Sen: cesta k čistote mysle…

Nad ránom som mala zaujímavý sen. Bola som v letnom tábore niekde pri mori. Počas jedného programu som bola v skupine  spolu s chlapcom, ktorí mi bol sympatický. Odišli sme každý do svojich izieb. Za chvíľu prišiel do izby za mnou nejaký tmavovlasý chlapec, či s ním nejdem behať. Najskorej som ho zle pochopila a potom som povedala že áno. No on mal podmienku, že musím byť oblečená  celá v bielom, inak to nebude mať význam. 🙄 Rozmýšľala som , čo som si pobalila aké oblečenie, ale biele tepláky som nemala, len kávové. Tak som chlapca odmietla.

Odišiel preč  a ja som sa prechádzala po chodbe a na izbe kde býval ten  sympatický chlapec mal pred menom titul Gróf. Potom som šla do izby a  bola na WC a v tom tam prišiel ten chlapec, čo chcel aby som s ním behala, či som si to nerozmyslela. Cítila som sa trápne. Potom som sa videla oblečená v bielom a mala som kávové nohavice a na to som sa zobudila.

Beh znamená, že doháňame straty vo svojom duševnom, alebo  duchovnom vývoji až pri snení. Duchovne naplnený človek vo sne nebehá.

Biela farba je čistota, ktorá sa spojuje zo svetlom, poznaním a múdrosťou a vo svojej najväčšej forme ukazuje na božskú myseľ.

Kávová je odvodená od hnedej, ktorá sa vzťahuje k egu a jeho prechodné štádium , aby sme očistili egoistickú osobnosť. Tým že boli kávové, sú už očistené z nejakej časti a to ego tam nie je až tak vysoké.

Oblečenie poukazuje na súboj medzi umelou osobnosťou a individualitou a poukazuje akú osobnosť v sebe ukazujeme, alebo preferujeme.

WC potreba na jednej strane poukazuje na bohatstvo, ale na druhej strane podvedomie týmto symbolom nám ukazuje, že by sme mali rozoznať špatnú cestu a nevydať sa tak materialistickým túžbam , ktoré sú lemované hmotným bohatstvo  a nastoliť v tele rovnováhu medzi vedomím a nevedomým.

Ten chlapec zo šľachtického rodu , ktorý bol milý a vnímavý symbolizoval vlastnosti, ktoré ma privideli k rozpoznaniu duchovného stavu a budú nosnou silou na mojej ceste k realizácii a budú ma naďalej podporovať v rozvoji, lebo ma bude ochraňovať pred možným pádom. Takže bol nejakým mojim ochranným rytierom, alebo mojim sprievodcom v živote.

A ten druhý chlapec bol niekto, kto ma nabádal k čistote, poznaniu a múdrosti, čiže ma nasmerováva k Bohu.

Myslím, že v tomto období, by sme  mali sledovať svoje sny, ktoré nám poukazujú ako sa zachovať a čo je potrebné v nás zmeniť.

U mňa poukazoval na to aj predošlí sen, v ktorom som mala zomrieť a nebola som na to pripravená a ani pohľad z druhej strany sa mi nepáčil. Teda musím vo mne niečo zomrieť, čomu sa bránim, aby mohlo prísť niečo nové čistejšie…

2 myšlienky na “Sen: cesta k čistote mysle…

    1. Nejako to už bude. Občas keď niektoré veci veľmi nevnímame , tak sa nám ukážu vo sne a týmto spôsobom máme pochopiť svoje nasmerovanie.
      Aj tebe pekný a pohodový týždeň želám Radko. 😉

      Páči sa mi

Pridaj komentár