Neuveriteľná pravda o konci sveta: Peruánsky šaman prezradil Slovákom, čo sa stane 21. 12.!

Smrť a skaza! To sú najčastejšie slová, ktoré sa nám spájajú s dátumom 21. 12. 2012 – koncom mayského kalendára, ktorý má predpovedať zničenie sveta. Peruánec Jorge Luis Delgado Mamani, jeden z desiatich najväčších šamanov dnešnej doby, ktorý nedávno zavítal na Slovensko, však hovorí, že toto proroctvo je iba legenda. Vďaka tomu, že sa do zákrytu dostanú vesmírne telesá s naším vnútorným slnkom, dôjde podľa neho k takému obrovskému prílevu energie, aký sme ešte nezažili. A otvorí sa portál lásky.

Keďže starí Mayovia vnímali plynutie času cyklicky, teda ako pravidelné opakovanie určitých periód, mal by sa po naplnení 13. baktunu (ktorý začal 11. augusta 3114 pred n.l.) kalendár pretočiť opäť na začiatok. Podľa prevedenia mayského datovania do gregoriánskeho kalendára by sa tak malo stať v deň zimného slnovratu, 21. decembra 2012. Konšpirační teoretici si posledný trinásty cyklus tzv. Dlhého počtu, vyložili ako dátum, kedy príde apokalypsa. Delgado Mamani tvrdí, že posledným je preto, lebo ani Mayovia nedokázali predvídať to, čo príde. Láska je totiž nepredvídateľná.

“Môžete mi povedať, či je láska racionálna? Ak my veríme v lásku, potom veríme aj v to, že láska je najmocnejšia. Ako je potom možné, že zo svojho prežívania života vylúčime lásku? Je to preto, lebo sa snažíme všetko robiť racionálnym spôsobom. Keď sa snažíme lásku zmerať, môžeme si svoj život nakoniec zmariť. Vidíte, že ten rozdiel medzi zmerateľným a zmariteľným je veľmi malý. My vieme, že láska dokáže robiť zázraky. A veríme, že láska dokáže skutočne vniesť mágiu do vášho života. Ak nevieme dostatočne veľa o láske, nedokážeme predpovedať budúcnosť, ale je možné, že zázrak sa stane aj tak,” hovorí Delgado Manani počas prednášky o Novom veku a uvádza príklad nevyliečiteľne chorého muža, ktorý ležal v jednej z čínskych nemocníc. Pacienta sa snažili vyliečiť takým spôsobom, že si viacerí dobrí ľudia mali nazbierať silu lásky a potom túto energiu uvoľniť do človeka trpiaceho rakovinou. Vedci doteraz nevedia vysvetliť prečo, ale ten človek stále žije.

“Vieme, že v súčasnosti sa nám začína vyskytovať veľa nových chorôb a veľa z nich začína práve kvôli absencii lásky. Je to preto, že cítime strach. Liekom naň je však láska a svetlo. Stále viac ľudí sa snaží spomaliť a relaxovať. Vážne sa zamýšľajú nad životným prostredím, ale ešte stále tu máme istý odpor, ktorý vychádza z nášho ega, vychádza z ťažkých energií. Je to identifikácia s týmto egom alebo niektorými aspektami nášho ja,” objasňuje dôvody, prečo nedokážeme cítiť spokojnosť. Na to, aby sme sa zbavili toho zlého z našej minulosti, ťažkých energií, ktoré sa k nám stále cyklicky vracajú, je účinný najmä jeden liek. A tým je odpustenie. Ako vždy, treba najprv dokázať odpustiť sebe a potom aj druhým.

Istými veľmi záhadnými spôsobmi sa práve teraz začína naše prebúdzanie a práve toto prebúdzanie vychádza z vďačnosti nášho vnútorného slnka. Začíname mať ten pocit, že život sa nesnaží len budovať našu jasnú myseľ, ale aj naše jasné srdce a začíname preciťovať tú presvietenosť nášho vnútorného slnka, ktorá je vlastne prejavom entuziazmu do života. Máme potrebu oslavovať život každý deň čo najviac. Začíname chápať význam tej jasnosti, význam každého lúča, ktorým sme. Pretože my veríme, že každý z nás je lúčom toho istého slnka a každý slnečný lúč obsahuje tieto tri aspekty: lásku, službu a múdrosť.”

Podľa Delgada Mamaniho by možno stačilo len jedno slovo láska, ale to nedokáže vystihnúť všetky jej odtiene. Čím viac sa nám darí zbaviť sa ťažkej energie, tým skôr sa otvoríme prúdu vyznačujúcemu sa láskou a múdrosťou, pretože múdrosť je v každom z nás. Láska, služba a múdrosť sú dary, ktoré dostávame pri narodení. Sme o niečo múdrejší ako naša vlastná myseľ, hoci na to veľakrát zabúdame a neveríme tomu. Ale práve teraz, kedy sa začíname prebúdzať do nových frekvencií, máme špeciálnu kozmickú podporu Matky Zeme a Otca Slnka a zároveň nám pomáhajú aj štyri základné elementy.

“Všetko je živé a všetko sa prebúdza. Presne tým istým spôsobom, smerom k láske, slúženiu a múdrosti. Vďaka týmto trom aspektom začíname otvárať okná. 21. 12. a aj pred týmto dátumom budú obrovské energie prebúdzať ľudí po celom svete. Niektorí ľudia sa prebudia pred východom slnka, iní po jeho východe. Ale to, čo je dôležité, je vedieť, ako sa v týchto dňoch správať. Zabudli sme na radosť a zabudli sme aj na ten najdôležitejší dar, ktorý máme. Na to, aby sme mohli vybudovať lepšiu budúcnosť, sa musíme vrátiť sami do seba a investovať svoju lásku. Jeden z návrhov, čo robiť do toho decembra, je začať sa spájať so svojím vnútorným slnkom. Každý deň si pripomeňte, ako veľmi milujete sami seba. Keď sa pozriete do zrkadla, uvedomte si, že toho, koho vidíte, milujete,” radí šaman a ponúka dve možnosti, ako k tomu dospieť.

Skúste sa na seba v zrkadle pozerať ako na dieťa, predstaviť si seba, keď ste boli malý. Vtedy budete mať chuť sa objať a starať sa o seba. Druhým spôsobom je pocítiť k sebe vďačnosť. Čim viac si budete vďačný, tým viac sa budete milovať. Čím viac lásky do seba investujete, tým viac budete milovať život a zároveň on vás. Vo všetkom je istá reciprocita. “Pre nás je dôležité naučiť sa milovať hlbšie. Keď to dokážeme, môžeme prispieť väčšou mierou k evolúcii života. Pretože toto ma dopad na všetky naše vzťahy.”

“Dôležitým darom pre nás je služba. Nie je to iba o práci, z ktorej je zložený celý náš život. Ale prostredníctvom svojej práce môžeme slúžiť láske. Pretože všetko, čo budete robiť zo srdca a s láskou, stane sa nezvyčajným. Každý z nás chce žiť nezvyčajný život. A odpoveď je v našom vnútri. Chcem vychádzať z lásky alebo zo strachu? Akonáhle budeme brať život na základe ega, budeme trpieť. Kým vedomosti vychádzajúce z lásky, nám pomáhajú, tie, ktoré vychádzajú zo strachu, z nás robia otrokov. 21. decembra máme unikátnu príležitosť precítiť jednotu. Život, kozmos a božstvo je to isté a my sa môžeme stať tými najmocnejšími spolutvorcami novej reality. Príležitosť je len na každom z nás. Máme ju v rukách, a to rozhodnutie je skutočne len naše.”

Na to, čo sa stane 21. decembra tohto roku nám teda Delgado Mamani dáva jasnú odpoveď. Máme dve možnosti. Buď si vyberieme to pozitívne a budeme veriť vo všetko dobré a v to, že k nám prichádza láska a sami sme láskou, alebo budeme myslieť na katastrofy a sila našej mysle nás k nim sama zavedie.

Zdroj: topky.sk

42 myšlienok na “Neuveriteľná pravda o konci sveta: Peruánsky šaman prezradil Slovákom, čo sa stane 21. 12.!

    1. pekný deň anitram

      a prečo osvietený o sebe podľa teba nehovorí že je osvietený? 🙂

      … prečo by to mal popierať a každý osvietený, od osha, tolleho, krista atd
      jednoznačne vedia, že boli osvietenými že sú už Ja a nie ja …

      boh o sebe nepovie že nie je bohom
      archanjel o sebe nepovie že nie je archanjelom, len preto, lebo ak by to povedal, popieral by svoju silu, čo by to potom bolo za anjela?

      kristus, po osvietení ani len raz nespochybnil, že je božím synom …

      a navyše, ja naozaj nechápem , prečo by to niekto mal popierať …

      ak som osvieteným tak som a šlus …
      tvrdenie opaku by znelo nedôveryhodne …
      ako keby sme šli k lekárovi, u ktorého sa utiekame o pomoc a on nám tvrdí že nie je lekár, ale ved dobre, skúsim vám niečo predpísať …

      prejavy falošnej pokory a skromnosti sú viac na škodu ako na skutočný a nielen duchovný rast …

      pekný zvyšok dňa želám 🙂 všetkým 🙂

      Páči sa mi

      1. Hovoriť o tom je jedna vec a popierať iná. O popieraní nepadlo ani slovo.

        Osvietený sa tým určite nechváli, že je osvietený. 😉 Je iné, ak má žiaka a vedie ho istým smerom, učí ho veciam a necháva ho, aby sám pochopil princípy, na základe svojich skúsenností. Ale nikdy nevystúpy z radu a nepovie, ja som osietený. Môže hovoriť o svojej ceste k osvieteniu ako sa k nej dopracoval a tým sa podelí o svoje skúsennosti z ostatnými ako Osho, Budha či iný. No nikdy sa nebude tým chváliť.

        Erik to myslel len zo žartu, pochopila som jeho spôsob vyjadrenia sa.

        Páči sa mi

      2. anitram
        aj ja som to pochopila

        len sa mi prosto nezdá, že osvietený o tom nehovoríí
        prečo by to nemal robiť?
        lebo ak o tom nehovorí, popiera to,
        ale? chápem žo to tak nevidíš …

        pekný deň želám anitram … 🙂

        Páči sa mi

      3. Ahojky
        ………tým,že je človek osvietený,tým je všetko povedané.Nik z nich sa nestaval vyššie ani o sebe nič také netvrdil.To je iba ľudská pýcha………Múdrosť osvietenosti spočíva v pochopení,že všetka múdrosť je k ničomu,že poznanie nič neprináša,že moc nemá cenu a šťastím nie je vyniknúť……….To nie je titul Dr., Mgr,Bc,Ing, hľadáš pozemské tam kde nie je.Pochopenie života je osvietením a nájdením mieru medzi dušou a rozumom.Pekne je to zobrazené na príklade Pána prsteňov,či v živote Krista,v stretnutí Budhu s priateľmi azkétmi atď.Málo ti bolo ponaučení v živote,zasa staviaš seba nad sled?Nečuduj sa potom čo žneš.Takže príklad všetci osvietený sú skromný a tak čuduj sa svete……..Pa.R

        Páči sa mi

      4. Dobré ráno želám Rado

        no ako vidím, nedám Ti spať a ani moje vyjadrenia …

        nečítaš správne …
        ja som sa jasne pýttala, prečo by o sebe osvietený, ( ak tomu tak je ) nemohol hovoriť že osvietený je?
        poznám niekoľko osvietených v súčastnom živote …
        a ked som sa to opýtala, reagovali skromne, ale jasne a pravdivo …

        áno, žijem v prítomnosti … len a len v prítomnom okamihu …
        som bohom, ty si bohom ja som božím synom … atd

        a tten príklad si nepochopil …
        uviedla som predsa jasne a zrozumiteľne pre toho kto to chce vidieť …
        ani ked ideš k lekárovi a spýtaš sa ho či je lekár, nepopiera že lekárom nie je …
        nepovie ti,
        nie nie som lekárom, to si iba vy myslíte že ním som … zvlášť vtedy ked ho oslovíš s prosbou o ulavu tela …

        čo by to bolo za lekára, ak by to spravil?
        čo by to bolo za osvieteného, ktorý by o sebe, ak už osvietením prešiel ( teda je v božskom Ja ) toto popieral?
        kde som ja uviedla vo svojom príspevku, že sa tým chváli kade chodí?

        ale ak je oslovený, povie to …

        iba tvoje ego si hovorí, že by mal reagovať tak aby sa to páčilo tebe a iným
        pravdou však je, že osvietený, žije, koná, atd zo svojej podstaty
        teda z boha
        ako to je?
        tak napr. aj tak ako hovoril tuto diskutujúci …
        občas sa viem hnevať, ale takto konám od detstva …

        osvietenie nie je nič čo dosahuješ mimo seba …
        toto si treba uvedomiť … že sme súčasťou celku, univerza …
        a všetko čo je v nom je aj v nás …

        snád som to napísala jasne … ak nie je mi ľúto, nemám záujem sa tu obhajovať ..
        pretože to mi ver, Viem čo hovorím …

        pekný deň želám 🙂 všetkým 🙂

        Páči sa mi

      5. a ešte rado

        “Múdrosť osvietenosti spočíva v pochopení,že všetka múdrosť je k ničomu,že poznanie nič neprináša,že moc nemá cenu a šťastím nie je vyniknúť”

        s týmto výrokom samého seba si ako spokojný?
        lebo je v tom rozpor …

        mudrosť osvietenosti spočíva v pochopení, poznaní, múdrosti boha ( univerza, pravdy )
        teda prináša poznanie …

        ale? chápem ako si to myslel …
        chcel si povedať, žime láskou, Láskou … v tu a teraz … pretože nič iné nie je dôležité …
        žiadne vzdelanie, postavenie atd … lebo to je pominutelné, láska však nie …

        pekný deň želám 🙂 už ozaj naozaj 🙂

        Páči sa mi

      6. ….až tak si zas nenamýšľaj.Ak človek príde s práce,tak pre mňa bolo asi tak 16:00 🙂 Vyjadrenie som dal je na tebe ako si ho prijala,ale klasika ako vždy so znamienkom – Opak by ma prekvapil 🙂

        Páči sa mi

  1. ja som naj pokojnejší človek na svete len občas mám výbuchy hnevu ale za to nemôžem to ešte od dectva , ja už nemyslím ja cítim a keď som sa dobre odhadol tak som reinkarnácia anjela transformácie

    Páči sa mi

    1. * ja som naj pokojnejší človek na svete *
      že by samochvála… ?

      *občas mám výbuchy hnevu ale za to nemôžem to ešte od dectva*
      a kdo za ten hněv může, dětství…?, nebo snad já, Eriku… ? kdo…?

      Páči sa mi

      1. Ja som prežil veľmi zaujímavé detstvo na ZŠ som bol najlepším žiakom, keď som odišiel na strednú školu bol som šikanovaný zato že pochádzam z maďarského mesta a moje sebavedomie prudko klesalo ale vedel som že oni za to nemôžu to sa so mnou hrá satan a teraz keď má niekto ku mne zlé reči tak vybuchnem ale zároveň sa hneď uvedomím a riešim to čo najpokojnejšie 😀 😀 …..ako vidím všetko treba podrobne napísať lebo človek má tendenciu všetko vykrútit 😀 😀 😀

        Páči sa mi

  2. Ďakujem za tieto články ktoré som tu našiel , pomohli my viac ako som si len vedel predstaviť ………dúfam že sa niekedy stretneme na tomto svete ale už v inej dimenzii 🙂

    Páči sa mi

    1. 🙂

      si poklad 🙂

      ale? idem ti iba pripomenúť jediný fakt
      a síce že o tom vraví

      ako ho už počujú iný, je už na nich
      pre niekoho sa nechváli
      pre iného sa chváli

      fakt je ale ten, že o tom iba hovorí …

      tak ako aj teraz mi dve
      ja hovorím to, a ty v mojích slovách vidíš motanicu …
      je tam však?
      alebo nie je?

      a už som som ale ticho …

      🙂

      Páči sa mi

  3. mne sa to stalo takto …………najprv sa musíš zrútiť sama do seba ako hviezda potom sa otvori brána, keď sa my to stalo bol som spokojný zo všetkým cítil som potrebu rozdávať lásku ľuďom , bol som plný pozitívnej energie . Hlavné je to aby si všetko robila z dobrým cieľom

    Páči sa mi

  4. dobrý den Všem… 🙂
    jak se tak dívám lilah sebe samu štěklí na zádech… 🙂

    lilah :
    *len sa mi prosto nezdá, že osvietený o tom nehovoríí
    prečo by to nemal robiť? *
    a proč by měl, z jakého důvodu… 🙂

    *lebo ak o tom nehovorí, popiera to,
    ale? *
    nehovořím-li o daném stavu, neznamená to, že daný stav popírám…
    pouze to jest vyjádřením, že daný stav považuji pro život bytostného stavu v přítomnosti za běžný a proto neshledávám důvod o něm hovořit… či troubiti do šíro šírého světa…?

    pokud nenastala situace, že tímto stavem jsem se pouze mihl, na okamžik jak mrknutím oka prožil světlou chvilku, záblesk, poté má mé ego o dané záležitosti touhu hovořit a sdělovat, jako o něčem velkolepém…
    ovšem to je pouhý počátek… teprve poté nastává opravdová práce na sobě samých a též se ukáže, zda jsme schopni i tento stav jednou trvale žít… 🙂

    *najprv sa musíš zrútiť sama do seba ako hviezda potom sa otvori brána, keď sa my to stalo bol som spokojný zo všetkým cítil som potrebu rozdávať lásku ľuďom , bol som plný pozitívnej energie *
    vidíte lilah sama co píše sám Erik … keď sa mi to stalo….cítil som…bol som… vše je psáno v minulém čase… říkám prozatím mrknutí mihalnice… 🙂

    ale základ již tento hoch má… 🙂 prozatím se probudil, otevřel oči… a pláče, mám hlad… 🙂 mnoho práce, na sobě samém je před ním… v srdci i mysli buďme s ním, zajisté vše zvládne…

    …osvícení jest vyjádřením setrvalého stavu, schopností žít bytostným stavem vědomí…

    …to co popisuje Erik je pouhým zábleskem…

    přeji pohodový den lilah a Eriku, nejen Vám… 🙂

    Páči sa mi

    1. Prvoradý je úmysel a ak vychádza z duše, jej energia sa aj prejaví.

      Som rada, že si okúsil lásku svojej duše a pootvoril dvere do svojho vnútra. Precítil si ten krásny cit. No však ten cit nie je trvalý, je to ako oheň, ktorý vedome máš v sebe uchovávať a nenachať ho znova vyhasnúť. Tóny duše sú rôzne a ak jej záchvevy budú tak silné, že s nimi splynieš a budeš v jednej rovine s nimy staneš sa duchovne čistým.

      Ak pozdvihneš svoje vedomie, staneš sa odolným voči problémom sveta a budeš žiť a pracovať so všetkým okolo seba, a predsa sa ťa to nedotkne a nijako ťa to neovplyvní.
      Nemaj strach, keď vidíš, že sa situácia vo svete zhoršuje. Nikdy nezúfaj. Jednoducho vytrvaj vo viere, svoju myseľ zakotvi v srdci duše a ver, že všetko bude dobré. 😉

      Páči sa mi

    2. nitram

      🙂

      iba toto .. a končím s filozofovaním dnes .. možno 😉 🙂

      “*len sa mi prosto nezdá, že osvietený o tom nehovoríí
      prečo by to nemal robiť? *
      a proč by měl, z jakého důvodu…”

      a ja sa zasa pýtam, a prečo by nemal?

      musí mať dôvod?
      má láska dôvod?

      má boh dôvod na to aby bol? … chápeme sa?
      iba to som tým chcela povedať …
      že ak to tak je
      tak to tak je a šlus ….

      no to ako ho vníma okolie predsa nie je o ňom …
      to iba keď sa mi dívame na ružu povieme je to ruža, a achh, ako krásne vonia …
      kto to však hovorí?
      ruži je to jedno … tá iba je, taká aká je …
      a svojím jazykom hovorím kým je, vôbec to nepopiera …
      to že jej nerozumieme mi, môže za to ona? …

      radšej sa už tuto (ne) – lúčim 🙂 .. ale úsmev posielam všetkým 🙂

      Páči sa mi

      1. Vo viacerých knihách o budhistickom učení som čítala, že človek ak je na ceste učenia a pochopil múdrosť vychádzajúc z vnútra, prišiel k uvedomeniu, že veci, ktoré zažil a videl len prijal, precítil, preniesol ich do svojho života a priviedli ho k pochopeniu, no už necítil potrebu o nich hovoriť niekomu inému, lebo len ego túži po chvále a vrave veľkoleposti jeho činnov.

        Takže toto ma videlo k tomu, že osvietený človek nemá potrebu vravieť o veciach, ktoré zažil, aj keď boli akokoľvek úžasné.

        Len človek s pýchou v sebe ti bude vravieť na akej duchovnej úrovni sa nachádza, skutočne duchovne rozvinutý človek tým žije a láska a pokoj z neho vyžaruje. Netriedi, neposudzuje, nehodnotí, v múdrosti sa priblížil k pravde.

        Páči sa mi

      2. lilah… pojmy a dojmy…

        má boh dôvod na to aby bol? … chápeme sa?
        Bůh jest, tak jako jest i Osvícený…
        má nutnost Bůh sám sobě sdělovat : ,, ja som už osvietený ” … ?

        “Osvícený” je schopen uvědomění sáma sebe v tichosti duše, lásce srdce:
        ,, Já jsem ”

        Páči sa mi

      3. 🙂

        áno, ja rozumiem …

        skúste však aspoň Vy pochopiť čo hovorí lilah …

        má dôvod?
        nemá dôvod?
        som osvietený
        nie som?

        kto som? .. Som …
        ale už vieme, že je vo všetkom … vo všetkých tvaroch, formách i prejavoch …
        takže? ak ho niekto potrebuje rozpoznať ako osvieteného, … jednoducho povie
        áno som osvietený ..

        nemá dôvod hovoriť áno a ani nie …
        nepopiera, že má aj tento tvar a formu …
        je ňou však? …

        chápeme sa? … Viem že áno … ♥ …

        Páči sa mi

    3. nitram …

      ešte k tomuto …

      “dobrý den Všem…
      jak se tak dívám lilah sebe samu štěklí na zádech… :-)”

      :-)))))
      smejo, … prosto pšššššštttt, povedzme že potrebujem vypustiť paru … pšššššššt, nepovedzte to však nikomu … áno? … ♥

      a už ozaj naozaj, prekrásny deň želám … 🙂 všetkým 🙂

      Páči sa mi

  5. Ja tento pocit mám vždy keď sa zobudím a celý deň my to pretrváva, teším sa na krásny deň, do roboty chodím s vedomím že aspoň sa nebudem nudiť niekde v meste , 😀 a úsmev z mojej tváre nevymaže ani to najväčšie pokrytectvo voči mne , ja nemám nepriateľov moji nepriatelia sú v podstate moji najlepší priatelia ktorý my pomáhajú, preto som dosiahol stupeň ODPUSTENIA , milujem všetko žijúce aj nežijúce milujem túto planétu a nenechám aby ju zničili chamtivý ľudia kvôli peniazom 😀 😀

    Páči sa mi

      1. deset stupňů ke zlaté Eriku… 🙂

        10 – je počátkem i koncem všech čísel, neboť Bůh (1) z ničeho (0) stvořil svět (2-9), aby se po naplnění času zase navrátil sám do sebe, proto je deset dokonalým univerzálním číslem, číslem, jež v sobě zahrnuje celý životní běh…

        😉

        Páči sa mi

    1. erik

      ak smiem

      áno, cítim že to tak je … cítila som to už včera, preto som sa tu zapojila do debaty …
      áno, je to radosť toto cítiť … toto cítiť z inej bytosti ..

      ísť po ulici a milovať aj dopravnú značku … 🙂 .. niekto si povie, aké pošetilé …
      pre mňa však nie … a že nás je takých milujúcich viac …
      vlastne všetci tí ktorí tu komentovali presne toto cítia …

      som osvietená? … vlastne, ani neviem čo to slovo pre iného znamená …
      ale? predsa hovorím … áno som …
      osvietila ma Láska, láska i lásočka … 🙂

      Páči sa mi

    1. tak už viem prečo sa cítim tak dobre ,lebo moje čísla odvodené od môjho mena v numerológii sú 7 ,7 ,7 ,10 neviem prečo ale cítil som potrebu napísať to sem a ešte niečo ja by som sa neopovážil chváliť sa za to aký som lebo všetci sme si rovný a rozdiel v nás je iba v tom ako to všetko vysvetlujeme. 😀

      Páči sa mi

      1. ERIK
        Osobným číslom tohto mena je 7 – Tajomnosť. Erik nikdy nebude tvrdý, či sebecký, alebo prefíkaný. Je to človek, ktorý by dal hocikomu aj svoju poslednú košeľu. Ale nie na dlho, ani bez odmeny, vždy to má dobre premyslené, aby náhodou neprerobil. Nikdy nepomáha bez vopred premyslenej návratnosti a dôsledne si vyberá priateľov, či známych, buduje si svoju malú ríšu, aby sa vyhol nevďačnosti a výsmechu. Keďže postupuje pomaly, vytrvalo, tak sa dočká stabilného úspechu a vytvorí dobré zázemie pre všetkých, ktorých miluje. Ak ste na jeho strane, nemusíte mať obavy z budúcnosti, ani sa obávať jeho zrady, kým budete žiť podľa jeho predstáv, nikdy vás neopustí, ani nedovolí iným, aby vám ubližovali. Toto meno je vhodné pre Býkov, Strelcov, Baranov a Vodnárov. Vhodnou farbou je zelená.

        7 bola posvätným číslom sumerov…je 7 ciest, sedmou kartou Tarot (“Vůz”) a názorněji Osho zen Tarot (“Uvědomění”), na obou kartách je světské střídáno božským, aby se divák stal pouhým svědkem a byl nekonečně tichý, vědomý a neměnný

        Tak ako to sedí?

        Páči sa mi

    1. http://anitram.wordpress.com/2010/04/10/zivotne-cislo/

      Tvoje číslo je 8 číslo karmy. Podľa Meda a symboliky čísel je 8 ze vzhledu čísla je patrný vztah k nekonečnu, neboť překračuje čas v čísle 7, osmička dosahuje vysokého stupně dokonalosti, však stojí ještě před posledním základním číslem – 9, proto je považovaná za číslo zasvěcení, časté náznaky tohoto spojení nacházíme zejména v raném křesťanství (tvary zasvěcovacích předmětů či celých staveb), buddhismu (osm cest vedoucích k nirváně), židovství (8. dne se provádí obřízka) a islámu (8 nebí); protože lze osm rozdělit na dvě stejné poloviny, lze osmičku považovat za symbol spravedlnosti, stejně hovoří i Tarot svou osmou kartou (“Spravedlnost”); numerologie spojuje číslo osm s planetou Saturn

      Tu si zadaj svoj dátum a vyráta ti všetko

      http://numerologie.najdise.cz/zivotni-cislo?narozeni_den=23&narozeni_mesic=10&narozeni_rok=1991#zivotni-cislo

      Páči sa mi

Pridaj komentár