Sny a karty…

Sny sú naším podvedomím výtvorom. Občas sa nad nimi pozastavujeme, prečo sa nám práve toto snívalo a akú to má spojitosť s nami. Za týždeň sa mi sníval  už tretí sen s malým dieťaťom. Dieťa vo sne vraj  znamená vašu budúcnosť. Je jedným s najčastejších a najťažších snových symbolov. Ukrýva v sebe ženskosť aj mužskosť a väčšinou ide o vyjadrenie sa na citovej rovine. V mojich snoch to najskorej bolo  dvakrát švagrinej dieťa a potom moje vlastné, ktoré som nedávno vo sne porodila. Nie je v tom žiadna podvedomá túžba po dieťati, mám dvoch čertov, ktorý mi bohato stačia J. Vždy to dieťa bolo  malým  novorodencom, ale  dokázalo veci  ako staršie dieťaťa.

Vyložila som si po dlhom čase karty Symbolon. Sú to naozaj silné karty, lebo mi poukážu na danú situáciu, ktorú práve prežívam a presne ju vystihnú. Vykladám si 4 karty: minulosť, prítomnosť , budúcnosť a vyriešenie situácie.  Moju prítomnosť predstavovala karta Péče.

Význam karty je:

Zatiaľ si prehliadal, alebo zabudol na niekoho, kto je závislý na tvojej starostlivosti a súcite. Ten niekto z vonku čaká, kedy sa o neho, alebo ňu postaráš, lebo je len zrkadlom malého dieťaťa v tebe, ktorému si sa mal venovať a opatrovať ho. Tvoja pozornosť je obrátená len na iných tam vonku a nenápadne strkáš hlavu pod koberec.

Cesta k vyriešeniu problému:

Opatruj sa, staraj sa o seba. Venuj pozornosť svojej emocionálnej vyrovnanosti. Nenechávaj sa rozptyľovať pocitmi iných, pretože v tejto chvíli sú dôležitejšie tvoje vlastné emócie .Malé dieťa v tebe plačie a vyžaduje tvoju pozornosť.

Výsledok cesty:

Vzťah matky a dieťaťa v tvojom vnútre sa opäť upravil. Nepociťuješ už tak silný strach , necítiš sa už bezmocný a vydaný na pospas, pretože  si sa naučil venovať  aj sám sebe .

Bola som prekvapená ako to karta vystihla. Občas nás zaujímajú druhý ľudia viacej ako my samých seba. Samých seba riešime, až keď je neskoro, alebo dostaneme nejaké upozornenie. 😕

Ak si neviete rady zo svojimi opakujúcimi sa snami, vyložte si karty, možno vám napovedia o trocha viac ako vaše sny. 😆

92 myšlienok na “Sny a karty…

  1. 🙂 Pôrod ako taký alebo príchod dieťaťa v sne je obvykle predzvesť nejakej zmeny, príchod novej situácie. Ak je to tvoje dieťa, môže ísť o to, že niekto iný je na tebe závislý (a podľa významu sna si povieš, či to tak je dobre alebo zle z tvojho uhla pohľadu 🙂 ). Ale ak si matka, tak to môže znamenať aj pocit, že svoje vlastné priania musíš postaviť až na koniec radu a najprv napĺňať priania/potreby tých druhých. Všetko závisí od obsahu sna.

    Páči sa mi

  2. V prvých dvoch snoch nebolo moje a v tom treťom, viem že som bola v šestonedelí, lebo som bola v mori a povedala som si, že by som mala byť opatrná ešte na seba. Dieťa šlo cez vodu za mnou a ja som kričala na niekoho nech ho rýchlo chytí, aby sa neutopilo. Potom som ho na brehu kojila.
    Len najhoršie na tom bolo to, že sme mali prenajatí dom na pláži a ten bol celý prachový a ja som rozmýšlala, čo najskorej upratať, aby sme tam mohli bývať s malým dieťaťom.

    Keď som sa zobudila, tak prvé, čo ma napadlo bolo, že dieťa je moja budúcnosť a tak ako sa k nej postavím, tak sa budem mať. 😕

    Páči sa mi

  3. Maťka,
    dnes som mala zvláštny sen…porodila som dieťatko, bola to dcérka…podobala sa presne na moju prvú dcérku. Bola taká nádherná, maličká a tak veľmi sa ku mne túlila….len jedno mi bolo divné mala som ju s mojim bývalým a ďalšia vec, že som nevytlačila lôžko a pupočnú šnúru…všetko to zostalo vo mne. Rodila som doma a vraj pupočnú šnúru a lôžko musím ísť vytlačiť do nemocnice 😆

    Páči sa mi

    1. anjelikmirka, … síce si neoslovila mňa, ale skúsim ti dať aj svoje vnímanie na tento tvoj zaujímavý sen ja by som si tvoj sen vyložila takto:
      – pôrod – dokončenie procesu … tebe sa narodilo dieťa, dievčatko ( dieťa, mama, brat, babka … to sú časti našej duše …. dieťa, ako také predstavuje najčistejšiu stránku našej duše, toto vypovedá o tvojom duchovnom postupe, tvoja duša je čistá a nevinná ako to dieťaťko ktoré si priviedla na svet ) … tým že si ho porodila, akokeby si dokončila fázu prípravy, cesty po ktorej kráčaš, akokeby si došla do cieľa
      ( premena z embrya na dieťa)
      – to že si ju mala s bývalým partnerom, – máš nevysporiadané pocity voči bývalému partnerovi, … svedčí o tom aj to pupočná šnúra a lôžko, ktoré si nevytlačila, .. .je to neviditelné puto a tvoja duša ťa upozorňuje na fakt, že síce si na dobrej duchovnej cesta a úrovni, predsa staré rany by si mala odpustiť a poliečiť ….
      – vytlačiť do nemocnice – nemocnica je miestom kde sa chodime liečiť … je to miestom obnovy tela a sčasti aj ducha . Tvoja duša ťa vyzýva, aby si zabudla na staré krivdy voči partnerovi, poliečila sa, možno odpustila … viac z toho opísaného sna neviem, možno to tebe ale povie viac, je to predsa tvoj život a tvoja skúsenosť …
      krásny dník prajem 😀

      Páči sa mi

    2. jo, a ešte … pôrod doma … spokojnosť, terajšia spokojnosť s tvojím rodinným životom, … prepáčte mi , že som sa sem tak votrela, už prcháááááám 😀 😀 😀

      Páči sa mi

  4. Pôrod znamená nejakú zmenu, príchod niečoho nového, dieťa je symbolom znovuzrodenia, dievčatko predstavuje dušu. Tým, že si rodila doma mohlo by to znamenať nejaké znovuzrodenie v tebe , niečo pozitívne čo ťa čaká.
    Postup s pokračovaním pôrodu placenty je normálny, to sa obyčajne tak robí, že sa to dokončí v nemocnici. 😀
    To by mohlo znamenať, že niečo budeš musieť zvládnúť s nejakou pomocou niekoho, alebo niečoho. Bývalý manžel môže znamenať nejakú stará záležitosť, ktorá by sa mala napraviť.
    Musel to byť nádherný sen Mirka. Ten pohľad na novorodeniatko ako je spokojné v mamičkinom náručí je neopísateľný. 😛

    Páči sa mi

  5. Bol to neskutočne krásny pocit, neviem či som niekedy zažila tak neuveriteľný pocit šťastia a lásky. Dýchala by som pre toto dieťatko. Akože jasné, že milujem aj tie čo mám, ale toto….toto bolo o inom….úplne o inom. Neviem to popísať 😆

    Páči sa mi

  6. ja som mala tak zvlastny až veľmi živý sen.mojej sestre sa narodilo dieťa,ale nechcela povedať či je to chlapec alebo dievča.ja som držala to dieťa v pôrodnici na rukách a vedelo už aj rozprávať.zaujímavé bolo aj to že ten sen sa m sníval presne mesiac po svadbe mojej sestry.čo to môže znamenať?

    Páči sa mi

  7. Zuzka väčšinou takéto živé sny sú naše astrálne výlety do miulosti, či budúcnosti. Môže ísť o predzvestný sen a jeho indície sú 3 dni, týždne, či mesiace, kedy by sa mal vyplniť, aspoň u mňa to tak funguje.

    Dieťa s nadprirodzenými schopnosťami je zrodenie božského dieťaťa, ktoré má rozvinuté schopnosti. Viac si pozri tu.

    http://www.medo.cz/jaromir/kniha_trn_2v/_index_1pk.html

    Ak by vo sne išlo len o teba ide o to aby si sa zamerala na seba, lebo sestra je odrazom teba, teda sebauvedomenia si a jej správanie je tvojou personifikáciu.
    Dieťa je symbolom sjednotenia, niečoho nového čo k tebe príde a budeš tomu rozumieť.

    Páči sa mi

  8. Dnes som mala naozaj zvláštny a živý sen. Starala som sa niekomu o dieťatko a pripravovala som mu papať. Pri tom som videla vo vedľajšej miestnosti hrať sa cca ročné dievčatko a keď prišlo k nám chcela som aby sa zahrali spolu, ale to dieťatko o ktoré som sa starala začalo strašne plakať. Zobrala som ho preč a zistila som že to dievčatko bolo duch. Vtedy začalo robiť všetkým zle, ubližovalo každému koho videlo a všetci sa ho báli. Nakoniec sme sa opäť stretli a ono vošlo rukou mne do bruška a pred očami som mala obraz ako mi škrtí dieťatko v maternici. Prosila som ju aby to nerobila a ona mi ešte aj začala vyťahovať červenú mikinu aby som to nevidela. Stále som ju prosila, tak nakoniec prestala, nejako sa mi ju podarilo upokojiť a nakoniec sme sa rozprávali a povedala. Bojím sa, že na mňa zabudneš.
    Potratila som dva krát, prvý krát to bolo minulý rok v januáry, môže to mať s tým niečo spoločné?Ďakujem za odpoveď

    Páči sa mi

    1. Katka napíšem ti moje videnie tvojho sna, no nemusí by vôbec pravdivé.Je to len moje vnímanie.

      Keď mám sny s neznámymi malými deťmi, vnímam tie sny, že sa mám viac zaujímať o moje vnútorné dieťa.Potrebuje pritúliť, väčšiu starostlivosť. Väčšinou je to malý 3 ročný chlapček. 😉

      No k tvojmu snu. Zrejme tiež tvoje vnútorné dieťa potrebuje väčšiu starostlivosť, ak sa staráme o dieťa vzorne je to kladný sen. No v inej časti domu(dom si ty) sa hralo malé dievčatko, citová časť teba, ktorá sa ukrýva v tvojej mysli, podvedomí. (nám mozog je rozdelený na viac častí, ktoré používame, a ktoré nie, ale aj tak sa v nich nachádzajú isté informácie.)To dievčatko mi príde ako tvoja minulosť , tá čo ubližovala viacerým, len pre to, lebo nebola milovaná. Vo sne si bola tehotná a ona si chcela získať tvoju pozornosť, že začala ubližovať nenarodenému dieťatku, chcela ho uškrtiť, aby semienko nemohlo ďalej v tebe rásť. Možno chcela v tebe uškrtiť niečo zlé čo tam stále je a prečo sa nemalo dieťa narodiť a ona to chcela zakryť mikinou. Oblečenie je len rúška niečoho za čo sa skrývame stávame s osobnosťami.( ak sme vo sne holý sme sami sebou, za nič sa neskrývame.) Červená je vášeň, emócie, zlosť, sexualita. Uškrtiť niekoho je len pokus o zbavenie sa nejakej nepeknej veci, vlastnosti v nás, egoizmu a tým, že to bolo v maternici, spája sa to z minulosťou. Preto tie tvoje potraty.Neobviňuj sa za ne, určite ich bolesť zo sklamania máš v sebe v podvedomí potlačenú.

      To dievčatko ti zrejme chcelo pripomenúť, aby si mala seba rada, nezabúdala na svoju duševnú časť, milovala ju ako najviac vieš a bola si šťastná-vnútorne seba samej. Láska ti pomôže vyliečiť seba samú a duchovne ťa povzniesť vyššie. Raz príde čas, kedy aj ty budeš matkou a tvoje dieťatko budeš veľmi milovať.

      Skús si vizuálne predstaviť to dievčatko zo sna, vziať ju niekam na lúku, kde je nádherne a tam ju objím a popros o odpustenie. Povedz jej , že ju veľmi ľúbiš a nech ti dá znova šancu ukázať , že ju nadovšetko miluješ. Vyskúšaj to. Živé sny väčšinou bývajú výletmi do minulosti, alebo do astrálnych sfér.

      Pokojné sni ti Katka prajem.

      Páči sa mi

  9. Dobry den ja som mala sen kde som si citala list od priatela a v tom mi dal do ruk niekto dieta bola som trocha nervozna kedze som si nemohla docitat list pozrela som sa na dieta a bol to asi rocny chlapcek mal krasne modre oci co mohol tento sen znamenat?

    Páči sa mi

  10. Dobry den. Som tehotna (6. mesiac) a v noci sa mi snivalo, ze som sa pokusala kojit dietatko (neviem, ci bolo moje, ale bolo velmi pekne), nebol to novorodenec, mohol mat uz tak asi 4-5 mesiacov. Pokusala som sa ho kojit, neslo to velmi dobre. A potom sme aj skoncili (nepamatam sa, ci mi ho niekto vzal z naruce, ale potom uz nebolo so mnou.) Co to moze znamenat?

    Páči sa mi

  11. Krasny vecer zelam.
    Mne sa minuly rok pravidelne snivalo s medvedmi, ako sa ich bojim a od nich utekam. V poslednom case sa to zmenilo na sny s novorodeniatkami.
    Dnes konkretne sa mi snivalo, ze nejaka zena ktoru som mala rada rodila bezbolestne, rychlo a bez stresov. Dieta vychadzalo rovno do mojich ruk.
    Potom nasledoval akoby iny sen/scenar kde ja som mala svoje vlastne babatko. Bola som neskusenou matkou, a spolu so svagrinou a s mojou maminou sme maturovali ako maleho prebalit. Boli sme take nesikovne 🙂 myslela som, ze sa mi dieta rozplace, ale na moje velke prekvapenie ono sa na mna usmialo, dokonca sa tak milo smialo 🙂
    Bol to prijemny sen, a vo vsetkych tychto snoch s novorodeniatkami som bola spokojna a vyrovnana. A vzdy som mala pocit ze je to chlapec.

    Páči sa mi

  12. Zvieratá vo sne sú o našej pudovej stránke a dieťa o citovej časti…sny s deťmi ja beriem, že sú o ukázaní ako pristupujem ku svojmu vnútornému dieťaťu, ukazuje mi, čo potrebuje ako je spokojné. Zrejme by si mu mala viac venovať pozornosť naučiť sa s ním pracovať , aby bolo spokojné ako sa ti potom ukázalo. Matka a sestra sú určité časti teba, jedna výchovná a druhá tiež citová časť. Moje vnútorné dieťa je tiež chlapec

    Páči sa mi

  13. Dobry den,
    Mala som zaujimavy sen, zvacsa vzdy zabudnem co sa mi snivalo, ale tento sa mi pacil 🙂 Snival sa mi vlastny porod doma, bol rychly a bezbolestny a narodili sa mi dvojcata – chlapcek a dievcatko. Chlapcek sa narodil prvy a hned ho vzali a dievcatko mi dali hned do ruk, potom mi priniesli aj chlapceka. Potom som videla ked spali a neskor ako boli vacsi a boli vonku a priniesli mi kvety. Bol to pekny sen.

    Páči sa mi

  14. Ahoj Silvinka…sny s deťmi sú naozaj ťažko vyložiteľné ako píše Medo. V poslednom čase sa mi často sníva s malými deťmi. V jednom sne som mala na rukách chlapčeka a známa mala na ruchách dievčatko. Obaja boli v rovnakom veku asi 18 mesiacov. Chlapček vyslovil nejaké škaredé slovo, ktoré predtým počul od dospelého a ja som na neho s prekvapením pozrela. Dievčatko sa tvárilo spokojne a vyžarovala z nej láska. Pochopila som že sú odrazom mojej vnútornej energie, ženská (dievčatko) je pokojná, milujúca, ale mužská energia je hrubá a vystrkujem rožky. .lol: Občas sa dieťa vo sne ku mne túli, vtedy vidím, že moje vnútorné dieťa potrebuje objať.

    No k tvojmu snu…pôrodom sa zjednotili tvoje energie a vzniklo z nich niečo nové, čo ti príde do života

    Dvojča ukazuje na jednu vec, ale v 2 podobách. Ženskej jemnej a mužskej vôlovej. Chlapček sa narodil prvý, bude nadradený nad tebou, teda jeho energia, ktorú nesie, ale ty si ako prvé držala v náručí dievčatko, čo znamená, že uprednostníš ženskú energiu…jemnosť.

    Vidět spát druhé: symbolizuje spící vlastnosti či závislosti a spící personifikované části snícího (například spící princezna je dosud neprobuzenou duchovní animou

    Videla si časom ako narástli…teda sila toho, čo budeš v živote prežívať bude silnejšie, väščie a kvety sú symbolom citového prežívania..živosť a krása kvetov ukazuju na čistotu citov.

    Myslím, že pôjde o nejaký vzťah k niečomu , alebo niekomu.

    Páči sa mi

  15. Zdravim. Neviem ci to tu este funguje,dnes sa mi snival sen,ze som porodila cisarskym rezom chlapceka,som v stvrtom mesiaci tehotenstva…dala som mu hned meno po muzovi a maly bol nadherny. Co to znamena? Dakujem,krasny den.

    Páči sa mi

    1. Príde mi to, že sa v tvojom živote zrodilo niečo nové, ale akoby to niekto násilný spôsobom urýchlil na citovej rovine (operácia—-citové ochorenie duše)…dieťa je o zjednotení energie na určitej úrovni…možno ti niekto vstúpi do života a pomôže ti niečim prejsť, aby si to rýchlejšie pochopila, spracovala v sebe a vyrovnala sa s tým a sama sa starala o svoje vnútorné potreby. (starosť o dieťa— starosť o citovú časť seba)

      4 je o sile, určitým spôsobom obsahuje celok…je symbolom pre palnétu Urán, ktorá prináša nové nasmerovanie a v tarote je to vládca, ktorý vzal svoj osud pevne do svojich rúk.

      Takže sama uvidíš, čo ti vnútro zdeluje… 😉

      Páči sa mi

  16. Ahojte. Odkedy som tehotná,3 mesiace, snívalo sa mi uz 2x o krásnom dievcatku ktoré som porodila.v prvim sne som mala obavy lebo som bábätko priniesla domov a nic sme pre neho nemali.ani oblečenie,skratka nic. V druhom sne som reálne videla nemocnicu,ako ma pripravovali.velmi som sa bála ale nakoniec som necítila žiadnu bolesť.bolo tam vela lekárov a sestričiek pri pôrode. Opäť sa mi narodila krásne dcérka.avsak v oboch snoch to bábätko rozprávalo.v prvom ma oslovilo mama a spýtalo sa ma ako sa vola,aké meno sme jej vybrali.a v druhom sne mi dávalo ruky na tvar,na uši a hovorilo pri tom ze len chce vediet ci som v poriadku.tak ako ked mamička po pôrode obzerá bábätko ci je v poriadku tak v sne to robilo moje dievčatko mne na tvári.a rozprávalo. Domov z pôrodnice odišlo po vlastných nohách.citala som ze to znamená zrodenie božského dieťaťa ale nerozumiem tomu.co to vlastne znamená?dakujem vopred.

    Páči sa mi

  17. Dee…

    Myslím, že dieťatko je tvoja citová časť teba a v prvom sne ti dalo najavo, že ešte nie si pripravená na jeho príchod, ešte v tebe potrebuje veľa dozrieť a ty sama potrebuješ sa pripraviť na rolu matky. V druhom sne ti bolo ukázané, že veci sa vyvinú v tvoj prospech bez problémov, nemusíš mať obavy a tvoja citová časť ťa ubezpečila, že všetko zvládneš ,tak ako máš. Inak deti vo sne, ak sa narodia bývajú väčšia, šikovnejšie, lebo nám zdelujú a ukazujú ako sa veci majú…bábätko by ti nezdelilo nič…(no občas hej), ale symbolika podvedomia je iná, je to iná rovina ako naša vedomá. Možno , že ak sa ti ukazuje dcérka bude to naozaj dievčatko, alebo to bude dieťa, ktoré bude mať viac ženskej intuitívnej energie ako mužskej….no uvidíš sama. 😀

    Tak sa drž….nech bábätko vníma od teba veľa lásky, pokoja, lebo ty sama mu odovzdáš zo seba teraz najviac, preto potrebuješ byť v sebe vyrovnaná. ♥ Krásny dník.

    Páči sa mi

  18. Ja by som sa chcela opýtať. Snívalo sa mi, že som kočíkala krasne kučeravé blonďaté dievčatko, vysmiate. sedela v športovom kočíku, mohla mať okolo 8 mesiacov môj predpoklad. Zobudila som sa s príjemným pocitom. Momentálne som tehotná, môže to niečo naznačovať? Ďakujem 🙂

    Páči sa mi

  19. Ahojte, chcela by som sa popytat na moj sen. Snivalo sa mi o dietati, niekto, neviem kto mi podal do ruk male babo – chlapca, malo na sebe len plienku, drzala som ho v rukach na pravej strane s vedomim, ze to nie je moje dieta, ale pocity som sa ako keby bolo moje (asi sa ozval vo mne materinsky cit) , privinula som si ho , dieta posobilo pokojne. Zobudila som sa s dobrym pocitom a zrazu som si uvedomila, vsak to bolo moje dieta.

    Páči sa mi

  20. Dobry den … Snivalo sa mi ze som bola tehotna ale nemala som skoro ziadne brucho … Nasledne som porodila chlapceka ale vobec som si nezapamatala ako vyzeral ako keby som ho ani nevidela. Bol to moj druhy sen s detmi… Predtym sa mi snivalo ze som mala dietatko strasne krasne ale nevedela som ci to bol chlapcek alebo dievcatko. Moze to suvisiet s predoslou situaciou kedy sa mi skoro zrutil svet lebo som videla to co mi ublizilo a cakam na vysvetlenie ?

    Páči sa mi

  21. Myslím si, že nastane v tomto období nová situácia, kedy si k niečomu prispela, ale nie si si toho vedomá(nevidela si priebeh tehotenstva) budeš vnímať,že niečo nové vstúpilo do tvojho života , no nevieš ako to bude vyzerať. Sny s deťmi môžu ukazovať aj na nespokojnosť tvojho vnútorného dieťaťa, ktorému chýba objatie, či pozornosť, ak seba zanedbávame a smerujeme svoje myslenie niekam von k niečomu nepodstatnému.

    Ďalší sen ukazuje na to ako si vytvorila možnosť pre novú situáciu v živote, naplnila ťa, žasla si nad ňou, no tvoje ego začalo analyzovať, či to bolo dievča, alebo chlapček, čo vôbec nie je podstatné…ide o prijatie toho, čo k nám prichádza. Všetko má vyšší zmysel.

    Myslím, že tieto sny ti ukazujú, že môžeš začať znova a byť šťastná, len nesmieš sa nechať unášať egom a nechať ho rozhodovať za seba…riaď sa cítením z duše.

    Páči sa mi

  22. Ahoj pisem znova. 😀 v poslednom obdobi sa mi zacalo snivat velmi vela symbolov … Zacalo to tym tehotenstvom ktore som uz spominala neskor sa mi snivalo o kamaratovi ktoreho zacinam lubit ako bol utrapeny a ja som ho utesovala v tom prisla kamaratka a na chrbte na tricku mala nakreslene srdiecko … Dnes to bol sen o malych maciatkach ktorych mi bolo luto … Neskor v sne tam zacal pobehovat potkan …. Som totalne zmetena … Ked som si dala suvislosti dokopy tak ako keby to bolo zrkadlo toho co prave prezivam … Neviem ako si to mam vysvetlit ved sny by mali poukazovat na buducnost nie ?

    Páči sa mi

  23. Prečo si myslíš, že sny by mali ukazovať na budúcnosť? Sny ukazujú náš stav v ktorom sa nachádzame a ukazujú na riešenie. Kamarát predstavuje situáciu, ktorú s ním budeš riešiť, pmáhať mu zdolať nejaké trápenie a kamoška zrkadlí to trápenie, čo mu ho spôsobí, teda nejaká jej vlastnosť, ktorá neho raní. To ako sa ona niečim prejavuje. Srdce sa na chrbte nenosí…zadná strana tela je tá zákerná..tú ktorú nevidíme temná, tak to bude aj taká vlastnosť …prišlo mi, aby kamoška neukazovala na lásku, ktorú skrýva…vie aj on o tvojich citoch?

    Mačka je faloš, symbol niekoho , kto sa zahráva…zväčša je mačka považovaná ako ženský sex. symbol . Mačky sú hravé prítulné…ty ich chrániš, ale pozor na ne.

    Páči sa mi

  24. Veru presne ukazuju to co prezivam ….neviem ci on vie co k nemu citim ale tak isto neviem co citi on ku mne … Myslela som si ze to srdce a potkan su symbolom ze ma niekto miluje …. Citala som to v symboloch … Zeby mi to sen naznacoval ze to tak je ? Ta kamaratka mi nechce zle ona chce aby sa osmelil a nehanbil tak mu o mne hovori ale mam pocit ze teraz je zahanbeny este viac …. Mali sme vecierok a on si z neho nic nepamata … Stali sa tam kadejake veci a preto mi je toho naozaj luto …. Teraz sa to vo mne bije ci mam urobit to co mi nasepkava sen alebo nie :/

    Páči sa mi

  25. Na tú krysu som zabudla…krysa v tebe vyvoláva sex. túžby., ktoré sa budú viac množiť a útočiť na teba..má přímý vztah k sexualitě (včetně sexuální obscénnosti, různých sexuálních úchylek a odpornosti), která vystupuje z hlubin podvědomí do vědomí snícího a velice nenápadně ovlivňuje každodenní chování člověka…mačka bola predzvesť sexuality, zahrávanie sa, líškanie, hry…krysa je už útok sex. myšlienok, nízkych pudov.

    Ahá…preto mala kamoška srdce na chrbte, lebo za tvojim chrbtom mu o tebe vraví…takto mi to dáva väčší význam, ak poznám okolnosti…a teraz sa ti ukázala aj druhá časť, kedy sedíš ľutostne nad priateľom….teda situácia na večierku… preto je najlepšie , keď si sen vykladá ten, kto ho sníva.

    Ak si vyberáš partnera , riaď sa srdcom, čo cítiš z duše…sny ti ukazujú tvoje túžby, občas si môžeš pomyslieť na niekoho, koho si dávno , nevidela, stretneš ho a už ho môžeš mať vo snoch ako objekt túžby, ako sa za tebou stále obzerá , či niečo podobné.

    Páči sa mi

  26. Ahojte,
    potrebovala by som pomôcť s výkladom symbolu. Už viackrát sa mi snívala čiernovlasá žena pri jednom mužovi z môjho života. Vždy vyzerala inak, no vždy mala čierne vlasy a ja neviem, ako to s ním alebo so mnou súvisí. V sne ho iba sprevádza, raz alebo dva ju držal okolo pása a usmieval sa. Väčšinou je to tridsiatnička. S týmto mužom máme blízky vzťah, rozumieme si v každej oblasti, aj keď sme v podstate z iných svetov…je to taký záhadný typ muža, neotvorí sa každému a hneď

    Ďakujem ti

    Páči sa mi

  27. Ta žena je len nejakou personifikáciou …..buď predstavuje práve tú tajomnú časť o ktorej ty nevieš,preto ti podvedomie dáva symbol záhadnej ženy, alebo predstavuje tú časť teba, ktorá ho k tebe púta a zbližuje vás…ja svojho sprievodcu vo snoch nevidím…viem, že v niektorých snoch stojí, či sedí po mojom pravom boku, ale nikdy som ho nevidela, len zazrela jeho nohy, či bočný nejasný pohľad. Sú to zväčša sny, kedy mi je ukázané, ako v živote idem.

    Páči sa mi

  28. Ahoj,

    ďakujem krásne, premýšľala som nad tým že kedy sa tá žena začala objavovať po jeho boku. Môže byť, že som si ju vytvorila sama…tiež sa nezjavuje v každom sne s ním..napadá ťa ešte niečo? Myslíš si že by to bol môj duchovný sprievodca ako píšeš? Ak áno, je to zaujímavé. A keď sme pri tých duchovných sprievodcoch, mamine sa v časoch keď mala hlboké depresie sníval zaujímavý sen..počula, ako ju niekto oslovil menom..veľmi príjemný, pokojný hlas..mamina sa zľakla a zobudila sa..myslíš ýe to bol duchovný sprievodca?

    Páči sa mi

    1. Nemyslím si, že tá žena je tvoj sprievodca…vo snoch by stál pri tebe, ale len v tých, kde ti je ukázané, ako v živote ideš, či dôležitých okamihoch. Ako sa prejavuje v iných snoch tvoj priateľ, ked tam je tá žena? V tomto bol spokojný a usmieval sa…teda ukázaný stav jeho naladenia ak ste spolu niečo riešili, či komunikovali.

      Naši sprievodci, alebo anjeli nás občas upokoja v ťažkých chvíľach, buď hneď zaspíme a príde spánkom úľava, alebo sa cítime príjemne , akoby nad nami rozvinuli ochranný závoj lásky. Zrejme jej meno vyslovil niekto, zo sna, ktorý začínal a tým, že sa zľakla pretrhla sa už snová tematika. Občas sny začínajú už vo fázy, kedy upadáme do hlbšieho spánku. Často sa mi takto sníva a ak je niekto v mojej blízkosti, zasiahne mi do deja sna. 😀
      Je možné, že to bolo aj zvolanie inej bytosti pri nej…ťažko povedať…súvisí to aj zo stavom v akom bola a ak náhle ucítila uvoľnenie a ľahkosť a rýchlo zaspala…

      Páči sa mi

  29. 1. V prvom sne keď sa objavila, išiel po ceste a pri ňom išla mladá čiernovlasá tridsiatnička, taký rumunský typ. Išli len vedľa seba. bolo to také zvláštne bolo to ako niekde v prírode, na poli. Ja som bola iba ako nestranný pozorovateľ. Zároveň sa tam zjavil obchod. Všimla som si vyklad, kde predávali oblečenie čierne no to nebolo také výrazné, ako biela záchodová misa v strede. Viem, že pristúpil bližšie a že ho zaujala. Ráno po prebudení mi to prišlo vtipné. Napísala som mu o tom a on mi oznámil, že je práve na služobnej ceste v Rumunsku.

    2. Som vo svojom rodnom meste. Stála som na prechode a pred sebou som videla muža s dieťaťom v kočíku. Spieval si neičo v ruskom jazyku. Mňa sa to chytilo a tak som si začala od srdca spievať. To som už kráčala s kamarátkou popri hlavnej ceste na zastávku. Na zastávke sedeli asi 5 chlapci s jej priateľom uprostred. Ona ma do neho sotila s tým, že ho mám pobozkať. Pristála som na mužovi vedľa a hneď som sa odtiahla. Potom som si sadla na lavičku, kde sedela aj táto kamarátka a jej priateľ. v tom som zbadala muža s ktorým si rozumieme s 2 ženami. Jedna mala čierne vlasy, druhá bola neznáma. Pocítila som žiarlivosť, no potom som ju zavrhla Tvárila som sa kamarátsky. On s úsmevom prešiel okolo, niekde do davu (bolo vidno, že sa dobre baví). Všade naokolo boli ľudia, hlásili výsledky nejakého futbalového západu (on miluje futbal). Niektorí ľudia pri nás tancovali. Tak som začala tancovať aj ja. Tancovala som s nejakým mladým dievčaťom, moc mi to nešlo. Ona ma potom pustila na zem. Napísala som radšej celý sen, možno to navzájom súvisí.

    3. Bola vo svojej bývalej základnej škole. Išla som s ním, s nejakou staršou čiernovláskou a maminou po schodoch a zastavili sme sa na 1. poschodí. Hneď vľavo boli dvere, cez ktoré sme prešli do učebne, no cieľ bol až za ňou. Bol to byt, v ktorom bola výrazná hnedá kuchyňa, ktorú sme si prišli pozrieť. Mal to byť byt v ktorom budeme bývať. Byt sa mi nepáčil a cítila som, že tam nechcem bývať. On nám ho vlastne prišiel predstaviť. Tá pani tam iba stála, niečo mala v rukách, možno realitná maklérka.

    4. Bola som v nejakej miestnosti, bola celá biela, no bolo to niekde v podzemí. Viem, že mi oznámil, že jeho kolegyňa mu povedala, že to so mnou nemá význam. Mňa to nahnevalo, rozplakala som sa, treskla dverami a bola som v nejakej podzemnej chodbe. Kráčala som von.

    5. Dnes to bolo zaujímavé. Bola som znova pri svojej bývalej základnej škole a na mieste chodníka bola budova. bola som vnútri, nebola veľká, videla som pred sebou plátno a na ňom 3 typy postáv v nohaviciach. Komentoval ich mužský hlas, znelo to ako reklama. Prvé nohavice boli pre štíhlych mužov, druhé pre mužov širšej postavy a tretie boli ako postava môjho muža. Ja som si dala práve tieto jeho nohavice a vyšla von, kde ma čakal. Bol usmiaty, objal ma a viem, že sme sa bozkávali.

    Dúfam, že ťa príliš nezaťažím a už vopred ti veľmi pekne ďakujem 🙂

    Páči sa mi

  30. hmm rozmýšľam o tej žene, čo pre tvoje podvedomie predstavuje. je to nejaká tajomná časť teba, ktorá ho k tebe púta a cíti sa v tej spoločnosti dobre. Výklad je miesto obdivu, nejaké upútanie …časť teba, ktorú máš očistiť od morálných pohnútok, byť sebou sama. nevydávať sa za žiadnu osobnosť, dávať si masky a snažiť sa byť niekym iným. Občas miesta kam sa chystáme sú nám vo sne nejako symbolizované.

    2 sen ukazuje na nejakú novú situáciu, niečo , čo budeš riešiť a bude ťa to duševne naplňovať robiť radosť…možno ťa bude niekto chcieť k niečomu popostrčiť, ale ty sama to pocítiš ako nesprávne. Uvedomuješ si že muž, s ktorým sa kamarátiš pre teba znamená asi viac ako kamarátsvo, lebo vnímaš svoje city…prítomnosť iných žien v jeho okruhu, no nechceš to dať najavo. myslím, že toho muža máš asi viac ako rada. Zrejme sa veci dejú, tak ako je predurčené a jemu to vyhovuje, teší ho to a ty sa tiež tešíš no uvedomuješ si, že nie je to také ako by si chcela vnútorne a potom padáš na zem, čo môže značiť , že sa niečomu poddáš a necháš, aby plynulo tak ako má.

    3. sen ukazuje na nejakú lekciu života, skúšku…sny o škole zväčša o tom sú, čo sme zvládli, nezvládli a na čo sme ako pripravený. Byt je tvoje vnútro…ty sama nie si spokojná s tým, čo vidíš, nechceš tam byť, necítiš to tak ako by si chcela ty….takže kde je problém, alebo v čom …otázku si musíš zodpovedať sama. (kuchyňa je o pudoch, nízkych prejavoch nás samých, je terčom častých útokov, sex. hrádok a hnedá je farba ega. )

    4.sen…biela ukazuje na čistotu tvojej mysle, ale miestnosť je v podzemí, čo je časť podvedomej roviny, kde máme ukrytých veľa nespracovaných temných vecí, ktoré sa občas vyderú na povrch a tak sa prejavujeme. Myslím, že kamarátka je len personifikáciou nejakej časti teba, ktorá ti nahovára ako nie si pre niekoho, na kom ti záleží dosť dobrá a potom utekáš preč do vyšších rovín, kde sa trápiš.

    5. sen..plátno ti ukazovalo ako vnímaš seba, za koho sa v každom čase považuješ, teda ako sa občas vidíš……nohavice sú o našej osobnosti za koho sa vydávame a komu dávame svoj prejav osobnosti, vybrala si si typ nohavíc svojho muža, akoby si sa s nim v niečom stotožňovala, alebo dávala na jeho rady, či zmýšľanie, nevybrala si si nohavice podľa seba, alebo podľa niekoho, kto ich predstavuje.

    Byť sám sebou je najdôležitejšie…tak v očiach niekoho iného budeš jedinečná, ničia kópia.

    Krásny zvyšok sviatkov želám aj ja tebe Dáška. .

    Páči sa mi

  31. Som na materskej s 16mes syncekom. Posledne mesiace sa mi bud sniva o tom ze ho dojcim; neviem si to vysvetlit ale niekedy to neni iba sen ale aj myslienky o tom dojceni pocas dna.
    Alebo aj sen ze som porodila druhe dieta a som v nemocnici a hned dojcim…

    Páči sa mi

  32. Ak sa vo sne staráme o svoje deti zodpovedne, tak sú to pozitívne sny. Sen s narodením nového dieťatka ukazuje na novú situáciu, ktorá vznikne a budeš sa o ňu musieť postarať. Občas sa ale naše povinnosti do snov premietajú, ak im viac venujeme myšlienkami čas.

    Páči sa mi

      1. Tak sa ozýva tvoje vnútorne dieťa a túži viac po tvojej láske, potrebe nasýtenia. Zrejme na seba málo myslíš…vtedy sa ozývajú sny s deťmi, aby sme sebe venovali viac pozornosti.

        Sny o kojení symbolizují to, že do vašeho života přišlo něco, co vyžaduje vaši veškerou pozornost a péči. Něco, co se bez vás neobejde a čemu musíte věnovat veškerý svůj čas.

        Páči sa mi

  33. Ahojte,kamarátke sa snívalo,že som čakala bábo,a že prišla priatelova matka a jeho sestra prosiť o prepacenie odo mňa,že chce vidavat vnuka a jeho sestra chce byť krstná mama, teraz v reálnom živote nemáme spolu dobre vzťahy,aj priatelovi sa snivalo ze sme sa spolu prechadzali a ze sme mali aj babo ,čo to môže znamenať ďakujem 🙂

    Páči sa mi

  34. V sne kamošky ide o nájdenie novej cesty a napravenie vzťahu…podvedomie jej dáva najavo, aby si to urovnala vo vašom vzťahu, našla spôsob, ako si vzájomne rozumieť, aby mohlo prísť niečo nové(bábätko je symbolom novej situácie, o ktorú sa budeš starať )
    V sne priateľa…prechádzka je pokojné obdobie naplnené láskou z ktorého príde niečo nové, čo vás bude naplňovať.

    Páči sa mi

  35. Dobrý den,ja by som sa chcela spytat,dnes v noci sa mi snívalo,ze som si odsavala materské mlieko.Skusala som nájsť v staré ale nesala som bohuzial nic.Dakujem velmi pekne ….pekny den prajem

    Páči sa mi

  36. Dobrý deň, chcem poprosiť o výklad sna…, snívalo sa mi, že som ležalo vo vani plnej vody a v tom mi začali vypadávať zuby. Vypadlo mi spolu šesť zubov z ľavej strany. Mala som z toho zvláštny pocit, rozmýšľala som nad tým, ako budem teraz fungovať bez zubov. Ďakujem za výklad 🙂

    Páči sa mi

    1. Voda sú emócie, ktoré ťa pohlcujú..si nimi zaplavená a vypadnuté zuby znakom ubúdajúcej sexuálnej energie…vo sne žien sú znamením sex. styku
      6… sa spája s Venušou a v tarote karta milenec, ktorý ukazuje, že sex je len telesná láska..na citovej je to vyšší cit a na duchovnej je univerzálna.

      Zrejme ťa túžba pohltí a nebudeš si vedieť predstaviť ako budeš bez toho fungovať .. 😀

      Páči sa mi

  37. Ahoj Martinka, zase raz prosím pekne o výklad a teraz hneď dvoch snov:
    – ten prvý sa sníval manželovi, že som ho opustila kvôli môjmu bývalému… joj, po prebudení bol celý nesvoj a celý deň to rozoberal… 🙂
    ten druhý sen sa sníval mne – bola som v nemocnici v Brne a čakala som na operáciu, ale termín som si mala nahlásiť tam u sestričky. Nikto sa so mnou však nechcel rozprávať… stále odbiehali a vyhovárali sa jedna na druhú… zrazu sa len všetci niekde brali a zrazu všade veselo a bola akože oslava, všade masky akože masopust /naše fašiangy/… a že vraj nemocnicu idú na víkend zatvoriť… a ja čo? nevedela som, čo mám robiť a pri tom som sa aj zobudila.
    Ďakujem za výklad 🙂

    Páči sa mi

    1. Ahoj Vieročka….ťažko povedať , čo v sebe rieši tvoj manžel..možno má obavu, že v niečom nie je dobrý a prijala by si radšej bývalého , lebo on bol v tej oblasti lepší…hmm…ak idem podľa snovej symboliky ide skorej o opustenie niečoho nejakej vlastnosti, ktorú on má a preto si odišla k bývalému, lebo on sa tak v tej oblasti nespráva a preto bol nešťastný…bývalý je len personifikáciou niečoho v čom sa prejavuje lepšie ako manžel, preto si v jeho sne zvolila radšej jeho…nech sa skúsi zamyslieť k čomu ho tým podvedomie vedie. Opustenie vo sne nám ukazuje ako sme závislý na iných, že nevieme bez nich existovať, naplniť seba sebou samým. Môžno aj to mu podvedomie ukázalo, aby bol viac samostatnejši…

      K tvojmu snu…potrebuješ v sebe niečo duševne vyrovnať… vyladiť, ale si v stave očakávania, nie je ešte rozhodnuté, lebo termín je na tebe…tak ako je na nás duševne sa v sebe vyrovnať. Lenže ľudia v maskách ti ukazujú na teba samú .tvoje zmýšľanie, vyhováranie sa a rôzne osobnosti, ktoré prejavuješ, len aby si sa vyhla duševnému vyliečeniu. Možno vidíš stále iných naokolo, kto potrebuje pomôcť a nevidíš seba samú a vnútro to nakoniec vzdáva a uzatvára nemocnicu..teda priestor kedy ty sama sa môžeš sebe venovať a duševne sa uzdraviť a vyrovnať v sebe. Každého z nás niečo trápi a potlačovaním do vnútra sa toho nezbavíme…vždy ak máš sen o liečení..zamysli sa nad sebou…čo v tebe je potrebné duševne uzdraviť. Prídeš na to, alebo vnútro napovie…ak začneme smerovať otázky do vnútra, začnú aj prichádzať odpovede..ver tomu.

      Páči sa mi

  38. Martinka, ďakujem… nemám slov, Ty si neskutočná 🙂
    výklad môjho sna – všetko, čo píšeš je pravda… už len poznať tie odpovede…
    Veľké ď a k u j e m a prajem pekný večer 🙂

    Páči sa mi

    1. Vierka…to sny ukazujú čím žijeme a čo nás trápi… dosť silno nás charakterizujú…len porozumieť tej symbolike…ak budeš mať vedieť…podvedomie ukáže a príde nový sen. Ak ma niečo silno ťaží…sníva sa mi jeden sen a ten sa vždy opakuje ako sa vzbudím, len aby som si uvedomila čo chcem urobiť a nie je to správne. neznášam také sny, ale viem, že podvedomie mi chce dobre.

      Páči sa mi

  39. Ahoj , som tehotná len na začiatku tehotenstva …
    Snívali sa mi dva sny po sebe , prvé ze som bola s priateľom nakupovať pre dieta ktoré sme mali v kočíku , bol to chlapec bol veľmi pekný , kľudný … Mal uz asi 3 mesiace , vedela som ze je hladný no napriek tomu neplakal a ja som bola laknuta , pretože mna nikto nenaučili kojiť . Bol to inak príjemný sen ..
    Druhy sen, druha Noc , kojila som babetko moje , mala som z toho veľmi príjemný pocit , držala som ho na rukách v zavinovačke, ale uz som nevedela ci je chlapec alebo dievča .. Tiež som mala zo žena príjemný pocit…

    Co to moze znamenať prosim Vas ?

    Páči sa mi

    1. Tvoje sny ti ukazujú na obdobia, kedy sa budeš musieť starať o svoje dieťa, budeš sa musieť obetovať, aby si sa o malého postarala a nič mu nechýbalo. Kojenie je o materskom cite o obetovaní sa pre niekoho, materskej výchove. U6 to nebude len o tebe, ale aj o tom malinkom, ktoré bude na 1. mieste.

      Páči sa mi

  40. Mam 54 rokov a sníval sa mi sen, že som sa pozerala do zrkadla a nemala som prsia a zrazu som mala kojiť dieťa,čo už vedelo rozprávať,ale z pravého prsníka mi nešlo žiadne mlieko aj ma to bolelo ako dieťa ťahalo.Dieťa (neviem,či to bol chlapec,alebo dievča) bolo veľmi hladné, a tak som ho skúsila nakojiť z ľavého prsníka a z neho mi už šlo mlieko a dieťa sa najedlo.Čo to môže znamenať, veď predsa to už bolo dávno,čo som naozaj kojila? Ale ja tieto sny s malými deťmi mávam často.
    Za odpoveď vopred ďakujem.
    Marta

    Páči sa mi

    1. Dobrý deň…váš sen ukazuje na nejakú situáciu, ktorá si bude vyžadovať materský prístup, určitú výchovu, či radu od srdca a budete sa obetovávať na úkor niekoho iného…no bude to z lásky…pravý prsník..mužská energia..ktorá nebude účinná, ľavý prsník, ženská…odtiaľ už išlo…teda viac účinná bude duševnú podpora, ako rozumová vôlová.
      Časté sny s deťmi ukazujú na naše vnútorné dieťa, ktoré túži po pozornosti, objatí, vnímaní…tak ako sa k nemu správame vo snoch, tak sa aj prejavuje…ak si ho nevšímame je to náš negatívny postoj k sebe…ak sa o neho staráme, máme viac k sebe pristupovať a venovať si pozornosť, naplňovať sa radosťou a láskou.

      Páči sa mi

  41. Dobry deň, dnes som mala krásny sen.
    Vždy predtym,ked sa mu snívalo o dieťati,tak som ho ešte len čakala.Ani raz sa nestalo,ze by som ho poradila. Vždy som mala v sne obavy kvôli pôrodu.bala som sa.
    Tento sen bol iný v tom,ze dieťa už bolo na svete. Držala som ho v náručí nahé,len niečím jemným bolo prikryté. Mala som pocit,ze je to dievčatko..vždy som túžila mať prvé dieťa dievčatko. Cítila som sa úžasne pokojne,plna lásky a šťastná. Taktiež som svoje dieťa prikladala k prsníku.raz k jednemu,potom druhému.pekne sa prisalo a papalo.ten pocit vtedy bol ešte krajší.
    Rada by som si možno utvrdila čo si myslím,ze to znamená.rada si prečítam vás cteny názor. Dakujem pekne 😃

    Páči sa mi

    1. Naše sny odrážajú aj naše túžby, takže podvedomie ti ju zrejme vyplnilo no podľa snovej symboliky ti do života príde niečo nové, o čo sa budeš s láskou starať a vnútorne ťa to bude naplňovať…bude to na citovej rovine. Ak túžiš po bábätku…raz príde a naplní túto tvoju túžbu…ver tomu. 😉

      Páči sa mi

  42. Dobry vecer . Chcela by som sa Vas opytat co znamena sen . Kde my robili cisarsky rez a doktorka povedala aby som si kychla a to babetko vypadlo von. Niekde ho vzali a snim odisla aj doktorka a ne hala my ranu otvorenu a ked som sa ju vychistala najst tak som si drzala tu ranu a pytala som sa jej ze nech mi tu ranu zasiju a kde je moje dieta a ona vzala ihly a vravela ze na kazdy sval potrebuje inu ihlu . Co to moze znamenat dakujem .

    Páči sa mi

  43. Nemocnica je o citovo-duševnom preživaní…liečení duše. Kýchnutie vzniká dráždením a tysi týmto procesom mala vytlačiť zo seba dieťa…teda niečo nové, čo v tebe rástlo a tvorilo sa dlhší čas si mala nasilu vypudiť…vznikla nová situácia, o ktorú by si sa starala a mala k nej hlbši vzťah..teda pokial nie si tehotná a sen neznamená niečo iné…

    Ona ti dieťa vzala a nechala otvorenú ranu…ranu môže zašiť až viacerými ihlami …ihly sú falický symbol sex. vzťahu…viac ihiel..viac takých vzťahov…neviem v akom si vzťahu..či slobodná..či vydatá, ale podlľa snu si zrejme potrebuješ ešte niečo prežiť, aby sa rana v tebe mohla uzatvoriť.

    Páči sa mi

  44. Dobrý deň, chcela by som sa opýtať čo môže znamenať jeden sen. Dcére 12 rokov sa snívalo o jednej žene. Najprv bola ako doma ale potom ju akokeby vtiahlo nejaké biele svetlo a ocitla sa v inej miestnosti kde videla ženu z dávnej doby s náhrdelníkom s perál a zlatým príveskom v tvare písmena B. Žena ju nevidela ale niečo hovorila. Dcéra nemala ani zlý pocit ani strach v sne. Teraz to podstatné, dcéra mi nakreslila ženu ktorú videla. Ja som si odfotila jej kresbu a dala som si ju cez internet vyhľadať. Vyhľadalo mi to ženu, kráľovnú, druhú ženu Henricha VIII. Annu Bolinu. Keď som porovnala oba obrázky ( obrázok čo nakreslila dcéra a portrét z internetu) boli identické aj náhrdelník aj šaty aj čelenka na vlasoch. Dcéra ju v živote nevidela ani sa o nej neučili. Viete mi prosím povedať čo to môže znamenať? Ďakujem Lucia

    Páči sa mi

    1. Dobrý večer Lucka..myslim , že to bol sen jej astralneho tela…každe naše telo sniva iny druh snov..ale astralnym cestujeme v čase. Ak Annu nikdy nevidela, mam pocit..že žila v jej blizkosti v tom čase ako ona alebo je Anninou inkarnaciou. Uz len ten moment.. že svetlo ju vtiahlo do inej doby.. mi to tak ukazuje.

      Ako snívajú naše telá…

      Ked som bola v hypnoze..videla som utržky svojich minulých životov..jeden bol z čias napoleona..bola som šlachtička a moj snubenec odišiel do vojny kde aj padol. Naše životy siahajú veľmi hlboko do historie…niektorí ľudí navštivia stare chrámy..palace a z pamate duše sa im vynorí prežitok z tej doby a vedia.. že tam kedysi žili a dokonca aj vedia …kde presne čo bolo..aj moja kolegyna to tak mala.😇

      Liked by 1 person

  45. Ona to vnímala normálne. Nemala z toho žiadne negatívne pocity. V sne mala pocit , že je dcéra v tej miestnosti duch. Nič v sne nerobila len tam stála a pozerala sa na Annu. A potom sa prebrala.

    Páči sa mi

  46. Hej bola len pozorovateľ…Zaujímavé to je, ale ani sa nečudujem, lebo pôsobia silné energie na nás a otvárame sa viac duchovným veciam. Mne sa v jej veku začali snívať prorocké sny, ktoré sa plnili, no potom som plakala, že radšej nechcem snívať a čakať, že sa to udeje a prestalo to na pár rokov. Nebola som pripravané na také veci.

    Liked by 1 person

  47. Je to veľmi zaujímavé , hlavne ak by ste videli jej kresbu a obrázok čo som našla na internete( ak mi dáte mail pošlem Vám to), až ma to trošku znepokojuje. V sne nebola paralyzovaná mohla sa tam pohybovať. Uvidíme ako to pôjde ďalej. Sama som zvedavá.

    Keď mala okolo 4-5 rokov zomrel svokor a chodil za ňou. Rozprávala sa s ním. Trvalo to 2 roky a potom ho už nevidela.

    Tiež ste to mali zaujímavé v jej veku, to by som nerada keby mala prorocke sny. 😯

    Liked by 1 person

  48. Ešte by ma zaujímalo, ak mi viete povedať – čo môže tento sen naznačovať, resp. akú informáciu dcéra dostáva z toho sna, čo jej chcú odkázať?

    Páči sa mi

    1. Podľa mňa ide len o to, aby vedela, že aj ona ma nejakú minulosť v ktorej kedysi žila. Ak by takých snov, kde by sa vracala v čase mala viac, vtedy podvedomie ju na niečo upozorňuje, čomu by mala venovať viac pozornosti.

      Páči sa mi

  49. Niektore nase sny su skorej ocistne..podvedomie si triedy svoje suplicky…niekedy nas upozorni snami na veci co sa udeju..alebo na to cim zijeme..ci sme v pudovej rovine..citivej..duchovnej…alebo na nase tuzby a zavislosti a tie nam predhadzuje comu viac venujeme pozornost..inokedy pride odpoved cez sen..tazko povedat ci dcerka mala v sebe otazky na tuto temu.ci zila niekedy na zamku…alebo nieco v skole preberali bavili sa z kamosmi a podvedomie ju vtiahlo do minulosti..no myslim si..kedze si ju tak detailne pamatala..podvedomie jej dalo najavo..ze uz tu kedysi zila a nemala to lahke..chcela zit inak..no naplanovali jej iny zivot ktory musela ist. Niekedy pridu podobne sny..kedy nas podvedomie vedie.. aby sme tej teme viac pozornosti venovali.
    Deti do 7 rokov bezne vidia duchov..chudak svokor..zrejme tazko odchadzal z tohoto sveta..ked 2 roky sa tu este zdrziaval..ale urcite vnucku miloval a cas s nou ho naplnoval.
    Napisem vam z mailu a tam.mi mozete poslat obrazok..budem rada🥰

    Páči sa mi

Pridaj komentár