Duch, energie a mágia zeme…

Už dlho som sa nepodelila s vami o svoje zážitky a pridávala sem články z nájdených kníh. Boli to väčšinou myšlienky, ktoré ma zaujímali a prichádzali mi do cesty. Tento článok začína znova snom. Som snová, čo už so mnou, ale tie sny mi ukazujú deje, ktoré sa odohrajú, alebo moje emócie ako vnímam. Jeho súvislosť som si uvedomila až s článkom , ktorý som čítala u Helar na stránke, že môj sen bol vlastne upozornením.

V stredu po obede som prišla od lekára a bola unavená ako kôň. Predtým som si čítala mail od kamošky respektíve jej názor na duchov, ktorý prichádzajú do snov. Išla som si ľahnúť a mala som zaujímavý sen.

Dej sa odohrával v mojej detskej izbe, ktorá už dávno tak nevyzerá. Manžel sedel na posteli a ja som nad ním stála a uhladzovala mu auru. Po hrudník ju mal čistú, hladkú, ale v úrovni pŕs mal veľmi ťažkú energiu, ktorá sa ho držala veľmi silno. Nemohla som ju dostať z neho preč. Napokon sa mi to podarilo. 😉  Manžel sa postavil a na radiátore čo boli uteráky sa vzniesli do vzduchu.

„Máme tu duchov!“ zakričal.

Otvorila som okno a prikázala duchovi, aby šiel preč. Ako som šla z poschodia na prízemie, tak som zbadala, že milý duch neodišiel, ale hodil do steny korčuľou. Korčuľa spadla a opakoval to znova. Vynadala som mu, že tu nemá čo robiť, nech sa pakuje preč. Na to som sa zobudila.

Hmm sen… som si spojila s mailom, že som si ducha zhmotnila do sna a viac mu nevenovala pozornosť. 😆

Na druhý deň, teda včera ako bol sviatok som išla na cintorín zapáliť sviečky. Už som tam dlho nebola a bolo Márie, tak som išla. Niečo mi vravelo daj si Turmalín na krk pre ochranu. Pomyslela som si , že mi asi už preskakuje a panikárim kvôli snu, ale dala som si ho.

Na cintoríne bol pokoj, pozerala som koľko stromov tam je a pofukoval vetrík. Išla som už k druhému hrobu a zacítila som na hrudi nejakú ťažkú energiu. Rozmýšľala som ,čo to je a potom som si uvedomila , že zrejme nejaký cintorínsky škodca. Dlho sa nezdržal, lebo za chvíľu už som necítila nič. Zrejme si uvedomil, že u mňa nemá šancu, alebo si potrebné zo mňa zobral. 😆

Cestu domov som si hladkala auru a zisťovala, či je ešte tam. Nič som však necítila. Len som prišla unavená a smutná. Pozerala som aj  po stromoch, či nepoprosím nejaký o energiu, ale všade boli ľudia a bolo mi trápne sa s ním objímať . 😳

Svietilo ešte slnko na západe, tak som na balkóne nabrala trocha z neho energiu. Potom som si išla zacvičiť WYDU. Je to veľmi dobré cvičenie na posilňovanie vašich tiel: mentálneho, emocionálnehofyzického. Pri prvom cvičení mi nohy na chodidlách priam horeli. Keď som docvičila, niečo mi vravelo, aby som stála ako strom. Nechala som svoju dušu nech hýbe svojim telom a naberá tak energiu. Poviem vám, ak by ma niekto sledoval, tak si povie: „Tej ženskej asi šibe!“

Boli to pohyby plné energie, precítila som svoje energetické telo, vnímala energiu naokolo rukami. Potom som cítila prúd energie ako do mňa priteká z Univerza. Bol to svetlý lúč plný malých trblietok padajúcich smerom dolu a napĺňal ma silou. Naozaj úžasný pocit, ktorý som si uchovala dlho.

Dnes v práci som nad cvičením rozmýšľa a preniesla som sa vizuálne do svojho vnútorného sveta. Stála som na kopci a predstavila si seba ako sa zo mňa stáva strom. Z rúk mi vyrastali halúzky, pučali listy a nohy sa menili na silný kmeň. Korene vrástli hlboko do zeme a po nich mi stúpala energia zeme do môjho vnútra. Tak silný pocit som už dlho nezažila.

Rozmýšľala som ako je možné  sa dobiť energiou len takouto vizuálnu predstavou?

Takže som skúsila aká je prijímať energiu z univerza a aj zo zeme. Mágia zeme je naozaj mocná. Bolo mi ukázané akým spôsobom človek môže prijať potrebnú energiu. Stačí veriť a nahliadnuť do svojho vnútra. 😉

4 myšlienky na “Duch, energie a mágia zeme…

  1. Ahoj Martinka,
    v článku spomínaš kamienok Turmalín. Tiež mám jeden doma v tvare zaobleného trojuholníka. Chcem sa opýtať, či aj takýto kamienok postačí na ochranu pred negatívnymi energiami, alebo je lepšie mať kameň s hrotom na konci??? A naozaj tieto kamienky pomáhajú proti energetickým upírom, prekliatiu, “z očí”, atď, či je ich pomoc slabá? A ako sa prejavuje napríklad porobenie a ako stav, keď sa na teba prilepí” nejaký duch alebo negatívna energia? Ďakujem…:)

    Páči sa mi

  2. Ahoj Janka…hej spomínam, len časom už pre mňa prestal fungovať…2x mi spadol na zem, až sa rozbil(brala som to ako upozornenie, že mám ho vymeniť za iný) a preto som si kúpila lápis lazuli, ktorý bol pre mňa silnejší…osobne mám vyskúšané, že ak sú kamene nabité majú silnú energiu, len ak ich nosíme pri sebe, tak sa natiahnu naše emócie a potom kamienky strácajú na sile. V prvom rade je dobré mať vyššie vibrácie a nemať v aure trhliny, lebo to využijú entity pri nás a už máme škodcu na sebe nalepeného. Kamene ako ochrana sú podľa mňa slabá náplasť, splnia účel len na 50%…zosilňujú tvoje vyžarovanie z aury, no najsilnejšia ochrana je láska Božstva, ktorú zo seba vyžarujeme . Preto je dobré mať aj silnú vieru, lebo myšlienkami dávame tak isto silu niečomu v čo veríme.

    Ak vo svojom nižšom Ja máš nespracované nižšie energie spojené s entitami, duchmi z minulého života, budeš ich stále priťahovať, pokiaľ svoje vibrácie nezvýšiš a nevyrovnáš v sebe. Preto je dobré vnímať seba a spájať sa s energiou duše, kde sú vyššie vibrácie lásky.

    https://anitram.wordpress.com/2012/06/21/spoj-sa-so-svojim-ja/

    Ak máš niekoho pri sebe, napr. o astrálnu entitu cítiš prichádzajúcu bolesť hlavy , neznámu, ktorá vzniká náhle,(útok na 3 oko), alebo na slychách, ktorá ti vyvoláva až migrénu, alebo bolesť vaječníkov, lebo tam sú zárodky vajíčok, zdroj energie, cítiš sa unavená bez energie. Takéto energie útočia aj na solar, alebo srdcovú čakru. Duchovia ťa zväčša chladia, či cítiš zápachy, vône, občas berú energiu a si náhle unavená. Ak je ten duch silnejší,. môže aj bolesti vyvolávať.

    Privtelená duša, ak ju máš na sebe nalepenú ti môže predať jej ochorenia, ktorými sama počas života trpela…je to súčasť karmického plánu…toto som si overila u kolegyne, keď som takú dušu pri nej videla a náhle v jeden deň mala príznaky ako pri porážke, tŕpla jej pravá časť, tela, prestávala vidieť, tak musela na pohotovosť. Diagnostikovali jej tetániu, ale aj to len na 50%, lebo s určitosťou to nepotvrdili, ale v horoskope v dome zdravia má Neptúna aj Pluto, čo a aj iné aspekty ukazujú na temné veci z minulosti, ktorými škodila a prejavujú sa na jej zdravý..a privtelená duša, ktorú má na pravej strane to len potvrdzuje.

    Človek ktorý takéto veci priťahuje by sa mal nad sebou zamyslieť a skúmať , prečo tomu tak je, prijať to, uvedomiť si, že zrejme niečo v minulosti nerobil správne, zahrával sa s mágiou a energiami, poprosiť zo srdca o odpustenie a pracovať zo svetlom, snažiť sa spájať zo svojim stredom a vyžarovať zo seba energie lásky, ktoré sú najsilnejšou ochranou. (Osobne sa aj prihováram k Bohu s prejavom pokory a vďaky a prosbami o posilnenie duše, viery a navedenie na cestu lásky a svetla. ) Vtedy mám pocit, že veci naozaj fungujú lepšie.
    Všetkú múdrosť a silu máme v sebe, len ju treba správne využiť a nasmerovať…ostatné sú len pomôcky, ktoré vedu nakoniec k pochopeniu a poznaniu ako vlastne fungujeme a že Boh je v nás.

    https://anitram.wordpress.com/2014/01/11/ocista-od-privtelenych-dusi-a-ruseni-kleteb-a-peceti/

    https://anitram.wordpress.com/2011/07/24/ocistne-texty/

    Páči sa mi

Pridaj komentár