Myšlienky tvoriace sen…

Možno aj vám sa občas stáva, že máte sny, kde sa vám zobrazujú číslice. Pôvodne tento článok mal byť o sne, kedy sa mi do podvedomia preniesli opakujúce sa myšlienky dňa, ale spojím ho aj s číslom 11.

Ako takéto sny vznikajú? V mysli zachytíte nejakú myšlienku , obraciate ju z každej strany, snažíte sa dôjsť k jej hlavnej podstate a skončí to snom. Vaše podvedomie sa to snaží tiež spracovať. 😛

V časopise Slovenka som si čítala príbehy ľudí ako im Mirka vyveštila a veštba sa splnila. Tešila som sa z jej úspechu ako sa jej začalo dariť a stáva sa známou. Mala som s ňou veľa myšlienok a chcela jej poslať gratulačný mail, no však vždy som na to zabudla. Následne na to som mala v noci  sen, v ktorom som rozoberala jej veštenie. Či som šla tou, či onou cestou, vždy som sa dopracovala k tomu istému výsledku a vychádzalo mi to, že je to pravda.

Viem že som rátala s číslami a vyskakovala mi tam 11-ka. Všetko v tom sne mi dávalo zmysel. Išlo o vedomý sen, počas ktorého  som sa budila a väčšinou som analyzovala ako snívala. 😆

 

Jedenástka

Dae píše zaujímavé články o číslach, tak som si vypožičala Jedenástku. Vždy som bola na tom, že moje životné číslo je 2 (11…..1+1=2), ale len nedávno som zistila , že číslo 11 sa nezratúva, takže mám 11-ku. Nič sa nedeje som to stále ja, aj keď som sa stotožňovala s dvojkou.

Jedenástka je majstrovské číslo. To znamená, že ak ste sa narodili jedenásteho alebo v niečom dostanete súčet jedenásť, tieto dve čísla sa nesčitujú na dvojku. To je chyták; väčšina ľudí si myslí, že sa to tak môže. V skutočnosti ale jedenástka a dvojka majú podstatne odlišné výklady; podobne je to s dvadsať dvojkou a štvorkou. (K tomu sa ale dostaneme neskôr.)

Jedenástka je spojenie dvoch jednotiek. Dvoch “ja”. Na rozdiel od dvojky, kde druhé “ja” funguje ako zrkadlo, pretože dvojka ako číslo je prepojená s Mesiacom, u jedenástky nastáva rozpor. “Ja” verzus “ja”. Počuli ste už niekedy dialóg dvoch tvrdohlavcov, z ktorých ani jeden, ani druhý nie je ochotný priznať, že ten druhý by mohol aspoň v niečom mať pravdu? Pripomína vám to niečo? To  je charakteristika jedenástky. Toto číslo sa vykladá ako “Umlčaný lev – zaťatá päsť”. Jedenástka znamená dvoch rovnocenných súperov, z ktorých ani jeden, ani druhý nemá šancu vyhrať alebo aspoň získať prevahu, pretože obe “ja” pochádzajú z jedného zdroja. Bojujú o malý kúsok navyše, ktorý by jednému z nich umožnil natrvalo umlčať to druhé, ale vzhľadom na ich úplnú vyrovnanosť je to nemožné.

Jedenástka je práve kvôli tomuto nesmierne ťažké číslo. Vnútorne je veľmi vyčerpávajúce, pretože v neustálych vzájomných bojoch vychádza navnivoč mnoho energie. Samotné napätie medzi oboma “ja” je energeticky náročné; môže viesť k vážnym blokom na tele aj v duši. Preto, ak máte jedenástku medzi svojimi číslami, či už dátumu narodenia alebo čísla mena, pravdepodobne veľa tvorivej energie strácate práve pri týchto vnútorných konfliktoch. Každé “ja” sa snaží vyhradiť priestor tomu druhému a popri neprestajnom určovaní hraníc neostáva mnoho času na iné aktivity.

V podstate tieto protichodné “ja” sú všetky súčasťou jednej bytosti. (Nehovoríme o schizofrénii; hovorím o komplexnej ľudskej bytosti, ktorá má mnoho tvárí a mnoho stránok.) Základnou pomôckou, ako ustáť tieto boje, je zmieriť dve bojujúce strany. Prijať všetko, čím sme, aj to, čím nechceme byť. Pretože faktom je, že to, čo najviac odmietame, sa k nám bude neodbytne vracať znovu a znovu, až kým nedosiahneme zmierenie.

V tarote je jedenástkou Spravodlivosť (niekedy Sila). Už sme o tom hovorili pri čísle osem; osobne preferujem pri karme práve Silu. Spravodlivosť v tomto prípade totiž symbolizuje to presné vyváženie oboch “ja”, ktoré sú v konflikte. Predstavuje tiež nestranné nazeranie na obe “ja” (pretože spravodlivosť je slepá a nenadŕža ani jednej, ani druhej strane). Misky váh musia byť vyrovnané, aby bola bytosť kompletná; ani jedna z nich nesmie prevažovať. Dobro musí byť vždy v rovnováhe so zlom; slnečné dni musia vždy byť v rovnováhe s daždivými. Ak prevládne jeden či druhý extrém, energia sa zbytočne míňa na navrátenie do pôvodného stavu. Ak by sme na toto miesto dosadili Silu, tiež má svoj význam v tom, že jedine naša vnútorná sila nám pomôže vyrovnať obe misky tak, aby ani jedna, ani druhá nebola znevýhodnená.

Jedenástka sa dá vnímať nielen ako súboj dvoch “ja”, ale tiež ako ich spolupráca. Ak obe časti budú chápať to, že jedna bez druhej nemajú význam, môže toto číslo byť nesmierne prospešné a daný človek nájde svoj vnútorný pokoj. Jedenástka je číslo, ktoré nám ukazuje, že akákoľvek tvár, ktorá sa nám ukazuje pred naším vnútorným zrakom, je naša vlastná. Je dôležité pochopiť, že aj keď si o sebe nemyslíme, že sme násilníci, zlodeji, diktátori, masoví vrahovia, tieto tváre k nám patria, pretože potenciálne tým všetkým byť môžeme. Jedenástka je o výbere; ale zároveň o akceptovaní všetkých svojich stránok. Svojich démonov neporazíte tým, že ich odmietnete; ale tým, že ich prijmete. Jedine tak stratia zbrane a aj silu, pretože viac niet proti komu alebo čomu bojovať.

Jedenástka teda môže byť číslom vnútornej harmónie, ak sme dostatočne uvedomelí. Sila na vyrovnanie protichodných “ja” je vždy v nás. Ak sa to zdá nemožné, potom treba ponoriť sa do svojich hĺbok a riešiť poslanie tohto čísla po jej získaní.

Keď som si prečítala Jedenástku, zistila som, že toto som naozaj ja. Tak ako mi sedia povahové vlastnosti môjho znamenia, sila môjho mena číslo dňa narodenia. Teraz sa mi potvrdzuje to, čo mi povedalo viac ľudí, že moja duša si dokonale naplánovala tento život, aj keď veľa vecí mám problém pochopiť  😛  No čo už stáva sa. :ĺol:

Pripájam môj druhý sen, ktorý mi zobrazil nasledujúci deň. Dala som prácu jednému chlapíkovi, aby si prebral tovar, keďže si ho aj objednal. Len chlapík mi urobil viac škody ako osohu ako som čakala a tak som sedela nad tovarom a vyčítala si , že som si to mohla urobiť radšej sama a nemať chaos. Pozerala som na jeden tovar aká tam bola exspirácia a na ňom bolo číslo 4/2014 . Po zrátaní čísel mi vyšla 11. Čo mi tým chce moje podvedomie povedať?

Že by toto: Jedenástka je o výbere; ale zároveň o akceptovaní všetkých svojich stránok. Svojich démonov neporazíte tým, že ich odmietnete; ale tým, že ich prijmete. Jedine tak stratia zbrane a aj silu, pretože viac niet proti komu alebo čomu bojovať. 😆

Som po dovolenke a keď som prišla po týždni do práce, potvrdil sa mi sen. Aj keď som kolegyni dala písomný súpis vecí ako ich urobiť, aj tak to poplietla a urobila inak, alebo pre istotu neurobila. Takže načo sa vysiľovať???

Ach… ako milujem  svoje sny…. 😉

10 myšlienok na “Myšlienky tvoriace sen…

  1. Ach tý svojí démoni…………Ja ich teraz mám akýchsi podráždených :-))) Akurát včera sme sa o negatývnych napojeniach bavili s kolegom.Mne sa i tak najviac páči to ako Merlin vyhral nad kráľovnou temnot Meb.Po dramatickom súboji magických síl sa Merlin rozhodne na Mab zabudnúť. Ľudia ho napodobnia a tým Mab, ktorá svoju nádej na vlastné pretrvanie vo viere ľudí vložila do Merlina, zahynie presne ako bohovia, ktorí stratili svoj význam………….

    Páči sa mi

    1. film sa volá Merlin a je z 1998.Réžia Steve Barron ,hlavnú úlohu hrá Sam Neill je to zaujímavé spracovanie a myslím si i realistickejšie oproti tým scifi legendám….Má to i hlboký zmysel s odkadom pre všetkých……Odporúčam pozrieť.pekný deň.R

      Páči sa mi

      1. Ja som niečo o Merlinovy videla, len tento nie. Ďakujem za typ pozriem si ho. Niečo som ti poslala mailom, daj vedieť aké číslo si si vybral, potom ti odpoviem. 😉

        Páči sa mi

  2. Ahojte, nie som zvyknuta komentovat, no teraz mi nedalo. Nahodou, ze by to bolo 22-kou som sa dostala k Vám. Pekné články, ktorých obsah ma dosť priťahuje. Ale k podstatnému: moje narodenie je 11.11.1971 a uz sa v sebe ani nevyznám. Nechce sa mi nic zacínať, chodiť do spoločnosti…a viem že by som to mala preboriť ale ako? Pomožte. Som akoby zacyklená, začínajú sa nejaké choroby. Budu nejaké odozvy? No nie je to take hrozne len nechcem este horsie. Ahojte Maja

    Páči sa mi

    1. Maja to kedy si sa narodila nemá nič spoločné s tým ako žiješ.Vlastnú realitu si vytvárame samy.teda to ako ti je si vytváraš sama.Niečo ide i od tvojho okolia,ale hlavnú podstatu bytia si si zvolila sama.Ak s tým chceš niečo urobiť tak je to len na tebe!!!!Želaj si.Každému komu v živote pomáham,hovorím,keď preklenieme jeho plusy a mínusi,že nech si vysníva svoj život,nech si naželá len to pekné a nech je to dobré pre všetkých okolo neho.Treba však i trpezlivosť a trea zahodiť strach,netreba sa ničoho báť a hovoriť si toto nieje premňa,toto nebude dobré,tot nemože víjsť………….Víde ti to všetko,neboj.Máš strach z tvojho dátumu,ale ten nič v iných svetoch neznamená.Čas vnímame iba my.Takže sa ničoho neboj,odpusti si a snívaj to naj pre teba a tvoje okolie…………………Držím palce.Ak je to na teba moc komplikované čo som napísal,tak dám vysvetlenia,či pomocky aby si sa zorientovala.Maj sa,čawsa a nech sa darí.R

      Páči sa mi

    2. Majka, tvoj dátum vytvára životné číslo 22. Je majstrovské, ja mám 11 a verím si, že veci zvládnem. Nie preto, že moje číslo je tiež mastrovské, ale preto, že ak si budem veriť, tak veci idú lepšie. Viem to, mám to overené. Kašli na to čo má byť, ži teraz ak sa budeš obávať budúcnosti, budeš mať strach z každého ďalšieho dňa.

      Niečo k tvojmu životnému číslu…

      Dvadsaťdvojka je ďalšie majstrovské číslo podobne ako jedenástka. Dve dvojky tohto čísla sa nezratávajú na štvorku, pretože význam dvadsaťdvojky je značne odlišný od významu štvorky. Dve dvojky stojace za sebou – dve zrkadlá, ktoré stoja proti sebe – sú totiž obrazom, ktorý dokáže byť problematický. Dvadsaťdvojka je číslom mena Michael a jeho význam dosť odráža charakteristiku tejto energie.

      Štvorka bola číslom nastolenia pravidiel pre hmotný svet; dvadsaťdvojka má síce s hmotným svetom veľa spoločné, no nezodpovedá podstate štvorky práve vďaka číslam, z ktorých sa skladá. Dve zrkadlá postavené proti sebe budú odrážať jedno druhé; a najviac budú odrážať predmet, ktorý sa nachádza medzi nimi. Dvadsaťdvojka má význam “Pokora a obozretnosť” a obraz, ktorý sa s ním spája, je obrazom človeka zaslepeného bláznovstvom iných, nesúceho na chrbte batoh plný omylov. Človek s dvadsaťdvojkou je dôverčivý a práve táto dôverčivosť ho môže doviesť ďaleko od toho, čím by sám mal byť. Ak totiž jeho dve zrkadlá odrážajú presvedčenia iných ľudí, dostáva sa do bludného kruhu vzďaľovania sa samému sebe, pretože iní ľudia nie sú tým, čím by mal byť on sám.

      Dvadsaťdvojka je preto varovné číslo. Je predmet, ktorý sa nachádza medzi zrkadlami, skutočne nami, alebo je to len nastrčená pasca, ktorú tam umiestnil niekto iný bez našej kontroly? Dvadsaťdvojka je číslom, ktoré vyžaduje kritické zvažovanie pravdy. Michael je energiou, ktorá rozoznáva pravdu v každej jej podobe a preto je vodítkom, ako vlastne zvládať číslo dvadsaťdva. Prvoradou úlohou je rozpoznať pravdu v sebe; ak naše zrkadlá neodrážajú práve našu pravdu, môžeme sa stratiť v spleti právd okolo seba, no nikdy sa nedostaneme k tej našej. Michaelov meč pomáha rozlíšiť iné pravdy od tej našej bez toho, aby sme obmedzovali pravdy okolo seba. Všetky pravdy sú súčasťou jedného celku; ak však tá naša nemá možnosť prejaviť sa, ochudobňujeme tým celok o časť, ktorá je nemenej významná ako ostatné.

      Hoci dvadsaťdvojka sa nemôže sčítavať na štvorku, predsa len je štvorka pomôckou, ktorú potrebujeme na to, aby sme dvadsaťdvojku zvládli s čo najmenšími ťažkosťami. Vytýčiť si pravidlá pre život v hmote, ktorý je zdrojom mnohých podnetov, čo treba neustále preverovať, je kľúčom k zvráteniu trochu zavádzajúcich vlastností zrkadiel. Zvládanie vlastnej pravdy bez toho, aby sme obmedzovali pravdy iných, je cestou, ako nepoškodiť ani seba, ani okolie. Ak je naša vlastná pravda znásobovaná dvoma zrkadlami dvadsaťdvojky, obohacuje celok. Michaelov meč takto pomáha jednak zachovať našu vlastnú pravdu, ale tiež nám bráni útočiť na iné; preto pokora v charakteristike tohto čísla. Dvadsaťdvojka môže byť novým Bláznom Veľkej arkány, ktorý je vystavený svetu a dôveruje mu, no pritom sa nepozerá pod vlastné nohy, pretože sa ešte nenaučil skutočne počúvať svoj vnútorný hlas. Naučiť sa práve tomuto umeniu je úlohou čísla dvadsaťdva a tiež úlohou energie Michaela.
      http://daedu.wordpress.com/numerologia/

      Majka všimla si si, že sa meníš, všetci sa meníme. Je to potrebné. Svet sa potrebuje zobudiť, ludia si začínajú uvedomovať svoju skutočnú podstatu. Začni meditovať, nájdi svoj vnútorný klud, zisťuj v čom si výnimočná. Urob si radosť na dušičke, tancuj, kresli, tvor, lebo len ak niečo tvoríme skutočne žijeme a sme šťastný. 😉
      Ak máš pocit, že ti chýba energia a prichádzajú ochorenia, treba dať do poriadku tvoj energetický systém. Neviem presne čo pociťuješ, ale všetko sa dá, len treba chcieť. Započúvaj sa do svojho vnútra a načúvaj hlasu svojej duše ona ti našepkáva a to je tvoja intuícia, to čo cítiš, nie to čo počuješ v hlave. Všetku múdrosť máme ukrytú vo svom vnútre. Tam hľadaj odpovede Majka. 😉

      Páči sa mi

Pridaj komentár