmu, Meditácii a s časti Budhizmu.

      Ako 18 ročný som chodil na kurz Rieky.

      V meditaciach som sa zo stvoriteľom, bohom, vesmírnou energiou (nazvite si to podla seba) rozprával veľmi často.

      Ako 19 ročný som sa venoval bielej mágii.

      Prihlásil som sa do školy bielej mágie ktorému sa nachádza vo Švajčiarsku.

      Áno skutočne existuje.

      Naučil som sa prosiť. Lebo to je navecsi dôvod prečo to ľuďom nefunguje.

      Keďže prosia zle.

      To ze mi ukáže cestu, keď ho o to poprosím a to že ma po nej prevedie keď mu budem dôverovať viem už dávno.

      Medzi rečou… Vždy keď som videl chudobného človeka, alebo chorého, vždy som v duchu poprosil vesmír nech mu pomôže. Nech s neho odoberie bremeno ktoré naň naložil.

      Nech da tomu človeku silu aby to púšťal. A aby ho vyliečil.

      Z vesmírom som sa rozprával každý deň.

      Vedel som a viem ze tu niesom sám.

      Poviem to skrátené…. každý deň som prosil vesmír múdrosť.

      Až jedného dňa mi to všetko dalo zmysel.

      V okamihu som pochopil spojenie všetkého zo všetkým….

      …. pokiaľ by ste chceli sa o tom porozprávať viac. Môžeme kľudne cez Email….

      …. bolo to súčasné úžasný pocit, s pocitom bezmocnosti…

      Vtedy bola moja viera už neprestrelna.

      Veril som 1000x viac než vy sama tomu čo píšete.

      A v okamihu keď som to všetko začal chápať, nastal opačný proces.

      Všetko čomu som veril sa začalo ukazovať že to tak vôbec nieje.

      Poznám osobne človeka, ktorý o bohu alebo vesmírnej energií nevie.naprosto nič.

      Nikdy neprišiel o pomoc.
      Nikdy.nestudoval náboženstvo, ezoteriku, okultne vedy, mágiu, meditácie, ekonomiku, nevenoval sa finančnej gramotnosti, marketingu, účtovníctvu alebo dlhodobému- kratkodobemu plánovaniu….

      A napriek tomu stretol človeka ktorý mu pomohol otvoriť vlastnú firmu, poskytuje mu zákazky na každý deň.

      ….Tento môj známy je arogantna sviňa, pokiaľ jeho zamestnanec niečo poškodí okamžite mu to strhne z výplaty, neváži si prácu druhých a nad všetkých sa povysuje.

      A tento človek dokázal (dostal) za 5 mesiacov všetko to, za čo som ja musel.prosit a prosiť a prosiť a čakať 10 rokov….. A dostával som to všetko po odrobinkach.

      Myslím že veriť a prosiť a makat 35 rokov aby mi vesmír dal to co da inemu za 5 mesiacov co neprosi, neveri a nemaka…. ma upevnilo dostatočne v novej viere.

      Že vesmír, stvoriteľ, boh, si neváži nikoho. Pomáha arogantným, hnusim ľuďom. Pomáha pedofilom, obchodníkom z ľudskými orgánmi, drogovim dealerom, vrahom, farmaceutické.mafii….

      Túto vedomost má aj samotná cirkev.
      Preto samotná cirkev propaguje detskú pornografiu, zneužívanie detí, čierne financne transakcie, obchodovanie z orgánmi…. aby si udržala priazeň boha.

      Keby cirkev konala len dobro, už dávno by bola na kolenách bez jediného eura.

      V minulosti si cirkev udržiavala priazeň boha obeťami, upalovali ženy len preto lebo dokázala liečiť ľudí bylinkami.

      Tak ju cirkev vyhlásila za bosorku a upalila.

      Čiže ta žena ktorá liečila ľudí bylinkami musela za to dobro byť potrestaná…..

      ……A tým druhým berie všetko, aj to posledné. Milióny ľudí necháva žiť v biede.

      Už je tomu 5 mesiacov čo som prestal veriť vesmíru, stvoritelovi, bohu.

      Pokiaľ má človek.problem a začne prosiť k bohu, boh je v tej chvíli práve ta osoba ktorá na toho človeka kašle.

      Boh je vlastne Diabol a diabol je zároveň Bohom.

      Už malim deťom sa hovorí…. keď nebudeš poslúchať vezme ta čert do pekla….

      Keď to ma byt pravda, nieje práve čert ten spravodlivý, ktorý triedi ľudí na dobrých a zlých?

      Nieje to práve čert kto vykonáva spravodlivosť?

      Ako som.uz písal, dostalo som.moznost poznať pravdu.

      A ta je tak úžasná že až človeka zranuje v jeho najhlbsej podstate.

      Páči sa mi

  108. No ako čítam , začal ste skoro. Biblia bola veľa krát prepisovaná, pozmenená a textoch je zašifrovaná pravda a poznanie, teda nedá sa brať doslova . Cirkev v mene boha narobila veľa zla, len aby si udržala svojich baránkov v poslušnosti. Myslím, že aj ja som bola kedysi upálená na hranici za bosoráctvo… a som rada, že je takáto doba, lebo by ma upálili znova. :O)

    Naučila som sa nikoho neodsudzovať, každý sme si vybrali svoj osud, čo potrebujeme spoznať, pochopiť a to, že niekto za svoje činy času dostal bonus “šťastie v živote”, tak sa o to niečim pričinil..niekomu pomohol a ten mu to v tomto živote vrátil. Hold, tak to malo byť…..no je na tej osobnosti, ako žije svoj život, či ho využije správne a bude pomáhať iným robiť lepší svet alebo využije svoje ego a moc a klesne naspäť pre nepochopenie daru a tvorí si novú karmu. Poznám tiež takých ľudí osobne a jeden z nich mi vždy povie, no mala si sa lepšie narodiť. :d

    Tiež som žila domnienkou, že si v tomto živote musím všetko zaslúžiť, každý peniaz odpracovať a tým , že mám karmu( Saturn v 2 dome) som sa tým len utvrdzovala, ale potom som sa na to pozerala inak, lebo nie je to len o peniazoch , ale aj zmene hodnôt, ktoré uznávame, vyvyšujeme a čím žijeme.

    Svet je zvrátený..degraduje, ale s tým vy sám neurobíte nič, dôležité je, aby si každý sám uvedomil, kto sme a žili svoj život čo najlepšie a naplnili ho niečím čo rozvíja dušu…nie čo ju ubíja. Občas si poviem, že sa chcem inkarnovať do inej spoločnosti v inej dimenzii, kde sú viať rozvinuté bytosti….nie už sem na zem.

    Vaša cesta poznania vás priviedla k mnohým pochopeniam….lenže cesta nekončí…človek, ak duchovne zreje a rozvíja seba, časom dospeje do bodu, že aj keď toho veľa vie, má pocit, že nič nevie…lebo je len také malé zrnko v stvorení a to, čo si myslíme, že je skutočnosť je len malá čiastka z nej obsiahnutá….naše myslenie je veľmi obmedzené zakryté závojom ilúzie…len v stave rozšíreného vedomia dokážeme pochopiť malé spojitosti všetkého.

    Raz som mala tento sen…škoda, že ich nebolo viac. https://viziebosorky.wordpress.com/2016/07/28/vyssie-komunikacne-zdelenie/

    tým, že som prešla vo sne bránou podvedomia, vnímala som súvislosti úplne inak, všetko bolo tak jasné jednoduché, stačilo sa len na to zamerať a videla som všetky nitky k tomu vedúc a jeho široké obsiahnutie(nemám kapacitu slov to opísať) , ale ako som prechádzala do bdelého stavu, cítila som, ako upadám do vedomia a uvedomujem si hranice svoje mysli…jej obmedzenia to pochopiť čo som videla…tak isto keď som vnímala rozhovory svojich sprievodcov s dušou v polospánku a potom v stavu bdelosti som si to nedokázala ani v mysli premietnuť ten rozhovor.

    Bola mi odporučená kniha Urantia…listovala som si kapitoly a niečo z nich čítala, čo ma zaujalo. Uvedomila som si, že stále pracujeme pod niekým, plníme vyššiu vôľu, podriaďujeme sa, či sme v tele, alebo len ako bytosť..no došlo mi, že možno len moje ego sa bráni a potom to berieme ako poslanie, lebo sa vnímame ako súčasť celku, neoddeľujeme mysľou seba jednotlivca….alebo sa mýlim…ťažko povedať, ako to v skutočnosti je.

    Každý človek v nejakom časovom bode svojho života začína spracovávať následky svojich činov…myslím si, že vaša duchovnosť vám mala pomôcť znášať toto obdobie lepšie, a vedieť uplatniť v ňom múdrosť, ktorú ste vekmi nazbierali., Tak ako šamani, keď chodia do vyšších svetov pre radu, uplatňujú svoje poznanie z týchto svetov vo svojom živote. Nedávno som sa pýtala svojho známeho, ako sa má a povedal mi, že hlboké poznanie, ktoré nadobudol za svoj život mu pomáha prekonať túto ťažkú dobu…. a pochopila som ako to myslí. Sú to stavy vedomia v ktorých prežívame seba…prítomnosť a v nich vnímame svoj život, bytie, spoločnosť a zameriavame sa na to, čo nás napĺňa a je potravou duše.

    V rozprávkach a príbehoch je veľa pravdy zašifrovanej….a aj keď dobro a zlo existuje a my sa aj tak správame … sme podľa tiaže duše priťahovaný podľa vibračných sfér …a očistcom si prejde aj tak každý.

    Páči sa mi

    1. Milá Martina, ospravedlňujem sa že odpisujem až teraz.

      Poväčšine vam dávam za pravdu.

      Verím že máte veľké množstvo vedomostí. Napriek tomu by som vám rád niečo povedal.

      Napríklad na tu tému, že peniaze niesu všetko.

      Najskôr si položme základnú otázku.

      V ktorej etape nášho života nehrajú peniaze jednu z najdôležitejších úloh?

      # V detstve?…. keby naši rodičia nemali vtedy peniaze dopadli by sme ako Somalskych detí ktoryvh zomrelo len za minulý rok kvôli hladu viac než 150tisic.

      # Keď sme chceli dobré vzdelanie?…

      Tak prečo vysokoškoláci využívajú každú možnosť zarobiť si akékoľvek peniaze na rôznych brigadach?

      Nie práve preto aby si mohli zaplatiť ubytovania a poplatky za každý semester?

      # Keď už pracujeme a chceme si založiť rodinu?…

      Nemyslíte si Martinka že práve peniaze su v 90% dôvodom vsetkych rozvodov?

      Človek ktorý má silnú ekonomiku, má aj ciele. A tie ho každý deň motivuju…

      Na alkohol, krčmy, drogy… nieje jednoducho čas.

      # V starobe niesu peniaze prioritou?…

      V čase keď je človek najviac chorlavi a potrebuje dobrých lekárov, dobre ošetrenie, dobre lieky…. potrebuje na to znovu len peniaze.

      —————-

      Pred miliónmi rokov potreboval človek na to aby prežil…. ten najlepší luk, tie najlepšie šípy, ten najlepší oštep….

      Pokiaľ sa človek uspokojil z obyčajným prutikom na stavbu luku, a haluzku použil ako šíp…. asi len ťažko si s tým niečo ulovil. Čo ho odsúdilo k smrti.

      Človek ktorý sa uspokojil spať pod holým nebom, bol ľahkou korisťou dravej zvery ako aj zlodejom.

      Muž ktorý chcel uchrániť rodinu, chcem jednoznačne od života viac.

      Chcel postaviť zrub, chatrč….

      Ženy si nevybrali mužov podľa toho že bol pekný.

      Žena chcela toho najlepšieho lovca.
      Ktorý má tie najlepšie lovecke náradie, pozná najlepšie techniky lovu aby dokázal uživiť ju aj potomstvo…

      A musel byť aj silný, aby si tu svoju rodinu dokázal uchrániť.

      Toto všetko bolo pred miliónmi rokov NUTNOSŤ.

      Dnes namiesto luku, šípu, oštepu, lana, potrebujeme peniaze.

      Dnes namiesto leveckych techník potrebujeme poznať techniky narabania z peniazmi.

      A dnes presne ako pred miliónmi rokov ženy hľadajú mužov ktorý majú dostatok leveckych naradi (peňazí) a ktorý poznajú tu najlepšiu techniku lovu (zarabania peňazí)

      Aby mali istotu že ten muž bude schopný sa o tu rodinu postarať, uživiť ju a uchrániť.

      Keď som bol mladý aj ja som sa pozeral na bohatych ľudí z pohľadu…. peniaze niesu všetko…. radšej mať charakter než peniaze… za peniaze si lásku nekúpiš… radsej zdraví a chudobny ako bohatý a chorí…

      Až keď som spoznal prvého skutočne bohatého muža, začal som nad tým všetkým uvažovať.

      Výroky toho bohatého muža: či peniaze sú alebo niesu všetko mi vysvetlil tak ako som to opísal vyššie.

      Že menia charakter? Nie, oni len zosiluju v človeku charakter ktorý už človek v sebe mal. Len ho nemal ako dať najavo.

      Že si nekupuje lásku? Ľudia ktorý majú dostatok peňazí majú aj dostatok času aby sa venovali svojej rodine, svojmu partnerovi, svojim deťom…

      Snažia sa ich chrániť a urobit ich šťastných.

      A kvôli tomu ich okolie a rodina milujú.

      A byť radšej zdravý a chudobný, je len posmesny výrok chudobných ľudí.

      Ktorý sami seba sa snažia riešiť.

      Vysvetlím….

      V dnešnej dobe Covidu nám predkladajú politici rôzne zákony.

      Tak napríklad tu v Nemecku pokiaľ pracujúci neočakávaný človek bude musieť koli pozitívnemu testu ostať 14 dní v karanténe… nedostane tých 14 dní zaplatené!

      Bohatý ľudia nechodia na 8 hodín do práce.
      Bohatý ľudia nevymienaju svoj čas za peniaze. ( 1 hodina / 12 eúr) ako to robi väčšina ľudí.

      Bohatý zarába tým že niečo vybaví.
      A to môže kľudne aj z pohodlia svojho domova.

      Naproti tomu ten zamestnanec ktorý ponúka svoj čas nejakej firme za peniaze, v čase keď ostane 14 dní v karanténe…. nedostane nič.

      Tento človek nevie ináč zarobiť peniaze, len tak ako ho to naučili… ponúknuť niekomu svoj čas a prijať to čo mu dajú.

      Počas nepreplatenej 14 dňovej karanteny príde o polovicu príjmu.

      A tak zo sklopenou hlavou sa pôjde nechať poslušne zaočkovať.

      Páči sa mi

      1. Bohužiaľ žijeme v spoločnosti, kde máme finančný systém a peniaze sú potrebné, či chceme alebo nie. Poznám ľudí, ktorí začali žiť vo vytvorenej komunite, ďalej od spoločnosti a živia sa tým, čo vypestujú a používajú vlastné zdroje, aby nemuseli byť závislí na tejto spoločnosti…aj to je spôsob prejavu seba samého.

        No ako vravím, každá minca má 2 strany a treba pozerať na obe. Človek, ktorý má pod kontrolou emóciu nechorľavie, máme schopnosť uzdravovať a revitalizovať svoje telá…sami si ich ničíme…cesta existuje…no nemáme ešte toľko síl po nej kráčať a nezísť.

        Ale čo som mala na myslí v predošlom komentáre bola hodnota, akú človek uznáva, čo povyšuje a čím žije. Bohatý človek sa obklopí luxusom užíva si svojho majetku cestuje, občas žije závislosťami, ale to je ich vec..jeho voľba. Ja by som financie(ak by som bola bohatá) využívala na cestovanie..spoznávanie kultúr krajín, ľudí ako žijú, ako zmýšľajú…naplňovala svoje vnútro poznaním…to je moje bohatstvo.
        No duchovne rozvinutý človek žije už v jednoduchosti a skromnosti ,nepotrebuje mať obrovský majetok, hojnosť jedla.

        Stále mame možnosti, ktoré nevidíme. Peniaze sú síce prostriedok na realizáciu a je na nás, či sa nimi necháme zlákať a zahlcujeme sa nepotrebnými vecami a majetkom.

        Páči sa mi

      2. Áno peniaze sú len prostriedok, záleží na človeku čo s nimi urobí.

        Presne ako z kameňom.

        Chlapcovi poslúžil ako hračka,
        Michelangelo z neho vytesal sochu Herkula,
        Staviteľ ho použil na stavbu domu,
        Zločinec ho použil ako zbraň.

        Rozdiel nieje v kameni, ale v ľuďoch.

        Čo sa týka toho luxusu bohatých ľudí….
        Ľudí vidia len luxus ktorý nieje potrebný k životu. Je to ale naozaj pravda?

        Nieje potrebný k životu?

        Môj známy si kúpil Jachtu za 600tisic eúr.

        Ľudia o ňom vraveli…. ten už nemá kde peniaze dávať!!!

        Takže vám teraz ukážem môj svet mojimi očami.

        Tu jachtu vyrábali 8.mesiacov a pracovalo na nej viac než 300 ľudí.
        Pokiaľ však počítame že tiež nejaký človek musel vyrobiť všetku tu techniku, navigacne systémy, motory, nábytok, inštaláciu atď… tak by bol odhad okolo 2000 ľudí ktorý sa podieľali na výrobe tej lode.

        8 mesiacov málo takto 2000 ľudí istú prácu a pravidelný príjem.
        Príjem na to aby si.mohol ten človek kúpiť základné životné potreby, jedlo, nájom….

        Niesu to veci životu potrebné?

        Nieje ta jachta ktorú si dal postaviť môj známy životu potrebná…. Áno je a to dokonca pre 2000 ľudí.

        Nemyslím to v zlom čo teraz napíšem, je to len môj pohľad na môj svet…

        Píšete že keby ste mali veľké množstvo peňazí, že by ste cestovala, spoznávali krajiny a ľudí, vzdelavala sa atď…

        Nevidíte v tom tak trochu egoizmus?

        Všetko by bolo len pre vás.

        Áno ja mám rád peniaze, rád ich držím v ruke, rád sa s nimi hrám…
        Ale na to aby som ich mohol mať som najskôr prvé zarobené peniaze neminula na seba a moje potreby, ale na budúce vytvorenie pracovných možnosti.

        Na vytvorenie nových pracovných miest pre iných ľudí.

        Obetoval som moje peniaze aby som vybudoval niečo pre druhých ľudí.

        Kúpil som veci ktoré mne osobne niesu treba, ale sú nevyhnutné na chod firmy ktorú som vybudoval.

        Čím viac zarobím, tým viac investujem do nových možností a tým sa zas budujú ďalšie pracovné miesto a.

        Pracovné miesta kde budú mať ľudia svoj istý príjem. Svoje zdravotné a dôchodkové istoty.

        A to aj napriek tomu, že ja osobne žiadne istoty nemám.

        Jediné čo mám a to je pre mňa to najdôležitejšie… je SLOBODA.

        Páči sa mi

  109. Možno je to egoizmus, ale každý sme tu sám za seba. Vybrali sme si to, čím sme chceli pomôcť iným…spoločnosti…ľudstvu podľa toho, akú tiahu nesieme na svojich bremenách…vaše rozhodnutie plynie z minulých životov- pomôcť väčšej skupine ľudí, podvedome ste cítili, že to tak je potrebné pre niečo……korene Vám siahajú hlboko do minulosti čo za tým je viete len vy . Nezištne pomáhať iným má veľa vo svojom poli a konajú tak, lebo tiež majú také vyžarovanie z duše…niektorí aj na úkor sebeobetovania a potom zomierajú na chronické ochorenia…bohužiaľ. Jednotlivec svet nespasí, každý sme tu sám za seba prežiť svoj život kvalitnejšie.

    Milióny nemám, takže egoisticky si užívať peňazí cestovaním po svete nebudem. :o) ..no viem, že ak by som to robila a mala možnosť, vždy by to bolo aj nezištné pomáhanie iným….spôsobom akým dokážem….niekedy len správne nasmerovanie v živote je viac ako kopa peňazí. Nie každý má obchodného ducha, aby nadobudnutý majetok vedel využiť pre dobro spoločnosti..preto to asi aj tak je rozdelené, že osudom máme dané nejaké veci, ktoré máme vykonať.

    Nedávno som stretla ženu, ktorá prišla do našej firmy a chcela sa stretnúť s niekým s vedenia. Nechcela povedať prečo..vrátnik ma zastavil, lebo si nevedel s ňou rady. Mne sa zdôverila, že prišiel im nedoplatok za plyn, manžel je invalidný a ona prišla do mesta pre stretnutie s jednou pani, že im dá pôžičku, ale pani ich oklamama. Pani potrebovala 18,6 € na lieky pre manžela a cestu domov. Už som natrafila na podvodníkov, ale videla som , ako sa tá pani trasie a má problém hovoriť o tom, vedela som, že sa cíti trápne. Mala som len 10€ v papierovej forme, lebo zväčša platím kartou všetko. Doniesla som jej tie peniaze a povedala, nech skúsi ešte niekoho poprosiť o zvyšok. Ďakovala mi od srdca a videla som v jej očiach aspoň malú iskru nádeje. Kolegyne ma vysmiali, že podvodníci sú dobrý herci, ale povedala som si, že navadí…ak jej mali pomôcť k niečomu, je jedno k čomu, nech pomôžu. Asi za týždeň som išla a na ceste našla vypadnutých zrolovaných 10 €. Univerzum mi to vrátilo. :o) Niečo podobne sa mi už stalo, keď mi zle vydali v obchode a všimla som si to a už doma…pochopením, že možno ja ja som niekoho nevedome obrala o peniaze kedysi som to prijala a uzavrela. Ale univerzum mi to vrátilo…tiež som našla 2x istú sumu peňazí na chodníku a nikde nikto.

    Stále je to o pohľade…a o tom, aké vyžarovania z duše máme a čím život naplňujeme.

    No vždy ide o to, aby sme si uvedomili, kým sme. :o) oslobodili seba…každý túži po slobode, ale sloboda má tiež mnoho podôb…tak akú chcete vy?

    Páči sa mi

    1. Ešte raz sa ospravedlňujem za to slovíčko egoizmus….

      Nemyslel som to v zlom slová zmysle.

      Vyrastal som ako každý iný človek….

      Čo som si začal všímať už veľmi skoro bolo po čom väčšina ľudí túžila.

      Takmer všetci ktorých som poznal si z času na čas povedali… bože keby som mal veľa peňazí, kúpil by som si to alebo tamto.

      Vždy myslia len na seba. (JING)

      Bohatý ľudia myslia na seba (JING) ako zarobiť viac peňazí. A koli tomu vytvárajú pracovne miesta pre iných a slúžia tým iným… čiže myslia aj na iných (JANG)

      Bohatý ľudia žijú vo väčšej rovnováhe z prírodou ako bežný človek.

      Už ako 17 ročný som sa naučil z Hinduizmu že človek má slúžiť pre iných ľudí.

      Nie nieje tam myslené otroctvo, alebo užera….

      Je to.proste služba iným.

      Vo svete obchodu a ekonomiky sa hovorí o tom že človek nemá rád problémy a tak sa im snaží vyhnúť.
      Problém (problémy neexistujú vysvetlení neskor) však príde vždy, akurát v inej forme.

      A všetci tý čo nechcú mať problémy, nechajú radšej iných ľudí aby za nich riešili ich problémy.

      Čo je síce z jednej strany logické ale z dlhodobého hľadiska deštruktívne pre človeka samotného.

      Iný ľudia to pochopili a začali ponúkať svoju pomoc na vyriešenie problémov ľuďom. Ako ináč???….. Za peniaze.

      Dnes tý ľudia čo nechcú mať problémy platia tým čo sa problémov neboja a sú ochotný ich riešiť.

      Tých ľudí čo sa problémov neboja je presne toľko koľko je bohatých ľudí.

      Takže človek má problém zo susedom koli pozemku…. A jeho problém vie vyriešiť právnik a súd.

      Človek má pokazené auto… Riešenie problému ponúka autoservis.

      Človek sa potrebuje presťahovať ale sám nevie ako to zvládnuť…. Riešenie ponúka Stahovačka firma.

      Človek sa potrebuje obliecť…. Riešenie ponúka Krajcir.

      Právnik, stahovacia firma, autoservis, Krajcir…. sú tý ktorý sú ochotný riešiť problémy iných ľudí…. za peniaze.

      Páči sa mi

      1. V pohode..ega sa to dotklo preto zareagovalo 😇

        Fungujeme ako matriosky..a vsetko je poprepajane aj v hnotnom aj v nehmotnom svete…je to potrebne pre vyssie principi. Nasa osobnost sa riadi.programami rodu..okolia a spolocnosti a cim rozvinutejsie vedomie tym viac clovek kona zo srdca a nesebecky….vzdy ak mi pride myslienka keby vyhram…tak uz rozmysjam komu vsetkemu by som financne pomohla a podarovala korunky..potom sa smejem..ze ich este nemam a uz tozdavam.😇

        Hovori sa..ze pritomnostou si vytvarame buducnost..to ako zijeme myslime..a vyzarujeme mentalnu energiu..preto si zelam dalsiu inkarnaciu v rozvinutejsej spolocnisti v iinej dimenzii.

        Páči sa mi

  110. Ten stav o ktorom píšete …. o nesobeckosti… že niekedy premýšľate o tom , ako by ste pomohla finančne iným ľuďom v okamihu keby ste sa dostali napríklad výhrou, k väčším peniazom.

    Ten pocit a uvažovanie veľmi dobré poznám.

    Aj ja som uz v mladom veku pociťoval potrebu pomôcť iným… dať im prácu a primeranú mzdu, dať im ubytovanie a naučiť ich finančnej gramotnosti.

    Bolo to dokonca aj v tom mojom sne s pred 20 rokov.

    ……………………

    Ako som sa približoval k tomu aby som ľuďom pomohol prichádzal som n postupne na to, ako je potrebná aj ” tvrdá ruka” …. nemám na mysli bitku.

    V celom vesmíre funguje jeden základný princíp.

    DUALITA alebo PRIRODZENA ROVNOVAHA.

    Tak ako by nebolo dňa bez noci…

    Keby nebola noc, deň by bol teda stále. Nič by ho neoddelovalo a tak by bol stále iba jeden deň.

    Vek by sa mohol počítať tak nanajvýš na hodiny. Nevedeli by sme ako dlho by mal taký deň trvať, ani že je potreba 7 dní do týždňa.

    Toto všetko by sa stalo keby neexistovala noc.

    Pokiaľ je počasie striedave… je aj príroda striedava, krásna pestrofarebna.

    Pokiaľ je niekde len slnko, v prírode sa nachádza len piesok a pár divých zvierat.

    Pokiaľ je niekde len zima, tak je celá príroda len zo snehu.

    V obidvoch prípadoch takého monoklimatickeho prostredia sa ŽIJE veľmi ťažko.

    Na rozdiel od rozmaniteho klimatickeho prostredia. Kde je aj život rozmanito krásny.

    Pokiaľ je človek LEN dobrý, vesmír mu dopraje na vyrovnanie presne tolko zla kolko dobra sa v tom cloveku nachadza.

    A zas naopak keď je človek LEN zlý, v takom prípade mu vesmír na rovnováhu dopraje dobro. Presne toľko dobrých a krásnych vecí, koľko zlá sa v tom cloveku nachadza.

    Preto ta moja opakovana veta…..

    …Všetko dobré bude potrestané…

    ……………………..

    Tu ide o to, aby si človek uvedomil že sám sa musí stáť anielom a diablom súčasné.

    Vedieť byť dobrý keď je treba a vedieť byť prísny a tvrdý keď je treba.

    Všetko však v medziach vesmírnej spravodlivosti.

    ———–

    Rodičia ma vychovali aby som bol slušný, dobrý človek (len dobro)

    A ja mám dnes problém byť na svoje okolie patrične tvrdý.

    Jedine keď ma už niečo nadmieru naštve…. ale to už zase nemá nič spoločné z vesmírnou spravodlivosťou.

    DUALITA- prirodzená rovnováha je to čo je potrebné sa naučiť.

    Jing-Jang nieje len symbol.

    Páči sa mi

  111. Teraz vám chcem napísať niečo, čo sa síce netýka ani snov ani duchovna, ale predsa to s tým všetkým súvisí.

    DLHODOBÉ PLANOVANIE.

    Človek nedostal od prírody do vienka plánovať niečo do ďalekej budúcnosti.

    Človek pred miliónmi rokov potreboval len jedno…. Žiť.

    Všetko mu ponúkala príroda.
    Na každú sezónnu chorobu má príroda pripravenú sezónnu bylinku.

    Človek nepotreboval plánovať. Aspoň nie dlhodobo.
    Bylinka ktorú človek potreboval na uzdravenie, rástla práve v čase keď ochorel alebo krátko pred tým.

    Človek plánoval nanajvýš na pár mesiacov dopredu…. A to AKO prežiť zimné obdobie. Ako si vytvoriť zásoby jedla.

    Ale plánovanie na niekoľko rokov dopredu… to sme do vienka nedostali.

    Neznamená to však že sa to nemôžme naučiť.

    Väčšina ľudí, povedzme 80% pokým nenastane úplná zmena… nereaguje.

    Preto ma väčšina ľudí finančne starosti.

    Predstavím vám dve dievčatá.

    Janka a Evka.

    Obidve majú rovnaké vzdelanie, obe majú 20 rokov a obe vypadaju krásne.

    Janka dnes okrem iného… zjedla jedno jablko, prečítal niekoľko strán z nejakej knihy a do pokladničky si vložila 10 eúr.

    Evka dnes okrem iného…. zjedla jednu tablicku (100 gr.) čokolády, 2 hodiny pozerala televíziu a kúpila si na seba za 10 eura peknú blúzku.

    Toto robíš naše dievčatá rovnako každú jeden deň.

    Aký rozdiel uvidíme na týchto dievčatách zajtra?

    Žiadny!!!

    Aký rozdiel uvidíme na týchto dievčatách o 2 týždne?

    Žiadny!!!

    Poďme sa ale pozrieť na Janku a Evku o 10 rokov neskôr.

    Janka ma s toho jablká čo jedava každý deň už 10 rokov, krásnu postavu. Je veľmi rozumná a sčítaná.
    To je s tých všetkých kníh čo za 10 rokov prečítala. A v pokladnecke má už nasporena 36500 eur.

    Evka ma po 10 rokoch jedenie čokolády nadváhu, informácie z televízie jej ohranicili jej vedomosti sústredené na reklamu a konzum.
    V pokladníčke nemá nič, na bankovom konte nejakých 300 eur ale zato má obrovské množstvo nádherného oblečenia, ktoré poniektore ani vôbec nenosila.

    —————–

    O 10 rokov už je ten rozdiel vidieť.
    Keby sa mala možnosť Evka vidieť sami seba ako dopadne za 10 rokov, určite by to už nerobila.

    Pokiaľ však nevidíme zmenu hneď, nereagujeme.

    Preto je potrebné si stanoviť v živote ciele a ísť si neoblomne za nimi.

    Nieje dôležité či ten cieľ dosiahneme alebo nie. Dôležitá je cesta k nášmu cieľu.

    Páči sa mi

    1. veď hej..toto je dobre pozorovať u starších ľudí v dôchodku..ak prestanú žiť niečim a len sedia pred TV..postupne zakrňujú…život im zovšednie, lebo nežijú pre niečo.

      No ak si plánujú aktivity(vychádzy, túry, spoločné cestovanie pre dôchodcov, či iné veci) ich duša stále má potrebu žiť a chce ešte niečo spoznať…čiže majú ešte nejaký cieľ, za ktorým idú.

      Naša duša je tvorivá a tvorenie je pre ňu potrava..človek, ktorý odmieta žiť ubíja svoju dušu a tá tu potom dlho neplánuje byť.

      Tvorivá duša…

      z týmto nesúhlasím:

      Pokiaľ je človek LEN dobrý, vesmír mu dopraje na vyrovnanie presne tolko zla kolko dobra sa v tom cloveku nachadza.

      A zas naopak keď je človek LEN zlý, v takom prípade mu vesmír na rovnováhu dopraje dobro. Presne toľko dobrých a krásnych vecí, koľko zlá sa v tom cloveku nachadza.
      ————————————————————————————————-

      Veľa veci sa mi za život vrátilo a pochopila som prečo..ukázovalo mi to NEsprávnosť v konaní a rozhodovaní, v postojoch. Ak sa človek rozhodne konať dobro v tomto živote, je to len preto, že duša chce napraviť, čo v minulosti učilnila. Uvedomila si nesprávnosť žitia a teraz chce očisťovať ducha.

      ..no ak sa dobrému človeku dejú zlé veci, je to len preto, že sa vracajú určité lekcie, ktoré duša v tele má zažiť a pochopiť…prijatím tej lekcie a uvedomením si, čo za tým je, sa lekcia vypáruje a človek pokračuje ďalej ,kým nepríde iná lekcia…No ak nepochopí a bude sa sťažovať prečo sa práve jemu dejú zlé veci, sa budú nabalovať jedno za druhým.

      ..svojím myslením a postojmi si vytvárame ďalšie situácie, priťahujeme si, lebo naša mentálna energia je silná, hlavne v tomto období…preto je potrebné dbať na duševnú hygienu a snažiť sa otvárať si srdce…konať v súlade s čistým vedomím.

      Dualita je len v hmote…harmónia je o prijatí oboch pólov: prijatia temnoty vo svetle…sú potrebné oba, lebo nás učia.

      Dívajte sa vyššie…

      Páči sa mi

      1. Povedzme že máte pravdu v tom že keď sa dobrému človeku stavajú zle veci, tak to je ešte trest z minulého zivota.

        V tom prípade by však základný princíp rastú duše bol naopak jeho úpadkom.

        Prečo.

        Predstavte si že ste našli psa ktorého každý len byl a kopal.

        Myslíte že vám bude od prvej sekundy dôverovať?

        Pravdaže nie. Akonáhle ho budete chcieť pohladkat, okamžite vás pohryzie.

        To ze hryzie všetko a všetkých kto sa k nemu priblíži, nieje jeho skutočná pidstata.

        Je to chovanie ktoré v ňom vybudovali bezcitny ľudia. Tým že ho bili.

        On teraz hryzie lebo sa len bráni.

        ————

        Vy ho chcete ale prevychovať. Budete musieť ponúknuť nespočetné množstvo lásky a nehy. Až kým vám nezačne veriť a prijme tu vašu lásku.

        Tak sa správa vesmír, stvoritel k zlému človeku, ktorý hryzie a ubližuje. To som mal na mysli.

        A tak dostane od vesmíru, lásku a nehu.

        ….Akonáhle sa ten pes zmenil, už nehryzie a poslúcha na slovo…

        tak by ste ho mali podľa toho ako píšete…

        začať teraz byť a kopať za to čo urobil ešte v čase keď ste ho spoznali. Za to že vás vtedy pohrýzol.

        Dáte mu trest za to čo urobil v minulosti. Ten trest príde v čase keď bude už poslúchať a bude vám verný a oddaný.

        Myslíte že to ten pes bude chápať?

        Myslíte že to bude chápať človek?

        A pokiaľ máte pravdu tak, ju v tom momente mám aj ja.

        Keďže môj názor je ze:
        Zlému človeku dopraje vesmír všetko krásne.

        Zlému psovi dáte veľa lásky a nehy aby ste ho ukludnili.

        Dobrému človeku dáva vesmír vsetko zlé a ublizuje mu.

        Je vlastne to čo píšete vy , že vesmír mu dáva lekcie za minule činy.

        Myslíte si že ten pes ktorého ste láskou ukludnili a spravili z neho príslušného psa, že teraz keď je poslušný a vy ho budete trestať za minulé činy, že bude k vám ešte milší a vernejsi??

        Verím že nie!!

        Verím že vás znenávidí omnoho rýchlejšie nes mu trvalo pred tým než vám začal veriť.

        Bolo by podľa vás rozumne ublizovat 10 ročnému príslušnému a milému dieťaťu len za to že keď sa narodil tak prvý rok len vkuse plakal a vy ste sa nemohli poriadne vyspať?

        Myslíte si že tie tresty v 10 rokoch za to čo urobil keď mal 2 mesiace, mu pomôžu k väčšej láska k vám?

        Nie, určite nie. Ale v najbližšej možnej chvíli od vás odíde.

        ————–

        Ja niesom boh a predsa viem ze trestať dieťa za niečo čo urobilo pre niekoľkými rokmi, alebo dokonca v minulom zivote, nieje správna cesta ako v ňom vypestovať lásku a oddanosť ku mne.

        Verím že tak vsemudri boh stvoriteľ, by to mal vedieť tiež.

        Preto ja neuznávam žiadneho boha.

        Už vôbec nie boha ktorý najskôr da človeku slobodnú vôľu a potom ho trestá za to čo urobil. A to ešte z niekoľko ročným odstupom.

        Ja verím vo vesmírnu energiu.
        Energiu ktoré netresta.

        Energiu ktorá má svoje vlastné zákony a jednoducho len tvorí.

        Keď sa človek dotkne elektrického prúdu, určite ho to skope.

        Nie preto že by ťa elektrika chcela toho človeka potrestať.

        Nie, ona ho skopala lebo je to jej podstata. Je to proste elektrika.

        A na to aby vôbec existovala potrebuje jak plusovy tak aj minusovy pól.

        Preto k dobrému človeku dopraje zlo
        A zlému človeku dopraje dobro.

        Táto vesmírna energia nikoho neodsudzuje, nikoho netresta, nikoho sa nepýta prečo to urobil.

        Jednoducho JE

        Myšlienky tvoria náš život.

        Myšlienky sú energia a podľa povahy myšlienky má ta energia frekvenciu.

        A táto frekvencia priťahuje do nášho života všetko čo pracuje na podobnej frekvencii.

        To nieje trest, ta energia len dáva to čo mi priťahujeme.

        Jej nezáleží na tom čo sme urobili v minulom zivote. Ona ma svoju najväčšiu silu v súčasnom okamihu.

        V tedy ona dáva to čo v tom okamihu priťahujeme.

        Na Čin čo človek spravil v minulom zivote, reagovala energia už vtedy v danom okamihu.

        Táto vesmírna energia nerozdeluje medzi dobrom či zlom…. Ona tvorí udalostí.

        Človek sám drží v rukách dva razitka.

        Z nápisom Dobré a Zlé.

        A len clovek sam pridelujeme význam danej udalostí.

        Dobra alebo zlá udalosť.

        Ako som už písal.

        Problémy neexistujú, existujú len udalostí ktoré sú neutrálneho charakteru.

        Problém sa vytvorí vtedy, keď naša mysel vygenerovala danú udalosť ako problém.

        Páči sa mi

  112. Nik nás netrestá..to my sme pred inkarnáciou nastavujeme podmienky,čím chceme prejsť, čo zažiť a pochopiť na vlastnej koži .

    Známy mi raz opisoval, ako prežil klinickú smrť, ako sám seba vo svetle hodnotil ako žil, nik ho za to nesúdil, cítil nesmiernu lásku zo svetla a miesta kde bol, ale on sám seba súdil a rozhodol sa žiť inak, zmeniť svoj život..videl rodičov a deti, že ho potrebujú a preto sa chcel vrátiť.

    Z ľudského hľadiska sa nám zdá veľa vecí nespravodlivých…malé dieťa sa narodí s deformáciou a ťažkým poškodením…za čo..komu ublížilo…?

    Plynie to z našej podstaty duše…vstúpili sme v dávnych časoch do hmoty a v nevedomosti žili a konali zlo, to ako sme v tom momente vedeli a prijali za správne, ale vekmi sme sa rozhodli na základe prežitej múdrosti duše očisťovať ducha…žiť inak a prijali sme, že si budeme prechádzať poznaním, lekciami, aby naša Nadduša pochopila prejavy žitia v rôznych formách.

    Tak ako sú paralelné životy a Nadduša príjma informácie od svojich viacerých supútnikov od ktorých chce spoznať prejav lásky v tele, na základe ich podobných životov, vzťahov a skúsenostiach…len aby videla a pochopila rôzne prejavy.

    Myslím, že v istých častiach píšeme o tom istom, ale vyjadrujeme sa rôzne…no plynie z toho to isté poznanie. :o)

    Páči sa mi

  113. Jéj ďakujem…aj Vám všetko dobré.
    Mám sa dobre..ďakujem za opýtanie.:o) Koncom roka sa mi udiali nejaké smutné udalosti, ale treba vedieť veci prijímať, lebo by nás emócie utrápili. Čas odnesie bolesť a smútok a prinesie pochopenie. A čo vy?

    Páči sa mi

      1. Ďakujem, určite bude dlho a spoľahlivo slúžiť. To auto si vlastne vybralo mňa. (Ako doteraz všetky moje autá).

        V sekunde keď som to auto uvidel, vedel som že ono je to pravé.

        ………..

        Téryho mi je ľúto, ale zrejme už mal dostatočný vek na cestu ktorú si zvolil.

        My máme doma 2 mačičky.

        Začalo to tým že sme sa z istého dôvodu rozhodli kúpiť bytovú mačku.

        Proste takú čo je väčšinou doma.

        A tak sme kúpili Britskú modrú.

        Mala už takmer 8 mesiacov a strašne sa všetkého bála.

        Manželka ju mavala často na rukách a upokojoval ju aby sa prestala báť.

        Po nejakom čase sa v nej ozvala príroda a ona zavyjala na celý svet.

        Našli sme pre ňu cistokrvneho kocurika a nechali ju naparit.

        Po nejakom čase priviedla na svet 7 krásnych maciatok.

        Jedno sme si nechali…. To najmenšie a tak sa aj volá…Mini.

        Starostlivo sa starala o svoje potomstvo.
        Aj jej večný strach niekam zmizol.

        Odvtedy uplynulo 6 rokov a ona nám každý rok priniesla 5 až 7 maciatok.

        Posledný beh mala komplikácie, museli sme k veterinarke.

        Ta povedala ze jej musí spraviť cisársky rez.

        Tak sme ju už nechali popri tom aj sterilizovat. Myslím ze si zaslúžila oddych po 6 rokoch kazdorocneho materstva.
        Zarobila si tým na krásny dôchodok. Tak nech si ho vychutnáva aj spolu z Mini.

        …………….

        Verím že už máte doma nového štvornohého člena vašej rodinky.

        Liked by 1 person

      2. Jej tá je pekne huňatá. :O) Urobili ste dobre. Každý rok sa strápiť z mačiatkami a rozmýšľať komu ich dať a aj ona si zaslúži už pokoj. Mne sa páčia tie biele huňaté, ale manžel na mačky nie je , tak máme psíka. 3.12. Tedy zomrel a na Mikuláša mi manžel doniesol nového minimaltezáka. Je rozkošný, ale rozmaznaný…drží sa pri mne na 50 cm, stále je mi v pätách. Aj on sa bojí, nevie byť sám v miestnosti a ani,ak sa trocha vzdialime, už šteká lútostne. Musí sa naučiť, lebo ak začnem chodiť do práce , bude to pre neho utrpenie. Tieto nemé tváre sú úžasní spoločníci. :O)

        Páči sa mi

      3. Mačka na rozdiel od psíka nežije v spoločenstvách.
        Mačka je viacmenej samotár.

        Hovorí sa že väčšine ľudí sa páči keď ich niekto poslúcha…. A tak vznikajú aj v partnerských vzťahoch nezhody, lebo sa každý snaží ovládať a rozkazovať tomu druhému….

        A psík je zviera ktoré sa podriadi a poslúcha.

        Macka ma svoju vlastnu hlavu. Pride ked ona chce, necha sa pohladit ked ona chce…. kašle na nás keď ona chce 🙂

        Mačka je skutočne slobodný tvor. A to musí človek dokázať akceptovať.

        Ona nepribehne k človeku okamžite keď ju zavoláme….

        Ale je krásne keď príde sama, ľahne si na vás a začne priasť…. To je tak uzasne ukludnujuce ……

        Maciatka sme predávali….. nie kvôli tomu aby sme na nich zarábali (Aj keď nám za to celé obdobie doniesla cca. 10tisic €.)

        Ale koli tomu ze takmer väčšina ľudí si v skutočnosti neváži to čo dostanú za darmo.

        Človek ktorý strašne túži mať mačiatko a je pripravený za neho zaplatiť 450 eúr, ten človek to myslí vážne a je pripravený zaplatiť v pripade potrebt peniaze jak za veterinara, tak aj na kvalitnú stravu a starostlivosť.

        Človek ktorý zjednaval cenu , len tym dokazoval že neoplýva dostatočným množstvom peňazí…. V takom prípade by nebol ochotný zaplatiť ani veterinara pokiaľ by to bolo potrebné.

        Takto sme dokázali vyseparovať skutočne zodpovedných ľudí ktorým sme zverili naše maciatka.

        Do dnes sme s tými ľuďmi v kontakte a môžme sledovať ako tieto mačka rastú a sú šťastné.

        …………

        Tak Manžel Mikuláš doniesol noveho psíka.

        Tak sa to prázdne miesto u vás doma a vo vašom srdiecku znova vyplnilo.

        Keby že bývame v dome, aj ja by som kúpil psíka…. buď takého malickeho ako je Bulterier alebo Pitbull, alebo niečo o trochu väčšie… Dobermana.

        Sú to krásne psy. Na slovensku som mal dobermana fenku.
        Bolo to ešte v časoch keď sa tým psíkom tupirovali uška ach chvost.

        Bola dobre stavana, keďže chodievala so mnou behavat….
        Tak trochu vzbudzovalo rešpekt, ale ináč bola strašne milá a poslušná.

        ………..

        Čo vlastne robíte? Myslím profesne.
        Zamestnanie alebo poslanie?

        Liked by 1 person

      4. Hej mačky sú iné ako psíci. Kolega má výstavného psíka a keď opisuje, čo s ním všetko robia, že aj 2 hodiny ho češú…jáj.
        Koniec roka bol u nás zaujímavý, lebo aj starší syn si kúpil šteniatko do nového bytu, aj švagrinná kúpili deťom, tak na Vianoce boli u nás 3 šteniatka. :o)

        Všetko má svoje výhody aj nevýhody. Tak ako domy a aj byty.

        Momentálne pracujem z domu…čo mi aj vyhovuje teraz. Robím v poisťovníctve likvidujem škody a oceňujem zmluvy.

        Páči sa mi

      5. Praca v poistovnictve, velmi pekna
        praca.

        Ja som nad tým už tiež rozmýšľal. Spraviť si školu, otvoriť súkromnú kanceláriu…. len som sa k tomu akosi nedostal.

        V roku 2019 som sa rozhodoval medzi poistvnictvom a realitny makler.

        Vybral som si realitny makler. Tak som začal štúdium v obore r.-makler.

        Nakoniec kvôli istým nezhodám medzi mnou a danou školou som štúdium prerušil a daný konflikt sa riešil súdnou cestou.

        O 11 mesiacov neskôr (Apríl 2020) som otváral Pneuservis a postupne som pracoval na expanzii ponúkaných služieb.

        Kúpa autá bola už v plane dosť dlho a som rád že sa to teraz podarilo, aj keď z takmer ročným oneskorením.

        Tento rok idem vytvoriť kompletne nový systém organizovania zákaziek, spracovanie dokumentov a zlepšenie komunikácie zo zákazníkmi.

        Čo by málo znížiť vyťaženie personálu o 30%, zvýšiť efektivitu o takmer 70 % a zvýšenie ročných prijmov o viac ako 50%.

        Postupné zavádzanie do praxe by malo trvať ca. 24 mesiacov.

        To je asi všetko ku stahovacke firme SaraTranS Umzüge…… http://www.saratrans-umzuege.de

        Čo sa týka Pneuservisu, tam sa to pomaly rozbieha. Istú dávku momentum-u by ale bola potrebná.

        Toľko k firme Reifen.Red nákup,predaj a montáž pneumatík & čistenie interiérov vozidiel.
        http://www.reifen.red

        Páči sa mi

      6. S tým pneuservisom ste urobili dobre…áut je staršne veľa a autá potrebujú vaše služby. Tak nech sa naplnia Vaše plány a darí sa Vám v podnikaní.

        Ja som detská zdrav. sestra a vždy som chcela robiť v administratíve..túto prácu som si pritiahla… aj videla seba , že budem robiť v Ba v kancelárii, videla som, ako idem pešo, počujem ruch MHD a a presne tak sa aj udialo. Vyplnilo sa mi všetko, čo som si želala aj pracovne…no kam pôjdem potom…čas ukáže. Ukázal sa mi aj nová práca..teda možnosť a keď prišla a popisovala som to kamoške, čo ma k nim volala do firmy a povedala, že je to u nich presne ako opisuje. Lenže tento obor ma neláka a som ešte spokojná tam kde som a moje videnie novej práce sa rozplynulo.

        Máme veľa ciest, ktorými môžeme ísť životom, no tým čím si máme prejsť to neminieme, ale akýmsi spôsobom budeme k tomu navedený. :o)

        Páči sa mi

      7. Nemci majú dva rôzne vyjadrenia na prácu. …. Beruf a Berufung.

        Väčšinou sa ľudia medzi sebou pýtajú…. aký je tvoj Beruf?

        Aké je tvoje práca, zamestnanie, odvetvie v ktorom pracujes?

        Na túto otázku vie odpovedať každý.

        Na otázku aky je tvoj Berufung?

        Aké je tvoje povolanie?

        Na túto otázku nám dokáže odpovedať už len málokto.

        Povolanie je to načo sme boli predurčený na túto zem.
        To čo máme priniesť pre ostatných.

        Nikdy nikto nebude v ničom inom najväčším majstrom ako v tom načo bol predurčený…. načo bol povolaný…
        To je to povolanie.

        Pokiaľ sme si to naše po(volanie) nasli
        stáva sa nás život naplnený.

        Japonci toto slovo pretavili do celkového dennodenne života.

        Ikigai nieje len slovo ktoré poukazuje na povolanie daného človeka.

        Je to vyjadrenie celkového života daného človeka.

        Napríklad pekár, nieje to človek ako tu na západnom svete…. ktorý vlastní pekáren a býva v krásnom dome a vlastní drahé krásne auto…

        Tam je ta pekaren jeho domovom.
        Všetok jeho majetok má istý súvis z pekarnou.
        Pokiaľ nejaké auto vlastní, bude to určite na rozvoz jeho výrobkov.

        Ten človek sa oblieka ako pekár, rozpráva ako pekár aj rozmýšľa ako pekár…. on žije ako pekár… on je pekár….. čiže jedným slovom on je Ikigai.

        V japonsku sú dediny kde žijú (sú) všetci Ikigai.

        Keď na niekoho ukážte prstom a opýtate sa kto to je…. nepovedia jeho meno ani to čo vlastné robí…. ale vám povedia že on/ona je Ikigai.

        Ty to ľudia pracujú aj keď majú na danú prácu príliš vysoký vek.
        Ta práca ich vôbec nezatazuje, ale naopak. ŽIVOT ako Ikigai je pre nich ich život.

        Nepracujú aby žili, oni žijú aby pracovali.

        Páči sa mi

      8. Trocha som googlila toto slovo Ikigai a našla som, čo mi viac sedí ako povolanie, čo opisujete.

        Čo ak by ste mohli žiť dlhšie vďaka tomu, že budete robiť čo najviac toho, čo vás baví? Znie to možno ako niečo nepravdepodobné, no Japonci tomu veria. Dôkazy tejto teórie nájdete v komunite na ostrove Okinawa, pretože jej obyvatelia majú najvyššiu priemernú dĺžku života na svete. Z veľkej časti zdieľajú aj oddanosť japonskej filozofii známej ako ikigai, ktorá sa jednoducho prekladá ako šťastie vyplývajúce z toho, že osoba je zaneprázdnená činnosťou, ktorá má pre ňu zmysel (iki – žiť, gai- mať zmysel)

        …čiže žiť pre činnosti, ktoré náš naplňujú a dávajú nejaký zmysel v živote.

        Je to hlavne o pokore v nás a tom ako dokážeme robiť činnosti aj keď za ne nie sme z neplatený, lebo vidíme v tom hlbší zmysel.

        Uvedomila som si už dávno , že ak robím isté veci z vnútorným pokojom, neberie mi to energiu.

        Povolanie pekár…dobre, ak má svoju firmu a žije len pre svoju prácu.. vybral si venovať sa službám ľudstvu ako veľa ľudí.

        Poslanie je zase, ak niekto vnútorne cíti, že je na niečo predurčený a má sa tomu venovať..

        Páči sa mi

      9. Pressen to man na mysli. Presne ako to píšete Vy.

        Len slovo povolanie a poslanie je jedno a to isté.

        Všetci sme tu preto aby sme boli druhým prospešný, nápomocný.

        Pokiaľ by poslanie bolo len pomoc druhým na duchovnej úrovni a žili by tak všetci ťažko by sme prežili pár dní.

        Poslanie- byť poslany pomahat a slúžiť vsetkym a vsetkemu na tejto zemi….

        Povolanie- byť povolaný na službu a pomoc všetkým a všetkému na tejto zemi.

        Aj pekár je Ikigai. Akonahle to robi z láskou a napĺňa ho ta práca.

        Bez toho pekara by ľudia nemali chlieb, bez statkara by nemali mäso , maslo, vajíčka, bez murára by nemali domy, bez elektrikára by nemali elektrinu…. atď.

        To ze poslanie & povolanie drží človeka v zdraví a sile…. som Ja osobne dôkazom.

        Mám 50 rokov a nikto kto má vidí prvý krát mi to nechce veriť.
        Všetci mi typuju na 40 – 42

        Keďže nosím nábytok aj ja, môžem povedať že som vo výbornej kondícii.

        Keď mi lekari minulý rok zakázali dvíhať ťažké veci… moja otázka bola….. ake ťažké veci majú na mysli.

        Keď nesieme klavír o váha 180 kg. Pripadá na 1 chlapa 90kg.

        Mne to ťažké nepripadá.

        Pre mňa je ťažké všetko čo má viac ako 200kg. a sme na to len dvaja.

        Buď je nás viac ale sa použijú stroje.

        Keďže mi lekári zakázali všetko čo je ťažké… tak som šiel do práce a robil som ako inokedy.

        Keď som za dva týždne skončil opäť v nemocnici….. tak mi nakoniec lekári zakázali úplne pracovať.

        Chodil som síce do práce aj vtedy, len moji chlapci mi už sami zakazovali niečo dvíhať.

        Všetko čo ste písali o tých japonských Ikigai prežívam je u mňa na dennom poriadku…. Viete koľko krát sa stalo ze zo stahovacky mne osobne nič neostalo?

        Ze dokonca sa stalo že pri jednej stahovacke som bol v mínuse 1000 eur.

        Da sa povedať že som si zaplatil 1000eur za to aby som 4 dní mohol nosiť nábytok 🙂

        Stahovacku som plánoval na 3 dní po 9 hodín 6 chlapov a ja za 4400 eur.

        Nakoniec sme ju robili 4 dní po 11 hodín 6 ľudí.

        Všetky moje náklady sa vyšplhali na 5460 eúr.

        Nepoznám nikoho kto by pokračoval v podnikaní keby nezarobili nič, alebo by bol dokonca v mínuse.

        Moja manželka to videla pri mne na vlastne oči.

        Sťahovanie je moje Ikigai.
        Ja nepracuje aby som žiť.
        Ja žijem aby som pracoval.

        Väčšina ľudí pracuje lebo musia, ja pracujem lebo to viem, môžem a chcem.

        Sloboda neznamená že človek si môže robiť čo chce.

        Sloboda znamená keď človek nemusí robiť to čo nechce.

        Skúste si otvoriť nasledujúcu stránku skopirujte si ktorýkoľvek komentár a dajte si ho do google prekladaca.
        Čo píšu naši zákazníci o nás . 🙂

        https://www.saratrans-umzuege.de/rezensionen/

        Páči sa mi

Pridaj komentár