Vízia-budúcnosť kto nás na ňu upozorňuje?

imagesIntuícia , inštinkt, predtucha, či vízia do budúcna.

Veľa ľuďom sa stalo, že mali zvláštne nepríjemné pocity – predtuchy, že sa stane (spravidla) nepríjemná až tragická udalosť. Ľudia majú skúsenosti s veštením osudu z rúk alebo veštbami rôznymi spôsobmi, na adresu seba alebo blízkych. Ale o tom písať nechcem. Občas človek v sebe objaví niečo, nad čím sa začne zamýšľať a zisťovať, prečo sa mu dejú určité veci. Dostáva intuitívne znamenia, na ktoré sa vždy môže spoľahnúť, v snoch máva varovné signály, alebo upozornenie na určitú udalosť, alebo v stave uvoľnenia  vníma určité obrazy, predzvesti, alebo vízie.

Intuíciu máme každý rozvinutú, len málokto sa ňou riadi a počúvne svoj vnútorný hlas, ktorý mu občas našepkáva inak.

Sny sú spracovaním udalostí v našom podvedomí. Občas sa nám posplietajú rôzne deje, alebo sa nám sníva o niekom, koho sme už dlho nevideli. Predzvesťou bývajú sny, kedy sa s nami príde niekto rozlúčiť a zomrie, alebo zomrel.

Jeden môj predzvestný sen, ktorý sa nasledujúce ráno splnil do bodky. Kamarátka mala autonehodu. Ležala dva týždne v kritickom stave v nemocnici v umelom spánku. Zo soboty na nedeľu sa mi snívalo, že mi zvonil mobil. Pozrela som na display a uvidela meno spolužiačky. Tá mi oznámila, že kamarátka hodinu po polnoci zomrela. Ráno som nad tým rozmýšľala a pomyslela si, že snáď bude žiť, že to bolo znamenie, aby som sa tým netrápila. Išla som variť a v tom mi zazvonil mobil. Na display bolo meno spolužiačky. Zamrazilo ma. Pozdravila som ju a hneď som na ňu vyhŕkla, čo sa mi snívalo a že dúfam, že mi nepovie presne to isté. „ Sklamem ťa je to pravda, Naďka zomrela! Kto ma upozornil na tú udalosť?”

Keď som bola stredoškoláčka mala som obdobie, kedy sa mi snívali často takéto sny, ktoré ma upozorňovali na niekoho, že nie je v poriadku.(napr.Snívalo sa mi o starej mame, aby sme si ju zobrali domov a žila u nás, aj keď ešte mala aj starého otca. Na druhý deň, keď som prišla z internátu, tak mi teta oznámila, že stará mama zomrela. Zomrela na otravu krvi, lebo lekárka ju zle vyšetrila.Takýchto snov bolo viac aj s inými ľudmi ...) Bála som sa chodiť spávať, aby sa mi nič také už nesnívalo. Modlila som sa nech to už skončí a môžem kľudne spávať a potom to prestalo.

Vízie sú obrazy do budúcnosti, ktoré sa nám premietajú v mysli. Niekomu sa zjavia ako záblesky a niekto ich má počas meditácie, alebo tesne pred zaspávaním. Je možné, aby si naše podvedomie vytvorilo takéto niečo? Kto nám vysiela tieto podvedomé signály, upozornenia?

Je to naša duša, ktorá sa životmi na Zemi postupne zdokonaľovala, učila a duchovne vyvíjala. Sama bola stvorená s určitými  schopnosťami, na ktoré postupne dochádza v ľudskom tele. Tu sa môže pokúsiť  tieto schopnosti overovať a postupne rozvíjať. Tak ako anjeli dokážu vidieť budúcnosť nejaký čas dopredu, tak môže aj naša duša.  Záleží na akom stupni vývoja sa nachádza a či upozorní svoje telo na schopnosti, ktoré ovláda. Tento človek sa nemusí zaujímať o svoj duchovný rozvoj a môže mať aj nejaké schopnosti, len nemá dôvod sa tomu venovať. Občas len nejaká životná situácia ho navedie na správnu cestu a potom v sebe objaví, čo dokáže.

Duša nás takto upozorňuje v snoch, v predtuchách, či niekoho aj vo víziách, ktoré mu ukazuje. Má svoju vlastnú myslel. Takýmto spôsobom sa môžeme dozvedieť o svojich minulých životov, ktoré má v sebe uložené. Ak sú tie vízie pozitívne, tak človek si uľahčí svoj život, lenže väčšinou vízie do budúcna sú predzvesti niečoho zlého, negatívneho. Je ťažké naučiť sa špecifikovať svoje vízie, čo znamenajú, pokiaľ sa človek nespojí zo svojou dušou, teda svojím Vyšším Ja a nenaučí sa s ním spolupracovať.

Ten, kto sa vydá po ceste spoznávania budúcnosti pomocou vízii, či obrazov ma neľahký život. Čakať, či sa toto proroctvo naplní a hlavne,  keď sa týka niekoho blízkeho je veľmi ťažké. Najlepšie je si vytvoriť denník zápiskov ako pri snoch a snažiť sa  ich zapisovať a pochopiť, až po kým človek sám nezistí, čo pre neho znamenajú.

70 myšlienok na “Vízia-budúcnosť kto nás na ňu upozorňuje?

  1. Zdravím!
    Ja s takýmito snami žijem celý život.Ich obsah sa zvykne naplniť cca do 3 mesiacov.Je to určené i charakteristikami obdobia v ktorom sa to odohrá.Napr.dozrievajúce obilie,svetlé výhonky na ihličnanoch,strnisko atď….Spolužiakom na strednej som dokonca podľa takéhoto sna povedal ako kto zmaturuje :-))) Keď som tie sny prehliadal,tak sa mi zobrazovalo kto z môjho okolia zomrie.Dlho mi trvalo kým som našiel cestu ako niekoho varovať pred udalosťami.No ja beriem smrť ináč keďže som si ju prežil a od tedy sú sny intenzívnejšie.Teraz už chodia do mojich snov i mŕtvy a žiadajú pomoc,alebo radu………Nemám z toho žiadne horory len občas i mesiac myslím na dáky sen a keď sa napĺňajú jeho indície tak viem čo robiť.Veľmi mi to pomáha.Silné sú vtedy keď sa hnevám na Nebo,alebo odmietam podstatu života na Zemi a toho ako žijeme.No asi pred rokom som mal najsilnejší sen zo všetkých.Bol som z Nebeskými bytosťami,lebo mi ich pripomenuli zážitky zo smrti a učili ma v idei že všetko je INAK.Boli sme nad Zemou a ich učenie bolo také pútavé,že som pri ňom zabudol na pozemské povinnosti.Preto som si od nich pýtal omluvenku.Nevedeli čo to je a keď som im to vysvetlil tak sa na tom dobre pobavili,ale nakoniec mi ju vypísali a na jej koniec priložili znaky či skôr podpisy.Dobre som si ich zapamätal.Už vyše roka pátram po ich význame,alebo čo to má znamenať.Spústu vecí som prešprtal,ale jediné k čomu som dospel je že najdôležitejšie je Prvé prikázanie,čo som vlastne i vedel.Ak by som vás mohol poprosiť a mali by ste záujem,pošlem Vám ich mailom.Vďaka.R

    Páči sa mi

    1. No moje myšlienky sú rýchlejšie ako čítam, a vidím že si sa ponúkol sám. Pošli mi do mailu bosoracka@gmail.com a pokúsim sa ich zistiť, teda neviem, či tiež uspejem. Mám jedno knihu symbolov, tak pozriem tam. Sny spracováva tvoje podvedomie a vidím že tvoja duša je zrejme jedna s tých starších ako moja. Vie že dokážeš si ich rozoberať, tak tímto ťa upozorňuje vopred. Dokážeš meniť veci vďaka nim, to je dobré. Možno je to niečo , čo si tvoja duša vybrala, že sa bude v tomto živote tomu venovať. Ja som mala iba 1 prorocký sen, ktorý sa odobral na druhý deň v takom istom znení ako sa mi sníval. Dostávaš aj počas dňa myšlienkové, či obrazové upozornenia? Napr. Náhodne si spomenieš na niekoho ,, koho si už dlho nevidel a ten deň ho stretneš, alebo niečo čo sa ti v práci udeje a ty si krátko pred tým na to pomysel???? Ja áno.
      Taký podobný sen som mala aj ja …prečítaj si, práve včera som si ho čítala a zistila , že už si ho vôbec nepamätám. Ešte že si tie zaujímavé sny zapisujem. http://anitram.wordpress.com/2010/06/06/sen-o-mojej-dusi/

      Pekný deň ti želám. 😛

      Páči sa mi

      1. Zdravím!
        Vďaka………Znaky som poslal a zvedavo čakám.Ten článok mi vyrazil dych.Oni sú naozaj jasno biely,nemajú tvár ako My no vždy viem ako vyzerajú.Nehovoria,iba myslia.Je to s nimi veľmi fajnové byť.No a s vojnou mám tiež príbeh.Odohrával sa na veľkej stráni pre ním bol kopec na ktorého vrch stála mohyla a za ním bolo more……..Mali sme sa dostať až k nemu.No dakto mi zákerne a s úškrnom hodil za chrbtom granát.Všetko som vnímal,trvalo to večnosť kým to všetko skončilo.Jedna žena tvrdí,že ten vojak čo ma zabil bola ona,lebo som to raz rozprával a bola pri tom a vyslovila to ešte skôr kým som príhodu dopovedal.Zaujímavé………No a to bielo,tak je v Nebi a dobre robíš,že si si zapamätala kam sa vrátiť.Len sa toho treba držať.To je však na dlhé rozprávanie…….Maj sa a nech sa darí.R

        Páči sa mi

      1. Erika tie znaky si podľa čoho lúštila? Lebo jeho znaky boli v dvoch stlpoch . V oboch bol symbol nebeskej klenby ako ochrany. Ty si videla aké znaky a ako si ich rozlúštila??? Ak to nie je tajomstvo napíš mi to prosím na mail
        bosoracka@gmail.com.
        Možno tvoje znaky boli iné , ja som ich lúštila podľa hebrejskej abecedy.

        Páči sa mi

  2. áno je tam bielo, raz som sa šamanskou cestou dostala do hrného sveta, vzniesla som sa tam a bola tam samá biela hmla.

    http://anitram.wordpress.com/2010/08/15/fialovo-ruzovy-plamen/

    Tie bytosti komunikujú s nami myšlienkami. Možno si sa niekomu dostal do sna svojím astrálnym telom, teda neviem či je to možné, alebo tebe sa ten sen sníval ako predzvesť s tou dotyčnou, lebo tvoje podvedomie vedelo, že sa stretnete a mal mať pre nu nejaký význam.
    Každopádne je to zaujímavé.

    Páči sa mi

    1. Bola to kamošova manželka.Poznáme sa od detsva.Raz sme si v mladosti i pretli cestu,lebo chodila s mojim spolužiakom zo základky,rozišli sa a tan jej chcel ublížiť-zabiť.Napadol i jej otca predtým.Tak som ju strážil asi na troch zábavách,lebo na mňa dal………..Ona mi pomohla nakontaktovať sa k odblokom a všetko mi vybavila i pomáhala pri negatívnych napojeniach.Dosť sa teraz angažuje v duchovnej oblasti po tragických udalostiach v ich rodine.Ona o tom vravela ako o karmickom dlhu,ale nikomu nič nedĺžime okrem majetku a peňazí :-))))

      Páči sa mi

  3. Aj ma posunula.Začal som používať svoje sny.Zhodou okolností jeden z nich zasiahol i do ich vzťahu.Po tragédii v rodine to u nich vyhaslo a chceli to riešiť konštaláciami a minulými životmi………Zišlo z toho ich nefunkčný vzťah sa predsa len rozpadol a takto je každému z nich lepšie.Ak si dvaja svojím konaním ubližujú vzťah nemá zmysel a žiadne kúzla tomu nepomôžu………No a vďaka dohováraniu jej i druhej kamošky som prestal žiť jak mních a vytvoril som si znovu vzťah.Takže je to vzájomný ping-pong :-))) Nikoho nestretneme náhodne………….R

    Páči sa mi

  4. dobrý deň,ja si moje sny takmer všetky pamätám a už aj viem čo mi vravia,ale jeden ma veľmi zaujal: Bola som zamilovaná do upíra a po dlhom odolávaní som sa nechala pohryznúť,dodnes cítim aké boli tie zuby studené,mala som neskutočný strach aj som kričala v poslednej sekunde aby to nerobil,ale potom po uhryznutí som sa cítila neskutočne dobre a blažene,uvolnene a krásne…..a viac neviem asi som sa zobudila.Môžte mi na to niečo napísať,ja z odstupom času asi aj viem čo mi ten sen naznačoval ,ale mám dve varianty,jedna mohla byť že v blízkej dobe som objavila a konečne si aj pozrela veľmi populárny film o upíroch Twilight,ale aj niečo iné čo tu nechcem rozoberať…..

    Páči sa mi

  5. Lucia naše podvedomie,nás upozorňuje na situácie v našom živote ako sa odohrávaju a vedie nás k sebazdokonalovaniu. Tak isto nám vypĺňa naše priania, pretože sme do nich vložili veľa energie. Nikdy nám neodohraje sen, ktorý by nám urobil traumatický zážitok. Ak chceš prečítaj si tento poučný článok a možno pochopíš viac.
    https://viziebosorky.wordpress.com/2011/06/11/uloha-snov-v-zivote-cloveka/

    Vlastná analýza sna je najlepšia, lebo každý symboly v sne vníma inak.

    Ten sen bol pravdepodobne len skrytou túžbou spojenou s tým filmom a tvoje podvedomie ti ho umožnilo prežiť. Ja som nedávno pozerala film Ako prichádzajú sny a na druhý deň sa mi sníval sen, ktorý s tým filmom súvisel, ale bol prispôsobený mojej aktuálnej situácii.

    Páči sa mi

  6. Ozaj Maťa lúštil mi to i Jozef z Bakalárov a i keď na to išiel ináč ako ty,vyšlo mu to isté.Skoro som spadol na r….. Sa nezdáš.ak chceš prepošlem ti lúštenku 🙂 Dobrú či pokojné ránko.R

    Páči sa mi

  7. Máš to tam.Mňa len prekvapilo,že i iné vyloženie dalo ten istý význam pri úplne inom pohľade………..Tak budem dumať v tomto teple o tom ešte viac,lebo to je potom veľmi silný odkaz a niečo predurčuje,ukazuje cestu……………Čawsa,majsa,ahojsa

    Páči sa mi

  8. Anakin z tvojej výpovede je nadslnkom jasné, že si už v minulom živote bol jasnovidný a teraz máš svoju schopnosť viac rozvinutú. Každá naša schopnosť je o tom ako sa dokážeme s ňou vysporiadať a hlavne akým spôsobom ju vieme využiť. Určite je v tom vyšší zámer a je na tebe ako k tomu budeš pristupovať a ako ju využiješ k dobru.

    Máš vízie na ďalekú budúcnosť, až veľmi vzdialenú, videl si aj minulé životy? Mňa napadlo, že to čo vidíš, môže byť aj z minulého života. Občas mám tiež nejaké záblesky dejov, čo sa udeje, ale videla som aj ukončenie jedného zo svojich životov. Jeho časť som videla na hypnóze.

    Pozri si túto stránku, píše sa tam o slnečnej a mesačnej jasnovidnosti, možno ti to k niečomu napovie.
    http://duchovna-veda.webnode.sk/zakladne-pojmy-ezoteriky/mesacna-a-slnecna-jasnovidnost/

    Treba ísť cestou do seba a zistiť k čomu môžeš využiť svoju schopnosť a hľadať hlbší význam. Skús riadenú meditáciu a nájsť sprievodcu vo svojom vnútre, pretože v sebe máš obsiahnutý makro i mikrokozmos a svety, ktorými si prešiel. Sprievodca môže byť aj zviera, alebo človek, či bytosť a ten ťa navedie.

    Pozri si toto video, dúfam že som dala správne. 😆

    Páči sa mi

  9. Poslala som ti aj mail na ten čo si udal v komente, teda odkaz od niekoho. Ja tiež keď zaspávam vidím deje, miesto je pre mňa neznáme, skorej som len ako pozorovateľ ľudí, čo chodia sem a tam. Raz prišiel záblesk a videla som 2 mimozemšťanov, podobali sa na andromeďanov a ten jeden, akoby ma zaregistroval a pozeral sa priamo na mňa.

    Občas mám pocit, že sú pre mňa niektoré svety otvorené, teda ich brány a ja cez ne môžem nazerať. Prichádzajú aj hlasy odtiaľ, ale väčšinou je to v tej fáze zaspávania.
    Niektorý jedinci nemusia ani astrálne cestovať a majú svoje astrálne telo tak silné, že sa ľahko do neho premiestnia a ním nazerajú do sfér.
    Ok tak pekný deň. 😉

    Páči sa mi

  10. Tu je odkaz od Radka z mailu.

    čítal som si to o tých jeho víziách a fakt zaujímavé.Neviem či počul o Palmových listoch,ale v čechách je jeden maník a tomu dovolili si v nich i čítať,celkom zaujímavú reportáž napísal o tom vo Vitalite.Nech skúsi nakontaktovať sa na seba podobných(ak máš problém prebrať s niekym kto má podobný ,uvidí človek veľa z toho čo mu unikalo),trebárz nech začne publikovať ,rozdelí to do článkov a možno by mu dali priestor i v tej Vitalite.Za pokus to stojí.S tou knihou má naozaj dobrý nápad.Nech skúsi vydavateľstvo Eugenika.Takéto možnosti dokážu človeka uživiť.Tam sa trápia chudáci spisovatelia,čakajú až ich kopne múza a on keby písal príbehy z tých svojich videní,tak by to nebolo iba na dobrú knihu,ale i film.Nech si neláme hlavu tým a využije to vo svoj prospech.Ešte tento stav môže byť tým,že vníma paralérne svety.Mal by si i o tom dačo poštudovať na začiatok či mu to dačo nepovie

    Ankin za pokus to stojí, určite by sa ti takto ozvalo viac ľudí, čo takéto veci dokážu, ver tomu, že nie si sám a to čo vidíš je skutočné. 😉

    Páči sa mi

  11. Anakin napadlo mi dokážeš vidieť na človeku aj to čím si prešiel, aký je či klame, alebo či má nejaké ochorenia? Píšem s jedným chlapcom, tiež má rozvinuté tretie oko, ale on má iné schopnosti. On vie nahliadať do astrálnych sfér bez toho, že by opustil telo, a vie z človeka vycítiť všetko. Myslím, že aj ty sa dokážeš napojiť na vyššie ja a vyčítať to z človeka. Ak v sebe máme nejakú schopnosť, mali by sme na sebe pracovať a rozvíjať ju. Nie len skúšať stále to isté strácať tak čas. Mal by si skúšať, čo okrem toho dokážeš iné.

    Verím, že máš bohaté zážitky, čo všetko si videl, ale je to tom , že to čo predvídaš sa možno niekde zapíše, ale slávu ti to prinesie až v čase keď sa začnú tvoje veštby plniť. Rozmýšľaj sám nad sebou, prečo máš ten dar a ako ho môžeš využiť tu a teraz, aby bol k úžitku tebe aj ostatným. Začni meditovať, ukľudni myšlienky a spýtaj sa sám seba, čo by si mal v sebe rozvíjať. Takto môžeš v sebe rozvinúť aj iné schopnosti, ktoré si nadobudol, len si na ne neprišiel.

    Pekné sny. 😉

    Páči sa mi

    1. Pozri si tento článok o senzibilite a komentáre na spodu. http://anitram.wordpress.com/2010/07/07/1438/
      Teraz riešime problémy Ankel, lebo vidí duchov a tiež jej chodia do sna. Je tam veľa dobrých odpovedí.
      Duchovia patria k k nášmu životu a ten kto ich vidí, má sťažený život. Niektorý potrebujú pomoc, niektorým náš svet vyhovuje, lebo sa neodpútali od materiálnych rovín bytia a živia sa našou energiou. Sami musia nájsť v sebe odvahu odpustiť si, nájsť pokoru a prosiť Boha o milosť.
      Ak si nevidel film náš domov, odporúčam ti pozrieť si ho
      http://anitram.wordpress.com/2011/09/29/mysticky-film-nas-domov/
      Tak isto aj tento https://viziebosorky.wordpress.com/2012/03/13/chico-xavier-film-o-slavnem-brazilskem-duchovnim-mediu-a-svetci/
      sú síce s titulkami, ale veľmi zaujímavé .

      Preto som ti písala, aby si sa rozvíjal, a skúšal čo dokážeš, lebo jasnovidnosť nie je jediná schopnosť, ktorú máš. Jasnovidný ľudia väščinou vnímajú aj jemnohmotné bytosti a aj duchov. Ak nebudeš živiť temno v sebe, nebudeš k sebe priťahovať temné bytosti. Je možné že v snoch astrálne cestuješ a navštevuješ aj sféry duchov, preto ich vidíš aj zlých aj dobrých.

      Radko, čo ti dával odpoveď cez mail tiež máva tieto sny, že mu do nich chodia, ale oni od neho chcú pomoc, alebo poradiť, alebo odkázať niekomu niečo.

      Teraz som dala článok o procese vnútorného videnia. Ak chceš mrkni, lebo ľudia ako ty majú váščinou zrak ako scener.

      http://anitram.wordpress.com/2012/04/05/vnutorne-videnie/#more-15192

      Pracuj na sebe , skúšaj, overuj. Si silná rozvinutá bytosť. 😉

      Páči sa mi

  12. Toto mi pripomna, že mi to vravela aj kamoška, že nepije alkohol, lebo potom vidí čudné veci, ktoré radšej vidieť nechce. Tiež má rozvinuté tretie oko, ale odmieta túto duchvnú časť, lebo reálny život je pre ňu dôležitejší.
    Inak som Martina a opačne je to anitraM 😉

    Páči sa mi

  13. ahoj anakin
    martinka pred tym spominala mna 🙂 ako cloveka co videl nieco podobne ako ty hmhm
    vies aby som to skratila, mna to vobec nevzrusuje a odmietam to uplne, je mi uplne jedno co bude za 100 alebo 1000 rokov, a ci este okrem tohoto sveta existuje 5,10,100 inych dimezii alebo paralelnych zivotom, nebo, peklo, raj, ufo alebo cokolvek ine 🙂
    popravde prave mam intenzivne obdobie nahanani a sa za materiou a velmi ma to tesi a snazim sa lestit a podporovat moje rozdrapovacne ego tu a teraz ako sa len da a musim povedat ze tu a teraz v tomto svete je najvacsi raj na zemi pre mna samotnu a ostatne ma nezaujima .-)
    aj keby mi to sedelo na hlave a skrabalo za uskami .-)
    vsetko je len vecou postoja a nicoho ineho, ludi ako si ty je vela , je na kazdom z nas, aky postoj k tomu zaujmes a comu sa vlastne budes venovat, v sebe samotnom si to musis utriedit a aj vsetko si odovodnit, co budes robit dalej a comu sa venovat a na co minat energie a co ti zatial prejde pomedzi ruky, alebo popri tebe, lebo nebudes zit v tejto realite tu na zemi hmhm
    mozno sa ti to zda surove alebo hlupe alebo ide o mrhanie niecoho, co si dostal a nemas zaujem jednoducho, lebo mas zaujem o nieco ine .-)
    a ja mam zaujem o nieco ine a toto ma vobec nezaujima ti poviem, ak si ty z toho na vetvy a hotovy a neviem aky, v poriadku, ludia co su tu, ti poradia a je len na teba co urobis a do akej miery sa nechas znicit, az prides aj tak k tomu, ze jednoducho zijes predsa len na tejto zemi v tomto case a v tomto priestore 🙂
    a ako dlho ti to bude trvat je len na tebe a kolko za to zaplatis, je tiez len na tebe 🙂
    moja najlepsia rada aka moze byt je, aby si zil v sulade s vesmirnymi zakonmi copanuju tu a teraz na tejto zemi, vsetky funguju nie len v priamom smere, ale aj spatnom, cize s cim zachadzas , tym aj schadzas a nic ni je zivotu dolezitejsie ako zostat v svojom strede a harmonii :-)))
    a taktiez k tomu pitiu alkoholu, vobec nodporucam, lebo kym vyprcha alkohol alebo akakolvekina droga z tela ty mozes byt zaseknuty niekde pri niekom a v takom stave, ze ta nikto potom uz neda do kopy a tebe samotnemu to potrva mesiace kym sa znova ukotvis v realite a toto si zapamataj skor, kym nejaku blbost vyvedies 🙂
    musis sa vzdy kotvit v realite, na nicom inom nezalezi viac ako byt ukotvenym a v svojom strede, to ta vzdy vrati spat 🙂
    a skor ako zacnes , precotaj si a nehovor vel, len citaj a dozvedaj sa co vsetko vedia o tomto druhi, filtruj vedomosti a hlavne moc nehovor ovsetkom co vidis, vidia aj ostatni, za to ti rucim a nie su az tak z toho na vetvy ako ty, lebo sa uz poucili a vedia , ze lepsie v klude a pomaly ako rychlo a s obrovskou cenou, co budes musiet za svoju zbrklost zaplatit :-))))))
    nemas sa naozaj kam ponahlat a ziadna senzacia o ktorej by uz iny nevedeli, nema cenu platit za nu vlastnou kozou 🙂 vsetko tu uz bolo moje krasne 🙂 len to musis dostat pod kontrolu anic viac 🙂
    a potom tento kikirik co tu mas, ti pride ako dobry vtip, ktory si si mohol usetrit, ale kazdy sme nim presli, kym sme zmudreli 🙂
    anakin, prajem vela mudrych krokov do svojej buducnosti a nie tej, ktoru v tebe vidia ini .-) je to tvoj zivot a je len na tebe ako ho prezijes a aky zmysel mu das a co bude pre teba v nom podstatne 🙂
    pekny vecer prajem a dufam, ze sa neurazis za moj komentar, ale seriozne porozmyslas, co som ti tu napisala a potom nieco odpises
    pappap

    Páči sa mi

  14. Anakin, niekto žije vo svojom svete, ale aj v reáli a niekto sa zastrkuje len do svojho vnútorného sveta a potom je akoby uletený a nie je ukotvený pevne na zemi. Teda je dobré vedieť kam patríme. Každý z nás si zvolil iné. Niekto sa zameriava viac na materiálny svet, lebo chce mať pokoj od všetkého a niekto sa snaži v duchovnom svete sa rozvíjať a prísť na to prečo je taký aký je a ako to môže najlepšie využiť ak je to v súlade s božím plánom.

    Eli vravela o univerzálnych zákonoch, čítal si kybalion?

    http://anitram.wordpress.com/2010/03/10/kybalion/

    Páči sa mi

  15. Vieš kolko veci existuje a ludia len na ne prichádzajú?

    Dnes som mala zvláštny sen na oblohe bolo plno lietadiel nie dnešné modely, ale inak upravené, ktoré boli nachystané na transport. Mne pripadali ako by boli v jemnohmotnej úrovni a vraj tie lietadla tám sú, len mi sa zle pozeráme. Mali sme zakodované mená a každý mal v mene písmeno Q. Meno bolo rozdelené na hlásky a v strede toho mena bolo to Q. Tie lietadlá v noci svietia ako hviezdy, vtedy ich vraj vidíme ako žiariace hviezdy. Keď som dosnívala ten sen, prišiel si mi do mysle ty. Hovorí ti to niečo? Mala som už viac kozmických snov, len som ešte neprišla na to čo mi nimi podvedomie zdeluje.

    Páči sa mi

  16. Ahoj Anakin, chcem sa opýtať ako sa volá tvoja kniha a či sa dá kúpiť, zaujíma ma to.
    ešte som sa zamyslela nad tým Q,
    1) môže znamenať tiež Quantum – množstvo alebo energia z hmoty alebo
    2) to môže znamenať status quo – prímerie alebo ukončenie bojov spája sa s tým, že obe strany sa zaväzujú dodržiavať status quo – tj. Čo kto má, to mu zostáva.
    3)Q kód je zaužívaná trojpísmenová skratka začínajúca písmenom „Q“, ktorá sa používa v rádiokomunikácii na skrátenie a urýchlenie prenosu sady štandardizovaných otázok a odpovedí.
    4) v Star treku v Novej Generácii vystupovala postava s menom Q, čo je zaujímavé, pretože Continuum Q je extradimenzionálne lietadlo s existenciou extrémne silnými, hyperaktívno-inteligentnými bytosťami známe ako Q. Ich postoj k záležitosti non-Q bytostí žijúcich v normálnom priestore, alebo v mnohých dimenziách rovnobežne s ich vlastnou, je jedným z všeobecnej ľahostajnosti, výnimkou je záujem na rozvoji a pokroku ľudstva. Ibaže Star trek je román, ale asi jeho vývojár tohto sci-fi románu bol inšpirovaný intuitívne alebo bol napojený na zdroj vo vesmíre. 😉

    Páči sa mi

  17. Uf teraz rozmýšlam, že můj sen bol asi astrálny výlet. Mne to Q nič nevravelo, lebo takéto veci nesledujem. Anakin vieš mi dať viac do mailu prosím?

    Vierka jeho kniha nevyšla,on ešte zvažuje či ju vydať, alebo nie, či bude kniha o ďalekej budúcnosti prínosná pre ľudí.Druhá vec je či mu ju nejaké vydavateľstvo vydá, ja dúfam, že hej.:wink:

    Viete čo znamená symbol A? Včera som sa liečila orgonitom a ako som ho mala na tretom oku, tak sa mi rozžiarovalo svetlo, akoby sa otvorilo okno niekam inde a videla som silnú žltú žiaru a v ňom bolo okrasným písmom veľké A. Viem, že sa niekde v biblii zobrazuje, len neviem čo predstavuje.

    Tak na Q som našla len túto planétu, ale tam život možný nie je.
    http://astro.sci.muni.cz/pub/info2002/cnn0710a.html

    Páči sa mi

  18. Anakin, tak si počkám na knihu 🙂 Martinka, aj u teba si trošku počkám na ďalšie písmenká. Trpezlivosť ruže prináša a mne informácie. 😀
    Q-A-….

    Páči sa mi

    1. V liturgii je A pridelené januáru, adventnému obdobiu. Astrogicky začína január so slnkom v znamení Kozorožca a končí v znamení Vodnára.
      Január je pomenovaný podľa Jana, rímskeho boha dverí a brán, začiatku a konca, preto býval zobrazovaný s dvomi tvárami – jednou hľadel do minulosti, druhou do budúcnosti.
      Keďže to znamenie prišlo tretím okom jasnou žiarou mne to dáva zmysel. Na Reiki2 mi bolo aktivované tretie oko, teda otvorí sa brána do minulosti a budúcnosti. Sú to síce len moje dohady, no uvidím čo príde.

      Páči sa mi

  19. Tá žiara nebolo slnko, len veľká masa žiarivej energie a lúčov, akoby sa mi prečistilo tretie oko a v tom sa ukázal ten znak vo svetle. A môže byť hocičo ako archanjel, anjel, Andromeda…netuším.

    Páči sa mi

  20. Ak by si chcel niečo zverejniť, dám ti priestor. Prečo to neskusíš ponúknuť viacerým vydavateľstvám? Vieš známa napísala knihu, skusenosti zo školstva a tiež ju chce vydať. Je to cesta na dlhú trať a nie je to jednodché nájsť správneho vydavateľa, lebo každý chce záruku, aby sa mu zisk vrátil.

    Páči sa mi

  21. Videl si tento film?

    Vítejte ve světě, kde se čas stal poslední měnou. Přestává se stárnout v pětadvaceti letech, ovšem je tu jeden zádrhel. Život po tomto mezníku trvá pouho pouhý rok, pokud si nemůžete dovolit vykoupit se. Bohatí se stávají v podstatě nesmrtelnými, zatímco ostatní žadoní, půjčují si či kradou. Když je muž z chudých poměrů falešně obviněn z vraždy, je nucen vydat se na cestu s krásnou otrokyní. Žijí od minuty k minutě, avšak láska těchto dvou se stane mocnou zbraní v jejich válce proti systému

    Páči sa mi

  22. Možno to robia pre ochranu, alebo ten sprey regeneruje im bunky na tváry….., keď Sibyla predpovedala, že ženy budú nosiť krátke vlasy a nohavice a muži naušnice v ušiach, bolo to zvrátené. Teraz sa nad tým nepozastavujeme.
    Čas, ľudia sa budú vždy snažiť niečoho zmocnovať a vylepšovať.

    Vieš ja mám stále vnútorné cítenie, že príde doba, kedy budem používať vznášadlo, nebudeme musieť jesť a piť, budeme sa môcť teleportovať a zhvárať sa telepaticky. Všetko budeme zdielať myšlienkovo a sú to krásne pocity, ja cítim tento svet o ktorom píšem pokojný, krásny v ktorom je radosť žiť. možno je to sféra v ktorej som bola ako duša, neviem.

    Páči sa mi

  23. http://www.uloz.to/xCe7NBs/vymereny-cas-sci-fi-usa-2011-cz-dabing-mkv
    Tu je link na stiahnutie ak chceš, stojí za pozretie, ale žiť taký život by som nechcela.

    Vieš existujú svety, o ktorých nemáme ani tušenie možno nie sme jedinou civilizáciou, preto ma napadlo, či nenazeráš do iných svetov, o ktorých nemáme ani šajnu. Skús sa v tom svete, ak budeš spýtať ich na minulosť, kam im siaha pamäť, vieš tak ako ty si sa učil o dinosauroch a historii. Toto si si neveroval?

    Páči sa mi

  24. Tak som zvedavá čo zistiš, každopádne je to zaujímavé. Lebo ak sa ti to deje počas spánku sú to astrálne výlety, ale ak ti pride vízia vo vedomom stave proste z ničoho nič, je to niečo čo sa udeje a ty si upozornený na to. Možno sa mýlim, ale ja to vnímam tak.

    Páči sa mi

  25. dnes v noci som mal opat vyhlad do ineho sveta. tesne po prebudeni, este so zavretymi ocami som opat videl otvorene okno do ineho … sveta? dimenzie? casu? … ako realny film, ktory mi pred ocami unikal, cize sa urcite jednalo o zrakovy vnem. blizsie to popisat neviem, len hmyrenie sa humanoidnych postav, v pozadi akesi stavby … nie, nebol to sen, tie byvaju surrealistickejsie, toto bolo ako pohlad von oknom na ulicu. akonahle sa uplne preberiem, okno sa zavrie a zatvorenymi ocami opat vidim iba to stare zname ciernocervene nic:)

    Páči sa mi

  26. Ak máš túto vízi, vidíš aj sám seba, aleb si len pozorovateľ? Lebo ja v týchto videniach som len pozorovateľ. Nepoznám tých ľudí, ani tú krajinu, nič známe podľa čoho by sm to mohla zaradiť. Raz som bola v minulosti súdiac podľa kostýmov. Toto čo popisuješ a zase zachytávam tesne pred zaspaním.

    Páči sa mi

    1. zavri oci a predstav si taky otvor v tej tme – ako okno do ineho sveta, v ktorom je vsetko uplne realne. tak nejako to vidim … ako keby si bola v kinosale a jedine, co vidis, je platno, na ktorom sa odohrava film

      Páči sa mi

      1. No si pozorovateľ, tak ako ja. Tiež to tak vnímam ,seba v tme a predomnou dej ako na plátne. Len keď sa ten mimozenšťan na mňa pozeral priamo do očí, nebolo mi všetko jedno a hneď som otvorila oči. Anakin, čo opisuje, on vidí aj sám seba.

        Páči sa mi

  27. Veľa ľudí neverí, že má nejakú dušu, a predsa je to tak. 😉
    To čo sa deje a ty to vidíš je tvoje videnie, ver tomu, ale vždy zváž komu by to mohlo pomôcť. Netráp sa tým, že by ti nik neveril, nie si sám, čo také zažíva.
    Aj Erika písala, že veci, ktoré teraz videla sa jej ani trocha nepáčili. 🙄

    Páči sa mi

  28. Mojko…neviem ti na toto odpovedať. Každý si priťahuje k sebe to, čo vysiela. Osobne som si k sebe pritiahla veľa otvorených ľudí. Svet sa nedá zmeniť lusknutím prstov, skáza prichádzala postupne a očista tiež musí prichádzať postupne. Deti, ktoré sa teraz rodia sú už iné, tie budú ľuďmi nového veku, ak ich neskazíme svojim myslením a výchovou.
    Prorokov bolo ale veľa a každý hlásal niečo iné. 😆

    Páči sa mi

  29. Ahoj tvoje sny. Moje sny su sucastou zivota, ktore sa daju ovplivnit. Ked som bola mala tak som mala sny ktore sa zvikli opakovat. Niektore boli strasidelne , ine zase pokojne. A niektore boli iba raz. Tak sa sny plnili a naucila som sa v mojom sne rozpravat s tymi bytostami a ovplivnit sen abz som sa nebala neskor ked som mala psov ktory mi zdochli prichadzali v snoch mi pomahat hlavne ked boli strasidelne a pomohli zahnat a dali vediet ze niesom na to sama. bytosti mi aj nieco rozpravaju ale ja ich nepocujem. oni mi len ukazuju co sa stane ale niesom sama komu sa tie sny snivaju su viaceri komu sa ten sen sniva. ked sa ti sniva sen hrozny tak sa to prave deje niekomu ale to sa neda zabranit lebo to len zdielas utrpenie tej dusi. ale ked sa ti sniva hrozny sen a je tam vela ludi tak to sa deje tiez v tej chvili ale da sa pomoct ale to niesom si ista. neviem ci si pametas na tu katastrofu co jeden blazon zacal strielat studentou na ostrove to sa snivalo aj inym ludom ale boli to dochodcovia o ktorych som sa starala v praci. a tak som sa dozvedela ze sen sa nesniva len tebe ale aj inym presne taky isty a je len na tebe ci vies ten sen ovplivnit. ak ho ovladnes spravne a pochopis tak ovplivnis tak buducnost ale len tym smerom spravodlivim. opacne to nejde. a tak zastavis pokracovanie zleho sna aj dianie zlej udalosti . v praci o tom kolegovia rozpravali ze su pometeny stary ale ja som im povedala ze i ja mam take zle sny. a na druhe rano visla sprava v televiznich novinach co videl cely svet ze sa to deje a tak som kolegom vravela vydite ze niesme blazni ale je to pravda. ale boli to ludia co som nikdy nevidela a ich nepoznam. ludia co poznam vmojom sne iba vtedy ked som to mala ovplivnit v mojej rodine. a to vsetko sa zacalo , ked som mala nehodu s autom. Ale nic sa mi nestalo. dalej su to sny co sa tykaju len teba a to su tie prijemne. stalo sa mi to pri mojom prvom frajerovi ale ty hore mi vraveli ze to nieje spravna cesta . bola som nevesta a vravela som im ze idem smerom co som si vybrala ,kracala som vedla muzov v ciernych oblekoch a nepocula som ich a ja im vravim ze idem takto si zobrat si ho. ale niekto vykrikol nahlas moje meno co je daniela niekolko krat .ale nikdy predtym ani potom som nepocula ale to bolo tak hlasne ze ma bolelo ucho. aj ked som sa zobudila. to znamena ze to bol niekto z vas co maju take sni ako ja a vraveli mi nerob to v tom sne. a take ja mam sny. aj mynuleho roku som mala sen o tom akoniekto pricestoval domov autom a ked zaparkoval tak odpadol a na okne nebol nikto ten sen sa opakoval ale jedneho sna som ale nie sama boli tam aj iny a volali aby ten niekto prisiel na okno a nakoniec vysla zena. a tak sa sen konci. a toho roku som vo vlaku stretla osobu s rovnakym osudom presne podla sna a to bol muz co prekonal rakovinu hrtana. a teraz je z toho vonku. a vyrozraval mi ten pribeh. a dalej viem co sa stane v mojom zivote ale to ja uz neviem ovplivnit. moj iba raz sa to zmenilo ato ked som sa s bitostami hadala oto ze mi ukazala ze muza co teraz mam mat nebudem mat ale ja vravim im preco to ma bit tak a ved mi je dobre snim ale teraz mam s nim tak problem ale snazim sa to prekonat nevieme sa dohodnut a tak. chapem co mi vraveli tie bytosti. alebo ste to vy ti co mate sny ako ja a snazite mi visvetlit ako sa veci maju. a teraz mam dalsiu nocnu moru a tyka mojho syna. nechapem ale vo sne o neho bojujem s niecim velmi strasnym. a verym ze mi bitosti s tym pomozu. potrebujem od vas pomoc. bojujem so zlom tu len anieli a vy bitosti so snami mozete pomoct. moj sym ma zle sny a neviem co sa mu sniva. a su aj ine dedi co bojuju s tymi snami. a dalsi zly sen je co sa opakuje ze niekto tyra niekde zeny v nejakom starom dome a potom ich kraja a ten posledny bol aj zneuzil. ak viete pomoc cez sen zastavit tu osobu co to robi tak by ste mi pomohli. neviem dusiam s tym utrpenim pomoct. prosim ak mas este tie podpisi tak mi ich posli mozno mi pomozu ak nie tak ti napisem co znamenaju,

    Páči sa mi

    1. Ahoj Danka…ufff tvoja myseľ je silno zaťažená…prečítala som celé, ale už ani neviem, čo bolo na začiatku…toľko myšlienok čo si vyjadrila som už dlho nečítala, alebo aj nikdy. 😀

      Sny prebiehajú v rôznych rovinách podľa nášho stavu a čím sa zaoberáme, buď pudové, citové, alebo duchovné. Potom aj záleží aké telo sníva náš sen…
      https://viziebosorky.wordpress.com/2010/09/13/ako-snivaju-nase-tela/

      Možno si videla film Počiatok, no či je možné, aby viacero ľudí mali úplne rovnaké snové krajiny a deje neviem…nestretla som sa s tým ešte. Viem, len že každý si prechádzame iným, sme inak emočne nastavený a máme za sebou iné situácie, iné rozvinutie duše, takže snové symbole sú rozdielne zdelované, aj keď ich význam je pre všetkých rovnaký.

      Raz ma známy zavolal do svojho sna, nevedela som o tom, len som mala sen, že idem do Himaláii pozrieť do duchovného mesta. Stretla som tam chlapca, ktorého som mala otestovat a potom som išla svojou cestou aj s snovým sprievodcom, no do chrámu som neprišla, lebo som sa zobudila. ráno mi známy písal mail, o čom som snívala, lebo on ma zavolal do svjoho sna, kde som mu pomáhala bojovať s ohňom proti votrelcom a chárnila ho. Takže sme mali rozdielne sny a len spoločno bolo to, že sa oba sny odohrávai v Himalájach a on bol tým chlapcom, čo som ho testovala. Odôvodnila som si to tak, že moje podvedomie , či iná vyššia sila vie viac dopredu a vedela, že sa budeme o tom sne baviť, tak sa postarala o námet na sen.

      Je iné, ak majú ľudia prorocké sny, že sú upozornený sprievodcami pri sebe, čo sa udeje..vtedy tie sny bývajú skoro rovnaké.

      Cesta autom, alebo dopravným prostriedkom ťa upozorňuje ako v živote ideš. Tvoje dieťa je odrazom tvojej citovej časti, takže ak niekto ubližuje tvojmu synovi vo sne, je ten sen len o tebe, že svojim myslením si citovo ubližuješ. Mojim citovým symbolom býva zväčša môj starší syn.

      Sny, ktoré si môžeme riadiť(lucídne) môžu prísť zábavné, ale potom už sú, akoby sme sa snažili žiť v snovom svete a tam sa realizovať, lebo vo svojom reálnom to až tak nevieme a obmedzujeme sa niečim. Preto mám radšej sny, kde som pozorovateľ a prostredníctvom sna je mi ukázané, ako konám, či kde mám vyložiť viac úsilia.

      Ak vieš si sny dotvárať a niečo ťa ohrozuje, mala by si vedieť aj zastviť ich, či zmeniť sen v ničo iné.

      Píšeš, že nevieš pomôcť dušiam v ich utrpení…zrejme sú to astrálne sny, kedy máš iné bytosti v nich a je len na tebe, aby si psrávne pochopila sen.

      Veľmi dobrý výklad na sny je snár Medo http://medo.cz/jaromir/kniha_snar/index.html

      Potom jeho knihy k snom si môžeš pozrieť pre pochopenie symboliky podvedomia.

      http://medo.cz/jaromir/obchod/

      Deti snívajú tiež sny podľa toho , čo preživajú, čo pozerajú a s čím v živote bojujú, či pracujú. Preto majú niektoré deti vo snoch škriatkov, alebo iné zase postavy z PC hier a sny sú len spleťou toho čo preživajú. Toto bol sen môjho malého kedysi

      https://viziebosorky.wordpress.com/2011/09/06/o-com-snivaju-deti/

      Ale raz mu do sna vošiel aj temný astrálny prízrak a ten potom útočil aj na mňa.

      To zvolanie sa mi tiež stalo, zrejme to bolo nejakým sprievodcom pri tebe a silno to v tebe rezonovalo, preto si tak výrazne vnímala v sebe.

      Vraví sa, že my sme tvorcovia, pretože si tvoríme vlastnú budúcnosť na základe nášho myslenia, konania a preto aj máme také sny.

      Ak sú tvoje sny pokojné a odvíjajú sa v citovej a duchovnej rovine, tak si aj ty nastavená. Čiže tvoje vnútro odzrkadluje tvoj svet a prostredníctvom snov to môžeš aj vidieť.

      Páči sa mi

  30. Je skoda ..ze nechces o tom rozpravat …nie vsetci sme neveriaci skeptici ..dufam ze si spisal vizie ja osobne by som si ich rada precitala …ak ta mozem poprosit tak mi to posli na email.Dakujem

    Páči sa mi

  31. Mavam vizie v podobe snov. Su to zablesky, momentky neviem ako inac to nazvat. Obcas su to iba take akoby symboli. Neexistuje na to snar. Viem ich lustit iba ja. Sny sa mi plnia do 2 mesiacov, ale videla som uz aj dalej. Tykaju sa ludi, ktorych poznam, stretla som sa s nimi osobne, alebo velkych tragedii ci udalosti vo svete. Nevidim tvare. Teda neviem komu a co. Vzdy len cakam kedy sa to stane. Skurat len viem povedat ci sa to stane niekomu blizkemu alebo nie. Bolo obdobie, kedy som sa tomu viac venovala. Na chvilku som sa tomu prestala venovat, ale sny su stale intenzivnejsie. Momentalne aj castejsie. Zdaju sa byt strasne dlhe.
    Vacsinou nie su pekne. Neviem co mam robit. Ci sa tomu zasa venovat, alebo nie.
    Najhorsie na tom je, ze o tom ani nemozem otvorene hovorit.

    Páči sa mi

    1. Vo sne čas neexistuje, preto nám niekedy prídu sny príliš dlhé a na vízie slovník nie je ako píšeš…ide o vnemy, ktoré sú ti tak isto podsunuté pre hlbšie pochopenie. Pripomenula si mi niekoho, kto sa ma už dávno pýtal, k čomu sú mu vízie, kde vidí veci, , ktoré sa aj udiali, len nevie zasiahnuť, pretože sa buď udejú niekde vo svete, alebo sa o nich dozvie tesne, ako sa udejú. Žiaľ stále som na to neprišla. Ak prichádzajú upozornenia mne samej, vtedy viem, že mám byť v strehu a niečo zmeniť, tak isto, ak sa udeje niekomu niečo v rodine, len tu už neviem presne čo a obávam sa. Vtedy len vyšlem modlitbu k Bohu za dotyčného a prosím o hlbšie pochopenie.

      Každý dar, ktorý máme je o jeho prijatí, keď som bola dieťa a mala prorocké sny, tak som ich odmietala, nechcela už snívať a tak prestali a prišli v inom období pripravenosti. To, čomu venujeme pozornosť, to aj v sebe zosilujeme…takže, ak dokážeš žiť s tým, že vieš popredu, čo sa udeje, bude to pre teba istá lekcia no neľahká.

      Zrejme asi nežiješ v okruhu ľudí, ktorí sú duchovne otvorení a vedeli by ťa pochopiť, poradiť. Niekedy sa to stáva, ale okolnosti sa môžu zmeniť a ty si k sebe pritiahneš rovnako zmýšľajúcich.

      Pýtaj sa seba samej, prečo máš vidieť veci skorej ako sa udejú, aké pochopenie ti to má priniesť a akým spôsobom môžeš spoločnosti pomôcť, ako s tým pracovať….prišlo mi, že je to len nejaká schopnosť, o ktorú sme sa usilovali v minulosti duše , chceli byť prorokmi, vedieť viac ako iný a teraz, keď ju máme, nevieme ako ju využiť…viem len, že ak vidíš veci, ktoré sa udejú, mala by si vedieť aj iné veci… vedomé vhľady..nazeranie do budúcnosti na situácie, pretože tvoja cesta k podvedomiu je pootvorená. 😀

      Páči sa mi

      1. Dakujem pekne za odpoved…. takze ak som videla vojnu ( nie minulost ), teda usudila som, ze to bola vojna lebo vela muzov s cervenym znakom priniesli so sebou tmu, tmave kriciace tvare a velku tmavu vodu. Znamena to, ze bude vela smrti pri nejakej vodnej ploche alebo rieke. Neviem presne. Len viem, ze so sebou prinesu vela smrti, skazenu vodu?, mozno choroby, tazko sa mi to analyzuje. Mala by som o tom hovorit? Ako sa mam k tomu snu vratit? Potrebujem vediet – vidiet viac. Mam take tusenie, ze sa to tyka nas. A som z toho nervozna. Je tam moment, ktory som si nezapamatala dobre, lebo krpec sa zobudil a zakrical. Viem, ze za kratky cas nastane u nas krasne, pokojne obdobie. Takze az tak skoro sa to nestane, a aj z toho som dost nervozna. Lebo vobec netusim kedy.

        Ake ine veci by som este mala vediet?

        Páči sa mi

  32. Kedysi mi známy vravel, že aj vízie si treba vykladať ako snovú symboliku, lebo sú nám sprostredkované skrz obrazy podvedomia. V tvojom prípade ide aj tak o túžbu po matérii,…hneve, agresii, ktorá vyvoláva depresie, smútok a ťažké emócie…odďaluje nás od svetla a lásky….červený znak….červanú vlajku majú Rusi…Turci…a aj iné štáty..no asi najviac nepokoja vieme, kto vyvoláva. Veľa vody je zrejme krajina pri mori. Týka sa to nás všetkých, lebo teraz je celý svet v ohrození a nevieme, koho si vezmú Islámisti na mušku, len aby ukázali svoju silu. Prevládajú egregory starých čias a ľudia sa dostávajú pod ich vplyv veľmi ľahko.

    Nemysli na to, čo vidíš, lebo to zosiluješ…radšej v sebe pros o opak toho, čo si videla. Raz som mala víziu, kde môjho brata na prechode prešlo auto, on vyletel do vzduchu…viac som nevidela, lebo mi oči zaliali slzy. Druhá vízia bola v nemocnici, kde sme ho išli pozrieť, no už tam nebol. Rozmýšlala som, či mu to povedať,alebo nie….upozornila som ho, nech je opatrný, nech si uvedomí, či koná správne a povedala mu, čo som videla. V duchu som sa prihovárala k Bohu, aby ho naviedol na správnu cestu . Bolo to už dávno 5-7 rokov a zatiaľ sa nič nestalo. Vízia prišla sama vnútorným zrakom, vôbec som nad ním nerozmýšlala, chcela som len meditovať a spustil sa ten obraz.

    Ak máme nejakú schopnosť a pracujeme s ňou, vnútro nás navedie, čo všetko s ňou dokážeme.

    Páči sa mi

  33. Ahoj. Aj ja mávam sny, predtuchy. Už od detstva. Ako dieťa som bola v tábore a navštívili sme aj Budapešť, počas rozchodu som spoznávala uličky a obchody v nich, vedela som kadiaľ mám ísť. Malá som pocit, že som tam už niekedy bola. V tehotenstve sa mi snívalo, že sa mi narodí syn s tmavými vláskami a dosť veľký a narodil sa mi synček s blond vláskami a malinký. Už keď bol na svete pár dní v nemocnici som mala sen ako novopečená maminka vykríkla že jej dcéra nedýcha a na druhý deň maminka s krikom beží za sestričkou. Až mi krv stuhla v žilách. Našťastie dcérka jej iba spala. Mám rôzne sny, ale často si ich nepamätám, napadnú má až v tedy, keď sa to stane v realite. Dokonca sa stáva, že si spomeniem na niekoho známeho a on o chvíľu volá alebo stojí pred dverami. Manžel mi stále povie či som nemohla myslieť na milión. (Ospravedlňujem sa za chyby) imota

    Páči sa mi

    1. Podvedomie ťa informuje, len niekedy snová symbolika podvedomia je iná, ako si ju vykladáme. Tiež som rozmýšlala, že ak sa sny týkajú mňa a môjho žitia, prečo je to v symboloch a ak mi je ukázané čo sa stane, prečo sa to do bodky splní. Vnuknutia pocitov a myšlienok chodia aj mne, ale zväčša tesne pred tým ako sa stanú a tak isto aj mne muž vraví o peniazoch, ktoré by som si mohla takto pritiahnuť. 😀
      Občas počas rozhovorov viem, ako situácia dopadne, lebo mi príde informácia zhora.

      Myslím, že takéto niečo mávajú ľudia, ktorý sa viac stávajú bdelejšími a majú silnejšie spojenie zo svojim podvedomím…ja to aspoň tak v natívnom horoskope mám..snaha porozumieť podvedomiu a silný vplyv podvedomia na život.

      Ak prejavíš vnútornú túžbu vedieť viac pochopiť podvedomie, tak ti aj také situácie budú chodiť….a možno raz z teba bude vedma a ten milion manželovi aj vyveštíš. 😀

      Páči sa mi

  34. Ahoj vsetci, tak sa tesim, ze sa tu niekto zaobera snami. Ja som uz na zakladnej skole chodila ku psychologicke, lebo som neustale rozoberala sny a nesustredila som sa na ine veci. Pamatam si kazdy jeden sen aj 30 rokov dozadu. Mne teda najviac sadol Snar Medo. Poznate to tu niekto? Pre mna to je najkvalitnejsi snar, ktory som kedy videla. Zial to prednedavnom spoplatili a uz sa k vykladom nedostanem. Ma to tam rozdelene na rozne archetypy podla Freuda aj vlastne skusenosti. Typek je borec. Tiez mavam vizie aj lucidne sny, raz aj astralne cestovanie, uz sa vo svojej symbolike celkom aj vyznam ale stale ma niecim prekvapi. V istych obdobiach sa mi opakuju rovnake symboly, nove pribudaju, stare miznu. Inac co ste tu spominali nejake znaky z neba, ja som raz zjedla vacsie mnozstvo LSD a tiez som videla na nebi znaky v 4 roznych farbach, tusim fialova, bledozelena, zlta a asi ruzova, nebo rozdelene na 4 stvorce, neviem, viem ze sa spolu nehodili haha, a na nich vlnkovite stekali opakujuce sa znaky a vyjadrovali vsetko, nekonecno. Vsetko som pochopila, cely vesmir, vzniknutie, vsetko. Ked mi trip vyprsal tak som to samozrejme zabudla. Preco sem vlastne komentujem. Vcera sa mi snival sen, kde som si vyplula predne zuby a z tych dierok mi strasnym tlakom vysli aj cievy, strasne vela, ako keby creva, nezmestilo sa mi to vsetko nas5 do ust. No mega odporne. Ostatne vypadnute zuby sive zhnite obrovske som si drzala v rukach. Akoze nic prijemne naozaj. Vedla mna stal spoluziak zo skoly. Myslite si, ze sa ten symbol tyka mna alebo toho spoluziaka? Pre istotu som ho upozornila, nech si na seba dava pozor a nech sa mi ozve ci je v poriadku. Iste si bude mysliet, ze mi harasi. Tesim sa, ze nie som sama, koho zaujimaju sny .

    Páči sa mi

  35. Poslala som ti na mail darček. 😀

    To, že si musela kvôli snom chodiť k psychológovi je dvojtvaré…buď si sa až veľmi stotožňovala so snovým svetom a unikala od reality, alebo to tvoji rodičia preháňali a bola si až moc živé dieťa 😀 …Sama vieš, kde je pravda.

    Podobné symbole podvedomie využíva a ak ich pochopíme, ľahšie im rozumieme.

    LSD som neskúšala…zmenené stavy sú síce lákavé, ale rada sa k nim dopracujem prirodzene….a veci, ktoré človek vidí, sú skreslené potom…nie sú čisté.

    K tvojmu snu…ide o zbavenie sa nejakého vzťahu, ktorý v tebe vyvoláva depresiu, vnútorne ťa zožiera, ničí…cievy sú plné krvy, teda ego sa uvolnuje v tebe…spolužiak bol len presonifikáciou … má nejakú vlastnosť ..podobnosť ako ten, s kým si vo vzťahu a máš ho uvolniť.

    Sny sa týkajú nás, ak nie sú prorocké a toho, čo budeme riešiť. Ak by si sa pozerala na spolužiaka, ako on vyplúva zuby…týka sa to jeho a ty mu budeš s niečim pomáhať a radiť.

    Páči sa mi

  36. Zdravím Martinka.Ako prvé uvediem,že k Vášej stránke som sa určite nedostala náhodou a takisto viem,že osoba,ktorá mi ju pre poslala vstúpila do môjho života tiež nie náhodou a sama som si ju pritiahla.
    Už pár rokov mávam sny,ktoré má vopred upozorňujú na udalosti ,ktoré sa stanú,no neprišla som na to,ako ich ovplyvniť.Su to väčšinou udalosti nie príjemné,naopak zlé.O tom však súkromne.Najviac má však zaujímajú sny s ľuďmi,ktorí sú už po smrti.V mojich snoch sú vždy živí, komunikujeme spolu,no mám pocit,ze sa mi snívajú z titulu nejakého odkazu(možno pre mňa,mozno pre svoje rodiny).Najviac silným snom bol pre mňa sen s mojím svokrom,ktorého som nikdy nepoznala,nakolko zomrel veľmi mladý a poznám ho len z fotiek.V sne ležal v našej spálni,bol ako z čiernobieleho filmu ,celý od hliny a smrdel po vlhkej hline.Vedla neho stála moja svokra(tiež je už po smrti,ale ju som poznala osobne), a keď som sa ich opýtala, čo tu robia,odpovedal mi svokor: Chcel som Ťa len spoznať.
    Nato som sa zobudila s neuveriteľným strachom a už som nemohla zaspať.Ked som nad tým cez deň rozmýšľala,mala som z toho čudný pocit,ale určite nie zlý. Musim povedať,ze moje sny nedajú spávať ani mojej rodine,nakolko zo sna hovorím plynulé,zrozumiteľné veci ,vediem dialógy(zo strany mojej rodiny monológy,kedze počujú len mňa)a v poslednej dobe už zapájam aj ruky 😂Každopádne som rada,že som sa mohla vyrozprávať,lebo veľa ľudí tieto veci nevie pochopiť a práve osoba ,ktorá ma odkázala na Vašu stránku je jednou z tých,ktorá má podobné skúsenosti .Pekný deň želám .Jana

    Páči sa mi

    1. Dobrý deň Janka..hej všetko sa pre niečo deje a tiež som videla, ako si priťahujem ľudí do života len tým, že som sa na niečo nastavila. Náhody nie sú a za všetkým je hlbší význam, teda aspoň ja sa to tak snažím vnímať a hľadám to pochopenie , že prečo. 😀
      Sny s mŕtvymi, treba to rozoznávať, lebo sú sny, kedy vnímame tú čistotu ducha, je vo sne niekto, kto už nežije a cítime z neho pokoj, lásku usmieva sa,(znamenie, že sa nemáme trápiť, lebo on je už na mieste, kde je milovaný) alebo nám zdeluje niečo múdre. Potom sú to sny, kedy stoja pri nás v ťažkých situáciach, ktoré už nastali, alebo sa len udejú…podvedomie vie, čo príde a čo nás čaká. Nich vyšle ako ochráncov. V skutočnosti takéto duše máme pri sebe..videla som často, ak bol niekto známy v nemocnici, že mal pri sebe 3 bytosti v bielom…duše, ktoré do neho vlievajú nádej a vieru, že to zvládne. Ale prichádzajú aj , keď človek zomiera, aby ho odprevadili a umernili, či privítali do ich sveta.

      Sny, kde sa ukazujú zomretý v nejakých činnostiach, buď ukazujú na minulosť, čo sme riešili, alebo naša situácia má s ich vlastnosťami nejaký svis. No najčastejšie ukazujú na obživnuté závislosti, ktoré sa vracajú a mi im nevieme odolať. Svokor od hliny ležiaci v posteli ukazuje na niečo pudové, ťažké, čo v tebe obživlo a môže ukazovať aj na nejakú vlastnosť, ktorú mal aj svokor a nejako sa ho to dotýkalo v jeho správaní. Skús porozmýšlať, či sa nezačalo u teba niečo prejavovať, čo si už nerobila a teraz akoby tie sily ožili. Myslím že práve na toto podvedomie ukazuje.

      Presne tak..mne sa muž smeje a povzdychne si…”Ach tie tvoje sny.!” No ale ja som za ne vďačná. Vieš podvedomie ti ukáže, že sa niečo môže odohrať, ale potom je to na nás, aký postoj k tej situácii zaujmeme, lebo snom ťa varoval…zmeniť sa to niekedy nedá, ale nemuís sa ťa to toľko dotýkať, alebo ti včas príde do mysle riešenie…deje sa to hlavne vtedy, ak sa so sebou čo najviac spájame..vtedy tie vnemy od vyšších sú intenzívnejšie. Sme ako matriošky, to si treba uvedomiť, že vyššia časť riadi tú nižšiu…takže ak si uvedomíš, že nie si telo- len ososbnosť, ale si duševná bytosť..tak vímaš pôsobiacu silu z vyššej časti duše. Ale ak sa vnímaš len ako osobnosť a ego všetko prehlušuje, tak tá sila z duše, ktorá sa nás snaží viesť je tak slabá, že aj keď pocítime vnem konať inak, ego to spochybni a urobíme podľa rozumu.. nie podľa srdca. Preto sa vnímaj čo najviac a svoje sny ber ako komunikáciu s podvedomím…skúšaj sa s ním spájať čo najviac.

      Pekný deň.

      Páči sa mi

      1. Ahojte , minule sa mi snivalo to ze zrazil vlak cloveka neviem ci to bol bezdomovec ale zdalo sa to tak. Zrazil ho preto lebo stratil peniaze na kolajniciach, a potom si nevsimol ze ide vlak a tak ho presiel. V sne sme sa snazili mu povedat nech da pozor ale neviem ci sa to podarilo. To sa snivalo aj mojmu synovi, ale neviem ako to dopadlo .  dDufajme ze dobre. Dakujem vsetkym ktory pomohli s vysetrovanim vrazdy novinara . A odkazujem vam aby sme si pomahali stale. Ja sa snazim stale pomahat aj dakujem vsetkym za pomoc mne som vam velmi vdacna. aj ja budem nadalej pomahat ako len budem moct. Boh s vami.

        Liked by 1 person

Pridaj komentár