Kozmický sen…

Tejto noci som mala zvláštny sen. Stála som v noci na balkóne a pozorovala oblohu. Priamo nad mojim domom bola nejaká planéta, ktorá bola krásne vidieť. Mala farby ako Zem. Pri nej krúžila sonda, alebo vesmírna loď, ťažko povedať. Zaujala ma, lebo bola bledomodrá a bola ako projekcia svetelnej energie, lebo pekne žiarila.

Veľká guľa a v nej asi dve tabule štvorca a po strede boli spojené rovnakými dvomi  tabuľami. Bola tam aj nejaká mriežka. Postupne sa otáčala a bola vidno z každej strany, tak ako keby ste pozerali nejakú 3D projekcie. Ukazovala som to staršiemu synovi ako to je krásne vidno. Planéta aj s telesom sa pohybovali nad naším domom. Vyzerali tak nízko…..

Zrazu tá planéta zmenila tvar, akoby bola tiež len s nejakej hmoty a svojím obalom stlačila to teleso. V tom okamihu ako som sa na to dívala som zaregistrovala transformáciu a mala dojem že je to prepravný autobus, takže možno to bola kozmická ľod a nie sonda. Začalo padať na zem sklo, črepiny a ja som sa rýchlo aj zo synom skryla, lebo aj na mojom balkóne pristáli nejaké úlomky. V tom som sa prebudila… 😕

Za chvíľu som vstávala do práce a uvedomila si, že takéto niečo som už zažila. Lenže som v takom rozpoložení, že nedokážem prísť na to, či to bol sen, alebo skutočnosť… 🙄

98% dávam tomu, že skutočnosť a 2%  sen. Už veľmi dávno si pamätám, že bol večer a na oblohe boli vidno nejaké vesmírne telesá. Viem, že som stála na ulici pred rodičovským domom a sledovali sme to spolu z bratom. Bolo to nádherné…..teraz mi to zaplo boli to vesmírne lode mimozemské, lebo sa mi vybavili aj svetielkujúce taniere ako lietali nad maminým domom a my sme ich z úžasom pozorovali. Spomenula som si aj na to ako v TV hlásili, že bude aj nejaký vesmírny úkaz, ktorý bude v noci pekne viditeľný….. Mala som nejakých 7-10 rokov… neviem presne , ale teraz už viem, že to bola naozaj skutočnosť….

Neviem čomu mám pripísať ten sen, len viem, že o 2.50 som bola hore, lebo ma zabolel krk, tak som si tam podložila orgonit a zaspala na ňom. Že by jeho energia oživila moje zabudnuté spomienky ?????

10 myšlienok na “Kozmický sen…

  1. zdravim
    Cital som si tento clanok a spomenul som si na moj sen v ktorom som videl svet vo velmi zlej situacii pripisal by som to k tomu co sa deje v Japonsku.. Islo o jadrovu elektraren ktora mala coskoro vybuchnut.. a ja som bol pri tom a mal som tomu zabranit no nevedel som ako potom som sa preniesol akokeby nad zem a videl vsetko z vtacej perspektivy.. videl som nasilie, strelbu v obchodoch a chaos..potom som sa ocitol v obchode s potravinami a nakupoval som rozne potraviny do zasoby..bol to obrovsky chaos..na zaciatku som bol vystraseny ale potom som sa kupodivu vobec nebal…zobudil som sa a nepamatam si akosa to skoncilo…poslednu dobu mam take sny od kedy som si kupil orgonit.. co to moze znamenat…?

    Páči sa mi

  2. Marius sen môžeš rozobrať s dvoch ulhov pohľadu. Buď to bol veštecký sen a mal si možnosť nahliadnuť na veci ako sa budú diať, alebo sa nikede už dejú, len mi to tuná tak nevnímame a máš si uvedomiť hodnotu tvojho života. 😕

    Druhá varienata jadrová elektráreň je tvoj orgán a hrozaicí vybuch sú tvoje nahromadené emocie, ktoré potrebujú von, alebo je to varovanie na tvoj zdravotný stav, že niečo nie je v poriadku a postupne vidíš následky a snažíš sa nejako zachrániť.

    Medo má celkom dobrý snár, rozpíš si veci, ktoré si pamätáš a najdi si u neho, čo znamenajú a skús poskladať význam sna.
    http://www.medo.cz/jaromir/kniha_snar/index.html

    Ak išlo o nejaký varovný sen, určite by si dostal k nemu, alebo dostaneš ešte iné upozornenie.

    Páči sa mi

  3. čau maťko:) no toto možu byt klidne aj pozostatky zážitkov z tvojich minulých životov. Ten autobus je celkom na zamyslenie. Možno to bolo preto lebo si poznala podvedome na čo to funguje a tvoja súčasná pamäť si nedokázala predstaviť nič podobné z tohto nášho sveta. Tak možno tvoja podvedomá holografická pamäť si to spojila s tým autobusom.
    Kto vie no.hm ale máš teda kvalitné zážitky v snoch ako som uz na tomto blogu čítal.:)

    Páči sa mi

    1. Bolo to inak zvláštne, škoda, že sa nedajú zdokumentovať sny, bolo to také upokojúce, fascinujúce aj keď sa vznášali tak nizko, nemala som z toho strach. Vieš čo ma ale napadlo, ked som sa zobudila a rozmýšlala nad tým snom? Väčšia sila vždy zničí tu menšiu….
      Tá tvoja úvaha nie je zlá, možné to je. Takéto sny sa mi snívajú nad ránom chvílu pred tým ako vstávam do práce. 😛

      Páči sa mi

      1. Vacsia vzdy mensiu. Ano. Preco nie. Nie je dokaz aby to bolo naopak. No napisal som to prave preto lebo v snoch funguje ani nie tak hmotno–informacny dej ale skor iba informacny. To znamena ze su iba vztahy, uz nie je hmota. A teda vsetla hmota musi byt priradena vztahom resp. informaciam ktore tu ci onu vec popisuju. a ked sa ti v tvojej telesnej pamati nezhoduje informacia s hmotnou interpretaciou tej veci tak pamat siahne hned po tom comu je ta vec foremne najblizsie.tak funguju sny. to nie je odomna :}.. a tak podobne podla mna pracuje aj cely jemnohmotny svet, lebo ten tiez nie je zlozeny z hmotnych veci. :} takze sa jedna cisto iba o hrbu informacii ulozenych inak ako sme zvyknuti my tuto v 3D :D:D

        Páči sa mi

Pridaj komentár