Trest za sen o liečení…

V noci sa mi sníval sen o liečení. Vyhľadávala som niečo o nejakých bylinkách, či prípravkoch, čo by pomohlo na nejaké ochorenie. Nepamätám si presne čoho sa to týkalo, ale viem, že som sa zobudila na pulzujúcu bolesť hlavy. Potom ako som prestala snívať , bolesť prešla a ja som zaspala a sen pokračoval. Znova mi začala bolesť v hlave. Zobudila som sa na to a zistila, že tú bolesť mi vyvoláva Rafael. Vynadala som mu nech ma nechá spať a on mi povedal, nech nesnívam o liečení.

Tak za to, že sa mi snívalo o liečení, on mi posielal bolesti hlavy. Zrejme som ranila jeho ego, aj keď niekto tvrdí, že anjeli ego nemajú. Je jedno, čo má pošramotené a ranené, ale neunesie to, že ho nevyužívam na liečenie a robím si to po svojom a jeho sa na nič neopýtam a nepoprosím o pomoc. Za to ma trestá a ubližuje mi takýmto spôsobom.

Snažila som sa rôznymi spôsobmi bolesť odstrániť. Najskorej som sa zamerala na iné miesto, odkiaľ nevychádzala bolesť. On zosilnil intenzitu. Potom som bolesť zamerala a snažila som ju ohraničiť a krúžila okolo nej proti smeru hodinových ručičiek. Tento spôsob raz zabral a bolesť prestala. Lenže opäť zosilnil a tak som sa naštvala a išla si dať Ibalgin. Vynadal mi a povedal, že tú tabletku dám von. Za chvíľu som pocítila nevoľnosť, tak som si krúžila rukami po bruchu, ale bolesť hlavy neprestávala. Ak sa na ňu zameria, tak ani tabletka nepomôže. Bolo mi zle a musela som ísť zvracať. Potom ma napadlo, že mám dobrú masť a občas som si s ňou natrela spánkovú časť a krk a potom som zaspala, lebo mi chladila čelo. Konečne som zaspala a mala som pokoj.

Ráno som vstala bez bolesti a potom sa mi ospravedlňoval, že to v noci prehnal. Lenže prijať ospravedlnenie od niekoho, kto vám zámerne ubližuje je akoby nič nepovedal. A pomstiť sa mi, že ho nevyužívam ako archanjela Rafaela – liečiteľa je troška kruté.

Možno bude niekomu divné, prečo ho nevyužívam na liečenie, keď som s ním v spojení a vždy som chcela liečiť. Jednoducho pre mňa nie je zodpovedný a potrebný. Možno som tvrdohlavá, ale je to dosť osobné.

Toto isté mi raz urobil aj Messiel, lebo sa mu nepáčilo, čo sa mi snívalo. Len to bola len krátkodobá záležitosť a potom ma nechal spať.

Bavila som sa o mojom spojený s týmito bytosťami s manželovou krstnou. Má dlhoročnú prax s liečením pomocou Tachyonovej energie, Neoterapie venuje sa Kineziológii, Abreaktívnej hlbinnej terapii a pracuje tiež s archanjelmi. Pýtala som sa, či sú na mne napojený archanjeli, alebo len nejaké entity, čo mi ubližujú. Mala som na sebe napojených 2 diskarnátov, ktorých mi odblokovala a som v spojení s archanjelmi. Presne mi povedala s ktorými, aj keď som jej nepovedala mená. Tiež nepochopila, prečo mi takéto niečo robia a jej vysvetlenie bolo, že ma čistia a posúvajú vyššie. Vraj naša DNA sa mení a aj ona pociťuje stále nejaké bolesti, lenže to berie ako očistný proces a príznaky vzostupu. Lenže toto je to, čomu ja neverím.

Možno niekoho týmto článkom pohorším, kto takýmto spôsobom archanjelov nepozná, hlavne Rafaela. Občas sa chová ako správny archanjel a poradí a je spokojný s tým ako konám, ale tejto správnej časti má v sebe veľmi málo. 😕

Takže takto sa môže nevinný sen stať nočnou morou. 😕

4 myšlienky na “Trest za sen o liečení…

  1. K tomu prvému a druhému odseku ( jeej sedí mi mucha na ruke keď píšem), keď nemôžeš svojho nepriateľa poraziť tak sa s nim spoj :D. Prečo ti vadí keby že ti poradí a pomôže, aspoň ho vypočuj 🙂 … a keď robí tebe nie najpríjemnejšie veci tak sa pritom letmo usmieva ? Mňa to vytáča najviac 😀

    Páči sa mi

  2. Nikdy neprímem radu a pomocnú ruku od niekoho, kto mi ublížil najviac na svete. Pre mňa už neexistuje., lebo má na sebe stále falošný kabát. Ja mu poviem, nech si to užije a nezbudne si to precítiť. Na veľa pocitov bolesti som sa už naučila byť imunná. 😆

    Páči sa mi

Pridaj komentár