Technika sklenice vody…

Existuje způsob, jak nařídit svému mozku, aby během noci řešil určitou otázku. Často se tak děje spontánně, jak vyjadřuje rčení „Ráno moudřejší večera“. Večer usínáte s nevyřešeným problémem a ráno víte, jak na to. Tento proces můžete udělat cíleně, mozku jej můžete vysloveně nařídit. Otázku pro noční zpracování lze zvolit zcela libovolně, od banality typu „kde jsem zapomněl ty klíče“ až po klíčové otázky strategického vyjednávání s nepřátelskou velmocí. 😆

Postupu se říká Technika sklenice vody. Večer před spaním si vezmete sklenici vody, posadíte se na postel, zavřete oči a zvednete je vzhůru, čímž se dostanete do lehké alfy. V duchu si řeknete:

Toto je jediné, co musím udělat, abych dostal odpověď na svoji otázku.

Zopakujete si svoji otázku, vypijete polovinu sklenice vody a jdete spát. Sugesce se tak stává posledním příkazem, který mozku zadáváte. Mozek se pak celou noc snaží vaši otázku vyřešit a odpověď vám může přijít jako sen, nebo jako „Aha!“ myšlenka ráno.

Samozřejmě že se můžete probudit a nevědět nic. V tom případě zopakujete to, co jste udělali večer. Vezmete sklenici, zavřete oči, zvednete je vzhůru a opět si v duchu řeknete:

Toto je jediné, co musím udělat, abych dostal odpověď na svoji otázku.

Zopakujete si svoji otázku, dopijete zbývající polovinu vody a přestanete se o problém starat, pokusíte se na něj zapomenout. Odpověď může přijít zdánlivě nahodilým způsobem. Ťukne vás některé slovíčko či situace a najednou vám odpověď takzvaně dojde. 😉

Dělám si soukromou statistiku, jak tato technika funguje u různých lidí, a mám dojem, že funguje tak napůl. Polovina lidí hlásí výborné výsledky a druhá polovina říká, že vůbec nic. Lépe funguje u lidí, kteří si sny pamatují.

Tato technika se dá i naprogramovat. Nyní půjdeme do hladin, do pracovny; tam vám zopakuji spánkové techniky, abyste si je lépe zapamatovali, a stejným způsobem půjdeme ven. (Ide sa z vedomia do podvedomia vizuálnym spôsobom na cielené miesto v našej hlave)

Fyzická relaxace

Vstup do hladin

Tajný koutek

Pozitivní věty

Připrav se na odchod do pracovny, počítám: dvanáct, jedenáct, deset, devět, osm, sedm, šest, pět, čtyři, tři, dva, jedna(môžete si predstaviť ako zostup po schodoch)

  • Vstupuješ do své pracovny. (Miestnosť, ktorú si vytvoríte na programovanie) Jsi tam. Přivítej se se svými poradci a řekni jim, že jsi přišel naprogramovat spánkové techniky.
  • Sedni si do svého křesla a vnímej program, který se stává aktivní součástí tvého života.
  • Technika sklenice vody. (Môžete si pomylsieť, alebo predstaviť, že po vypití vody z pohára dostanete do sna , alebo behom dňa odpoveď na vašu otázku.)

Provedení: těsně před spaním vezmi sklenici vody, zavři oči, zvedni je vzhůru do třetího oka a v duchu si řekni:  „Toto je vše, co musím udělat, abych dostal odpověď na otázku…“ a řekni svoji otázku… vypij polovinu sklenice vody a jdi klidně spát. Odpověď přijde ve snu nebo ráno při probuzení. Pokud ne, dopij zbylou polovinu vody stejným způsobem jako večer. To znamená zavři oči, zvedni je do třetího oka a řekni si: „toto je vše, co musím udělat, abych dostal odpověď na svoji otázku“ a dopij zbylou polovinu sklenice vody. Odpověď přijde během dne.

Takže skúšajte, mne sa to na prvý raz nepodarilo. 🙄 Vraj to funguje aj na privolanie si nejakej osoby do sna. Ku mne zatiaľ neprišla. 😆

Modrá Alfa – Objevování skrytých schopností

Petr Velechovský Jan Havelka 1996

36 myšlienok na “Technika sklenice vody…

  1. Dobry den, chcela by som sa spytat na jeden sen.
    Nachadzala som sa v cudine. Byvala som v takej zvlastnej malej lodke,kde sa dalo byvat.. Hned vedla mna byvala zvlastna zena s jednym synom. Do tejto lodky mi zacala tiect voda. Cez okno som videla rozburene more modrej farby. Po tom mori sa plavil maly detsky bicykel alebo trojkolka. Plavila som sa v tejto pomaly zatopenej lodke a uz som bola velmi unavena. Podarilo sa mi nejako prist na pevninu.
    Bola som uz na pevnine, v meste. Bol tam so mnou muz. Ten muz bol so mnou aj na lodke, ale potom odisiel,lebo ma chcel zachranit, isiel po pomoc.
    Tento muz ma zobral za ruku, isli sme spolu nakupovat. Pravdepodobne bol mojim partnerom. Pamatam si ako ma stale objimal a drzal za ruku. Okolo nas boli deti asi tak vo veku okolo 13 rokov, boli stastne, smiali sa.
    Je tento sen dobrym alebo zlym znamenim?

    Dakujem za odpoved

    Páči sa mi

    1. Každý dopravný prostriedok v ktorom ideš, ti ukazuje cestu životom. Voda sú emócie, ktoré k tebe pritekajú a sťažujú ti tvoju osudom danú cestu. Ak je voda rozbúrená dostaneš sa do nejakej životnej kolízie …hádky, ak je pokojná a ty sa plavíš pomaly, tvoja cesta prebieha pokojne a ak náhodou uviazneš ide o stagnáciu. Plavila si sa s mužom, zrejeme sa to bude týkať aj nejakého muža, ktorý spôsobí v tebe príval emócii, ktoré ti budú brániť v ceste ďalej a budú ťa brzdiť a ty budeš hľadať pomoc inde. Deti vo sne sú tvoja citová časť.
      Nakupovanie nás ťahá do hmotného sveta, kedy kupujúce veci sú symbolom toho, po čom túžime.Objímanie a držanie za ruku ukazuje na citovú väzbu až vlastníctvo niekoho, kto si ťa chce k sebe pripútať. Myslím, že si prejdeš niečim vo vzťahu, čo ťa bude ťahať ku dnu.

      Raz som mala sen ako som sa plavila loďkou a tá sa kolísala silno a z brehu na mňa kričali, nech nespadnem do vody, lebo sú tam žraloci a tie útočia, nech som opatrná. Už si nepamätám či som to zvládla, alebo nie, ale uvedomila som si sen až sa tá situácia uskutočnila. Rozbúrená voda boli moje emócie, loďka cesta, po ktorej idem, plavím sa a tie útočné žraloky bol niekto, kto na mňa aj svojim správaním zaútočil a príval emócii ma rozkolísal. 😦

      Veľa šťastia a hlavne síl na zvládnutie situácie…slnko vždy vyjde a bude na nás krásne svietiť.

      Pekný večer a krajšie sny.

      Páči sa mi

  2. Neviem ci to nejako suvisi, ale dnes sa mi snivalo,ze som sa chystala na oslavu. Najprv sme sedeli pri takom velkom drevenom stole, cakali sme na casnika. Potom som musela este nieco zariadit. Bolo to nieco ako hra, ktora suvisela s charitou. Bolo to v lese, isla som dole takym kopcom a museli sme nechavat za sebou oznacenie. Ja som ako oznacenie nechala autobateriu, ktoru som obviazala nejakymi kablikmi. Potom prisiel za mnou moj otec a nieco spravil a ta autobateria sa zmenila. Potom som zistila,ze patri do auta mojej matky tak som sa tam musela vratit, lenze bola uz tma a ja som sa bala ist do lesa. Nespominam si, ci som nakoniec pre nu isla. Ale viem,ze som isla na tu oslavu a bola som s mojimi rodicmi na takom balkoniku a divali sme sa do dola na ludi.
    Moze to mat nejaky suvis ci sny z viacerych dni na seba nenadvazuju?

    Páči sa mi

  3. Neviem či súvisí s predošlím snom, ale v tomto sa motáš vo svojich podoch, v predošlom to bolo o citoch a niekom, s kým budeš niečo riešiť vo vzťahu.

    Les je symbolom pudovej roviny, lúky sú citovej a hory sú duchovná rovina.

    Oslava je symbol vyzdvihující smyslnost a sexualitu, proto citový a duchovní člověk oslavy ze zásady nenavštěvuje, pokud se zde objeví, pak toto místo rychle opouští, aby vyhledal klid a mír pro svou duši.

    Drevený sôl..to čo je na stole je náplňou mysle snívajúceho..teda ste si chceli objednať jedlo pitie..to čo ťa láka k zmyslnosti tvojej pudovej časti….alkohol..opíjať svoje zmysle..jedlo…ulahodiť svoju chtíč …potrebu niečoho, čomu nevieš odolať.

    Z kopoca zostupuješ znova do svojej nižšej pudovej časti seba..mne to príde, že chceš niečim na niekoho zapôsobiť, dávaš do toho svoju energiu(batéria upevnená káblami….káble-energetické vlákna, ktrorými sa k niekomu pútaš) a časom si uvedomíš, že si ju mala nasmerovať na niečo iné.(autobatéria patrí matke do auta…ozvala sa v tebe tvoja výchovná časť)…(otec ju zmenil na niečo iné…tvoja mužská vôlová časť ..(možno tvoj vzor…záleží čím pre teba tvoj otec je) sa snaží energiu premeniť, aby si zapôsobila. Tma (je tvoja nevedomosť)v tebe spôsobuje strach niečo meniť…

    Stála si na balkóne, čo ti umožnilo vidieť situáciu inak z iného pohľadu, alebo nadhľadu.. záleží aj na pocite aký si mala…môže to byť aj časový odstup, že časom to uvidíš inak už.

    Páči sa mi

  4. Ahoj, píšem Ti s prosbou o vylozenie sna,

    Snivalo sa mi, ze som bola v kostole. Stala som pri dverach. Bola to ako keby rozluckova omsa za kamaratku. Jej fotka v ramceku stala na operadle jednej z lavic. Ta kamaratka este nebola uplne mrtva, mozno nezvestna. Potom do kostola prisla aj ona. Sravala sa tak trochu ako dieta. Najprv bola nahnevana, preco musela zomriet, potom nam stale utekala. Snazili sme sa ju utisit.

    Na druhy den sa mi snivalo, ze v nasom dome bol chlapec. Ten chlapec mal priatelku, nejake dievca, ani neviem, ci som to bola ja ci nie. Mali sa radi. Tohto chlapca vsak zacal ovladat diabol. On sa snazil tomu branit, videla som vnutornu bitku medzi diablom a tym chlapcom. Isli sme do vnutra, aby sme mu pomohli. Dali sme si na hlavy zvlastne satky, vyzerali na hlave ako vlasy. Pamatam si jednu scenu, ze ten chlapec to dievca napadol(teraz som tym dievcatom bola uz asi ja). Mal noz a zacal nim predo mnou sermovat. Zbadala som mec. Natiahla som sa pon a bojovali sme spolu. Ani neviem ako to dopadlo, ale tusim som zvitazila, ale neviem isto. Videla som ako sme pri sermovani opustali dom, boli sme az za branou domu.
    Na ziadny hororovy ani kacny film som sa nepozerala cize tento sen asi nebol tym ovplyvneny. Vies mi poradit, co to znemanalo?

    Páči sa mi

  5. Ahoj Tami…

    neviem, či tá kamoška naozaj zomrela a v tom sne si sa len nemohla podvedome zmieriť s jej smrťou a sen o tom vypovedal.

    Ak nezomrela, ten sen sa týkal teba a nejakej svetskej časti(zrejme nejaká závislosť, ktorú má ja tá kamoška a bola tvojou presonifikáciou), ktorá v tebe zomiera a ty sama s tým nie si zmierená a stále proti tomu bojuješ.

    Ten druhý sen ukazuje, vlastne vypovedá o to istom…chlapec je tvoja mužská časť(rozumová a vôlová časť), ktorú ovláda niečo temné v tebe a vnútorne s tým zápasíš, neuvedomuješ si ako konáš a ohrozuješ v sebe aj tú ženskú jemnú časť, lebo si tým ubližuješ.

    Boj snícího s opačným pohlavím je většinou bojem s pudovou složkou anima (animus), při nezvládnutí vnitřních pudových pohnutek takový boj přechází v sexualitu

    Boj sa odohráva v tvojom vnútre v dome a dokončuje sa a ty zvíťazíš vonku za bránou—prechod bránou je už iná sféra, iná rovina(zrejme duševná), teda pri uvedomení si, čo ti ubližuje sama zviťazíš nad temnou stránkou teba, ktorá ťa ohrozuje.

    Máme ju všetci Tami, len nie všetci ju dokážeme v sebe zvládať a presvetlovať. 😉

    Pekný dník želám.

    Páči sa mi

  6. Ahoj,

    chcem Ta poprosit o vylozenie dalsieho sna.

    Sen sa odohraval v dome, v ktorom byvam. Bola v nom aj moja sestra, ktora v nom uz niekolko rokov nebyva a tez jedna rodinna znama, ktora k nam velmi casto chodila, ale asi tak pred 8 rokmi. Teraz je odstahovana. Vsetko bolo v dome usporiadane ako za tych cias. Dost sme sa smiali a zabavali. Ta rodinna znama mala oblecene ako keby modre kimono. Isla do obyvacky. Lahla som si na schod na chodbe a prikryla sa ciernym svetrom. Sestra bola zas v deckej izbe. Obe vybiehalu zo svojich izieb za mnou a velmi sme sa smiali a zabavali. Zrazu bolo chvilu ticho a potom tato rodinna znama porodila. Narodil sa jej chlapcek. Mal take huste a dlhsie vlasy ako keby mal uz tri roky. Videla som ako sa zvysok mojej rodiny prisiel pozriet na babatko. V izbe sa zrazu objavil vianocny stromcek, ktory ako keby sa menil na velkonocny strom. Najprv na nom boli ozdoby ako na vianocnom stromceku a zrazu sa menil. potom ako keby kazda ccast stromu bola tvorena z jarnych vykvitajucich kvetin. Pamatam si najma fialove kvety. Stali sme okolo tohto stromceka, rodicka mala v naruci svoje dieta a este vo sne som povedala, ze to je Vianocny stromcek a potom som sa opravila na velkonocny.
    Z tohto sna som mala prijemne pocity.
    Tato rodinna znama porodila aj v skutocnosti, ale bolo to uz asi pred pol rokom cize neviem ci toma nejaky suvis.

    Ďakujem 🙂

    Páči sa mi

  7. Myslím, že sne ti ukázal tvoje obdobia aké momentálne máš, že sa cítiš dobre, spokojne a prechádzaš do nového stavu…tak isto narodenie dieťaťka je znamením zrodenia niečoho nového v tvojom živote.

    Páči sa mi

  8. Keď už tu je taká téma o snoch rada sa pridám. Snívalo sa mi keď som mala 5 rokov že som videla niečo ako lúku a zrazu som uvidela stroj sedla som si do toho stroja a išiel mi rozrezat hlavu. V tu chvíľu som vstala. Myslim v realite. Som vstala a rozplakala sa. O rok sa mi sníval zas všetko presne tak isto. Mohla by si mi to vysvetliť?
    A ešte niečo ale teraz realita.
    Prišla som do svojej izby uvidela som niečo ako hlavu nevidela som na to dobre bol totiž zlí tieň chvíľu som stala a pozerala na to po chvíľke som zasvietila svetlo a bolo to fuč. Viem že to nebol vyplot mojej fantázie.
    Budem veľmi rada keby si mi napísala čo si o tom myslíš.

    Páči sa mi

  9. Gabika..ten stroj bol symbolom tvojej časti, ktorá koná automaticky a oddelenie hlavy je symbolom, že nemáš konať len rozumovo, bezhlavo, ale aj podľa vlastného cítenia z duše.

    Lúka predstavuje našu citovú časť, takže sa to týkalo nejakej citovej situácie v tvojom živote.

    Tiene sa ukazujú občas aj mne na svetlejších miestach a v zornom poli, kde ich dobre uvidím…sú to nejaké astrálne negatívne energie. Mohol to byť aj nejaký zaťažený duch a ty si ho náhle uvidela, ťažko povedať, no každopádne nejaká energia.

    Páči sa mi

  10. Ďakujem a ešte jeden prosím ale mojej sestry myslím sen.
    Bola v posteli prišiel k nej jej otec ale bol totiž veľmi chudy než v realite zobral lyžicu a vydlicku ktorú mal v ruke a strčil ich do jej krku.
    A tak sa ten sen skončil .

    Páči sa mi

    1. Gabika tento sen má sexuálny podtext..neviem koľko rokov má tvoja sestra, lebo lyžička, ústa posteľ sú všetko sex. symboly a týkajú sa vzťahov a vidlička nesie v sebe ešte aj agresiu. Otec bol len symbolom nejakého muža, ku ktorému prechováva city.

      Páči sa mi

    1. ak to beriem, že by ju chcel niekto umlčať, lebo hrdlo je o našej komunikácii, prejave, tak hádam by ju škrtil…vieš sny vypovedajú aj o našich prežitkoch…stačí občas pozerať niečo v TV, alebo sledovať nejakú udalosť a námet na sen máme raz dva. Najlepšie sen pochopí jeho majiteľ, lebo len on vie, čo prežíva, na čo myslí a po čom túži. 😀

      Páči sa mi

  11. Dobrý deň. Chcela by som sa vás spýtať na význam jedného môjho sna a možno by ste mi mohli pomôcť ho pochopiť. (mám 16 rokov) .Takže. Išla som po nejakej pre mňa neznámej príjazdovej ceste a videla som neznámeho muža ako sedí v čiernom aute a stále ma sledoval z toho auta. Ja som ale šla ďalej k bielemu autu a sadla som si doňho. Nejako som vedela čo sa práve stane. Pichla som kľúč do zapaľovania a zrazu to auto vybuchlo aj so mnou. Ten výbuch som cítila, prežívala som ho. Zrazu som len prudko otvorila oči (stále som bola v tom sne, stále som snívala) a neviem ako som sa z neho dostala von. Ale vedela som, že som už mŕtva. Zrazu som sa ocitla v nejakej obrovskej miestnosti a sedela na lavičke, kde som sa pozerala na osobu v plášti s palicou v ruke a okolo nej chodili ovečky stále dookola. Len tak okolo nej. A za tou osobou bolo niečo ako keď sa vraví, že vidíte svetlo na konci tunela. Ja som niekde v strede toho “tunela” a tá osoba ani nie 2 metre odomňa a za ňou len svetlo. Stále som vedela, že som v tom aute zomrela a že toto proste skutočnosť nemôže byť. A potom som sa z pre mňa neznámeho dôvodu ocitla na basebalovom ihrisku kde boli moji kamaráti a hrali basebal. A vedela som že som mŕtva, že som len duch, ale aj napriek tomu som sa s nimi vedela rozprávať. No a na zvyšok si už bohužiaľ nespomínam. Neviem, či tieto 3 sny (zároveň v tom jednom) za jednu noc dávajú nejaký zmysel, ale ak áno, tak vás prosím o nejakú radu, o nejaké vysvetlenie. Ďakujem zatiaľ veľmi pekne.

    Páči sa mi

    1. Anetka.. sen ti ukazuje nastávajúcu udalosť, ktorá sa odohraje. Cesta autom je tvoja životná cesta nejaká udalosť, ktorá sa odohraje. Muž predstavuje nejaká ťaživú či negatívnu časť teba, ktorá sa nechá vôlou či rozumom uniesť a spôsobí to v tebe emocionálny výbuch a nejaká časť teba zomrie, úplne tým utupne. Možno to je niečo, čo si už zažila a len výbuchom ťa podvedomie upozorňuje, aby si tú situáciu už opustila a neživila v sebe, preto si už vedela dopredu, čo sa udeje. Mala som nedávno výbuch vo sne a aj som pochopila čoho sa to týkalo.

      Stav z pohľadu duše je akoby poukázanie nazerania z inej roviny, duchovnej, kedy stále žiješ, len niečo zhmotnené v tebe zomrelo a prechádzaš svetlom, teda ideš ďalej.

      Ďalší dej na basketbalovom ihrisku ukazuje tvoj proces sebazdokonalovania…lopta je symbolom celistvosti, zjednotenia a hra s ňou je pozitívnym prínosom, teda návratom do života k lepšiemu. Kamaráti sú tvoje myšlienky, tvoj stav na ktorý poukázali.

      Keď som mala ako ty, tiež som mala sny že šoférujem a vždy sa mi niečo stalo na aute, ale až časom som pochopila, že je mi tak ukazované ako v živote idem, či sa náhlim, alebo sa do niečoho rútim a nevidím veci také, aké sú.

      Tak sa drž Anetka, všetko zvládneš, len využi svoju vnútornú silu a riaď sa tým, čo ti vnútro nahovára, tvoja intuícia. 😉

      Páči sa mi

  12. Ahoj,

    chcela by som sa spytat na vyznam mojho sna. Snivalo sa mi, ze som bola s mojim dedkom, ktory pred par mesiacmi zomrel. Boli sme spolu v autobuse, bola tma takze uz bol vecer. Mala som vystupovat tak som sa postavila a vystupila, ale ked som sa pozrela na mojho dedka, rychlo som bezala a nastupila znova. Nechcela som sa od neho znova oducit, v autobuse som sa o neho starala, aby sa mu nic nestalo. V tom sne totiz moj dedko ozil. Ozil tyzden a pol po svojej smrti. Zistili sme, ze je v truhle zivy a zrazu bol medzi nami. Bola som z toho strasne nadsena a nechcela som sa od neho pohnut. Velmi ma zaujimalo, ci si pamata na ten tyzden, ked bol mrtvy. Najprv ako keby nechcel odpovedat a potom povedal, ze ano. Pytala som sa ho ci videl ako velmi som plakala, ked zomrel. Zrazu sme sa vsetci ocitli v obyvacke, uz sme neboli v autobuse a obyvacke som videla jeho vykopanu jamu. Vonku bola strasna vichrica, museli sme pozatvarat vsetky okna. Pytala som sa vsetkych z rodiny ci im nieco nepovedal o posmrtnom zivote. Stale sme sedeli nad jeho vykopanou jamou. Ja som si zrazu nemohla spomenut, ako dlho je uz znova medzi nami. Isla som za dedkom. Pytala som sa ho, ci nas videl a co robil, ked bol mrtvy a ci nas uz nikdy neopusti. Na otazku, co sa robi po smrti medzi odpovedmi bolo aj mat rad alebo dakovat za zeny.Nechapala som to.

    Par tyzdnov pred tym sa mi snivalo, ze som znova videla mojho mrtveho dedka a bol ako keby v nebi a on aj pravdepodobne Boh alebo nejaka vyssia sila sa mi snazili vysvetlit preco dedko uz so mnou nemoze byt. Strasne som zo sna plakala a bola som zufala. chcela som dedka naspat. Nespominam si ani na jeden dovod, ktory mi povedali, lebo ja som len opakovala s placom, ze chcem dedka spat. Zobudila som sa cela uplakana.
    Este je jeden sen, ktory si s nim pamatam a to je iba taky utrzok, ze sme isli vecert alebo obedovat a sedel upraveny v saku za vrcholom stola.
    Hned po smrti sa mi snivalo, ze ma zobral za ruku a isli sme sa prejst v dedine zaliatej slnkom a senom.
    Myslis si, ze tymito snami sa mi dedko snazi nieco povedat?
    Dakujem za odpoved.

    Páči sa mi

    1. Milá A…

      vidím, že si dedka veľmi ľúbila…prvý sen ukazuje, že vaše cesty pokračujú…tvoja ide iným smerom a jeho už iným iným. Tvoj strach je spôsobený len neznalosťou, hmotným zaťažením..jemu sa už nič nestane. On sám vie, že musí pokračovať ďalej.

      Ožite vo sne môže byť len spôsobené tvojou silnou túžbou, aby znova žil, alebo niečim citovým, čím si ho k sebe privolávaš. Ožívajú´ aj naše závislosti, ktoré sme pochovali a tie sa navracajú do nášho života.

      V sne sa ti ukázalo aj to, čo ťa zaujíma, čo sa deje po smrti tela, kam duša odíde. To ti bolo aj v jednom sne ukázané, prečo duša musí opustiť telo a pokračovať v inej forme bytia. Po smrti duša vidí ako žila, čo robila zle, aké chyby a že najdôležitejšia je láska, žiť ňou, konať a prejavovať sa s láskou a vďakou, čo je základ všetkého. Ďakovať za ženy…možno myslel, že mal byť vďačný za to, akú ženy po svojom boku mal a že pre neho znamenali oveľa viac ako si myslel.

      Možno budeš mať dedka častejšie vo snoch, bude ťa chodiť upozorňovať na situácie v tvojom živote, alebo bude pri tebe stáť v ťažších chvílach…ako keď vonku bola víchrica(tvoje emócie sa budú v tebe búriť), či príde ti poradiť. Jeho snová múdrosť ti môže byť nápomocná.

      Páči sa mi

      1. Dakujem za vylozenie sna. Dedka som lubila a lubim stale. Som rada, ze ho vidim aspon v snoch a este radsej by som bola, keby som vedela pochopit, co sa mi snazi povedat. Posledne noci sa mi sniva vzdy nieco spojene so smrtou. Napriklad cely sen je velmi pozitivny a nakoniec pride nejaka smrt, zrazenie autobusom, smrt mojho psika, ktoremu najprv odpadnu dve labky atd. Tuto noc sa mi snivalo, ze sme prerabali zo sopy izbu. Prisla som tam a hovorim, ze ake to je pekne , ze by sa tam dalo byvat. Pozriem na bok a vidim organ, taky mohutny a dreveny ako v kostole, cely sa leskol a zrazu som si spomenula na pohreby, ze na nom hravaju na pohreboch, Pri tom cely sen bol skor pozitivny. Snivalo sa mi, ze ma bozkaval muz. Tvar som mu bud nevidela alebo si nepamatam, ale nepoznam ho. Pamatam si, ze som mala pery farby ako ceresna. Tie bozky si detailne pamatam ako keby sa stali. A potom som odisla uz do tej spominanej miestnosti s organom. A v tej miestosti bolo aj poukladane drevo. Vzdy to spojene so smrtou je az na konci sna a vzdy len chvilu a potom sa zobudim.

        Páči sa mi

      2. Smrť vo sne nezmanená skutočnú smrť…len tvoje podvedomie ťa núti niečo v sebe odstrániť, aby zomrelo.
        Koho zrazil autobus? v tomto symbole je naznačené, že nejdeš správne životom…cesta, ktorú si si zvolila je nesprávna, je tvojim vybočením, preto nejaká časť teba bola zrazená…teda ten symbol ktorý ti niečo personifikoval.

        Psík predstavuje tvoju pudovú časť…zväčša sexualitu…príde o nohy, teda nie je schopný sa pohybovať ďalej až zomiera úplne. Možno komplikácie v tvojom vzťahu s niekym.
        Prerobenie šopy na dom…je nájdenie niečoho nového v tebe, akoby nový začiatok obdobia….a varhany sú pre teba znakom pokoja, vnútornej vyrovnanosti a mieru v duši….to len ty si to spájaš s nesprávnymi vecami.

        Bozkávanie…je symbolom citového vzťahu, no dôležité je, čo si pri to vnímala…či sex. túžbu, alebo skorej si rozumom zvažovala, čo ti to prináša…pery výraznej farby sú zosilením tvojej sex. túžby. Možno sen naznačoval nového partnera, ktorého budeš mať, preto si to tak živo vnímala.

        Vrátila si sa do nového príbytku a videla si tam drevo…to drevo tam bolo uložené na kúrenie
        drevo je symbolom nášho nižšieho ja, ktoré je silno ovládané pudovou časťou a našim egom
        Topit dřevem: velice kladný symbol, neboť potvrzuje snahu snícího zlikvidovat právě tu část sebe samého, jež jej váže k živočišnosti přírody v touze dosáhnout plného prožitku na citové rovině; častá frekvence topení dřevem svědčí o kvalitní práci snícího na sobě samém.

        Je na tebe, čo si spájaš so smrťou a sama sa tak trápiš. Myslím, že si sa zablokovala v minulosti a akoby smrťou dedka v tebe zastal čas a nevieš sa cez to preniesť. Uvedom si, že on sám pokračuje vo svojom bytí a tu na zemi zanechal len svoje telo a raz sa spolu stretnete a možno aj v inej inkranácii sa budú vaše životy spájať. Uzavri túto časť…a začni nové životné obdobie plné lásky, harmónie, pokoja ako ti podvedomie ukazuje vo snoch.

        Páči sa mi

      3. Ahoj,

        prosim ta o vylozenie este tohto sna a uz slubujem, ze Ta nebudem otravovat 🙂
        Boli to ako keby tri spojene sny.
        Zacalo sa to tak, ze sme boli na dvore, ale ten dvor nebol nas, aj s bratom a s babkou (nie zenou starkeho, o ktorom sa mi sniva). Napustali sme bazen, pri tom my bazen nemame.napustali sme ho cez hadicu, voda bola cista, dvor bol velky, vsade bola trava, ktora bola udrziavana. bazen bol v rohu a na dvore bol aj strom.
        Pokracovalo to tak, ze som bojovala este s dalsimi ludmi, ktori nas chceli prepadnut alebo sa nam vlamat do domu. Nepamatam si presne. Viem, ze som sa najprv bala aj s tymi ludmi, ktori boli na mojej strane. Od tych zlocincov nas totiz delil most. My sme boli pri dome a oni za mostom na ceste. Velmi sme sa bali. Potom som vsak zobrala odvahu a metlu a zacala som bojovat , tlct a vyhanat zlodejov. Zrazu sa opat objavil dedko a vsetci ti zlodeji zmizli. zrazu bolo vsetko dobre. dedko ma chytil za obe ruky, dlho sme sa drzali. potom som pocula hrat taku pomalu piesen. moj dedko totiz miloval hudbu, ale nebola to pesnicka ake pocuval. Ked sme sa drzali za ruky tak z tych ruk islo svetlo. take zlte alebo biele a dedko sa ma opytal: citis to? potom som ho chcela pustit, pretoze som sa bala, ze cim dlhsie sa budeme drzat, tym to pre mna bude horsie, lebo viem, ze potom bude musiet odist. pri tom drzani ruk ako keby sa mi vynarali spomienku. videla som noviny, ktore rad cital, jeho postel a izbu. zo zaciatku to bolo tak krasne, to svetlo, ruky mojho starkeho, ale ked som si uvedomila, ze to aj tak skonci, zas som sa bala. a starkemu sa zacali ruky triast. ale usmieval sa. isiel z neho taky klud. a bola pri nas aj starka ( ta zije).

        Potom som sa zobudila a ked som znova zaspala tak sa mi snivalo, ze som bola na nejakom mieste pri mori alebo pod vodou.. horzilo nam nebezpecie. niekto nas odtial nechcel pustit. Potom sa zas sen obratil a uzivala som si vodu a slnecnu plaz. vela som plavala, ucila som sa plavat a slo mi to.

        Páči sa mi

      4. A…v pohode…. 😀

        Dvor ukazuje tvoje citové prežívanie…

        bazén…představuje vnitřní svět snícího a nepatřičný obsah vody bazénu ukazuje špatné a nemorální návyky; každý člověk má moc vyčistit svůj „bazén“ od závislostí, a tím podstatně zkvalitnit svůj život
        Napúšťať bazén je naplňovať svoju myseľ myšlienkami…ľudia za mostom , ktorý ťa chceli okradnúť, či ublížiť ti pochádzajú z inej roviny…ak tam bol les za nimi, zrejme z pudovej , teda nižšej hmotnej roviny. niekedy most môže byť spojnicou prítomnosti a budúcnosti….Okradnutie je pre nás vlastne pozitívne, lebo zlodej nám berie nepotrebné pre nás….odľahčuje nám náš život o niečo,čím sa zbytočne zaťažujeme…-no ty sa brániš, lebo máš strach.
        Pracovat s koštětem: snaha o mentální úklid v duši a potřeba další, ještě důkladnější morální očisty.

        Sny ti ukazujú ako sa stále zaťažuješ, ale ako sa zjaví dedko v tvojom sne, všetko zmizne a nastáva pokoj v tebe. Dedko mi príde, akoby časť duše , ktorá ťa prišla upokojiť a naviesť…pomalá hudba, svetlo, ktoré vyžaroval pokoj a lásku, ktorú si cítila, to mi príde ako navedenie k duševnej časti teba samej..tej božskej časti v nás…keď ťa držal vynárali sa ti spomienky…ak sa spájame so svojou duševnou časťou, vynárajú sa nám veci z minulosti, ktoré nám dávajú hlbší význam a pochopenie. Dedko je niečo ako tvoj duchovný sprievodca vo snoch…zrejme bol rozvinutá duša.

        V tom sne pod vodou, kde si bola násilne držaná je ukázané ako sa sama utápaš v emóciach, si väzňom seba samej, ale na druhej strane, kde sa sen obrátil bolo ukázané ako si môžeš užívať života, tešiť sa z toho čo ti život prináša….a v takom stave všetko zvládneme a dokážeme aj nemožné….len si treba veriť.

        Páči sa mi

  13. Dobry den,viete mi pomoct s tym, ked chcem dostat prostrednictvom sna odpoved na nejaku otazku?
    Pred tym ako som isla spat som prosila o odpoved na otazku ci mam napisat jednemu muzovi, ktory ma zaujima. V tom sne som mu volala a pocas telefonatu som ho videla. Mal oblecene nohavice, modru koselu a nemal topanky. Bol taky vesely. Mal v kancelarii aj asistentku. Tak som sa mu odhodala zavolat a dohodli sme si stretnutie, lenze on je pravnik takze som si nedohodla osobne stretnutie, ale pre neho pracovne. Potom som samu seba videla ako idem na bicykli, mala som zatvorene oci a citila som taky pocit stastia, ze som mu vobec zavolala. Potom som sa zobudila. Cize neviem, ci som vobec odpoved dostala, lebo neviem ako to skoncilo, ci sme sa vobec stretli, ci mal zaujem o mna atd.

    Páči sa mi

  14. Mne sa to ešte nepodarilo, keď som chcela dostať odpoveď na konkrétnu otázku zo sna.

    Ale môžeš skúsiť iné…predstav si ho pred sebou, ako keď si fantazíruješ nejaký príbeh a pozeraj sa mu do očí a povedz mu, čo k nemu cítiš a sama uvidíš ako bude on reagovať. Mne sa takto ukazujú skutočnosti ako práve sú a viem sa takto pozrieť aj dopredu na určité obdobia ako ich budem preživať.

    Telefonovanie vo sne znamená nejaké citové prepojenie s inými, s kým si voláme,.

    Cesta na bicykli zo zatvorenými očami síce ukazuje tvoju spokojnosť v sebe , ale nevidíš akým smerom ideš, riadiš sa len pocitom čo cítiš. . Nemáš odvahu pozrieť sa na svoj citový vzťah, realitu tvojho života.

    Takže ak niečo chceš…choď si za tým, inak si to budeš vyčítať, že si to neskúsila. 😉

    Páči sa mi

  15. Co si myslis, ze z tohto sna znamenala odpoved? ze mu mam napisat ci nie? bojim sa, ze ked si to takto predstavim v normalnom stave, kedy bude vedomie plne fungovat, ze si predstavim to, co chcem a nebude to vobec objektivne.

    Páči sa mi

  16. Ak máš na neho kontakt, či už mobil, alebo Fb…napíš mu, pozvi ho na kávu a sama uvidíš ako zareaguje.

    Zo sna sa ti len ukázala tvoja túžba a to, čím teraz žiješ a po čom túžiš…sama si videla, že si sa s ním vo sne nedohadovala na stretnutí preto, lebo by si s ním chcela mať hlbší vzťah, ale za pracovnou zámienkou. Takže si musíš sama ujasniť, čo chceš. Je jedno či je právnik, alebo prezident, ak vám je súdené zblížiť sa viac, tak sa to udeje…ak nie..život ide ďalej.

    Páči sa mi

  17. Pisem este raz, lebo vsimla som si, ze na ten moj komentar sa uz neda odpovedat.
    Ahoj,

    prosim ta o vylozenie este tohto sna a uz slubujem, ze Ta nebudem otravovat 🙂
    Boli to ako keby tri spojene sny.
    Zacalo sa to tak, ze sme boli na dvore, ale ten dvor nebol nas, aj s bratom a s babkou (nie zenou starkeho, o ktorom sa mi sniva). Napustali sme bazen, pri tom my bazen nemame.napustali sme ho cez hadicu, voda bola cista, dvor bol velky, vsade bola trava, ktora bola udrziavana. bazen bol v rohu a na dvore bol aj strom.
    Pokracovalo to tak, ze som bojovala este s dalsimi ludmi, ktori nas chceli prepadnut alebo sa nam vlamat do domu. Nepamatam si presne. Viem, ze som sa najprv bala aj s tymi ludmi, ktori boli na mojej strane. Od tych zlocincov nas totiz delil most. My sme boli pri dome a oni za mostom na ceste. Velmi sme sa bali. Potom som vsak zobrala odvahu a metlu a zacala som bojovat , tlct a vyhanat zlodejov. Zrazu sa opat objavil dedko a vsetci ti zlodeji zmizli. zrazu bolo vsetko dobre. dedko ma chytil za obe ruky, dlho sme sa drzali. potom som pocula hrat taku pomalu piesen. moj dedko totiz miloval hudbu, ale nebola to pesnicka ake pocuval. Ked sme sa drzali za ruky tak z tych ruk islo svetlo. take zlte alebo biele a dedko sa ma opytal: citis to? potom som ho chcela pustit, pretoze som sa bala, ze cim dlhsie sa budeme drzat, tym to pre mna bude horsie, lebo viem, ze potom bude musiet odist. pri tom drzani ruk ako keby sa mi vynarali spomienku. videla som noviny, ktore rad cital, jeho postel a izbu. zo zaciatku to bolo tak krasne, to svetlo, ruky mojho starkeho, ale ked som si uvedomila, ze to aj tak skonci, zas som sa bala. a starkemu sa zacali ruky triast. ale usmieval sa. isiel z neho taky klud. a bola pri nas aj starka ( ta zije).

    Potom som sa zobudila a ked som znova zaspala tak sa mi snivalo, ze som bola na nejakom mieste pri mori alebo pod vodou.. horzilo nam nebezpecie. niekto nas odtial nechcel pustit. Potom sa zas sen obratil a uzivala som si vodu a slnecnu plaz. vela som plavala, ucila som sa plavat a slo mi to.

    Páči sa mi

Pridaj komentár